24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    majd a következők között lesz, akit bannolnak, remélem....

van még fenn ilyen arc, tegnapelőtt is láttam érdekes arányt...
  • madmanic
    még hogy nincsenek csíterek bassza meg...

csávó úgy aimozott mint a szél... 69 2 statja volt amíg le nem lépett mindenki..

verjem az iw kurva anyjába..
  • Skyline
    Az a vicc ezzel a terminator shotival hogy 1 darab gyenge...
    Ha viszont 2 darab van a kezedben ,de csak 1-el lősz akkor sokkal erősebb mint amikor 1 darab van a kezedben...
    Kicsit sajnálom mert 1 darabbal el el rohangálnék,de amikor áll elöttem az ellen 1 méterről hátbalövöm,megfordul és lelő....:D
  • ACE
    Hát vazze, védekezni kell és még időbe kinyírni, ezek szerint távolról nem veszélyes :D
  • ACE
    Engem is felrakhattok Steam-re, remélem karira meglephetem magam vele, ha asszony jóváhagyja... (ACE_hun)
  • Zomil
    az az 1882 v melyik shoti akimbo-val, mint a terminátor :D
  • newszepiking
    én ezt az akimbo-t nem fogom agyilag.
    hogy a túróba lehet ezt élvezni?
    nekem mindig serious sam jut róla eszembe.
    két pisztoly még oké, na de annál nagyobb fegyverek?
  • Gabe18
    Hát én gyakorlatilag csak SD-t nyomok,ha ez neked megfelel persze felvehetsz te is.
  • Madmano
    Sky,Gabe.Csatlakozhatok?
  • Skyline
    +vagy:)
  • Gabe18
    Én meg evileg elfogadtam.
  • Skyline
    Elméletileg hozzáadtalak frindlisthez.

Néha magányba nyomom néha odaszegődök steam ismerősökhöz,sokszor meg klántársakkal:)
  • Frank99
    Ez tök jó ötlet arány javításhoz!

• Gabe18
    Jut eszembe te hogy nyomod,klánba vagy magányosan/alkalmi társakkal?Ha utóbbi akkor ha gondolod felvehetsz steam-en aztán néha együtt ölhetjük a Gl/Dual Shotis emberkéket.Vagy azok minket...

Gabe_18_ néven vagyok ha jól-jót nézem,ebbe a steam-be nem igazodom még igazán ki.
  • Unreal1942
    Azt nem tudom. Az oldalon mai a hír. Ettől még lehet régebbi. Arról meg én nem hallottam még.
  • Skyline
    No ezmost új banhammer vagy a 29.-ei?:)
  • Unreal1942
    Bannhammer
  • Kandurex
    [SIKY]

(~Silence! I Kill You!) :)
  • Lunatic83
    ezek szerint tényleg terroristákat nevel a játék???!!!

[AA] (~allah akbar) klán
  • Kandurex
    Öngyilkos terrorista beállítottságú :)
  • Lunatic83
    remélem nem lesz divat belőle, de előbb egy ellenfél csak a Javelin-el szaladgált. s mielőtt megöltük volna, kilőtt egy rakétát, s x méteren belül mindenki meghalt.... mint egy öngyilkos merénylő, bejön közénk, s egy halál "áráért" 2-3-4 kill...

