24218
Modern Warfare 2
  • Firerock
    az a név kell amivel beléptek a steambe:)
    de akár ide is beírhatjátok:)
  • Firerock
    írjátok már meg pü-be a steam neveteket légyszi
    fel akarok venni minél több embert:D
  • m0na
    neked is thx
  • m0na
    köszi :)
  • Frank99
    persze.
    steam-en add barátodnak, és a menüben INVITE, kiválasztod, beteszi alád, és ahova mész, ő jön veled....
  • Unreal1942
    Igen megoldható. Invitálod és utána keresel játékot.
  • DöflingR
    Az előbb hcsd-ben kidobta a care p-ben az ac130-t és a kis ügyes ellenfelek sorban mentek defuse-olni, én meg csak kattingattam arrafele :D:D Egyébként ha ac130-al nyomok csapattárs fele akkor az is egyből instant halál??
  • m0na
    sziasztok,
    volna egy gyors kérdésem: megvan a MW2 és mivel nincsenek dedikált szerverek azt nézem hogy minden esetben "sorsolva" van hogy ki kivel játszik. Valahogy megoldható hogy mégis egy haverral találkozhassak a mapen? most Online-ra gondoloök nem LAN-ra.

előre is köszi
  • Buscemi
    Rendben.
  • Frank99
    ezt itt hagyom, hogy lássa mindenki miről volt szó, de MOST FEJEZZE BE MINDENKI EZT A TÉMÁT és ez Buscenire is vonatkozik.!

az összes erre adott választ off-nak tekintem innentől!

Remélem értve vok' ...
  • Frank99
    tiltsd le...
  • tommygear
    na az még idegesítő tényleg amikor a sok hülyegyerek sipákol a mikrofonba, ha meg beírom h stfu akkor mégjobban üvölt
  • BEAST #11214
    huh
  • Frank99
    fenn van az összes ráérő téli-szünetes kocka-gyerek :-)))

este asszem fel se megyek mert rikonyálnak a mikrofonba....
  • Buscemi
    "Te kezdesz el egy nyilvános fórumon meg nem engedett hangnemben másokat ócsárolni? "

- Igen! Csak úgy feljöttem és elkezdtem ócsárolni mindenkit. Jól látod pontosan ez történt! Nem, nem kötöttek belém aki segítséget kért, nem csak simát kötekedtem!

"Engem (és másokat) letipikusmagyarozni ?"

- Oké nem jó a kifejezés, inkább a tipikus szar alak illik rátok! Sajnos magyarországon a többség ilyen, 15 országban jártam eddig és a keleti "blokk" országainak nagyrészében sajnos megtalálható ez az - örülünk más bajának és még bele is rúgunk egyet - hozzáállás! Az okaiba felesleges belemenni...

"Azért mert Te megveszel a 14 éves gyermekednek egy 18+ os játékot?"

- Azért mit? Mivan? Láttál te már 14 éves gyereket közelről mostanában? A legkissebb probléma ha egy 18+ os játékkal játszik! Akkora gondok vannak a mai fiatalokkal, hogy ez semmi azokhoz képest! Egyébként te egyet értesz a korhatárokkal? Te álszent!

"Azért mert rögtön csalásra tanítod?"

- Ezt meg hol olvastad? Még írtam is, hogy helytelenítem amit csinált de ez mindegy ugye? Csak beírhass valami baromságot... Tipikus.

"Szerinted ez gyermek mit ad át a testvéreinek, az osztálytársainak?"

Például: Tanul a húgával, kicsikre felügyel már 2-3 éve a karate edzőtáborban, 8 év karate után fiataloknak és idősebb kezdőknek tudást ad át! példakép a kisöccsének, zenekarban dobol a heverjaival....
    Ja igen és a mocsok szemét disznó megcsinálja a rangját 70esre , az aljas... Szerintem le kéne sittelni az ilyen gyereket az egész családjával együtt!

"Szerinted mit gondolnak a saját gyermekeid rólad?"

- Ezt: Ez a szemét hát nem megvett nekem egy 18+os játékot mikor csak 14 vagyok, sőt tegnap még a Ford Farleine-t is megnézette velem pedig abban olyan csúnyán beszélnek! A faszkalap, picsába...

Az persze mellékes, hogy eltart egy 5 tagú családot meg 2 nagyon idős szülőt és ezért 3 helyen dolgozik. Arra sem vagyok túl büszke, hogy minden évben külföldre viszi nyaralni a családot, sítáborba is elküld minket és fizeti a zongora,gitár,karate,úszás,röplabda óráinkat meg hitelt egy lakásra és két kocsira. A barom! Amúgy is egy gyenge fasz, az is semmiség, hogy 2 éve csak úgy gondolt egyet és lefogyott 46 kilót és elkezdett újra aktívan sportolni velünk a gyerekeivel... Azt mondja a barom, hogy azért mert még szeretne felnevelni minket... A hülye!
    Hát kb ezt gondolják.

