24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    ha kilépsz meccs vége előtt akkor igen, az vesztesnek van könyvelve és a bónusz pontokat sem kapod meg.
  • Lunatic83
    szerintem elkönyvel mint "vesztes"...

"meccs közepébe" - ennél már csak az a szebb amikor lépsz egyet és vége a játéknak... ;)

vagy ha kilépsz játék közben? akkor azt is "vesztes meccsként" írja le?!
  • bigapó
    inkább azt kellene megtudni, mikor berak egy meccs közepébe és kikapunk akkor mi van? mert nekem 10-ből 8 ilyen meccs. tudok is neki örülni.
  • bigapó
    a vége a lényeg, a köztes meccek nem számitanak.
  • Lunatic83
    tegnap volt szó a win streak-ról , vagyis a zsinórban megnyert játékok számáról, (19)
    abba pl egy 4 fordulós játékot, ahol az a csapat nyer amelyik hamarabb nyer 4 kört, h számolják bele?!, egynek vagy négynek számít?
    mert nem mind1...

19 meccs, az ha ~10 perc/ meccs, kerekítve 3 óra, b+, nem emléxek mikor voltam ennyire pro ...

valaki aludt az ágyacskámba...
    valaki ívott a poharacskámból...
    valaki játszott az mw2cskémmel ... XDD
  • xxxpaulxxx
    jaaa bocsi... igazad van:D

#12378: sosem szerettem a battlefieldeket annyira:D
  • bigapó
    Támogatom azt az ötletet, hogy lépjünk be egyszerre 8-12 fővel és nyomjuk privat hoston vagy hogy hivják.
  • bigapó
    az előző részhez 4 pályát kaptunk anno egyszerre. persze sokaknak nem jöttek be és alig játszottuk vagy csak az elején, aztán megint a szokásos pályák jöttek:) persze ha marad ez a rendszer akkor fogjuk nyomni az újaka tis..már ha nem dob ki állandóan a host....akkor is nekem van igazam, egy nagy pecs kéne, mert a hostok állandóan kibe ugrálnak, instabil az egész hócipő :)
  • Lunatic83
    remélem azért két pályánál több lesz....
    meg pár apró módosítás... pl.: normális "szerver" keresési beállítások...
    én állíthassam be h melyik pályára mennék, engedve legyen e a klánok belépése...killcam... stb...
  • bigapó
    jah, értem. hogy két új pálya? inkább egy nagy peccs kéne, de gondolom ezzel együtt kapjuk. karácsonyra vártam, de hát ott is lusták az emberek:)
  • bigapó
    nézz fel a xoutube-ra. de ird be kereseésénél, hogy PC, mert először xbox-ost fog bedobni csak. Ott láthatod kb milyen egy multis meccs, de persze az élő játék mindig más:) nekünk bejön, még ha van is benne hiányosság - amit előbb-utóbb remélhetőleg javitani fognak.
  • Lunatic83
    map-pack, vagy h a francba nevezitek ti, pc-sek ;)
  • Frank99
    jaja, ott mindenki überprof lesz.. ott sem lennék modi...
    :-))
  • bigapó
    milyen dlc-re gondolsz. ez mit takar egyáltalán?
  • bigapó
    Szia Csuszi!

nem erre kérek választ, csak, hogy lásd meg vagy szólitva:)
    Szóval gondolom Ti egymáshoz csatiztok és úgy léptek be a játékokba. Nálatok volt már olyan, hogy egyikőtöket átdobta másik csapatba? Nekünk kétszer is előfordult, ami elég érthetetlen. Sokat nem tudunk ellene tenni, tudom, csak úgy megkérdeztem :)
  • Lunatic83
    szerintem azért megveheti, nemsokára jön min. 2 dlc
    de amúgy tényleg alázni fogja a BC2
  • Gabe18
    És ennek mi köze a BC2-höz?
  • Snexi
    ne vedd meg,2 hónap és itt a bc2
    amúgy jó lenne a cod6 multija dedikált szerverekkel,de így egy rakás fos
  • Frank99
    tehát ebből pár % csaló az azé elég húzós...
  • mmovar
    üdv!

valaki tudja esetleg van valami BAN lista a VAC-nál? amit meglehet nézni? kíváncsi lennék mennyire hatékony napi szinten.
  • ACE
    És ha elmész érte? Akkor is csak ennyi... nincs 990 Ft
  • Jacek
    +990 a futar mert ez csak netes megrendelesre vonatkozik:)
  • mascarun
    CD GALAXIS

Kiemelt január eleji ajánlatunk

* Call of Duty Modern Warfare 2 [PC] - 12990 Ft helyett, 27%-os kedvezménnyel: 9390 Ft
  • Lunatic83
    és ebből mi letiltottunk kb. 15-t 20-at...
    szóval húzzunk bele!!! még van kit feljelenteni! XD
  • Frank99
    tehát akkor 4.100 millán töltöttek le PC-n?
  • Lunatic83
    Év végén mindenféle listákat olvasni mindenfelé, ám a Torrentfreak egy valóban érdekes összeállítást tett közzé.

