24218
Modern Warfare 2
  • Lunatic83
    az title-nek is megvan az ellentéte, vagyis mi is kapunk képet, ha megfelelő személyt szúrunk le...

szóval ezt kell figyelni...
  • pisztácia
    Köszi szépen a segítséget!
    Mindenkinek jó játékot :-)
  • Unreal1942
    Talán ez a leggyengébb pontja a játéknak. Nem tudsz választani, hogy hova tesz be...sokszor bosszant, hogy betesz olyan meccsekre ahol már mindjárt vége van.
    Mire a kedven pályám jönne el tűnnek az emberek. Egyszóval ez erősen kifogásolható és javításra szorulna.
  • Unreal1942
    Így van ez rendjén. Egyre lassabb a fejlődés.
  • Sith
    A fejlődést azzal tudod kicsit gyorsítani hogy más fegyverekkel játszol nem mindig ugyan azzal fegyverenként számolja a chalanget amiért plusz pontokat ad.(pld 100 kill egy fegyverrel majd 250 kill stb stb)
    Sajnos szervert nem tudsz keresni ez random az egyetlen lehetőséged ha Steamen belül felveszel valakit (valakiket) barátnak majd ha joinoltok egymáshoz akkor egy szerverre kerültök s valoszínüleg egy csapatba is
  • pisztácia
    Ja meg még az, hogy nem tudom azt beállítani, hogy olyan emberek közé tegyen be, ahol hozzám hasonló lvl-ű emberekkel játszak? vagy valahol lehet szervert keresni? pl magyar szervert? köszi előre is
  • pisztácia
    Hello Mindenki!
    Az interneten játszok, és 27es a karakterem. De az a gondom, hogy már alig fejlődök. Mit tanácsoltok, hogyan tudnék gyorsabban fejlődni?
  • Frank99
    mivan?
  • krisz1004
    naahii :) sikerült:)hogy tudok társakat találni? v mit kell tennem h többiekkel nyomjam mert senki sehol!!!!
    még vmi12énjelenik meg a zero akkor is menni fog ezzel???
  • aricsi
    Én meg még azt hittem hogy a nagy bannolás idején a levelhackereknek sem kegyelmeztek.
  • Gabe18
    Ez igy van.
    De úgy röhögöm mikor bejön 10-es Pre-vel,aztán 3 kör alatt csinál egy 0-3-as stat-ot,és már látom is hogy kilépett...
  • csuszi
    már ezt is leírtam párszor (bocsi szega), nem az a lényeg hogy jobb fegyvere van, hanem hogy elveszti általuk a prestige rang a presztízst. mi értelme prestige-be menni, ha vannak faszok akik 1 perc alatt megcsinálják a 10-est. más meg ezen kínlódik hónapokat esetleg 1 évet, és külső szemmel semmi különbség nincs közte és egy szimpla csaló gyökér között. szép dolog mondhatom...
  • boomsly
    Nesze neked: "pure" is megkaptam most.
  • Frank99
    nem, amit kiír, azt azonnal.
  • Forrest Gump
    Nem.
    Azt azonnal sztem.
  • gallardo
    üdv! azt szeretném kérdezni hogy a plusz pontokat (pl. lövök egy fejest vagy multi kill) a match bonus-ban kapom meg?
  • Forrest Gump
    Nem :)
    Csak addig használtam anno, míg meg lett a challenge, asszem 20 kill.
  • boomsly
    Ebben igazad van. Én sem vagyok nagy játékos, de elismerem, ha jó valaki.
    Egyszerűen még kill camet is jó nézni egy pörgős, fair meccs alatt.
    Lehet belőle tanulni.

Ma "h4xxor" ba futottam bele, aki aimbotozik.
    Valaki már korábban megjegyezte, hogy van egy új típusú amibot, ami nem olyan egyértelmű használatkor.
    Itt is írt már róla valaki korábban.
    Próbáltam felnyomni a srácot steamen, de amikor rákerestem már "ban(s) on record" volt VAC-en. Ennek ellenére alig néhány perccel korábban még vígan lövöldözött.
    Amúgy nekem is sikerül naponta 1-1 et kikapnom ezekből...
  • Frank99
    Csak nem rád mondták?
  • Szega87
    gránátvetősökre
  • Frank99
    mert már személyeskedésbe, flame-be megy át a dolog, mindenki a magáét hajtogatja, és nem tudja bizonyítani egyik oldal sem az igazát. Azért. És itt relatív minden, mihez képest ennyi/annyi, hülyeségen vitatkoztunk.
    Múlt időben, merem remélni!
  • Forrest Gump
    Izé...
    Mi az a tuber, ill kire mondják?
  • Unreal1942
    Offnak nem nevezném. A játékról beszélgetünk, vitatkozunk.
    Fejezzük be?
    Azért kapcsolódtam be mert erős túlzás a lépten, nyomon való csalózás.
    Sok hibája van a játéknak és a rendszernek amivel a tököm kivan nekem is, de messze nem ez a rákfenéje, hogy sokan aimoznak.

