24218
Modern Warfare 2
  • Gabe18
    Igen,sajnos én olyan lúzer nyomorék vagyok hogy akin full 70-es halálfejes ikon van,azt én már nem tudom eltalálni.
    Sajnos nem lehet mindenki akkora atyaúristen mint te,akinek ez nem jelent semmi nehézséget,és CoD-ozni is tud nagyon jól.

A rendszer sajnos annyira nem frankó,ha az lenne,akkor amikor betettétek (a hacket),akkor úgy bannolta volna a steam acc-ot mint a szél.
  • DarkSector
    nálunk waron is terminator 2 film ment épp, nem lett volna gond, de a svarcinéger nem tudta, hogy cb rules tiltja shotgunt.
  • Frank99
    én akkor lépek ki ált. , mikor a menüben látom difit kiscsillag...

a játékban csak ha pofátlanságot látok.
    én is többször fexek, mint nem.....
  • DarkSector
    huh baszom nem látom már a billentyüket, kevés az utcában a közvilágitás...:D
  • Gabe18
    Hát de az úgy nem vagány...
  • Grifidos
    Most komolyan, minden személyeskedés nélkül általánosítva:

"60-70 est látok, ki is lépek. Szívesen játszanék VALÓBAN ilyen szintű emberekkel, de amíg a csalók itt vannak, addig ki fogok lépni, főleg ha látom, hogy megy a terminátor sotizás és tsai."

Hogy én hogy utálom a fajtátokat, az ilyenek cseszik szét a multit az állandó kilépegetésükkel, tegnap egy partiban egyedül maradtam 6 ellenféllel szemben az utolsó 5 percre. Szerencsére sniper kasztot választottam az elején. 2x tudtak elkapni ebben az 5 percben és zsákmányoltam egy 1877 akimbót meg is kapta a gazdája a visszajárót vele. Nem tudom mitől féltek. Attól hogy jobbak, gyorsabbak, vagy egyszerűen malacuk van? Érdekes, biztos bennem van a hiba de én akkor is jól szórakozom, ha fexek-kelek játék van és én döglök a legtöbbször, legalább arra is kapok egy accoladot.
  • DarkSector
    én sem azért irtam, isten ments hogy valakivel összekapjak, ahhogy mindigis leirom ez saját véleméyn tapasztalat, azért van többmillio ember töbmilliomagányvéleménnyel, és meglátással, ez igy korrect..

amugymeg BOLDOG NÉVNAPOT!
  • DarkSector
    igen értem eddigis értettem
    mikor wh-zott cod4be a srác akkor is értettem, de itt az a baj hogy ti mint montad is nem sokat játszottál codban, és nem megy jol...
    én sem játszottam sokat, de ezekszerint jobban megy.

ez nemgond csak tinektek nehézséget jelent nekem nem, ez egyéni tapasztalat, és ezért megértem, mert aki nem tud nagyon codozni, annak naná hogy nehéz.

ezzel egyetértünk...korrect, igazatok van.

csak arra akartam kilyukadni, hogy sok játékosnak, hisz nálam ezerszer überebbek vannak, legyaknak kispisztollyal vagy késsel is ha kell...azoknak ez nem jelent hátrányt.

amugy mp45 fegyó a legjobb szerintem....
    meg hogy én ezzel a rank patchel mentem pubra, az azért van elsősorban mert warra betettük, és nem tudtuk elején kitörölni....hála a frankó rendszernek.

már játszanék ellenetek...:D
    én lvl1-esen ti meg ahhogy vagytok...:D
  • Frank99
    mindegy, nem vitatkozom, névnapom van.....
  • Marci0115
    mondjuk ha már valaki csak prestige-vel, akkor ha mondjuk a prestige ikonoknál beteszi mondjuk az elsö prestigét akkor nemlehet tudni hogy rank hacker nem?:D
  • DarkSector
    1.én értem mit mond, csak ti nem értitek meg, hogy van kocka kategorián kivül is játékréteg, ez kb olyan, hogy én mondanám neked, hogy csiter ....i lennél, mert monnyuk resiben aknavetőzöl, és nem monnyuk pisztollyal játszol....

