24218
Modern Warfare 2
-
bannolva nem lesztek, hanem minden körbe nullázódik a rang elvileg -
szerintem ez már túlzás azért ami itt megy, egyesek úgy beszélnek mintha fontos kelléke lenne a játék az életnek vagy nélküle nincs élet, szerintem elmehetnétek csjozni a kockulás helyett -
simonl #11184 T. Buscemi apuka
Én csak ma hajnalban a kávém mellett olvasom a tegnapi hsz -idet.
Bízom abban, hogy azóta kicsit átgondoltad az írásaidat.
Te kezdesz el egy nyilvános fórumon meg nem engedett hangnemben másokat ócsárolni? Engem (és másokat) letipikusmagyarozni ? Azért mert Te megveszel a 14 éves gyermekednek egy 18+ os játékot? Azért mert rögtön csalásra tanítod? Szerinted ez gyermek mit ad át a testvéreinek, az osztálytársainak? Szerinted mit gondolnak a saját gyermekeid rólad?
Szerintem így karácsony közeledtével kicsit ülj le és szállj magadba, gondolkozz el .....esetleg olvass mesét a kisebbik gyermekeidnek.
Neked gondolom ez kimaradt az életedből, tudod sokat tanul belőle és formálódik az emberfia.
Boldog karácsonyt -
lehet, hogy időspórolás, első sorban csalás. PONT. -
hát vagyigen vagy nem.
haverok még nem lettek eddig bannolva. énsenem. -
és csak a csalókat szopatják.. ergo csalásrol van szó
innentöl kezdve azt mesél be megának a csaló amit akar :D -
tök mind1 hogy mi, aki használja megszopja és ez a lényeg -
ezt már egy párszor átvitattuk... felesleges újra előhozni..
aki használja, annak időspórolás, aki nem, annak csalás... -
nem csalás
idősporolás
-
és ki állitotta ennek az ellenkezőjét? -
Gabe18 #11176 Mégis mit kellett volna neki mondani?Ügyesek vagytok,jól csináltátok?
A csalók helyett nekem kéne rosszul érezni magam mert kibannolják,vagy örökké lenullázzák a rangját?
Tényleg lassan az lesz a hülye aki nem csal valahogy,vagy nem a leggusztustalanabb fegyver-perk összeállítással nyomul. -
Gabe18 #11175 Dehogynem.
Aki pörgeti a Prestige-eket,annak örökké el kell kezdeni a nulláról,te meg becsalod 2 perc alatt az összes perket,összes fegyvert,mindent.
Egyértelmű csalás,csak a csalásnak egy más formája mint a WH vagy az Aim és társai.Az hogy te ezt nem akarod felfogni,vagy elismerni az egy más kérdés. -
atomkrumpli #11174 35-ösre 2 perces menetek alatt ... ehehe ez jó, nem kicsit lehet kocka a gyerek :-) -
Buscemi
-
Gabe18 #11172 Kiről van szó? -
azért akik 1 hónapja tolják 60-80 vagy még több órába heti szinten és tartanak prestige 3-4-5-6 an/en/ön, azok hiddel sokszorosát fragelik a level hackernek -
ez nem monopoly...ott ha több pénzed van gazdagabb vagy.
itt ha nagyobb a prestige, akkor nem feltétlen ölsz többet. -
elolvastam 2 oldal hozzászólást és komolyan nem értelek titeket:
idejön és kérdez, leugatjátok, rátamadtok, védekezik, visszaolt és megint ráförmedtek. Csak én érzem úgy hogy páran túl értékelik az online társadalmat? -
kokos #11166 Azaz!!!cfg.... újabb agyasság gratulálok, módosítgassál csak remélem kivágnak téged is....Mint a duty 2-ben a cfg-s palikat nem lehetett lelőni!Ejj mekkora egy noob vagy!
Na látjátok nem a 14 éves gyerekkel van baj, hanem az ilyen..at16..meg..Punkzolikkal a 11136-os hozzászólása miatt!Ezek az igazi veszedelemek a multinak

-
at16 #11165 a cod4 es cfg-t simán be tudjátok rakni a MW2-be is :D így ugyanolyan beállításokkal fog futni a game mint a 4. tudtátok? -
kokos #11164 
Úgy néz ki egyenlőre eltüntek a level hackosok...vagy legalábbis TÉNYLEG 1 lvl-ről indulnak

.....jaj és milyen sokan vannak 1 lvl-en öröm nézni(szakadtam a röhögéstől)!