a gl, az akimbo, sehol nincs ehhez képest.....
  • Skyline
    Első lvl 70ig jutásnál elszórakoztam vele,de mivel zéró tudás kell hozzá,és csak szerencse kérdése az egész fegyver így hanyagolom,de mivel egyretöbben kezdik használni elöbb utóbb a játékot is hanyagolnifogom,ultraszánalom játékmenet amikor mindenki rohangál egy ilyen egy ilyen foskombóval és hiába lő melléd 4 méterrel akkoris meghalsz mert nemelég hogy 50 méterre elhord de még szór is és 2 lövés (egyszerre a két pusekból) szinte 100% halál.......
  • Skyline
    Ez szép és jó csak csöppet idegesítő amikor te támadsz,meghalsz és egy ilyen barmot kell nézned ahogy a sarokban campel és szarik támadni,meg kell várni míg letelik az idő (ugyan ez igaz védőként is amikor annyira campel a gyerek hogy a lerakott bombáért szarik elmenni hatástalanítani és végig kell nézni ahogy pislog ki a fejéből míg fel nem robban a bomba).......
  • Lunatic83
    most fejeztem be egy tdm-et... a végére már csak 3an voltunk 6 ellen :P
  • Frank99
    kibaxott xar fegyver, ha veled szembe jön valaki, futtában eresztem bele a golyót, ez meg csak egy bumm úgy nagyjából felém oszt jónapot!
    tegnapelőtt belefutottam egy párba...
    és tényleg egyre többen használják....a lvl 31-egyemmel meg még hol vagyok, hogy legyen nekem is... :-)))
  • Lunatic83
    a Wasteland-en is jó megoldás a thermal+füst, csak bedobod a lyukba, aztán csókolom... ki is ürítheted a helységet.....
  • AntiHero
    hát ha fogyatékos a védő és elkezdi keresni a támadót akkor az az ő baja.

Szépen lejár az idő és aki a támadóról nem mozdult az úgyis veszít.
  • Frank99
    a warezről nem legyen a FAQ-ban semmi....
    Max annyi, hogy hol a topicja.
  • Skyline
    Thermal kicsit utánhúzásos, a havas pálya kivételével bárhol jó lehet mert az ellenfél fehéren rikít,így kiszúrható ha csak egy lábfej is lóg ki valami mögül//füstön úgyátlát mint a huzat:)...
    Hátrány: Van ellene perk,amitől az ellen nem rikít fehéren ilyenkor alig lehet látni az ellent a scope-ban. "Utánhúzásos" (vagyis ilyen szellemképes szerű mivel digitális képet ad).
  • Skyline
    SD-be van camp...Rengetegszer láttam hogy támadóban a kezdőn elbújík a barom egy egy sarokba/tetőre és ahelyett hogy támadna csak várja hogy arra jöjjön egy lelőhető védő...Persze az ilyenek maradnak utoljára a támadóidő meg általában letelik...:)

A terminator shoti a 67-es szinten megszerezhető mittoménmostmianeve shoti:)
    Ha akimbóval használja az ember,akkor úgy fut a 2 motyival mint Schwarzi a filmekben,és úgy húzza fel hogy megpörgeti..:)
  • Gabe18
    Általában azon a pályán használják ahol szakad az eső,mert ott a rendes távcsővel nem sokat látni.
    Meg a Skidrow-on volt egyszer hogy a gyerek bedobta az alagútba a füstgránátot aztán lehasalt a thermal-al és aki túloldaloról bejött (az ugye nem látott xart se a füstbe) mind halomra lőtte...
  • Madmano
    Az lesz.....
  • Snexi
    lol...próbáld ki és döntsd el...
  • Madmano
    Sziasztok.Egy kérdés.Feloldottam a thermal scope-ot.Ez mennyire hasznos dolog?Érdemes használni,vagy inkább a régi,jól bevált scope-ok a nyerők?
  • tommygear
    na most már december 31ig 9990 a galaxisnál, gondoltam hogy átírják :D
  • nono28
    Szega87 nagyon szépen köszönöm.
  • Bluntside
    áááá baszki azt senki sem mondta hogy ha prestige-t indítok a meccsekért játó bónusz xp kábé az eredetei 10%-a lesz... :(
  • tommygear
    perkek listája magyarul, warezról egy kis szöveg h nincs értelmes megoldás a multira, meg ilyesmik
  • JethroHUN
    A cod küldetések egyszerűek: mész lősz, nade, lösz, multikill, buzzkill megint nade, majd smoke, rush, camp, csipa tetöröl. Misson complited
  • Szega87
    nem kell antiszociálisnak lenne, ha téged zavar nem válaszolsz, engem nem zavar ha kérdez azért van a fórum