E szerint 2009. legtöbbet warezolt, illegális oldalakról letöltött játéka az MW2. Az Infinity Ward FPS-e minden médiarekordot megdöntött, hiszen megjelenése napján csak az USA és Anglia területén 4,7 millió példányt adtak el belőle. Az internetes oldal szerint azonban hat hét alatt pontosan 5 070 000 alkalommal töltötték le a különböző torrent-oldalakról a játékot.

"...X360-on is a MW2 vezet, de "mindössze" 970 ezer letöltéssel...."
  • Frank99
    igen erre is gondoltam, nézegetem a csalásokat az ilyen oldalakon, és REMÉLEM??? hogy az erre hivatottak is +találják azokat a csíteket és faxopó oldalakat, ahol ezeket közzé teszik... és tesznek ellene, nem CSAK tőlünk várják a benyögést...
  • Frank99
    nincs több, csiter, csak úgy érzed... és itt is ironizálok (hátha valakinek nem jön le)
  • Frank99
    öreg, itt PONT ironizáltam, de jó hogy van valakinek iróniája..
    :-)))
    respect
  • Frank99
    nem láttad a smileyt???
  • armageddon666
    VACról meg az "undetected" cheatekről meg annyit, hogy delayed ban van... szal jóskapista leszedi, nem bassza ki, azt megy reklámozni hogy undetected... jó sokan leszedik, aztán 2-3 hét, 1 hónap múlva lecsap a banhammer... jó esetben komolyabb anyagi kárt (Valve, THQ, Rockstar complete pack? :D) is okozva :)

persze vannak ténylegesen undetected, karbantartott csalások :( lásd: X22 ... (asszem ez a neve)
  • Hurkans
    Amúgy valaki mondta hogy a "warez" más verzión van de mért lenne máson mert szerintem legalábbis ahogy feltűnt az utóbbi időben több a csíter és én ezt annak tulajdonítom hogy már van warez ha nem így van valaki ábrándítson ki mert kicsit idegesítően megnőtt a számuk...
  • armageddon666
    Azért ez már fárasztó... ha ironizáltál nem szóltam...

És hagy kérdezzem meg: miről szól a topic? Mert kb. mindenre rámondod hogy off, flame, warez, hülyeség... akkor miről lehet beszélni?

Egyébként respect a topic karbantartásáért... bár ritkábban nézek be, és így nem látom mi törlődik, és mennyi törlődik, de alapvetően tiszta a topic...
  • xxxpaulxxx
    Köszi
    tudnátok adni egy linket, amin a részletes kivesézése van a multinak?
  • ChaosTeam
    Na ma megint összefutottam egy aimossal.... vagyis 2-vel is.. az egyik lazán nyomta a 25/0 statot, a másik kissé gyengébbke volt, ő csak 20/2 aránnyal volt... Egyértelmű volt az aim, hisz mindig azonnal ráugrott a célkeresztje az ellenre, sőt 1x volt amikor 2-en voltunk oda-vissza ugrált a célkeresztje szegénykének de pont rám, meg a másikra se előbb, se később nem állt meg a célzással....

Amikor írtuk, hogy hacker csak nevetett... megkérdeztük miért aimozik, erre a válasza annyi volt " Mert miért ne? Megtehetem... aimozzatok ti is" .... no comment.

Paul: a legfontosabb frissítés? A Multiplayer rendszer teljes átalakítása, Dedikált szerverek megszüntetése... leginkább ezt nevezném nagy változásnak - nameg a PC-re is bekerült Prestige mód.....
  • xxxpaulxxx
    miért off?
    Kíváncsi vagyok, hogy TI mit gondoltok legfontosabb frissítéseknek... biztos rohadt nagyot kérek:)
  • Frank99
    ez megérne egy törlést, komolyan

sztem egy szám különbség bizti van benne. Ennyi elég, az offos mindenedet?
  • RatBaG #12358
    a grafika. azokhoz képest ez a 6. rész teljesen más...
  • Unreal1942
    Remek kérdés.
  • xxxpaulxxx
    Holnap veszem meg a gémet

Kérdésem: mik a különbségek az 1. és 2. rész között?:D