24218
Modern Warfare 2
-
ACE #8958 Miről beszéltek? Nincs is multi crack... -
remélem ők is letöltötték, és nézik hogyan frissítsék a játékot, ahogy első hétvégén is megcsinálták..
-
ezt írtam tegnap este tele volt 70-esekkel minden, tegnap nagyon gyönge voltam, de már tudom miért....
addig asszem nem is játszom, amíg a steam nem fog frissíteni....
hogy baxódna meg a sok majom.... -
tegnap éjjel óta "legálisan" köztünk vannak -
Gabe18 #8954 Van új warez lehetőség?Hm... Éjjel játszottam vagy másfél órát,és volt nálam is 1-2 gyanús figura.Az egyik ráadásul full 70-esre hackelt rangjelzéssel.Rendre agyonverték a mezőnyt.Volt hogy úgy lőttek hogy én bizony semmit se láttam magamból a killcam-ben.De mondom biztos benyomták a UAV-ot (bár nem halottam a figyelmeztetést),vagy valami haverja mondta hogy ott vagyok.De akkor lehet nem erről volt szó... -
só=sok -
ma nagyon só autoaimes-sel találkoztam, nem tudom hogy a tegnap esti új multicrack miatt van e így, de hajlamos vagyok feltételezni, hogy a tört játékos megjelenése és a csiterek számának növekedése között egyenes arányosság van. Persze tudom, ennél sokkal szofisztikáltabb, de az ördög nem alszik :] -
Gabe18 #8951 Félig igazad van.
A "Campelés" bizonyos játékmódokban,szituációkban teljesen rendben van.Illetve akkor és ott már nem is beszélhetünk campelésről,hanem taktikus játékról.SD-ben célpont védés,vagy a bomba lerakása utáni védekezés a robbanásig hátralévő időben.HQ-ban a megszerzett HQ védelme,stb...
Na de GL meg a játék?Tegnap éjjel történt.SD,Scrapyard pálya.Mindkét oldalról 1-1 ember maradt.A mi emberünk az égő repülős oldalán a hangárban bújik.A támadó oldal felőli kijáraton félig kinéz a hangárból.Egyszer csak egy robbanás,vége...Jön a "az utolsó kill cam" visszajátszás.Ellenfél a pálya másik oldalán,abba az épületben van ahol az egyik bombalerakó van.Már lövésre készített GL.Meglátja a túloldalon az ajtóból talán félig kilépő emberüket,kilép talán 1-2 métert,majd lő.Gránát átszáll a pályán,majd a pályát határóló téglafalon felrobban olyan 3 méter magasan,persze a robbanás hatósugara kinyirja a méterekkel előtte-alatta lévő emberünket.
Na most ez ha arcade ha nem,de szerintem elég játék romboló.Mert ha egy fegyverrel egy sorozattal leszedi az is valami,ha egy sniperel lő egy szépet és leszedi az is valami,ha elővesz egy gránátot és odadobja jól időzítve és távolságot kimérve az is valami,de ez... -
amig nincs console és demofelvétel addig nem tudok videót csinálni -
nah elmondom:
OFF
van a konzol, ami csak 1.0.159-ben használható.
mert konzolt nem csináltak többihez.
nah és ott lehet bohockodni, ha egyedül bemész saját szerveredre....és akkro átirogatod az értékeket.
DE!!!
ha kilépsz a serveredről akárcsak a menüig, akkor törlödnek a beállitások, és default lesz minden!!!
ez csak hülyéskedni jó, és csak egyedül... jumpolhatsz házak tetejére, meg ienek...nem több...:D
csak unatkoztam, és érdekelt, hogy miket lehet konzolban irogatni, de millio parancs létezik, amikről fingom sincs...D
de nincs gáz, ha elbaszok valamit, mert kilépek és defaultolja...:D
ON -
akkorse értelek :D -
thx -
lődd lábon -
te eredetivel mit hekkerkedsz?
-
a 2. érték az elirtam nem cm-ben van, hanem életpontokban...:D -
brazil pályán egy fekete csákó után kell futni, ott mi a feladat? -
ahhogy olvaslak neked origivel van bajod.
ez valszed azért lesz, mert kékhalálnál nekemis szoktak lenni, régebben voltak adatvezsteségeim...
ha tudod akkor próbáldmeg megszüntetni, a kékhalált okozó tényezőket, akár játék alatt (néha háttérben futó alkalmazások okozhatják.), illetve a Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2 mappából a players mappáról csinálni időközönként biztonsági mentést.
ez tartalmazza a profilodat. -
sokan leszarják, mi a véleményem, ahhogy te is. Nem figyelsz rám, csak irogatsz.
ez mind magánvélemény...attól hogy valaki megveszi, még nem lesz automatikussan loser.
ez az én mértékem, nálam ez a játék nem üti meg az ár/érték arányt....ennyi.
nem kell elmenned innen, ha végre másról is irnál a topicba nem csak evvel kapcsolatban... -
mogyi78 #8938 Kis segítség kellene! Játék közbenn kékhalál,és ezután a szintem 1-es lett.Kezdhetem az egészet előröl, vagy van megoldás?
