24218
Modern Warfare 2
-
simonl #8998 Sziasztok,
Melyik szinttől elérhető az, hogy 2 db elsődleges fegyvert vigyek magammal??
és mi a neve?:)
Köszi... -
cod4ben tényleg volt értelme összeszedni, ha még ökörködni akartál, de most a szaros steam achievementeken kívül nem kapsz semmit se... -
Neoncsoves #8996 ma meg akartam rendelni, de áh... így lehet h nem fogom :S -
Skyline #8995 Jelentem: fél óra alatt 2 cheaterrel találkoztam az egyik lvl hackel + aim másik aim....csodás.... -
ám nincs valami magyar oldal ahol le vannak írva az achivementek? -
-
Skyline #8992 Egy darab terminator shoti vagy az alap felhúzós shoti és nem ellenfél a duplacsöves..:) -
Skyline #8991 Csinálj egy screenshotot hogy megvan az összes laptop és küld el IW-jéknek,az első 100 beküldő egy laptopot kap ajándékba.
-
na még az a fegyver ,amitől eldobom az agyam...
ha megnézzük a tulajdonságait, semmi, nulla... de mégis bejön...
csak duplázni kell.. + pár perk... gyorsabb futás és társai...
amire észreveszed, már véged, esélyed sincs... -
Gabe18 #8989 Mondjuk amit ezzel a dupla Ranger shotgun-al is le lehet rendezni...
Bementem FFA-ba kipróbálni,hát közelre kész.Ha kettő van nálad az már 4 lövés tárcsere nélkül,Sleight of Hand-el tárazni is egy pillanat.Ezzel épületben vagy szűkebb utcákon érdekes találkozni... -
nem azt mondom h pont azt késsel, de egy gránáttal, semtex-el, simán... -
*késsel -
dupla kill késsek random eldobással?
-
de sokszor csak a szerencsén múlik, nem is a fegyvereken, a tegnapi napom nagyon érdekes volt...
lövöldöztünk a pályán egymásra, "össze vissza", csak meghal majd az egyikünk alapon... hát meghaltam... na mind1, béna vagyok, ez van... de bazz+, amit a killcam mutatott... azt hittem , le***om magam...XD
nem is az ölt meg akivel harcoltam, hanem messzebb, egy csávó úgy gondolta, a nagy csata közé bedob egy kést... na a kés előbb megpattant egy falon, aztán szerencsésen megtalált engem...... XD
de gondolom mindenki dobott már el kamura, kést, vagy gránátot... vagy bejön vagy nem... ált. nem jön be, de néha meg bejön... dupla kill és társai...XD
-
singlebe mit kapok ha összeszedem az összes laptopot? mert a cod4be feloldott ilyen hülyeségeket, itt nem látok semmit -
nem csak azt kell nézni, h guggol e, soxor nem teljesen a megfelelő irányba "néz", így simán le lehet lőni, ha a bal/ jobb oldalát kezded el lőni...
gránát helyett inkább semtex... bár mi van ha látja, h készülődsz fegyvert váltani, s dobja a kést.... ;) / én ált. megvárom, amíg kifogy a tár, s akkor megkínálom a késsel../
vagy csak elég ha hátrál... akkor már az se segít rajtad... bár ha gyorsan cselekedsz,inkább akkor le kell szúrni és tsá...
tegnap volt egy elég érdekes riot shield párbajom...a reptéri pályán voltunk, s mentem az egyik zászló felé, a várótermen át, ott a könyves cuccnál, a kajálos részen... riot shield aktiválva, guggolva, megfelelő irányba állva, h még véletlenül se öljön meg egy eltévedt golyó... megyek, megyek... bazz+ , szemből nem KÉT riot shield jön... azt hittem végem... de egy életem egy halálom, alapon, nekik rontottam, talán ez is volt a szerencse, h én kezdeményeztem a lökdösődést... mert az egyiket sikerült agyonütnöm, másodjára, vagy harmadik probálkozásra... a másik pedig elég rossz irányba került így a csapattársam/társaim leszedték... -
állits a privát hekken...:D -
Skyline #8981 Ennyi idő alatt nem lehet kipörgetni a multit prestige 10 lvl 70-re....A legdurvább amit láttam az prestige 2 lvl 64 volt,úgy is tolta kemény volt...