2.
    "volt idő, amikor én is mindent lehúztam, toltam, aztán 2 nap múlva megint jött valami, az előzőt abbahagytam stb.
    most már inkább néha-néha megveszek valamit, ami tetszik, meg le is töltök dolgokat, de NEM MINDENT kell végigjátszani....
    amúgy csaljon, de n multiban... de már volt ez is..."

énis igy vagyok csak x360ra veszek...

és a csalás az örökélet, infinite ammo...stb....

amugy ha 27 ora alatt eljutottál 30ig, akkor kb még 40-50ora a 70ig, és ennyi nah én ezt hagytam ki, és utána ugyanolyan szinten leszünk....akkor meg?

amugy meg warokon használtuk, és waron az összes tag igy játszott ellenünk, asszem 2 meccset kivéve....ott érdekesmód nem rinyáltak.
    figy az hogy valaki nem tud leszedni sima costum-el egy játékos független attól hogy mien fegyója van, az akkor kinek a baja?

akkor velem van a baj, hogy 14es szinten le tudom ölni a magassabb szintűeket?

• Frank99
    sztem még mindig nem érted:

aki csal, teljesen mindegy hogy mit és hogyan, előnyben van pofátlan módon azzal szemben, aki a saját erejéből megy előre...

én is kilőttem tegnap sztem csítert, többször is, de elnézést kérek, nem azért játszom, hogy a csíterekre vadásszak, tudják ők ezt jól, ha nem tetszik, kilépsz, ugye.

60-70 est látok, ki is lépek. Szívesen játszanék VALÓBAN ilyen szintű emberekkel, de amíg a csalók itt vannak, addig ki fogok lépni, főleg ha látom, hogy megy a terminátor sotizás és tsai. Ezek a pofák NEM a játék miatt jönnek, hanem a buzulásért.

hát buzulják egymást, a sok homár...

pár hét, és ezek a majmok megunják -jön egy másik csítelhető játék, igaz? - és azzal tolják majd (meg remélem addig ki is baxák őket innen)
  • csuszi
    milyen 99%??
    100 baszki. 26millió xp, ne vicceljetek már, a fele is lehetetlen ennyi idő alatt. már írtam, alább ha egész nap tolja, akkor is kell legalább 5 nap egy prestige-hez, és akkor a srác 18 órát játszik, és állandóan első sd-ben, nulla rosszabb pillanatokkal. de inkább reális 7-8 nap, napi 12 órával!!! akkor is legalább 70nap.
  • Frank99
    Ja, igazad van, nemrég valaki már linkelte...

ilyen utolsó koponyást láttam már párat.....
    a többiből nem nagyon, magyarul a pr 10-esek 99% csaló valszín...
  • DarkSector
    jo akkor mivel csak saját tapasztalatból tudok irni, NEKEM nem jelent gondot leszedni egy level 70 max prestige-es alakot.
    akkor lehet azok közé tartozol, akik csak ak-val tudnak jol ölni...

én cod4-ben alap assault costume-al szoktam küldeni, és öklök szanaszét, jöhetnek bármivel ellenem.
  • Gabe18
    Hát ha elviszed 70-ig,ott aktiválhatod a perstige-t.Akkor ugye a 70-es szinted visszaáll 1-re és kezded újra.De akkor már nem az első alkalommal látott sokfajta rangjelzés+szám jelzést kapod hanem minden prestige szinthez tartozik egy külön rang.Tehát ezentúl az lesz a neved mellett+az aktuális szint szám:

• Frank99
    amúgy az IW erre is figyelhetne, nemcsak a aim és wh csalókra...
    nagyon 1xű a történet, csak végig kellene nézni a majmok fejlődését....(eltelt idő, stb...)
  • Frank99
    megtámadták, visszavágtunk....

RÖVIDEN ennyi...

