24218
Modern Warfare 2
-
nekem is volt már 30-0 statom,igaz csak akkor 1x jött össze hogy ne haljak meg 1 meccs alatt -
Grifidos #9964 -
rexsimus #9963 Az az arány nekem is rossz, hála annak, hogy rengetegszer kidobál, csak úgy -.- -
a Wins/Losses aránya sajnos nekem is ilyen rossz... a többivel nincs gond
lassan elérhető lesz a pre2, nagyon nem akarom elkezdeni, pedig kéne még 1-2 szabadon variálható fegyverállás...
jelenleg két helyet foglal el az ACR, Acog vagy thermal, pálya és játékmódtól függően, s egy Holo
további két hely a M21-nek, Acog és Thermal
egy hely van az AUG HBAR-nak, ő csak egy red dot-ot és egy grip-et kapott
s az utolsó hely egy ump-nek van, holo
perkek esetében még mindig a Ninja+Cold(+Silencer)-ra esküszöm , bár jó a Stopping Power, de több előnye van ha nem látnak....
nem is csoda, h "The Silent" callsign-vel járok ;) -
madmanic #9961 felkapod a sentry gunt, a clayeket +2 fegyvert és berohansz balra az étterem mögé a sikátorba.
Hátulról nem jönnek, ágyú, clay lerak, és atom kemp.
Ha meg predatorok jönnek a falhoz kell lapulni, akkor megmaradsz..
A helikre meg nem kell rakétát pazarolni, leesnek géppuskától is.
-
Gabe18 #9960 Na most már én lettem az előbb a "Barrett noob" mivel azzal ugye gyorsan is ki lehet lőni a tárat,aztán ilyen módon közelről zoom nélkül szétsoroztam egy orosz (legalábbis olyasmi nyelven hőzöngtek) klántagot aki rám rontott.
Érdekes,amíg az alap sniperel egy lövés után várnom kellett vagy egy másodpercet az újabbra,addig senkinek se volt baja velem... -
Gabe18 #9959 Viszont őrület milyen kevés bónuszt ad Prestige után.Az előbb 4-3-ra nyerük a meccset,11-4-es k/d arányomra adott 1500 pont bónuszt.Prestige előtt ez ért volna ~5000-et.
Gyanítom a kill-ekre úgy adja a bónuszt hogy a nálad magasabb szintűekre sokat,alacsonyabbra keveset.És mivel én voltam az egyetlen Prestige-es,kaptam jó keveset... -
Gabe18 #9958 Hát nekem sosem volt 30-0-ám meg még hasonló se,de a első Prestige meglett alábbi eredménnyel.
Fő fegyver az első sniper volt,másodlagos meg az első pár szinten automata pisztoly,aztán a "sniper ne vigyen már 2 erős fegyvert" alapon a tizenvalahanyadik szinttől sima pisztoly.Perknek a gyorstárazás,Stopping Power,illetve a Stedy Aim majd helyette a Ninja,mert muszáj hogy ne látszódj azon a rohadt szenzoron minden második játékosnál.
Mondhatni szopattam magam 60 szintet saját elhatározásból.Na de most majd változtatunk.Félautomata sniper,shotgun,majd mindíg az aktuális legjobb belőlük,aztán meglátjuk hátha úgy jobban megy...
Mondjuk ilyen GL,meg Akimbo shotgun fegyver,vagy Marathon-Lightweight-Kommando perk összeállításig már nem alacsonyodnék,mert akkor inkább abbahagyom az egészet. -
Gabe18 #9957 Mert mért?
Ha csak a Hq foglalásért-leszedésért jár pont,akkor simán benne van a 200-0 csaló nélkül is.Csak annyi kell hogy egy csapat foglalja be örökké a HQ-t a másik meg elég béna legyen hogy sose tudja "leszedni". -
azt a 30-0át ő csinálta nem panaszkodik :D -
de ez lol...
amugy az ember nem venné észre, de nézd meg a csapatpontokat!!!!!!!!!!!!
200-0.....nah ez a lehetetlen ezt nem lehet kimagyarázni.... -
ennyit csak csalással lehet ölni -
erre a piti 30-0-ra panaszkodol csaje????
akkor ez mi?