A pres10 lvl70esek egytől egyig csaló szarok:) -
ha nem gugol akkor a lábát kell lőni, vagy gyorsba megkerülni esetleg oldalba lőni, gránátok is hatásosak riot shield ellen -
még elég friss az MW2, biztos lesz majd driver updatekkel hot fix és nem lesznek ilyen bugok meg optimálisabb fps szám lesz -
nekem olyan bugvolt, hogy amikor egyszer meccs közbe meghalltam jött egy film grain effekt és mikor bespawonltam ott maradt, nem tudtam mit csinálni végig egyfolytában ment az effekt, mintha day of defeat source warmup lett volna az örökké valóságig. -
Állits a ventiden . :) -
Ezzel en is igy vagyok, nekem is 4870em van es tul melegszik. De csak ennel az 1 jateknal es itt is csak multiban.
Altalaban ezt csinalja ha tul melegszik:
Olyan mintha predatorokra vadasznak
alig latom az alcaruhajuk miatt
nade ettol fuggetlenul jolenne valami megoldas. -
madmanic #8975 az a rusnya terminátor fej akkor miért vigyorog ezer embernél origin..?
-
Pedig eredetin is van stat hackes : o)) -
én biztosra nem állitok semmit, akkro wallhack mellé, lehet küldenek iet, nemtudom...de publikus csalás nem létezik se origihez se warezhoz...csak 1.0.159, vagy akkor arról lemeradtam volna, de tegnap este még nem volt semmien level hack, azon a bizonyos oldalon...
nem tudom, monnyuk ha 70-es szinten van, és a 10es prestige van jelnek kint, az télleg csit gyanús, mert annyi idő nem telt el azért 10.ota... -
Gabe18 #8972 "nincs level hack"
Szerinted...
Vagy te azt gondolod hogy 2 hét alatt annyian kipörgették 10x a 70 szintet hogy minden 2.,3. csapatváltásra jut egy full prestige-es 70 es szintű ember.
Hogy rohangálnak ezek a 10. szintű rangjelzéssel?
Amúgy itt a prestige lista:
-
KÉPTELENSÉG!!!
nincs multi krekk és nincs level hack és nincs konzol!!!
kizárólag 1.0.159-hez!!!!!!
origi meg már 1.0.169 -
Gabe18 #8970 Hát a gránátnál vagy neked kell kézben tartva várni hogy eldobd,és ha jól időzited akkor gyorsan robban,vagy eldobod simán de akkor az ellenfélnek van ideje még elfutni,visszadobni.
GL meg céloz (jobb esetben),pikk,durr,meghaltál... -
ACE #8969 Egyébként mennyivel rosszabb a GL mint a gránát? Azt is dobálják szanaszét a vakvilágba... -
Gabe18 #8968 Persze ez nem cheat,csak nem tudom hogy sikerült így összejönniük.Eddig volt 1-2-3 GL/játékosok,de most szerintem jó ha 12-ből 3-nál nem volt. -
Gabe18 #8967 Én nem tudom mi van,de az előbb olyan SD GL háborúba futottam Favela mapon hogy az kész.Minden kör elején fél percig csak a robbanások hallatszottak,persze ha maradt lőszer később se sajnálták... -
ACE #8966 pl. jobb gomb a nevére és Remove... -
Sziasztok!Hogy tudok vkit törölni a Steam Friends listámról?
Vkit tévesen felvettem. -
Azért nem biztos hogy csíter mert valami furcsát csinál. Én pl lelőttem egy csávót pajzson keresztül, de nem vok csíter. Persze a csávó rögtön elkezdte hogy csíter vagyok. Aztán a következő mappon még 10 ember lecsíter-ezett -
szerény véleményem szerint, előbb tesztelik "páran" a multicracket és utána "terítik". -
hát kösz az infot erre #8928 de ha tulmelegedne a fagyás után nemtudnék szerintem továbjátszani, de lehet ugyvan, mert ez az ati hd 4870 olyan hogy a tojás megsülne rajta :D
-
akkor csak sziplán cheaterek voltak...
amúgy tegnap este akkor is volt valami, nehezen talált szervert, sok helyen kiugrott, laggolt, és volt egy csomó ismeretlen név, és sok 70-es, előtte két csillagal.... -
ha megvetted, akkor már tudsz játszani.
üdv a csapatban...
de a warez ezután is radír lesz -
Neoncsoves #8959 majd hétfőn