24218
Modern Warfare 2
  • Gabe18
    Na sikerült az első Prestige-el is végeznem.
    Igazából nagyobb különbséget vártam.Mert míg legelőször alap fegyverek a Intervention+valamilyen pisztoly volt,addig a második 70 szint alatt már a Barrett+shotgun/Machine Pistols párossal eresztettem el magam.Plusz ugye a pálya/játék ismeret "elvileg" több.
    Ehhez képest a K/D arány valamennyit javult,de nyert/vesztett meccs arány tovább romlott.Igaz ez messze nem csak tőlem függ.Na meg jó 10 óra játékidővel kevesebbe került ez a 70 szint most.
    Amúgy Shotgun-ból messze az első a legjobb szerintem,már ha nem akimbo megoldásba gondolkodunk persze.A Grip-el már elég pontos és a hatótáv is elfogadható.
    Kipróbáltam egy darabig az M21-et is Barrett helyett,de szerintem ha huzamosabb ideig sniper-ként játszik valaki,annyira nem jó mint elsőre tűnik.Mert szerintem Sniper-nél elsődleges cél az "egy lövés=egy halál" elv kéne legyen,de az M21 nekem még a Stopping Power+FJM töltény párossal is csak sebzést okozott nagyon sokszor,aztán az elmozduló ellenfelet már azzal se olyan könnyű újra meglőni.Hát a Stedi Aim Pro-val az,de onnan szerintem a Ninja elengedhetetlen a rengeteg HeartBeat-es miatt.
  • tommygear
    + világ kockája :D
    am honnan a hír?
  • Neoncsoves
    Aki újévkor (0:00 - 3:00) közt fog játszani, annak 4x XP szorzója lesz.
  • Miley Cyrus
    Én ma játszottam, azt a gyereknek folyton változott a lvl-je. :O
  • Frank99
    amúgy van aki ezt küldi?
    én is küldöm, ha kapok PONTOS webcímet.

várom
  • Frank99
    naja. azt tudom, de már mindegy...
    elgurult a sörösüveg bakker, jóéjt...
  • ACE
    http://steamcommunity.com/id/Speaker_RUS/

lvl70 hack
  • modellmaker
    amit én láttam level hacket, abban lehetett állítani, hogy milyen szintű akarsz lenni. :D
  • báttyó02
    hogy érted hogy level 44ezni? :D
  • Frank99
    ok
  • Frank99
    és ott level 44-ezni???
    akkor no problémo
  • tommygear
    warez csak warezzal
  • báttyó02
    van törés,de nem eredetisekkel,hanem 1.66on
  • Frank99
    gyerekek, a warezosok tudnak játszani nálunk?

a warez topicban 44-el leveleket látni képen, azek lvl hackesek, vagy van törés???
  • Frank99
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198018123131

a következő lvl 70
  • tommygear
  • Gabe18
    Win Streak az egymás után zsinórban nyert legtöbb meccs.A Streak (KillStreak?) meg értelem szerűen az egymás utáni legtöbb kill meghalás nélkül.
  • tommygear
    warez multi se nagyon zavarja már őket...
  • tommygear
    barracksban a win streak meg streak mit jelent??
  • Cingar
    azt nem ertem hogy ha vannak ilyen apro pici bugok miert nem lehet oket kijavitani gyorsan miert van az hogy mar egy hete villamlabu emberek rohangalnak körbe körbe a palyan care package jelzocuccal es keselnek allandoan hatba. Tudom en hogy ott a shoti ellenuk de baromi szar ugy jatszani hogy ezt kell figyeld folyamat.
  • tommygear
    de ez a vac egy hulladék b+ egy HULLADÉK, hát pb alatt betettél egy levelhacket cod4be kaptad egyből a bant, itt meg küldözgetni a steam azonosítót amivel úgyse csinálnak persze semmit... miért nem bírják frissíteni a vacot vagy vmi?
    más dolog hogy ma az egész iwnet egy lagparty volt
  • HUN BECSEHELY
    Ej,de sok baj lesz még itt ebben az éveben.Most még a fekete leves Karácsony után.
  • Gabe18
    Ma még nem voltam.Biztos kibontották az ajándékot előbb...
  • Frank99
    már itt vannak.
    jáccottál ma?
    akkor láthatnád...
  • Frank99
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198016533035

ez egy magyar pretg 10 -es....

szóltam neki, hogy nem kéne, lenoobozott, majd anyázott, és írogatott.
    azt írta volt ő 70 level is, de megúnta, hogy lassan fejlődik... írtam, hogy ebből banán lesz, de azt mondta, hogy nem értek ehhez a játékhoz....
    hulljon!
  • Lunatic83
    és a sok pogány már dec 24-e előtt megvette... (11/10) XD
  • Gabe18
    Hát de 24.-én este megkapja,gondolom még előre nincs minden cheat bekészítve ,és akkor másnapra kikeresi,aztán már semmi se állhat az útjába...

De lehet csak az én világlátásom túl sötét és nem lesz újabb cheater roham.
  • Miley Cyrus
    A döntö többség 24-én ünnepli, nem 25én.
  • Frank99
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197982973282

következő lvl 70-es noob.
    még le is noobozott.
  • Gabe18
    Várjál még 25.-én mi lesz.Karácsony este még szerintem sok fa alatt ott lesz a játék,aztán megkezdődik a net feltúrása a különböző "hasznos kiegészítőkért"...
  • Frank99
    ma este megint tele van a cucc csalókkal, falonátlövés, levelhack (1-2 szint) és tsai, ja +aimbot
    annyira unom, hogy na...
  • RatBaG #11367
    mi a haverokkal pont azt szeretjük, ha klánnal rak össze. eleinte csak ketten multiztunk szóval volt mellettünk 4 random, de így is csomószor megcumiztattuk a full klán ellent. az a legjobb, komolyan, először beírják, hogy "lame win", aztán a köv zakónál ki is lépkednek...
  • Miley Cyrus
    Vegyél jobb netet.
    Vagy ha jo a neted, akkor ne tölts le.
  • devon2009
    nem tudja valaki ,hogyan csokkenthetem a ping-emet,mert jatszanam a moder warfare 2 multiplayert de a ping em mindig 100 es nem enged csatlakozni sehova
  • Cingar
    még emlekszem is ra ,hogy Rundown melyik bokraban kaptam el(de amugy tenyleg a bokorban hasaltam amikor jött a gyerek hatulrol...)
  • Lunatic83
    b+ , akkor ezt nagyon benéztem... akkor kiállok a térkép közepére és mindenkivel meg***om magam :)))
  • rexsimus
    Nekem szerencsém volt, tegnap meglett, és fel sem tűnt, most esett le, hogy mit is kaptam :D
  • Gabe18
    Ja a Gamer 365-ön (is) írják hogy 360-ra jött update.Akkor gondolom hamarosan pc-re is.Kíváncsi leszek mi változik,és milyen irányba...
  • modellmaker
    Ezt akkor adja, ha olyan késel le, aki ezt használja.

"Get knifed by an enemy using this title."
  • Cingar
    hat nem tudom en ha jol emlekszem akkor kaptam meg ezt az infectedes logot amikor engem késeltek le és nem fordítva.