-
madmanic #8937 nna meg ha kemper lő le azért csak visszamegyek büntetni, nem?
-
Skyline #8936 Ace: Amiket irogatsz szép és jó de: Heartgbeat-et a kezdők miatt raktak be,nem használom eleinte ökörködtem vele. Amúgy nija perktől nemlátszik az ember. Ha nincs UAV basszantyú szintén, de uav ellen is van perk....
Ha 2-3 embert nem is öl,elég csak 1 embert megölnije 2 gránáttal, máris emberhátrány--> esélyes a vesztés.
Csoportban mozgás: Kezdésből csoportban mozgás van sok gl noob a KEZDŐRE lövi a gl-t,kezdésből hogynemozogjunk együtt ha odaspawnol midenkit a progi?:)
Sarokban kemp: annyi sarok van a játékban hogy hacsak nemmindig odaáll (tdm-ben ahova spawnol odaszoktak állni tehát random,SD-ben pedig kezdőnél,de mint írtam elég csak 1 kör a buktához) az ilyen gl kempesek lehetősége szinte végtelen... -
Hurkans #8935 Amúgyis most mi köze van a másik topichoz ennek
Meg neked mi közöd van hozzá?
Kérdeztem volt aki nem volt olyan bunkó és válaszolt és köszönöm
Hát ennyit erről gratulálok na szeva -
Hurkans #8934 Jó figyelj és akkor mi van eddig az volt most váltottam ha ott írogattam most átjöttem ide már kivagyok utálva?
már nem azért de darksector itt oltogatott titeket hogy mekkora lámák vagytok hogy megvettétek én egy büdös rossz szót nem szóltam őt békén hagyod nekem meg minden kommentem törlöd hát akkor legyél boldog a topicoddal idióta seggfej -
a hc-ről valaki írta lentebb hogy noob-ok tolják. én nem írom le ilyen sarkosan, csak szerintem nem az ügyesség a döntő abban a módban. ennyi. számít a szerencse, mert hagyományos módban van esélyed a balszerencséd megváltoztatni, hisz az ellen hibázhat, nem talál el elégszer, vagy eltalál, de te jó reflexszel elugrasz stb, és visszalőhetsz, addig itt elég ha egy-két golyó eltalál.
és számít a taktikai érzéked, hogy ne kerülj balszerencsés helyzetbe.
a gl t pedig nem úgy lövik ha nem tűnt volna fel, hogy látják hová futsz be, hanem lövik mindenfelé amerre járnak. max nem talál. ez benne az idegesítő, se ész, se ügyesség nem kell hozzá, hogy hopp itt egy ajtó, belövök már, tuti ami tuti. vagy sd-ben betakarják vele védő oldalról a fél pályát. marha nagy ügyesség, ész kell hozzá... -
egyetértek, túlmelegszik a vga -
pont rosszul értelmeztél.
1. direkt írtam, hogy támadóban ne kempeljen kezdőn. ha lerakja a bombát, onnantól kempelhet, védőben pedig azt csinál amit akar.
tdm-ben pedig csak illem kérdése, cél hogy megölj minél több embert, de ha mindenki így viselkedne, nem történne semmi a pályán, a "hülyék" mint én tartják mozgásban a játékot...
