24218
Modern Warfare 2
-
az a név kell amivel beléptek a steambe:)
de akár ide is beírhatjátok:) -
írjátok már meg pü-be a steam neveteket légyszi
fel akarok venni minél több embert:D -
m0na #11224 neked is thx -
m0na #11223 köszi :) -
persze.
steam-en add barátodnak, és a menüben INVITE, kiválasztod, beteszi alád, és ahova mész, ő jön veled.... -
Unreal1942 #11221 Igen megoldható. Invitálod és utána keresel játékot. -
Az előbb hcsd-ben kidobta a care p-ben az ac130-t és a kis ügyes ellenfelek sorban mentek defuse-olni, én meg csak kattingattam arrafele :D:D Egyébként ha ac130-al nyomok csapattárs fele akkor az is egyből instant halál??
-
m0na #11219 sziasztok,
volna egy gyors kérdésem: megvan a MW2 és mivel nincsenek dedikált szerverek azt nézem hogy minden esetben "sorsolva" van hogy ki kivel játszik. Valahogy megoldható hogy mégis egy haverral találkozhassak a mapen? most Online-ra gondoloök nem LAN-ra.
előre is köszi -
Buscemi #11218 Rendben. -
ezt itt hagyom, hogy lássa mindenki miről volt szó, de MOST FEJEZZE BE MINDENKI EZT A TÉMÁT és ez Buscenire is vonatkozik.!
az összes erre adott választ off-nak tekintem innentől!
Remélem értve vok' ... -
tiltsd le... -
na az még idegesítő tényleg amikor a sok hülyegyerek sipákol a mikrofonba, ha meg beírom h stfu akkor mégjobban üvölt -
huh
-
fenn van az összes ráérő téli-szünetes kocka-gyerek :-)))
este asszem fel se megyek mert rikonyálnak a mikrofonba.... -
Buscemi #11212 "Te kezdesz el egy nyilvános fórumon meg nem engedett hangnemben másokat ócsárolni? "
- Igen! Csak úgy feljöttem és elkezdtem ócsárolni mindenkit. Jól látod pontosan ez történt! Nem, nem kötöttek belém aki segítséget kért, nem csak simát kötekedtem!
"Engem (és másokat) letipikusmagyarozni ?"
- Oké nem jó a kifejezés, inkább a tipikus szar alak illik rátok! Sajnos magyarországon a többség ilyen, 15 országban jártam eddig és a keleti "blokk" országainak nagyrészében sajnos megtalálható ez az - örülünk más bajának és még bele is rúgunk egyet - hozzáállás! Az okaiba felesleges belemenni...
"Azért mert Te megveszel a 14 éves gyermekednek egy 18+ os játékot?"
- Azért mit? Mivan? Láttál te már 14 éves gyereket közelről mostanában? A legkissebb probléma ha egy 18+ os játékkal játszik! Akkora gondok vannak a mai fiatalokkal, hogy ez semmi azokhoz képest! Egyébként te egyet értesz a korhatárokkal? Te álszent!
"Azért mert rögtön csalásra tanítod?"
- Ezt meg hol olvastad? Még írtam is, hogy helytelenítem amit csinált de ez mindegy ugye? Csak beírhass valami baromságot... Tipikus.
"Szerinted ez gyermek mit ad át a testvéreinek, az osztálytársainak?"
Például: Tanul a húgával, kicsikre felügyel már 2-3 éve a karate edzőtáborban, 8 év karate után fiataloknak és idősebb kezdőknek tudást ad át! példakép a kisöccsének, zenekarban dobol a heverjaival....
Ja igen és a mocsok szemét disznó megcsinálja a rangját 70esre , az aljas... Szerintem le kéne sittelni az ilyen gyereket az egész családjával együtt!
"Szerinted mit gondolnak a saját gyermekeid rólad?"
- Ezt: Ez a szemét hát nem megvett nekem egy 18+os játékot mikor csak 14 vagyok, sőt tegnap még a Ford Farleine-t is megnézette velem pedig abban olyan csúnyán beszélnek! A faszkalap, picsába...
Az persze mellékes, hogy eltart egy 5 tagú családot meg 2 nagyon idős szülőt és ezért 3 helyen dolgozik. Arra sem vagyok túl büszke, hogy minden évben külföldre viszi nyaralni a családot, sítáborba is elküld minket és fizeti a zongora,gitár,karate,úszás,röplabda óráinkat meg hitelt egy lakásra és két kocsira. A barom! Amúgy is egy gyenge fasz, az is semmiség, hogy 2 éve csak úgy gondolt egyet és lefogyott 46 kilót és elkezdett újra aktívan sportolni velünk a gyerekeivel... Azt mondja a barom, hogy azért mert még szeretne felnevelni minket... A hülye!
