Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxfps-t nem engedi piszkálni,ebbe ne ugassanak már bele...Egyébként 1 perc gondolkodás után megoldottam hogy tudjam használni 250-en ahogy eddig...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

én tanácstalan vok... azt se tom miért nyomja ezt a sötét képes kakit... am ez igencsak bosszantó, h 8 napig folyamat gameltem, és 1x csak be se lép.... a tegnapi steam fagyogatás betehetett neki
eredeti game.... folyamat gameltem és most nem indul el a multi steambõl... sötét kép és töltés asd??!?!
warez a game?
tommygear
sztem csak annyit csináltak egyenlõre h warezzal ne lehessen jáccani
Sziasztok!Nem a multi miatt irok hanem iszonyatosan duhos vagyok mert lejott a jatek es ment issinglebe mint az alom max felbontason...2napig a harmadik nap meg ugyakad minta az allat meg minimumon is mitol van ez?Csak a jatekmiatt instalaltam a windowst semmi eredmeny nagyon elvagyok kenodve hogy az ev jatekaval csak 2 napot tudtam jatszani!!!Varon a segitsegeteket!!
Még mindíg nem találttam seholl MW 2 Patch note-okat aki tudja, hogy például 1.0.165.-höz képest mi változott 1.0.166-ban.az linkelje vagy írja le plz. Elõre is kösz. Valahogy emelni kellene a szinvonalt mert gyalázat ami itt megy. Több értelmes infó található a Warez Topic-ban mint itt. Csak basztatjátok egymást nem ezért járnának ide az emberek olvasgatni.Több info kevesebb privát piszkálódást plz.
Zomil
hálistennek a steam ellenörzi a cfg fájlt igy már csak a nyomi warezosok piszkálhatják azt, nincs több fps huszár pistike, egyedül pár funkció van amit lehet állitani, uj sort nem lehet hozzáirni, maxfps-t se engedi piszkálni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
thx
kellene még ujjabb parancsok én is ezeket kutatom, hogy mien parancsok mûködnek....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
konzolba kell beirni
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ProGabe
nincsenek ilyen sorok a cfg-ben^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
jesszusom mi van itt???
nem lehetne finomabban?

TaRka0107
<#duma>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

zotya10002
ÁÁÁÁÁ:-))))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ajem kisa
Viszi tunningolni a hummer-t!<#idiota>

<#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

RatBaG
csak utólag a screenshotokat nézegetve tûnt fel:

mit keres a játékban Xzibit? yo dawg!

meg a csajom...

Per Aspera Ad Inferi.

ProGabe
hé, ezt hogy?

kéne már egy FAQ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Valaki tudja, hogy a harmadik havas pályán hol található mindhárom notebook? Átkutattam mindent de csak egyet sikerült megtalálnom..

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Juj Barbie msot beszóltál.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Szevasztok. Valaki mondja meg legyen kedves hol találok a Pc-re vonatkozó Patch note-t.Keresem steam-en IW-nél de semmit nemtalálok. talán titkos, hogy mit tartalmaznak a frissítések...
Tudtam hogy lassú vagyok! <#schmoll2>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

nna ez a csávó a kocka.. <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

de a mellette lévõ kurvanagy <#ravasz1>

100 db MW2 t raboltak el FEGYVERREL! <#idiota>

a cikkíró még megkérdi a végén, hogy tudta kicipelni? 2 t fordult??

<#taps>

Ma már párszor lilkelték <#ravasz1>

Bocs a linkért, de ez már nagyon de nagyon VICC! : eldugott tartalmak elõcsalogatása

én személy szerint földi métrékegységekben ki sem fejezhetõ mértékben szarom le hogy ki játszik warezzel..

csak ne csaljon...

de aki már lvl hackel az már rá fog kattintani a kövi linkre is..

no a reggeli okfejtésre visszatérve.. LOL még mindig ez a játék, megint feltörték <#hehe><#levele>

Frank<#pias><#wave><#worship>

gallardo
Ami a level hack-et illeti, ez nem negatív diszkrimináció, de amióta nincsenek warezosok azóta level hack-et se láttam.<#vigyor3>

Örülök 😊, akkor lehet hatott az én írásom is ?^^😊
Amúgy ebben is lehet warozni, van egy mw2-vel foglalkozó magyar site->http://callofduty6.extra.hu/news.php
És itt csináltak egy interjút egy 'nevesebb' cod-os sráccal, és õ is mondta hogy tudnak warozni ^^, és hogy csinálják 😄.
elitehun
Hát igen nem a rang a fontos hanem a tapasztalat <#wink>
Jaj ha már lvl hack...Tegnap esti játék során volt egy srác lvl 70 pres 10.
Menüben amíg startra vártunk mondogatta hogy: Vóóót plííííz...Vóóót núúúúbz!! Vóóót!
Ment neki pár kedves megjegyzés pár ember részérõl,nem volt vote...
Abba a csapatba került amelyikkel én voltam. Rajt elött benyõgte: SHOWME!
Na az elsõ 10mp-ben elhullott kill nélkül...Köv kör ugyanúgy rohant elõre (sd) ugyanúgy elhullott...El is kezdte mindenki szívni a vérét,ki is lépett a francba...Na kb ennyit tudnak a lvl hackesek😊

A messiás <#eljen>

<#worship><#worship><#taps>

koschwarz
tényleg nem akarom a feszültséget szítani, de azért az érdekes, hogy csak azon az egy hirdetõoldalon, ahol használt játékokat szoktam venni, elég sok MW2-t akarnak eladni. ilyen mértékben ezt sem az MW idején, sem egyébként egy új, ráadásul hipersláger játék esetén nem láttam...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Frank99
Uraim!

