24218
Modern Warfare 2
-
igaz. gyenge vok.
asszem holnaptól be fogom kapcsolni az aimbotot + a wallhacket.
úgy fogok erősödni. egyre inkább ezt gondolom. -
nincsenek cheaterek.
CSAK profi játékosok. Ja, és noobok. ennyi
olvashatod lejjebb.
ne verd itt magad! -
Unreal1942 #12230 13 nekem is. Kár ezen sajnálkozni. Nagyban múlik azon, hogy milyen játékosokkal kerülsz egy csapatba. -
Unreal1942 #12229 Akinek ilyen negatívba van a kill/death aránya annak sok csaló lehet a játékban.
Ezen a héten végig játszottam egy csalóval sem találkoztam. Mióta megjelent és játszom összesen 2 alkalommal találkoztam csalóval.
Vannak, de annyira nem sokan, hogy ez nagyon zavaró lenne. A COD 4 ben hemzsegtek ehhez képest.
-
már vagy 3 hete megy warezzal sajnos, igaz hogy más verziószámon de megy -
FAXOM KIVAN !
Megint van valami törés ehhez a foshoz? Tele az on-line rész nagybetűs (szó szerint) szarrágó cheaterrel. 80-100 közötti kill-el stb. -
"Megkérdeztem, őt nem zavarja a wall és aimbot?
Erre azt kaptam, hogy nem tudok játszani..." igaza van.
ami nem gond, csak nem kell hangoztatni a véleményed, mert egyrészt hozzánemértés tükröződik benne, másrészt az ártatlanokat sérti.
és hidd el, eddig max 3-4 cheater-rel találkoztál (level hack kivételével).
elég pancser vagyok az eddigi codokhoz képest, mégis toltam 90 killt domination-ben. 2 szaros chopperral, meg pár egyéb nyalánkság.
láttam olyat, hogy egy srácnak emergency 2!!!! choppert dobott, és egy bombázót. és ez csak egy dobás, mivan ha mellé bekap még 3-4 pave-lowot és társait?
nekem eddigi mák széria: 3 pave low zsinórban!!!!!! és szaros 3x4 kill streak. nem gyaKORi a 120 de hogy csalás tuti...muhaahhaa. de annyira vágod a dolgot, hogy hiába írtam már le párszor, 10-es prestige-t nem lehet elérni csalás nélkül még durván olyan 1 hónapig, azért nézed hogy béna-e vagy pro, mert ha pro akkor lehet tiszta prestige 10-es??:):):)
egyszer tölts le pár demot cb-ről hogy lásd hogy játszanak páran, nem egészen pub szint. de az átkot kapják az átlag gamertől rendesen. FELESLEGESEN!!!
wh-at nem lehet megállapítani kill cam-ből. de csak a te kedvedért (korod miatt szorulsz rá a magyarázatra, nem bántásból - én a magam 31 évével is bénább vagyok mint 2-3 éve):
- látott előtte befutni oda
- csapattárs ts en elmondta
- kifigyelte a szokásos mozgásod
- 6. érzék, tipp, bejön és???? pénzért veszi a lőszert gránátot hogy ne hajigálja ész nélkül? én speciel minden szart szénné lövök, max nics ott senki, de persze az idióta aki wh-zik azt nem látja hogy előtte két tárat kipengettem a semmire
- "gyakori" hely
soroljam még??? mert van még cirka 3-50 ok, amiből 1 is elég!!!!
csak az a vicces, hogy ezt már le írtam egyszer, ugyanígy neked, de basztál rá... -
kiváló fegyver az -
na. végre megkaptam az ACR-t. (igen, csak most, keveset játszom ugyanis.)
hihetetlenül kiegyensúlíozatlanul brutál, alig visszarúgó fegyver nagy tárkapacitással.
és hihetetlenül örülök hogy nálam is lehet.
-
a win streak: egymas utan zsinorban megnyert mecsek szama.
a streak meg gondolom a legtobb megolt elenfel halal nelkul. gondolom a legtobnek ez 25 az atom miatt, nekem csak 17. -
barmi #12221 Én is detto ezt gondolom, látom, tapasztalom. (sajnos) -
nekem 7
kill 4292/ deaths 5860 level 63....
3 nap, 12 óra , 54 perc.
tudom xar, de ez van....
-
az am pontosan mi is? meg a streak is mit jelent?
am nekem 12 a win streak -
na most van elegem:
du. játszottunk a gyerekkel, az egyik pályán volt ellenünk egy magyar, valami War.Hun, aki jól játszott, prsg-e volt már. Volt a mezőnyben az terminátor fejes lvl 70. Amikor velem volt, láttam, hogy noob, tehát egyértelmű csaló volt, ilyen szinten lapulni, keveset lőni nem lehet.
Közben azért megírtam, hogy bye chaeter!
a következő pályán War.Hun gyerekkel volt, írtam, hogy kill cheater, erre a War.Hun, hogy fogjam már be!
Megkérdeztem, őt nem zavarja a wall és aimbot?
Erre azt kaptam, hogy nem tudok játszani....Majd a következőnél kilépett ő is és a lvl 70 terminátor is....
1,5 óra alatt 2 csapatot találtunk, ahol nem volt furcsaság.