2. épp ez az, hogy EZ JÁTÉK, ezt írtam. nem érdekel az életben hogy megy, nem vagyok szociopata, hogy embereket akarjak ölni. egyszerűen annyi a helyzet, hogy az iw maximalizálja az eladásokat, gondol az ügyetlenebbekre, akik az előző codokban nem vették ki a részük, vagy nem volt sikerélményük, és berakták az idétlen balansztalan fegyvereket, amikkel minden béna is tud ölni. a régi motorosok, illetve a fejlettebb igazságérzettel megádottak (tehát lehetnek bénák is) meg rohangálnak a normál fegyverekkel. ha mindenki úgy gondolkozna, akkor mindneki egy adott séma szerint játszana, ugyanazon fegyverekkel p90, gl cod4-ben jugger stb, és elveszne a játék sokszínűsége, így meg előnyből indulnak azok, akik szarnak arra, hogy nem használják a készítők "kiskapuit". nem tudom jobban leírni: lenne egy fegyver, amiről mindneki tudná feketén-fehéren hogy a legjobb, legerősebb, legpontosabb, legnagyobb tár. ha a cél az hogy nyerj, mindenki azzal menne. vagy a készítők baromságát ignorálva azt a fegyvert hanyagolná a közösség. itt is ez a helyzet, csak elmosódottabb a kép, mert ennyire nincs benne a köztudatban hogy a gl overpowered. pedig az. -
Én csak azon röhögök, hogy egyesek, hogy oda vannak ettől a kemper témától. Rendben, előfordul, hogy támadó játék helyett, vki beül a sarokba és vár, ez tényleg gáz. De mikor az ember egy zászlót véd, mert ugye részben ez a lényeg Domination-nél pl. akkor menjen már a francba az, aki elkezd sírni, hogy jajj a kemper lelőtt. núb szar, stb baromságok. Könyörgöm: van egy pont, amit be kell védeni és nem barom módjára szaladgálni és hentelni körbe a pályán a következő zászlóig, és ha én ezt bevédem, akkor kemper vagyok és menjek a picsába. Hát komolyan mondom nevetséges. Vagy van egy taktikailag fontos bejáró egy épületbe, amit szintén be kell védeni. Emberünk jól be is védi, mi az eredmény? Kemper... cod4ben ki is banolták az ilyet. Röhej.
Lenntebb írta csuszi #8853, hogy ez így GL-el és egyéb hyperkütyükkel egy élvezhetetlen, balanszolatlan játék, ami már talán nem is játék. Hát de, ez játék, csak fogd fel úgy, hogy nem arcade. Példa erre: Need for Speed vs. Gran Turismo (arcade vs simulator). Fogd fel ezt is úgy. Valódi fegyverek, valódi kütyük, ott a hc mód. Lapulj, stratégiázz, szimuláld a valódi csata helyzeteket. Nem kell barom módjára szaladgálni, hogy mindenki lássa hova futottál be és kapjál a nyakadba egy rakat GL-t. Bújkálj, taktikázz, fedezd a társaid stb... ez erről szól, ha nem tetszik menj cs-zni, quakezni. -
madmanic #8929 valamelyik ventid döglődik vagy koszos ha nagyobb a hangja..
túlmelegszik és újraindul..
szerintem... -
aki tudja hogy mért fagy le a gépem, kap 1 eredeti bf2-es cd kulcsot :)
Játszom az mw2-vel, egy idő után megáll a kép, utánna fekete képernyő, és utánna mehet továb, de van olyan hogy csak simán kikapcsol a monitor, és csak géprestartal jön vissza a kép, meg olyan is van hogy b*szotthangosan zúg a gép és megfagy és restartolni kell, olyan kékhalál dolog :D hát ez van, de csak a cod 4-5-6-nál :( Na ki a penge elme? :D előre is thx -
nem bambultál el :) tegnap előtt írtam is, hogy meg fog jelenni, 402 írta a twitterén -
Yube #8926 Hello. Tegnapig tök jól ment a játék és a NAT type-om Open volt. Ma akarom nyomni,erre NAT type strict...Ez most mért van? Tudom,hogy routeren kell beállítani a upnp-t ,de ha eddig jó volt most miért gondolta meg magát? -
madmanic #8925 a hq mindig ilyen volt..
ha megvan a hq és védesz, kimúlsz, akkor pihi van míg el nem foglalják.. -
rexsimus #8924 Én is tegnap este vettem észre, szerintem új, és egyből a kedvenc játékmódommá vált :)
(Hosszú, és nincs FF, csak tükrözés, mondjuk egy 5 mp-es rewspan timet bele rakhattak volna ) -
Rundstedt17 #8923 Ő Quakezni meg UT-zni akar valóságban létező fegyverekkel,unreális müködéssel :DD -
madmanic #8922 nem megy, mi? 
-
Miért noob valaki, aki taktikusabb, reálisabb játékot szereti?
Engem nagyon zavar a simában, hogy belelövök valakibe egy fél tárat és továbbugrál. Izlések és pofonok egyébként, az ilyen mindenki noob szöveggel csak magadat minősíted. -
jaja Hardcoreban tényleg nincs rohangálás... mindenki kempel, lapít mint szar a fűben... ninja pro+késnek valók :D eszik is rendesen. HC 4 nobbz szvsz -
Nem volt eddig Hardcore HQ, tegnap este tették be.
Végre, mert SD-t sokan nem szeretik a HQ egy kicsit pörgősebb lesz a sima TDM-nél. (mert hardcore-ban lényegesen óvatosabbak az emberek, nincs nyuszi ugri-bugi és ész nélküli rohangálás) -
valami videot rakjal mar fel jutyubra ,arrol mikor ilyen rambo stylbe nyomod
-
Valamit rosszul csinálol...[IMG]http:// Linket ide[/IMG]