"Szerintem így karácsony közeledtével kicsit ülj le és szállj magadba, gondolkozz el .....esetleg olvass mesét a kisebbik gyermekeidnek."

- Nyilván majd miattad fogok elgondolkozni, természetesen persze! Olvasni sem szoktam a kisfiamnak sőt szánkózni sem megyek el vele és hozz sem szólok (ha te nem figyelmeztetsz)!

Végezetül, gondolom neked is van 3 gyereked sé pontosan tudod miről van szó. Neked is kamaszodnak a nagyok és egy csibész a kicsi. Természetesen neked még nehezebb de te mégis tökéletesen csinálsz mindent! Ezért is oktattál ki , ugye?

Annyira nem vagyok álszent , hogy mint te boldog karácsonyt kívánjak neked!

Azoknak viszont akik privátban megkerestek és segítettek azoknak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
  • Gabe18
    Szerintem meg ne mond meg hogy én mit csináljak.
    Ez elvileg játék fórum,majd ha csajozni akarok akkor arra is megvannak a megfelelő helyek.
  • zotya10002
    Ja!Meg laggol mint állat a..
  • DöflingR
    :D:D:D
  • mrzoltan
    Nektek is ennyire hulladék a Steam?
    Már 20.-adjára nyomjuk a Find Game-et

• zotya10002
    4, ő
  • Firerock
    :D
    én asszem felhívnálak téged,de nembiztos,lehet hogy a felezés mellett döntök
  • DöflingR
    Nézzük az információkat amiből rájöhetünk:

1, megjött a cucc
    2, telepíted
    3, a csomagot levideóztad

Melyiket jelöljük meg?:D :D
  • Firerock
    mévagyokbeteg?:D
  • Skyline
    Nem fog,mivel jópár patchel ezelött ót minden multiindításnál a cfg fájl bizonyos részeit alapra rakja,így nincs fov állítás több fps,szinte semmi,írásvédetté állítás sem segít már.
    Így a cod4 cfg szart sem ér.
  • DöflingR
    Nem, csak ebben nincs semmi beteg dolog :\ A sok szar mellett igazán elfér.
  • madmanic
    mert? előzőre ment...

Magadra vetted?
  • DöflingR
    Legközelebb használd a válasz gombot...
  • madmanic
    beteg vagy, ugye tudod...
  • Firerock
    na megjött a cucc:D
    most éppen telepítem
    csináltam unboxing videót is:D
  • DarkSector
    amig valaki nem jött be addig nem volt anyázás.
  • DöflingR
    Igen, elolvastam mindet:D
  • Frank99
    hasonló volt mint a 11.118, csak durvább.
    ezt azért hagytam itt, hogy lássátok, milyen egy IGAZI magyar!
  • Frank99
    csak az anyázás lett törölve, alul olvasható a commentje....
  • ozimak
    Neeem kocka,evvel a brigáddal járok le focizni is,meg bajnokságba,meg bulizni,stb...a kissrác is jár le focizni! Tényleg itt talán egyesek túl komolyan veszik az egészet...De én kiszállok mert nem itt van a helyem!
  • DöflingR
    Kíváncsi lettem volna erre a Buscemi hsz-ra ami törölve lett :\ :D
  • Frank99
    semmiről ami ne lett volna off, warez és csalás téma...
  • Szega87
    szóba se került hogy ő arra tanítja, ezt honnan olvastad ki?
  • HD JOHNNIE
    130 új hozzászólás, lemaradtam valamiről?
  • Frank99
    Fejezzétek be az offot és a warezt is, és ha még1x ilyen flame lesz a csalás dologból-Dark neked szól leginkább, tényleg te offolsz legtöbbet - akkor minden commentet törölni fogok, ami NEM a játékról szól!

Értve vagyok? Az anyázást és személyeskedést meg törlöm.
  • madmanic
    ne haragudj már, de mit képzelsz te magadról?

COD1 óta küzdünk a szájbavert csíterek ellen, akik a komoly és hobbi játékosok szórakozását teszik tönkre, és még élvezik is.

A ranghack is csalás.

CSalt a fiad, és itt el is dőlt.

Normálisan és kevésbé normálisan is elmondták, hogy nincs megoldás, így járt.

Te meg itt gyalázol mindenkit. Hogy jösz te ehhez? Baszogasd a csaló fiad, mert kidobott 10 rugódat az ablakon, vagy vedd meg neki újra..