24218
Modern Warfare 2
-
késő, sorry -
Nekem életem makkja egy care p-nek köszönhető:D Csávó lehívta egy ablakból én meg a házak felett semmit sem látva, elvágtam arra fele a samtex-et ahol a gép kiejtette a pack-et és olyan szépen beívelődött az ablakba hogy killkam alatt mindenki sikítozott:D -
Gabe18 #10855 Én ma sniper-al véletlenül mellé lőttem a bomba lerakó embernek ahogy ott hasalt,erre valami "pro" beírta hogy legyek szíves lerakni a snipert.Bírom az ilyen nagy tudású embereket akik sosem hibáznak.Legalábbis gondolom nem,különben nem tudom mire van ilyen nagyra... -
Akármilyen ütős fegyó is az akimbo 1887,forgatni azt is tudni kell! :D -
rexsimus #10853 Mai nap értékelés:
Bevallom imádom csaliként használni néha a care p-ot. Amint meglátja egy ellenfél egyből rárohan, körültekintés nélkül :D
Ja meg ma egy gyerek megcsinálta a lehetetlent! Furkorászós beállítással + akimbo model 1887 az utolsó helyen végett, Favela mappon XD
Ehhez már tehetség kell! -
rexsimus #10852 Csak nekem halt meg a steam?
Elindulni elindul, de aztán lefagy -.- -
Sikerült!
Tegnap szépítgettem az asztalom,és kitöröltem a játék parancsikonját!
Aztán próbáltam újat csinálni commanderből de úgy sem volt jó!
Steamen belül csináltam így már jó!
Úgy hogy ne töröljétek! :) -
ACE #10850 Írta ha haver meghívja, akkor megy, akkor milyen warezról beszélsz? -
Hurkans #10849 Off:
Időnként amikor a fórumot megnéznem mindig más időszakonként írja ugye hogy 2-5-10 új levél és komolyan nem tudom hogy csináljátok de mindig vagy 11 új vagy 22 kezd egy kicsit érdekes lenni
Off vége -
Gondolom ezek ilyen 10 éves nyávogós emberkék:D -
fail :D
sok szerencsétlen milyen nyugodtan írja már h eredetivel is használható :D utána meg beszopják... ennyire iq nulla embereket... -
Egyik hsz:
most ujraraktam és meccsek végén folyamat törli a statomat pls help!!és most nem is használtam a hacket...
Így jártál baba:D -
LOL :D Felnevettem mikor elkezdett forogni a táskával:D -
Unreal1942 #10840 Ez szép. Ennyi szánalmas kis
-
fawcet #10839 http://steamcommunity.com/profiles/76561198010681015
nagy aimos, és szarráverném a köcsögöt, mert azt irta reméli hogy emlékszek majd rá azért csinálja
-
Lehet hogy a user-al vannak gondok nem is a játékkal!
-
lol itt csak hígagyúak vannak? ostoba az összes XD
totális idióták, hogy lehet ilyen hozzászólásokat írni? de mindenhol ilyeneket irnak... ebből is látszik, hogy a csíterek=balfaszok -
Skyline #10836 Ezzel csak az a gond hogy már a cod4ben is killcam soxor bugos és nemránt fel/ nemlátni hogy inog a csipa:) -
Skyline #10835 Szakadok:DDDDDDDDDDDDDDD -
hát ez aztán tényleg kibaszott logikus -
Grifidos #10833 Tessék -
d3vilz #10832 valaki pls 10824-re -
Grifidos #10831 Nem egy logikai bravúr, de amikor nagyon kidobál hogy nem talál "szobát" akkor válts játéktípust és abban rögtön bedob valahová. Kilépsz és újra keresel a "kedvenc" játéktípusodra.
Néha olyan mintha beakadna a kereső, ez segít rajta. -
érdekes nekem mindig talál -
tituka #10829 ez nagyon tuti
-
hááá jaa :D televan szar dologgal meg szargyerekekkel ez a szar :D -
hogy a gecibe képzelik hogy ezért a szarért elkérnek 10 ezret és akkor nem tudok akkor játszani amikor akarok mert nem talál szobát
faszom ebbe a szarba,jöthetne már a bc2
nagyon remélem hogy a következő coddal megszopják és azt nem veszik meg enynien mint ezt a szart -
-
Hurkans #10825 Most olvastam egy fasza Aimbotról egy magyar oldalon és már kezdem érteni miért van az hogy killcamba visszanézem és nem ránt be neki a fegyó kikapcsolta a többi aimbotos cuccot és úgy nyomja csak no recoilal szóval ha láttok pl snipert ami nem ránt be az tuti aimbotos!
Features:
- Aimbot
- Fov
- Autoshoot
- Recoil stb... így nem nehéz és még aimbotosnak se nézik... -
d3vilz #10824 Vki tudna segíteni mikor tölti a pályát mindig kidob egy hibával:
Create2DTexture( smk_cc116_atlas,2048,4096,0,894720068 ) failed:8007000e = Ran out of memory ilyenkor mi a teendő vki help -
csuripi #10823 Na majd este meló után megint felmegyek, hátha fenn lesz a kis köcsög, és felírom a nevét, ha meg aimozik is akkor igen balfasz. -
Na a razor az ha jól vettem ki a klánvezír vagy mi :D aki volt ott cheater az más néven tolja... az aimozik is megnyugodhatsz :) -
csuripi #10821 Tegnap óta ideiglenesen egy 66GT van a gépembe, így csak cod2-re tudtam felmenni, ffa, only rifle, only toujane, és éppen az említett tetü volt az egyik játékos, aki valahogy mindig falán át követett, respawn, és ő hasalva falon keresztűl már be is célzott, hogy rohadjon meg. Bár 1 kis aim elkelt volna neki, mert párszor így is megfeküdt. -
Puhos #10820 Csá!
Érdekes hozzászólások. -
Jövök haza... buszon két cheater beszélget :D szééép...
mondjuk CoD2esek... valami RAZOR (mint név, és nem a crackerek) meg XDC (talán klán?) ami alapján talán be lehet azonosítani az embereket :D -
eddig is az volt, aki az ellenkezőjét állitja az hazudik vagy ne játszon vele -
koandras #10817 Na ez a hivaalos bejelentés akk azt jelenti h kezdik szopatni a csalókat?
(lehet hogy élvezhetőbb lesz a játék...?) -
Mohee #10816 Okéj.De ha üzletben veszem eredetiben a gamet akkor nincs baj ugye?Azzal nem lehet probléma.Kösz-kösz:-) -
-
tituka #10814 hivatalos információ:
fourzerotwo: #MW2 Update in Test now: 1887s Balanced. Public "private" Match fix. Infinite Ammo fix. Prestige Hack on PS3 fix. Texture Hack on PC fix.