• Frank99
    neki tényleg hiába magyarázod mert nem érti.
    mindig azzal jön, hogy neki nincs annyi ideje, hogy annyit játsszon, hogy mindent megszerezzen, ezért csal....

volt idő, amikor én is mindent lehúztam, toltam, aztán 2 nap múlva megint jött valami, az előzőt abbahagytam stb.
    most már inkább néha-néha megveszek valamit, ami tetszik, meg le is töltök dolgokat, de NEM MINDENT kell végigjátszani....
    amúgy csaljon, de n multiban... de már volt ez is...

most néztem meg, igaz a lámák közé tartozom, de 27 óra alatt jutottam el a 33-as szintig.... ebből azért lehet számolni, hogy 10*végigtolva mennyit kell játszani....
  • Frank99
    a prestige hol látszik rajtuk amúgy?
  • madmanic
    csak ha előbb elmeséled a 8 tanú sztoriját..

• torma1
    Sziasztok!

Valaki elmesélné a játék történeteét? Mert hogy így ugrál össze vissza fogalman sincs mi van! Megtámadták amerikát? Hogyan?

Köszi szépen
  • csuszi
    kurva egyszerű, elveszi a presztízsét a prestige-nek. más gürcöl érte hónapokat, valaki meg 2 perc alatt aktiválja. és innentől nincs rangja.
  • Gabe18
    Nem,tényleg nem jelent előnyt.Én 3 hete játszok a játékkal,pl. AK-t akkor láttam benne ha valakitől elvettem aki meghalt.A Rank Hacker kis emberkék meg ledarálnak vele röhögve mert nekik már megvan.És nem azért mert elérték az a szintet,hanem mert aktiváltak valami rosseb tudja mit,ami ezt előhozza.
    De neked ezt hiába magyarázom,mert szerinted ez igy rendben van.

Szerintem meg ez ugyanolyan csalás mint az aim meg WH,csak ennek más a hatása.De mondjuk nem kell már sokat aggódnotok,még pár hét aztán már nem lehet élből megmondani hogy úgy lett a dolog becsalva,rá lehet majd mondani "ti már kipörgettétek 10x".
    Addig még kicsit necces.Mondjuk nekem a pofámról leégne a bőr így bemenni egy szerverre egyelőre.Végül is egy táblát is a nyakába akaszthatna "csaló vagyok ide lőjetek" felirattal".
    De mondom már nem kell sokat várni...
  • Gabe18
    62-es.Az jó.Főleg hogy 10 prestige van...

Kevered a szezont a fazonnal.A haverod 62-es szinten van.Ha egyszer eljut 70-ig,akkor aktiválhatja az ELSŐ prestige-t.És a szervereken olyanok vannak akik "elvileg" már a TIZEDIK prestige-t fejezték be.Tehát 10x70 szint.
  • Munszu
    Na megnéztem pontosabban hanyas prestigeban a haverom.
    Azért nem írtam hanyas mert pont abbana pillanatban nem ugrott be, szóval 62-es.És nem csal.. :)
  • DarkSector
    igen...nekem megy...eddig nem hallottam erre a megoldásra panaszt.
    de ez tök egyszerű, itt csak simán mentéseket törölsz nem egy bonyolult mutatvány.
    csak az a lényeg, hogy itt cod6-ban a mentés 2 mappából tevődik össze, a players, és az userdata...ez csak sima savegame törlés...
  • DarkSector
    ismétlem önmagam, magamból indulok ki, és haverjaimból, persze vannak kivételek, akik villogtatásnak használják, és azért használtam hogy minden cucc meglegyen, és nem akartam hetekeig gép előtt ülni, ha prestige-el utcsó voltam, akkor utcsó vagyok, de egyszersem vágok fel hogy akkor ezvégett különb lennék.

és ez bizonyítja, amiket eddigis irtam, hogy senki ne higyje azt hogy ezzel valami előnyt jelent, bárkivel is szemben...

míg ez részünkről legalábbis csak a fegyók kiegészitők aktiválásáról szól, ezzel szemben a aim és wh meg a nem tudást tükrözi, mert ott nem kell tudnod se célozni, se nézni, és bujkálni....
    gondolom én igy a jutubos videókat elnézve....
    ennek télleg semmi értelme, mert egy program játszik helyettünk, míg level patch-nél még ráadásként nehezedik is kissé a dolog.