Az elején "mondom mi ez nem jó valami?" 12-ből 3-4 mind 1 lvl-es volt!Rámentem a következőre ott is..........jaaaaaaaajjjjj benyelték a lompit!

.
Meg nem volt ANNYI csaló(mennyivel másabb igy)jahj
-
" és nem úgy van az eredetivel hogy hozzád hasonló rangúakat keres össze?"
szerintem ez nem mindig így van... jelenleg pre2 50 körül járok, de ettől függetlenül ált. vegyesen, mindenféle szintű játékost bead....
persze van amikor jóformán csak prestige-s kerül be a körbe, de ez inkább csak a hardcore módokban fordul elő... -
Asszem private szerveren nincs is rangolás ha jól tudom,nem? Amúgy engem pl. szerintem pr10 lvl70-el is simán elverne bármelyikőtök
Mert nem elég a sok fegyver meg perk meg mittoménmi...tudás és tapasztalat...az a legfontosabb! Haverom fia is játszott velünk(9 éves) ő is 70-es, úgy elvert minket mint a szart...nekem volt 300 pontom neki már 1450, a következő ölésnél meg is nyerte...csak azért mert ő amikor még tudott vele játszani multin akkor játszotta a 2 perceket kitartóan! Fel is vitte magát 35-ösre! A 2 perces menetek alatt!Szóval azért nem olyan nagy előny...szerintem...de csalás mindenképp...
-
Kevered a szezont a fazonnal. Az hol TISZTESSÉGTELEN előny, hogy eljut prestige 2-ig?
Egyrészről nem is biztos, hogy előny, mert egy sima 70-es több fegyverből válogathat, mint aki most kezdte újra a ranglétra mászást. -

más ha szenvedtél vele több órát meg más ha tegnap kezdted el... de ez tényleg egyszerűbb egyből pre10re rakni, nehogy már legyen valami kihívása a játéknak
-
Másnak ugyan miért járna kezdéskor az, amiért a jobbak becsületesen megküzdenek? A Monopolyban is több pénzt osztasz ki magadnak, mert a végén ígyis úgyis sok lesz majd?
A fejlesztők kitaláltak egy játékszabályt, ha nem tartod be a szabályokat, akkor csalsz, ennyire egyszerű. -
te annak bosszantó, aki irigy
és foglalkozik ienekkel.
ahhogy hogy segfej shotis majom váljék valakiből már elég kb 30-as sima level is. -
jo akkor
az aki 58 alat van
akkor annak én vagyok csalo
a 58-as stattal
haverom meg 2.prestige-be van akkor az is csaló nekem
ez így van ahhogy mondod...:D -
Igazából csalás az is...de ez igazából legfeljebb bosszantó dolog lehet, mondjuk egy olyannak, aki verejtékkel és sok játékidővel nem érte még el. De az aimbotok meg hasonlók már dühítők mert azok már a játékos tudását is befolyásolják! OFF: Én pl. ma játszottam jóformán először multit a haverokkal mert megjelent a "megoldás" a tört-höz,és private szerveren az összes havernak meg nekem is meg van a lvl 70 hack...DE!!! Kizárólag azért hogy ezalatt a kevés idő alatt amíg lehet játszani,ki tudjuk használni a játék összes jó tulajdonságát.(perkek,fegyverek,stb.) És mint mondtam csak private szerveren nyomjuk majd(ha még lehet holnap este is)és így,hogy mindenki 70-es már nálunk pl. nem is számít csalásnak :) Mindenki egyenlő esélyekkel indul...Ja és nem úgy van az eredetivel hogy hozzád hasonló rangúakat keres össze? Mert úgy tudom... -
tisztességtelen előny, ami nálam csalás -
erről van kérem szó level peccs csak fegyók ra jó nem fog attól jobban játszani senki. -
Ja tényleg, majd elfelejtettem, a telepítéskor mindenki elfogadja az EULA-t (End User License Agreement - Végfelhasználói szerződés), amiben benne van, hogy a játékot nem sokszorosíthatod, nem fejtheted vissza a kódot (reverse engineering), nem módosíthatod a kódot, tehát nem is piszkálhatsz bele a felhasználói profilba, mert azzal szerződés szegést követsz el. Innentől kezdve a tulajdonosnak joga van banolni a CD kulcsodat.