Hát kb ezt gondolják.
"Szerintem így karácsony közeledtével kicsit ülj le és szállj magadba, gondolkozz el .....esetleg olvass mesét a kisebbik gyermekeidnek."
- Nyilván majd miattad fogok elgondolkozni, természetesen persze! Olvasni sem szoktam a kisfiamnak sőt szánkózni sem megyek el vele és hozz sem szólok (ha te nem figyelmeztetsz)!
Végezetül, gondolom neked is van 3 gyereked sé pontosan tudod miről van szó. Neked is kamaszodnak a nagyok és egy csibész a kicsi. Természetesen neked még nehezebb de te mégis tökéletesen csinálsz mindent! Ezért is oktattál ki , ugye?
Annyira nem vagyok álszent , hogy mint te boldog karácsonyt kívánjak neked!
Azoknak viszont akik privátban megkerestek és segítettek azoknak KÖSZÖNÖM SZÉPEN! -
Gabe18 #11211 Szerintem meg ne mond meg hogy én mit csináljak.
Ez elvileg játék fórum,majd ha csajozni akarok akkor arra is megvannak a megfelelő helyek. -
Ja!Meg laggol mint állat a.. -
:D:D:D -
Nektek is ennyire hulladék a Steam?
Már 20.-adjára nyomjuk a Find Game-et
-
4, ő -
:D
én asszem felhívnálak téged,de nembiztos,lehet hogy a felezés mellett döntök -
Nézzük az információkat amiből rájöhetünk:
1, megjött a cucc
2, telepíted
3, a csomagot levideóztad
Melyiket jelöljük meg?:D :D -
mévagyokbeteg?:D -
Skyline #11203 Nem fog,mivel jópár patchel ezelött ót minden multiindításnál a cfg fájl bizonyos részeit alapra rakja,így nincs fov állítás több fps,szinte semmi,írásvédetté állítás sem segít már.
Így a cod4 cfg szart sem ér. -
Nem, csak ebben nincs semmi beteg dolog :\ A sok szar mellett igazán elfér. -
madmanic #11201 mert? előzőre ment...
Magadra vetted?
-
Legközelebb használd a válasz gombot... -
madmanic #11199 beteg vagy, ugye tudod... -
na megjött a cucc:D
most éppen telepítem
csináltam unboxing videót is:D -
amig valaki nem jött be addig nem volt anyázás. -
Igen, elolvastam mindet:D -
hasonló volt mint a 11.118, csak durvább.
ezt azért hagytam itt, hogy lássátok, milyen egy IGAZI magyar!
-
csak az anyázás lett törölve, alul olvasható a commentje.... -
Neeem kocka,evvel a brigáddal járok le focizni is,meg bajnokságba,meg bulizni,stb...a kissrác is jár le focizni! Tényleg itt talán egyesek túl komolyan veszik az egészet...De én kiszállok mert nem itt van a helyem! -
Kíváncsi lettem volna erre a Buscemi hsz-ra ami törölve lett :\ :D -
semmiről ami ne lett volna off, warez és csalás téma... -
szóba se került hogy ő arra tanítja, ezt honnan olvastad ki? -
130 új hozzászólás, lemaradtam valamiről? -
Fejezzétek be az offot és a warezt is, és ha még1x ilyen flame lesz a csalás dologból-Dark neked szól leginkább, tényleg te offolsz legtöbbet - akkor minden commentet törölni fogok, ami NEM a játékról szól!
Értve vagyok? Az anyázást és személyeskedést meg törlöm. -
madmanic #11187 ne haragudj már, de mit képzelsz te magadról?
COD1 óta küzdünk a szájbavert csíterek ellen, akik a komoly és hobbi játékosok szórakozását teszik tönkre, és még élvezik is.
A ranghack is csalás.
CSalt a fiad, és itt el is dőlt.
Normálisan és kevésbé normálisan is elmondták, hogy nincs megoldás, így járt.
Te meg itt gyalázol mindenkit. Hogy jösz te ehhez? Baszogasd a csaló fiad, mert kidobott 10 rugódat az ablakon, vagy vedd meg neki újra..