Dolgozz nyugodtan. Azért mert te vagy a téma felelőse nem kell 24 órában kényszeredetten a munkád rovására itt figyelni.

• Frank99
    Tényleg unom:

azon indult a vita, hogy egyesek szerint az egész játékban összesen látott valaki 3-4, más többet, az előző kizárta, hogy 3-4-nél több lett volna. Se több, se kevesebb nem volt a vita tárgya. De sztem tényleg legyen vége az offnak, mert már régen az! Most már lexarom én is, hogy sok van, vagy kevés, itt már arról szól a duma, hogy kinek van igaza!

Mindenkinek igaza van, JÓ?

És innentől a téma befejezve, hagyjatok dolgozni! Köszike
  • Unreal1942
    Igen vannak, de sokkal sokkal kevesebb mint az előző részben voltak. Ott rendszeresen warokon is nagyon sokszor jöttek. És aláztak desertel smoke gránáton keresztül kizárólag fejeseket osztva pl.
    Kár vitatkozni. Tulajdonképpen csak azon vitatkozunk, hogy nagyon sok van e vagy elenyésző a csalók száma.
  • Frank99
    innentől személyeskedés repül.
  • Frank99
    abbahagynád ?

• Unreal1942
    Átmenetileg hozzá jut egy erősebbnek vélt fegyverhez. Persze ez csalás, de messze nem akkora előny mint egy WH pl.
    Én a lvl 28 on kapott FAL fegyverrel játszom. Esetleg a lvl 40 en kapott M16. Nem gondolom, hogy nagy hátrányba lennék AK ellen pl ami a csúcs jelen esetben. Próbáltam azt is nem rossz, de nincs olyan különbség ami miatt több esélye lenne ellenem, ha ugyan olyan szinten játszik. Viszont ha jobb nálam akkor AK nélkül is jobb lesz. Na ez ritkán igaz egy lvl hackerre.
    Egyszóval nem jelent előnyt. Inkább nagyzolás miatt csinálják vagy türelmetlenségből. Vagy egyszerűen kisgyerek...
  • Szega87
    most meddig fogsz fórumtrollkodni? addig magyarázol amig neked lesz igazad, akkor már most meghajol mindenki. Te vagy a kopter!
  • Frank99
    Neked is utoljára:
    örülök hogy vannak hibátlan emberek.

ÉS ITT FEJEZZÜK BE, tényleg! Comprende?

már ez is off, de rendesen.
  • Frank99
    maradjunk ennyiben.
  • csuszi
    1. warezosokról hallottál-e.
    2. Te látsz beírást, fórumozást 100-at, és gecire soknak tűnik. vagy legyen 500!!!, az valóságos hadsereg. Tegnap amikor konnektáltam iw-netre 170000 ember játszott éppen. csak abban a pillanatban...ha ennek a dupláját adták el csak, de szerintem már lassan elérik a 400ezret, lehet többet, akkor hány % is csal? és vajon a csalók hány százaléka eredetis?

