24218
Modern Warfare 2
  • Daell Drow
    Kellemes karacsonyt mindenkinek.

• Neoncsoves
    Békés boldog akimbo 1887 néküli Karácsonyt kívánok mindenkinek :D
  • Neoncsoves
    csak hülyeségből írtam. kiváncsi voltam, van-e ember aki rákattan :DD
  • bigapó
    szerintem előbb is azért nem válaszolt senki, mert nem játszunk private-ban:)
    aki tudni fogja válaszol, mert visszaolvas...vagy azt csak én szoktam? :D
  • bigapó
    itt azt kell nézni, hogy mekkora makk és hány kill van belőle. nem azt, hogy a gl egy lúzer fegyver. benne van a játékban addig mig nem játszol private-ban ahol lehet majd tiltani egyes dolgokat, ha egyáltalán lesz olyan.
  • Grove4
    Challengeket lehet privát meccs alatt is teljesíteni??
  • Unreal1942
    A GL es az nagyon szar. Top 100 ba se fér be.
  • bigapó
    szerintem jól használható, kicsit kell vele gyakorolni és persze megint a szerencse szól bele. van hogy tök közel van és szembe veled, de az uccsó pillanatban elmozdul - akár lagg is lehet - és már nem is találtad el. volt, hogy el akart futni mellettem - mert RIOT Shield-nél használom - fordultam, eldbtam és talált. ezek a lepattanós dolgok meg megint csak gyakorlat kérdése. megfigyelni, hog mikor hogy pattan el. ezzel még nem foglalkoztam, ezt csak privát match lehet szerintem, ott van rá idő ezzel bibelődni.
    azért jó, mert van hogy eljátszok az ellenféllel, aki nem ismeri a RIOT hátrányait és nem tudja hogy kell kinyirni a használóját. volt,hogy megállt velem szemben, mert ugye nem tudta átlőni a pajzsot, én meg belevágtam a kést:) de akkor is lehet, ha tárat cserél az illető:) gyorsnak elég gyors, egy pillanat és már meg is halt, majdnem mint a puskagolyó:)
  • RNadal1203
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Gabe18
    Ja a dobókés érdekesnek tűnik.Csak nem tudom mennyire lehet körülményes a használata.De asszem a most induló Prestige-emben kipróbálom.
  • bigapó
    ezek xbox-ról vannak, látszik a mozgáson. nem tudom, hogy ott mit lehet beállitani, nyomod egy irányba a kart 3 mp-ig akkor megcsinálja a teljes kört vagy mittomén, de akkor is iszonyat dolgokat csinálnak. a gl meg hát igen, az a legmákosabb dolog. nekem a késes tetszik, az nagyon tuti:)
  • Gabe18
    Hát én nem tudom.Kétszer is sniper-el ez a 360 fokos perdülés után lövés... Érdekes.
    Az utolsó meg.Inkább nem véleményezem...
  • bigapó
    akik tudnak azoknak lehet szerencséje is :)

Top 5 Killcam of the week :)
  • harmadas
    Boldog karácsonyt mindenkinek
  • bigapó
    amilyen elvetemültek az IW-sek, el tudom képzelni, hogy ma este jön ki a "nagypeccs" és az afgán pálya havas lesz vagy ami még jobb, nem havas, de tele lesz karácsonyfával és ajándékokkal, az égből meg ládák helyett kis, masnis dobozok hullanak, az AC-130 helyett Télapó és a rénszarvas brigád hohóózik. a többit rátok bízom ;)
  • madmanic
    jaja.. game közben mindenkinek be kell faragnia egy fát a fegyvere csövébe..
  • madmanic
    még sosem kerültél olyan közel, hogy lásd..
  • ACE
    Hát én még rohadtul nem néztem eddig, hogy az ellennek milyen festése van a fegyverén, csak elvonja a figyelmem :)
  • ACE
    kkor ma csak késelni lehet?
  • Cingar
    sztem jobban nez ki festessel es ezzel is felvagsz hogy milyen sok fejest lottél eddig.

Eddig ugy voltam hogy csak erjem el a hetvenet es milyen fasza lesz ak47-tel de miutan vegigvittem az utolso szintet egyszeruen muszaj volt egy fel nap utan elkezdeni a prestiget mert baromira zavart hogy jatszok, tok jol jon az exp de minek ugyse tudok mar tovabb fejlodni. szoval akarmennyire is fasza hogy minden unlockolva van egy ido utan inkabb elorol kezdi az ember.
  • Firerock
    :)
    viszont
  • madmanic
    Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!

MONDOM BÉKÉS!!

