Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha újra kell telepítenem a játékot, bemásolom a mentést, megmarad a rang, stb.?
Köszi!
Pipeboy : Próbáld meg leszedni videó kártyádhoz a legfrissebb drivert^^.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Szerintetek mi lehet a gond?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mind1 XD, azért értitek ^^.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xfire-rõl nem lehet?
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Multizni lehet vele? Ha igen akkor hogy? Köszi a választ.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
4. küldetésnél egy csávót kell követnem,de nem tudom mit kell vele csinálni,ha túl közel kerülök hozzá,rögtön vége a játéknak!
Mi a teendõ?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Frank99!!! 10 pont😄😄😄😄
Ma kipróbáltam mobilnet -el, laptopon is a játékot 1 körre - mert ugye a szolgáltatóm másképp értelmezi a korlátlan szó fogalmát - kb. 20 mp várakozás a map -ra de utána laggmentesen futott.....
Jó játékot ma éjjel mindenkinek😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Miért van az, hogy kilépek a játékból, következõ indításnál a szokásos akarodecsökkentettmódbanindítaniajátékotmertszarulállítottadle hibaüzivel indít?
nem akarok állandóan radírpók lenni....
innen látni, hogy nem hülyék a steamen/iw-nél sem.
<#eljen>#eljen>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ne menjünk át szívni a vérüket..?
Azért van a WAREZ/OFF topic, hogy ott dühöngjenek.
a Bioshock topicban is kemény csata dúlt annak idején, de rendet tettem.
Félreértés ne essék: bár több mindent megvehetnék 40 évesen, mint sokan mások, még sem veszek meg én sem, de nem megyek oda barmolódni, amit éppen warezolok.(amúgy sem...)
És úgy gondolom, hogy ha valaki áldozott azért, hogy játsszon (szórakozzon), akkor ne vegyék el a kedvét olyanok, akik hülyének nézik azokat, akik megveszik. Ezért van másik topic.
Ezért még 1x leírom: a warez ebben a topicban üldözendõ. tessék átfáradni a másikba.
köszi
A problémám a köv:8800GTS 320SLi,Q6600.Ha mindent extrára rakok,akkor az fps az teljesen jó,(80-90),viszont néha mocskosul beszaggat és a vinyó elkezd tekerni és leesik az fps 10-20-ra.Mintha kevés lenne neki a memória,de csak 1,7gigát használ a 2gigából.(tehát ez kilõve)
A másik problémám meg az égboltal van,néha teljesen pixeles,kockás az ég.
Valaki találkozott már ezekkel a problémákkal?
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
Hogy van az hogy játszok és már nagyon sokat gámáltam. de az egyik résznél error ozik a gáma...😞 mikor SPOILER! Keptön PRÁJSZ lekapja a helikoptert aztán lezuhanunk a vízesésbe SPOILER! na szal ennél a résznél.. valaki valami ötlet?
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Emberi tulajdonsag, ha nem ugatunk be egymasnak, hanem probalunk segiteni egymasnak, hiaba warez, hiaba nem az. Azert mert kerdest tett fel, nem kell elkuldeni a halal bizonyos testreszere...
Nos, Shadow: Kerdesedre a valasz nem, a wrz-ben megszerzett rangodat (szerintem) nem tartja meg. Masik kerdesedre, miszerint erdemes-e megvenni, csak bologatni tudok. Ha warezon torod a fejen, hogy abban multizz, akkor van egy rossz hirem. Folyamatosan megy a csatarozas az IW, meg a hackerek kozt... Egyik kidob egy patchet, a masik megkrekkeli. Es ez igy is lesz egy darabig. Ha nem szeretnel folyamatosan ezzel a gonddal szembesulni, akkor igen, megeri megvenni, ha anyagi helyzeted engedi, es nem sajnalsz ra 10k-t. En eloszor sajnaltam ra a lovet, de vegulis nem bantam meg...
Mas: Sracok, mi a sz@rnak csesztetjuk egymast? Miert nem tud meglenni egymas mellett warezos es eredeti jatekos? Emberek vagyunk b@ssza meg, jatszunk es szorakozzunk egymas mellett (szabalyos keretek kozt), nem egymas ellen...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ugyebár cod4-ben a legtöbb szerveren 125-250-re le volt korlátozva nem véletlenül
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"