Csak hogy kicsit tisztább legyen a kép azok számára, akik szerint túl nagy bünti a CD kulcsot banolni. -
Szerintem kicsit túl reagáljátok ezt a csalás témát, csak a lvl 70-et akarta megnézni, semmi más.. és ennyi tanult belőle, mostmár normálisan fog játszani, remélem :D -
"Egyébként szerintem a csalás egy játékban nem bűn, sőt még csak nem is nagy dolog csak egyszerűen nem értem..."
De bizony bűn, online játékban, ahol igazából semmi tétje nincs, csak az, hogy elrontja vele mások szórakozását, a legundorítóbb.
Nem tudom feltűnt-e, de az IW úgy írta meg a játék szerverkeresőjét, hogy a körülbelül azonos szinten lévő játékosokkal rak egy lobbyba. Ha a kölyköd összecsalja magának a level 70-et, akkor egyrészt magával basz ki, mert sokkal jobb játékosokkal fogja összerakni, és folyamatosan szívni fog, amitől frusztrált lesz, aztán majd kipróbál valami "okosabb" csalást, hogy jól megmutassa annak a sok szemétnek, aki mindig lelövi őt.
Másrészrészről meg azokkal csesz ki, akik már gyakorlottabbak, és kapnak maguk mellé egy kezdőt, aki semmit nem tesz hozzá a csapatjátékhoz.
Mellesleg azon is el kéne gondolkodni, hogy miért "okoskodott" az accountjával. Az isiben vagánykodni kellett a haveroknak/csajoknak, hogy mennyire magas rendfokozata van? Esetleg nem elég kitartó, hogy ő maga érjen el jobb eredményt?
Nekem meg sok másik becsületes játékosnak érdekes módon már tizenéves korában sem jutott eszébe, hogy csaljon. -
Nem tudom miért lehet,de laggol mint állat ez a rohadt multi!4:-) -
1. A játék 18+-os besorolással került kiadásra. Azért mertem feltételezni, hogy a kölyköd elmúlt már 18. Csak aztán nem hőbörögni, hogy mennyi mocsok jön a médiából és csak a hülyeséget tanulja a gyerek, ha te magad sem veszel ilyen dolgokat figyelembe.
2. Nem más bajának örülök, hanem hogy a játékból, amiért én is fizettem, kitakarítják a csalókat. Szerintem te sem örülsz neki, ha elbasszák a szórakozásod, amiért fizettél. Ha meg igen, akkor bizony te vagy az aljas féreg, sajnálom.
3. Ha majd lesz gyerekem, akkor becsületességre fogom tanítani, és nem fog ilyen helyzetbe kerülni. Ilyen egyszerű.
4. Ez a semmiség elég kevés ok a gyűlölködéshez, ha viszont szerinted elegendő, akkor nagyon sivár életed lehet. -
jah 1 szó mint 100 nem lehet eredeti haverral menni, hiszen warezosok csak egymással külön tudnak, ezzel ugye nem bezavarva az origiseket.
persze origivel a csiterek ígyis-úgyis megmaradnak, de hát ugye azokat bannolják majd, ahhogy ti is irtátok... -
igen
a pánik elkerülése végett érdemes azt leszögezni, hogy itt lehet multizni, megoldották ideig-óráig, de kizárólag warez-warezzal, mivel nem lehet frissíteni.
de, 2 fura dolog:
1. mindenki vagy kis szinten van, vagy hekkelt.
2. kurvaszar a ping. -
am most szerintem warezosok nyomják warezoskkal mivel az 1.0166 verzió van nekik -
Jó tényleg zárjuk le a témát!
Meg kapta a figyelmeztető büntit,biztos tanult belőle!