A topic mátol a gondozásom alatt áll. Innentõl repül az összes warez komment (van saját topicja), az anyázás és nagyobb flame.

A játékról írjatok, ha lehet.

Köszönöm a megértést.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ok mindig van a warezolásra...Gondolkodás már kevésbé van mögötte...Jaj hoppá...😊

Azt vágom hogy ott nem én lagolok,de az 5-6 esetnél sem én lagoltam,az hogy én lagoljak ha jól emléxem 2szer fordult elõ....3és fél napi tiszta játékidõ után...Ami annyit tesz hogy kb 1 hét alatt 1szer lagoltam,amit kb fél perc és 2 kattintás (átmentem máshova) megoldott...
a meccsek közbeni hostváltásról egyébként: Ez igen,elõfordult párszor (ritkán) általában ha lelövik a hostolót és megsértõdik,kilép. De a meccs 10-15mp mulva megy tovább pause után,nem úgy mint a dedikált szeróknál,amik viszont ha fagynak/leállnak akkor viszonthallás...

frango
Na azért a ping elég nagy probléma szerintem. Eddig 20-40es pingekkel játszottam.50felett már elég kaki szerintem. Itt 80-120 általában és ez elég nagy késés.Ezen kívül semmi bajom a géjmel. Még talán annyi, hogy már nem lehet akkora überbannokat adni sniperrel mint a cod4-be.
A warezosok meg inkább húzzák meg magukat...😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

DarkSector
kicsi lagg mindigis lesz, de azért nem olyan nagy az arány, a rosz szerverek , hostok javára...
nem szabad túloznunk

elég kellemetlen, hogy a fejlesztõk nem szolgáltatnak szervereket, hanem lepasszolták a játékosok vállára ezt a terhet, de ez van.

megszoksz, vagy megszöksz.

DarkSector
igen énis nemrég hallottam mi is ez az IWnet.
itt mindig csak játékosok hostolnak, és ennyi...rendes nonstop gyári szerverek nincsenek...
tuod mint hamachi a warezban.

"A lag meg annyira nem igaz hogy pár oldallal odébb még mobilnetes is írta hogy órákóta tolja de lagot még nem látott...
Nekem meg lassan 4 napi tiszta játékidõ gyûlik össze és eddig 5-6szor ha láttam lagot ebbõl 1-2 volt zavaró....Komoly,ennyit még dedikáálton is látok amikor valaki szar nettel feljön/nagyban torrentezik játék közben..."
Ez igaz de ott nem te laggolsz hanem akinek szar a nete.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DarkSector
jah akkor ennyit a konzol hasznosságáról!
😄
thx az infot ....

monnyuk nekem 60fps volt a max, pedig nem volt vsync-em.

jah és 3 uj játékmodot is konzolban lehet beadni, azt cfg-ben nem tudod.
BÁR KIZÁRÓLAG OFFLINE PRÓBÁLJÁTOK, mert a 3 uj rejtett játékmodot nem tudom, hhogy steam online kijelzi-e és bünteti-e...

amúgy már nem játszok...nem megy a multi....😄
ez van, szopok ...😄<#eljen>

"minden téren jobb a cod4-nél." példa? A laggzás szana meg széjjel mert nincs normális szerver? Így aztán marhára jó játék.

darki81
végre megvan eredetiben, most telepitem 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Érdekes az említett hibák sem nállam sem a legtöbb userrel nem fordulnak elõ...
A multi rész kisebb csiszolásra itt ott fordul ugyan de a kihajolást és az iwnet rendszert leszámítva minden téren jobb a cod4-nél.
IWnet rendszert pedig nem védem,dedikáltra várok,warra várok, vagy lesz vagy nem nem érdekel. Pubra a rendszer viszont megfelelõ,számtalanszor magyarokkal találkozunk,sokszor nyomjuk a klánból 5-6an egyszerre egy csapatként...Sima online mókázásra szóval a game jó...
A lag meg annyira nem igaz hogy pár oldallal odébb még mobilnetes is írta hogy órákóta tolja de lagot még nem látott...
Nekem meg lassan 4 napi tiszta játékidõ gyûlik össze és eddig 5-6szor ha láttam lagot ebbõl 1-2 volt zavaró....Komoly,ennyit még dedikáálton is látok amikor valaki szar nettel feljön/nagyban torrentezik játék közben...

persze persze, van neked fogalmad hány szerver van amin ez a játék fog futni? És abból mennyi a nem hivatalos szerver? Nem hinném, hogy a warezosokat nagyon érdekelné, hogy egy-két szerverre nem kellene felnézniük. Az ilyen kiszûrjük hangzatos mondatokat már 1996 óta mondják, de még csak nem jött össze, mert két napra rá mindig kitaláltak valami mást
Am. hogy telt a napotok ?😄