Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
kellene még ujjabb parancsok én is ezeket kutatom, hogy mien parancsok mûködnek....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem lehetne finomabban?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
mit keres a játékban Xzibit? yo dawg!
meg a csajom...
Per Aspera Ad Inferi.
kéne már egy FAQ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
100 db MW2 t raboltak el FEGYVERREL! <#idiota>#idiota>
a cikkíró még megkérdi a végén, hogy tudta kicipelni? 2 t fordult??
<#taps>#taps>
csak ne csaljon...
de aki már lvl hackel az már rá fog kattintani a kövi linkre is..
Amúgy ebben is lehet warozni, van egy mw2-vel foglalkozó magyar site->http://callofduty6.extra.hu/news.php
És itt csináltak egy interjút egy 'nevesebb' cod-os sráccal, és õ is mondta hogy tudnak warozni ^^, és hogy csinálják 😄.
Menüben amíg startra vártunk mondogatta hogy: Vóóót plííííz...Vóóót núúúúbz!! Vóóót!
Ment neki pár kedves megjegyzés pár ember részérõl,nem volt vote...
Abba a csapatba került amelyikkel én voltam. Rajt elött benyõgte: SHOWME!
Na az elsõ 10mp-ben elhullott kill nélkül...Köv kör ugyanúgy rohant elõre (sd) ugyanúgy elhullott...El is kezdte mindenki szívni a vérét,ki is lépett a francba...Na kb ennyit tudnak a lvl hackesek😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A topic mátol a gondozásom alatt áll. Innentõl repül az összes warez komment (van saját topicja), az anyázás és nagyobb flame.
A játékról írjatok, ha lehet.
Köszönöm a megértést.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a meccsek közbeni hostváltásról egyébként: Ez igen,elõfordult párszor (ritkán) általában ha lelövik a hostolót és megsértõdik,kilép. De a meccs 10-15mp mulva megy tovább pause után,nem úgy mint a dedikált szeróknál,amik viszont ha fagynak/leállnak akkor viszonthallás...
A warezosok meg inkább húzzák meg magukat...😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
nem szabad túloznunk
elég kellemetlen, hogy a fejlesztõk nem szolgáltatnak szervereket, hanem lepasszolták a játékosok vállára ezt a terhet, de ez van.
megszoksz, vagy megszöksz.
itt mindig csak játékosok hostolnak, és ennyi...rendes nonstop gyári szerverek nincsenek...
tuod mint hamachi a warezban.
Nekem meg lassan 4 napi tiszta játékidõ gyûlik össze és eddig 5-6szor ha láttam lagot ebbõl 1-2 volt zavaró....Komoly,ennyit még dedikáálton is látok amikor valaki szar nettel feljön/nagyban torrentezik játék közben..."
Ez igaz de ott nem te laggolsz hanem akinek szar a nete.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
😄
thx az infot ....
monnyuk nekem 60fps volt a max, pedig nem volt vsync-em.
jah és 3 uj játékmodot is konzolban lehet beadni, azt cfg-ben nem tudod.
BÁR KIZÁRÓLAG OFFLINE PRÓBÁLJÁTOK, mert a 3 uj rejtett játékmodot nem tudom, hhogy steam online kijelzi-e és bünteti-e...
amúgy már nem játszok...nem megy a multi....😄
ez van, szopok ...😄<#eljen>#eljen>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A multi rész kisebb csiszolásra itt ott fordul ugyan de a kihajolást és az iwnet rendszert leszámítva minden téren jobb a cod4-nél.
IWnet rendszert pedig nem védem,dedikáltra várok,warra várok, vagy lesz vagy nem nem érdekel. Pubra a rendszer viszont megfelelõ,számtalanszor magyarokkal találkozunk,sokszor nyomjuk a klánból 5-6an egyszerre egy csapatként...Sima online mókázásra szóval a game jó...
A lag meg annyira nem igaz hogy pár oldallal odébb még mobilnetes is írta hogy órákóta tolja de lagot még nem látott...
Nekem meg lassan 4 napi tiszta játékidõ gyûlik össze és eddig 5-6szor ha láttam lagot ebbõl 1-2 volt zavaró....Komoly,ennyit még dedikáálton is látok amikor valaki szar nettel feljön/nagyban torrentezik játék közben...