Lehet én vok' túl érzékeny, de a 3,5 nappal azt hiszem van már rálátás, hogy ki-kivel van. Sztem sok a wallhack (hiába mondjátok hogy nincs) befutva ninjaval, és cold bloddedeel egy épületve nem láthanak, erre gránát, visszajátszva mutatja a YOU-t, és ez egy level 11-es.
Amikor level 1-18-ig látom, és úgy mozog a pályán, mint egy profi, akkor Ő nem az.
Hanem szintet vesztett bannolt.
Amikor végre találtunk egy csapatot, 1 órát toltuk, mindenki volt fenn/lennt, és ott látszik.hogy nincs csalás.
úgyhogy nekem ne mondja bárki hogy 120 kill/pálya, mert olyan nincs.
Vagy nem voltam ott, akik levágná, csak azért, hogy ne így legyen!
csak én látom így? -
csak ugy kivancsisagbol, kinek menyi a win streak-ja?
nekem csak 13 :( -
Shadow DooM #12216 Valaki nem tudna valami jó cod-os klánt(jól tolom)?ugyan van csé-s klánom de az használaton kivül:D -
eredeti vagy lopott a cucc? -
Shadow DooM #12214 Talán megkéne venni eredetibe:D -
Takc #12213 Help plss!!!
Elkezdek játszani Online-ba úgy kb. 3-5 perc és kidob egy ilyen indokkal:
"Steam Connect failed!"
Mi a probléma? :(
Valakiii? -
Shadow DooM #12212 steamet-et zárd be és törölj ki egy olyan fájlt hogy clientregistry.blob,lomtárat üritsd,és inditsd újra és akkor jó,max gépresi más nem jut eszembe -
zoli1997 #12211 Skacok lenne egy problémám felrakom a gamet minden fasza és amikor indítanám el akkor nem csinál semmit és minden ugyan úgy megy tovább (több proginál és gamenál volt már ilyen nekem) mi lehet a gond nem tudjátok? -
mondjuk stopping powerrel nem tudom milyen, nekem egyedül a sniperemnél van, ott meg cold-blooded figyel. -
tök8, akkor is érezhető a nerf, még ha nem is óriási. -
ha van rajta FMJ akkor ugyanakkora a hatótáv mint patch előtt. -
de buta vagy... miért nem WHt meg Aimot nyomtál be? Ő is tönkreteszi a játékodat, te is az övét...
omg :\ az hogy más csal nem jogosít fel téged is a csalásra... és míg az 1887 overpowered (szerintem nem, de még nem tartok ott), addig a carepackages szupersebesség bug... -
de gyengítve lett, nem hord annyira messze mint előtte. viszont így is van, hogy néha bead egy-két olyan killt középtávon, amiben már nem voltam biztos, hogy meglesz... -
Hát miközben folyamatosan megy a looser-ezés részükről, nem hinném, hogy rosszat tettem... -
-
magyarul ők kihasználnak egy overpowered fegyvert, akkor te erre válaszul egy kibaszott bugot. gratulálok.
még ha igazat adok neked a model lámaság miatt, a care package bug sokkal nagyobb gyökérség, a csalás határát súrolja... -
1887 akimbo nem lett gyengítve... 2-en is azzal rohangáltak és egy (igen 1) lövéssel double kill és hasonlók... Nem maradt más, mint a care package-es übersebességgel való késelés, és utána ment a sírás
-
Takc #12201 Help plss!!!
Elkezdek játszani Online-ba úgy kb. 3-5 perc és kidob egy ilyen indokkal:
"Steam Connect failed!"
Mi a probléma? :( -
Paranoia #12200 nekem is 4850em van,de a catalyst 9.12 megoldotta hála. -
nade mert 9.10-es? az meg a MW2 elotti, de nekem csinalt ilyet! ki kellett takaritanom a 4850-et:) -
MrAndree #12198 Minden maxon. Előbb voltam pár percet lobbyban, akkor működött, érdekes, remélem most már így is marad. -
ha driver gond akkor tedd fel a legujabb drivert -
Paranoia #12196 hi.
driver problémáim vannak azt hiszem:S
Elég sűrűn bevillognak dolgok:S szétcsúszik,sőt van amikor teljesen kifagy.Kikapcsol a monitor és csak a reset gomb segít:(
Most raktam fel a win7et,9.10es catalyst van fent,meg egy hotfix a dirt2hőz.XP-n nem voltak ilyen gondjaim:S
Valakinek esetleg ilyen problémája??
köszi
-
ACE #12195 Az eredetisek nem tudnak warezossal játszani, csak a warezosok egymással hál' Istennek... És remélem azt sem sokáig csak ameddig ki nem jön a Zero Gear 12-én... -
tituka #12194 nincs még
-
Üdv urak , tud valaki valamit komolyabb patch-ről ? Már nagyon aktuális lenne egy nagyobb javítás, esetleg + mapokkal . -

Én eleve nem is szarakodtam ilyen dolgokkal, kipróbáltam warez single-t, tegnap megvásároltam az oridzsit, és úgy vélem, ez a játék időtálló, megéri a vételezést.
Ha megjelenéskor töltöm le a warezt, valószínűleg már régebb óta meglenne az eredeti.. De 1-2 nap alatt simán eldőlt, hogy ez a játék kell biz. :D