lehet Te ennek hiszel, én meg a szememnek és a sokévi tapasztalatomnak, hogy tudom ki csak és ki nem. 2 wh, 1 multihack. ennyi eddig az én statisztikám. de gondolom ez egyfajta védekezés az embereknél, hogy nehogymá ennyire béna legyek...
    de amikor lecsalóztok valakit a szerveren, vajon ha egy fegyvert odatartanék a fejetekhez hogy főbe lőlek ha tévedsz, vajon ugyanúgy biztos lennél a csalásban? mert gondolom igen lecsökkenne a csalózás aránya...
  • Frank99
    ez is a soxor lerágott csont esete, alapból (mert felhúzza level szintjét) jut hozzá magasabb kategóriájú fegyverhez, és ha használni is tudja, akkor előnyben van veled szemben, ami pofátlan. nekem a level hack is csalás, én erre írtam, hogy van sok cheater. De ha úgy jobb level hackernek nevezem majd ezután. Kergettem már őrületbe én is úgy, hogy a következő pályán kiment, mert csak rá vadásztam, nem érdekelt, hányszor halok. Általában elhagyják a pályát, engem irritál, sajnálom. 1-2 hónap, és lesznek ilyen szintű játékosok, ez tény. Egy tuti: a prtg 1-2-3 láttam már párat, és tényleg profik, látszik a sok-sok nap tapasztalata. Öröm velük játszani, és ha NINCS csaló, igenis többször voltam hétvégén én is 2-3., a gyerek meg 1-2-3. És velünk szemben jópárszor volt prestige-es játékos, a következő körben meg velünk, és jó volt játszani. A majdnem 3 napommal-bár ez nem tapasztalat- igenis lehet érezni, hogy mikor kiegyensúlyozott egy csapat (játék), és mikor gyanús. Ez persze csak gyanú, de ha már a másik oldal is szidja a saját tagját, akkor azért lehet benne csíny....
    Ennyit erről utoljára, jó játékot!
  • Shadow DooM
    Nem irom le még1szer megnyugodhatsz,máskor meg a kérdést bennthagytad a választ meg kitörölted csodálatos....
    Én is voltam admin igaz én játékban (úristen le se irom a nevét meg a cimét mert véletlenül kitörlik) na de ez....tudjátok milyen munka,nem is kell leirnom..
  • csuszi
    speciel én nem veled foglalkozok, hanem a beírásoddal.
    ha beírod szarkazmussal telítve hogy "azok pro játékosok" a level hack-erekre, pedig külön kihangsúlyoztam és a többiek is, hogy nem rájuk gondolunk, akkor ne csodálkozz hogy reakciót kapsz. és nem azért mert moderátor vagy, azt épp leszarom, szerintem hülye vagy hogy válaszolsz a sok birkának miért törlöd a hozzászólásait, amikor egy 8 évesnek fel kellene fognia. aki nem fogja fel, az hülye hozzá hogy megmagyarázd a döntésed...
  • mmovar
    a cheat kételkedők figyelmébe ajánlom, hogy kicsit guuglizzanak!!! Én megtettem! és rohadtul nincs igazatok! elkezdtem keresni cheateket, wh, aim-ot mindent ami szóba jöhet. és csak kamilláztam, hogy mennyi wh-s köcsög van. magyar viszonylatokban ezrek is használják. nemzetközi viszonylatban meg több ezren... kicsit keresgéljetek, persze ne töltsetek semmit csak infó gyűjtés mennyi érdeklődő van. magyar cheat fórumokon özönlenek a köszönetek hogy milyen jó megy undetekted az eredetinél és nyomatják az infókat, képeket, videókat ki milyen jót csalt. rohadt sok van. ennyire azért nem is számítottam. most még csak a magyar faszfejekről beszélek. külföldi fórumokon annyi érdeklődő van mintha ingyen sört osztanának. úgyhogy ne állítsátok az ellenkezőjét, hogy nincsenek csalók! meg ne gyertek azzal, hogy a VAC megszűri őket mert ami undetekted addig mit szűr meg? addig is játszik és elbassza mások játékát.

Másik ezek alapján jó lenne ha összejönne egy jó kis csapat itt akik felvennék egymással kapcsolatot msn stb és állandóan csinálnánk inkább privát meccseket. én lexarom a cselendzseket! én játszani szeretek. kizárólag FAIR PLAY módban!
  • Frank99
    Még 1x leírom érthetően, hogy az is felfogja, akinek esetleg a felfogása egy kicsit lassabb:

Előfordulhat, hogy véletlenül töröl valamit az ember, de:

Törlésre kerül az egymás többszörös piszkálása (lsd. személyeskedés), egyértelmű warez kérdés, a WAREZ kérdésre adott válasz mindegyik (mert hülyén néz ki egy válasz, ha nincs comment), a folyamatos NEM A TÉMÁBAN (OFF) íródott folyamatos flame (egy pár db elmegy, devannak határok)

és fejezzétek be a velem való foglalkozást, köszönöm!
  • Frank99
    légyszíves még1x ne írd le....
  • Shadow DooM
    Mi az hogy off??gondolom ökörség ez még oké,valamire a válasz??Oké hogy ott a válasz de nem fogok 226-oldalt visszapörgetni...max addig ameddig én irtam utáljára onnan olvasom,de igy meg nem birom mert kitörlöd...Mi az hogy warez?nekem eredetibe van meg a játék,mit gondoltál warezos vagyok és itt irogatok kisregényeket?!...istenem...amúgy miért nem lehet duplázni?anyázni meg nem anyáztam de ha szövegértelmezési problémád van én nem tehetek róla!
  • csuszi
    remélem egyszer fel is fogod amit már páran beírtak, zárójel a lényeg:

"eddig max 3-4 cheater-rel találkoztál (level hack kivételével)."

mondjuk így 3. már illenék...nem beszélve, hogy rajtam kívül is beírták páran, hogy LEVEL HACK KIVÉTELÉVEL. szedjem vastagon?

persze tudom én hogy csak teszed a hülyét, de nem áll jól.