NINCS M4, NINCS AK47!!!
  • ACE
    Sosem tudtam, hogy az mire jó, hogy a fegyveredre milyen "színt" raksz? Csak design?
  • BIKA95
    Boldog karácsonyt!
  • Grove4
    A Challengeket lehet privát meccs alatt is teljesíteni?
  • DöflingR
    LoL:D Honnan vetted?
  • tituka
    boldog karácsonyt mindenkinek!
  • bigapó
    nem mindig lehet tudni, hogy ki az aki sokat nyomta, mert nem kötelező használni a prestige jelvényeket.az már más kérdés, hogy szerintem jól néznek ki és inkább azt rakom ki, mert büszke vagyok rá:)
  • bigapó
    demolition. többféle játékot kipróbáltam, s&d-t nem sokat, de szerintem ebben van a legtöbb xp, ezenkivül izgalmasak a meccsek, persze jó csapattal. sok múlik a társakon és a klánok nem jelentenek semmit, nem mindegyik jó csapatban, csak haverok és ökörködnek vgy mittomén. a "tipius magyar" klán egyik diszes példányaival tegnap játszottam és nem akartak segiteni egyáltalán. mintha nem lennék velük. mikor ezért szóltam persze le lettem ugatva: "minek segitsek egy olyannak akit életemben nem fogok látni..." na ez milyen szöveg már? magyar mentalitás? vagy csak simán bunkó? az ilyenek miatt van ilyen szar win/lose arányom...

egyébként eléggé hektikus a játék, sosem lehet tudni, hgoy mikor mit ad be, a távolságok is változnak, azaz nagyon sok múlik a szerencsén. ez már évek óta benne van a játékban és ez az amit nem tudsz kirekeszteni, mert nem rajtad múlik. lehet fejlődni, mert aki játszik az egyre jobb, főleg ha van stilusa. nekem például a rush, rohanok mint egy Rambo és tactical knife-al szarrá ölök mindekit. De, csak akkor ha szerencsém van és nincs sok shotis, gl-es, kemper. ilyen pedig kevés alkamakkor van. ja és a pálya is olyan. erre legjobb pl Skidrow, a sok sarok és szoba ideális a futok-késelek stilushoz. volt olyan, hogy a choppert csak késekkel szedtem össze :) az azért már nem semmi:) volt is lolozás, mert nem magyarokkal játszottam. a külföldiek tudják értékelni, ha a másik jobb - vagy csak szerencséje van. Mi nem. Én akkor is tudok gg-zni ha vesztünk. persze nálam is elszakad a cérna a sok kisfaszú hackertől, de ez ezzel jár sajna.
  • HappyHunter
    Boldog karácsonyt minden játékostársamnak! :D

Asszem megyek és nosztalgiázok kicsit a CoD4 karácsonyi pályáján.
  • Szega87
    kellemes fragekben gazdag ünnepeket mindenkinek!
  • bigapó
    ha jól emlékszem nekem már megvan az a title. Ha gondolod szivesen megb*szlak a Deák téren :D

viccen kivül, cserélünk steam azonositót és lekésellek vagy amit kell, hogy meglegyen.
  • HD JOHNNIE
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • HUN BECSEHELY
    Kellemes Karácsonyt,és sok Call of Duty-t Kiván a Becsehely Division.COD legyen veletek
  • zotya10002
    Harcosok!!!Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!
  • soo277
    Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!
  • Lunatic83
    én a demolition-ra szavaznék ha a legtöbb xp-ről van szó....
    hiába ad a S&D 500 v. 1000 xp-t / kill , ott csak 1-2 ölés van körönként / általában/
  • Lunatic83
    a sniperrel egyetértek, az m21-el tényleg úgy kell lőni, hogy már szinte rá kell készülni a következő lövésre/lövésekre , mert egy lövés nem elég... de ilyen lesz ha pl a barett-re hangtompítót rakunk, csak egy kicsivel lesz gyengébb, de az pont elég h ne sikerüljön mindig az egy lövés, egy halál elv....
    az m21-re mehet a hangtompító , nála ez már nem hátrány, sőt...
    én a stopping power-t nem használom, nekem/számomra nagyobb értéke van a cold-blooded(+pro)-nak...
    tovább kockáztatok ha sniperrel vagyok, de én a Ninja-t se használom, helyette inkább a stedy aim pro-ot... és bízok a camouflage-ben ;)

a win/losses arány már engem se érdekel, beállt olyan 40-50 közé...
    én pre2 5x. szinten vagyok, a kill 14xxx, a death 10xxx körül jár...
  • Gabe18
    Hát én szinte csak S&D-t.Max ha valami fegyverre akarok valami cuccot behozni,vagy pl. a Ninja Pro-nak a halk menéshez az 50 "close range kill"-t megcsinálni,akkor bemegyek valami FFA-ra vagy TDM-re addig.De amúgy SD.
    Éppen ezért nem is tudom pontosan melyik játékmód adja a legtöbbet.Kill-re asszem az SD,mert 1 kill,500XP.Csak hát benne van hogy 3-4x lelőnek körök elején,aztán akkor se xp,se játék,csak videózol 4x 2 percig.
    MW1-be azt tudom a HQ volt még Xp nyerő,mert ha tiétek volt a HQ,akkor pörgette a pontokat.
  • tommygear
    milyen játékmódokkal jáccol leginkább? melyik adja a legtöbb xp-t?