O_o
-
torma1 #9952 Na én is ezt akartam mondani! Azért ezek az idők kicsit elvannak túlozva! :) Azt a pályát vagy 20-szor kezdtem elölről de még nem sikerült leverni őket! Már gondolkozok egy csaláson mert így kurva nehéz! Legalább ne én lennék egyedül! Persze a legnehezebb fokozaton! Azért a legelső pálya sem rosssz! Best time:22:30-asszem! perszepityu! 34:35 a legjobbam pedig párszor neki estem! -
Neoncsoves #9951 Jöttem janizni. Kicsit MW2 FFA-ztam, hát íme a mai meccsek közül 2dbnak a gyümölcse:
-
Egyszerű: wh aim + rpd -
ACE #9949 És az hogy lehet hogy fél perc alatt majdnem mindenki 5-ször meghalt? :D -
Hali. Létezik, hogy a steam nem látja a felpakolt stuffo, viszont a my games szekcióban not isntalled résznél rámegyek s akkor felpakolná a winyóra? Ez a verza nem lenne para, csak nincs hely a winyó ezen részén s nem engedi átállítani, hogy hová töltse le...
Köszi előre is -
Cingar #9947 nekem a "tactical nuke incoming!" meg az "enemy AC130 above" kellene de nem talalom őket :( -
adnia kéne, ha már a statoknál nő a sebzés mikor rárakod. -
oda van írva angolul, ellenállób vagy ha felrobban egy gránát melletted -
Grifidos #9944 Azért fél percnél kicsit több a halálotok a csapatotokban.
-
Valaki nemtudja kivenni játékból azokat a hangokat amikor megölsz 4-6-8+ embert majd bemondják hogy van ilyened és küldheted:D
Telefon hangnak akarok:D -
Ja és semmi légitámogatás nem volt mert azt azért észre vettem volna -
hack
Szinte alig telt el fél perc és a köcsög nukot nyomot és persze nem csalt mi

-
és mi az a bukósisak benne?:D -
Gabe18 #9939 FMJ nem tudom ad-e plusz sebzést.Az a falon viszi át a lövedéket.
Stopping Power perk ad plusz sebzést. -
madmanic #9938 spec opsban a "burger kinges" küldetésen ahol 5 támadó hullámot kell visszaverni legnehezebb fokozaton, miközben hullik a fejedre a predator hármasával, szétlőtték a sentry met elfogyott a clayem, nagy nehezen leküzdöm a gyalogosokat -hullámonként 30 + heli + btr- már csak 2 heli köröz a fejem felett meg egy btr rohangál körbe...
heliket leszedem, elfogy a közelben az összes rakéta, rpg stb..
Ak47 gránátvetője persze nem sebzi azt a szart pszh t..
átbumlizok a túloldalra az a szar meg lő rám, -említettem a predatorokat hármasával fél percenként..?- fel a tetőre, találok egy rakétát, kilövöm, én vagyok az isten! 51 perc izzadás után..
és eredmény hirdetés: IW best time 7 perc x másodperc...
anyád az..
-
(sniperről van szó) -
na az meg engem basz fel, mikor a nem félautomota puskával, hangtompító nélkül, plusz sebzéssel (FMJ) se hal bele egy lövésbe, csak lesérül, fut tovább. persze egyből kiszúr a fűben lapulva, és akár egy smg-vel is kilóméterekre ellőve szarrá lyuggat, mielőtt megint lőni tudnék... I'm lovin' it! -
gránátok védőfelszerelések eldobható szószerint túlélőkés!!!
stb ezekre gondoltál? -
equipmentek mire valók? -
Gabe18 #9933 Jó hát Sniper-ből meg egy lövés is halál.De ezeknél legalább célozni kell... -
Neoncsoves #9932 kb mintha norecoilos lenne a gyerek + 2 lövésből halál -
Gabe18 #9931 Mit hogy felidegesíti magát?Én is felidegesítem... -
Gabe18 #9930 Mivel a legtöbb pálya nagyobb valamivel mint a CoD-es átlag pályák,így nem jellemző.Ami kisebb,azon persze lehet dobni a vakvilágba. -
teljesen igazad van én is ezt érzem cod4-ben.waron vagy bárhol mondjuk crossfire mapon a túlsó végéről a másikba ehajítanak egy granyót...amúgy itt is ilyen szar hogy a túlsó végéig elmegy a granyó ? -
nemtán idegesek vagyunk? :)
ezt egyébként sosem értettem -
Hurkans #9927 ACR-rel mi a bajod? -
Neoncsoves #9926 Jól felhúzott ez a buzi szar... Sok fasszopó akimbo 1887-es meg buzi ACR-es veri a faszát arra, hogy 1 lövésből kinyírnak. Másik csapat 3/4e tolta a fasszopó GL-t, na mondom akkor én is GLezek. Telibelőttem a köcsög ACR-est és elkezdte h: "noobtuber". Mondtam neki, hogy az ő csapata is használja, szal bekaphatja. Faszom kivan hogy nem tudnak balancolni egy szájbakúrt gamet az IW-sek...