én értem amugy mire mondod ezt, nem nézlek hülyének, csak azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenkinek van erre ideje, vagy éppen egyletalán nem lenne ideje hogy sokat fejlesszen...

nálam vannak játékok, amiket kimaxolok elég durván, legalábbis régen voltak, bár többnyire azokban ien trükköket sem lehetett alkalmazni...
    legutobb pl a resident evil 5-öt nyomtam ki x-en meg pc-n maxra, hozzáteszem 1000-1000 archivements-el mindkét platformon, és minden meglett, utána sima pisztollyal küldtem össze-vissza live-on a copp-ot...sok sg-ssel is és kezdett uncsi lenni, akkor szorakoztam, és beadagoltam glitcheket, hogy tárgyakat sokszorozni, meg tökömtudja miket, azt már csak osztogattam a magnum töltényeket összevissza a live-on embereknek...meg aranytojásokat...
  • darki81
    énmárkezdem unniezt a hulladék játékot, televan szarral, ami pl. gl-nél isidegesitőb, az az 1800-valahányas sörétesszarwincseszter szar amit nemtom minek basztakbele,a szarláma kis 5 éves faszkalapok azzal rohangállnak ésnem csak 1,hanem 2 olyan szarral, ésbárhonnan mellémlő megdöglömtőle :D:s:@ nemtudom mérttesznek ilyenidegesitő szarokat a játékba,demég sorolhatnám
  • ACE
    Hahóóó, ébresztő, ez egy számítógépes JÁTÉK!!!
  • Jockey
    bannoltak csit miatt? így jártál és remélem mindig így fogsz
    ez akasu duma ahaverokkal, ki a franc veszi ezt be?
    költsed csak a pénzed az új eredetire és semmi gond, csalhtasz, csak fizetni kell érte..
    a törvény nem ismerete nem ment fel a törvény hatálya alól..
  • leonforce
    a fejere..? 4-5-tol behal..?!
    kezdem azt hinni h elmebetegek fejlesztettek a jatekot...
    Barrett.50-nel lovom..100m-rol!!!!!!!!!
    van fogalma a fejlesztoknek h milyen utoereje van egy ilyen lovedeknek amit ez az agyu kikop..??!! hat kb.mintha egy kamion utne el 100-al frontalisan..
    ha tul is lehet elni egy ilyet BARMIFELE vedomelleny-rendszerrel,vagy tstpancellal az a minimum h az urge 1-2 orara harckeptelenne valik,ha nem a gyengelkedore kerul 2 hetre..
    DE itt szalad tovabb(a 100kilos cuccban) 100/10sec sebesseggel..!!!!
    kutya baja...
    a kurva annyukat..!!!!!!!!!
  • ACE
    Jah, elég gáz így játszani, egy fűszál semmi nincs. Én még a falevelekre is néha rámozdulok ha olyan szögből szállnak ahonnan az ellent várom, így az igazi...
  • Grifidos
    A "pro" grafikai beállítások miatt, ez a sok fps lényege még egy olyan játékban is ahol fps limit van.
    So-so ilyen grafika mellett én arra lennék büszke, hogy nem hányom le a monitoromat, de hát kinek mi tettszik.
  • Snexi
    ez tényleg látszik a képen...amúgy nem tudom miért vagy ennyire büszke erre,nekem is összejött már párszor
  • vzajcev
    Piztozs otthonhagyta a slusszkulcsot
  • Bala10
    jól elbántál azzal a csúnya kocsival
  • Szega87
    fuck most nézem túl későn nyomtam PrtScr-t, ez überfail,sry :S
  • Szega87
    Második Flashbang killem :] Köcsög Last Standes perkje volt, rávágtam a villanot és meghallt, biztos fejbedobtam :D
  • rigaman
    Arra már rég rájöttem, hogy én állítom be. Csak azthittem, hogy ha 25x zsinorban kinyírom akkor feloldja akkor is ha pl 10 vagy 1es szintű vagyok (most 31lvl vagyok). Amúgy soha nem csalnék főleg cod-ban én kibírom ha van jobb nállam. Mivel mindig van egy jobb játékos. vagy mondhatnám úgy is, hogy mindig van egy erősebb autó és mindig van egy jobb soffőr.