Modern Warfare 2
-
Gabe18 #11398 Na sikerült az első Prestige-el is végeznem.
Igazából nagyobb különbséget vártam.Mert míg legelőször alap fegyverek a Intervention+valamilyen pisztoly volt,addig a második 70 szint alatt már a Barrett+shotgun/Machine Pistols párossal eresztettem el magam.Plusz ugye a pálya/játék ismeret "elvileg" több.
Ehhez képest a K/D arány valamennyit javult,de nyert/vesztett meccs arány tovább romlott.Igaz ez messze nem csak tőlem függ.Na meg jó 10 óra játékidővel kevesebbe került ez a 70 szint most.
Amúgy Shotgun-ból messze az első a legjobb szerintem,már ha nem akimbo megoldásba gondolkodunk persze.A Grip-el már elég pontos és a hatótáv is elfogadható.
Kipróbáltam egy darabig az M21-et is Barrett helyett,de szerintem ha huzamosabb ideig sniper-ként játszik valaki,annyira nem jó mint elsőre tűnik.Mert szerintem Sniper-nél elsődleges cél az "egy lövés=egy halál" elv kéne legyen,de az M21 nekem még a Stopping Power+FJM töltény párossal is csak sebzést okozott nagyon sokszor,aztán az elmozduló ellenfelet már azzal se olyan könnyű újra meglőni.Hát a Stedi Aim Pro-val az,de onnan szerintem a Ninja elengedhetetlen a rengeteg HeartBeat-es miatt.