24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    találtam Neked térképeket. Remélem ezek jók lesznek.

MAPS
  • Gabe18
    Mivel Steam nélkül nem megy,így akár "nyomhatod" azon.Amúgy nem értem a kérdés lényegét...
  • Skyline
    A codos wiki nénit a készítők írták akik már azt is írták hogy az akimbo 1887-et balanszolták a patchben (nem,stopping powerrel ugyanúgy öl 20-30 mtéerekről 1 klikkre,igaz leightweight-al már nem), azt írták hogy nincsenek cheaterek mert ez az iwnet, és azt is rá merték írni a dobozra és a reklámokba hogy definitive multiplayer experience....
    Arról pedig hogy csak killcamban látszódik...Ezzel az a gondom hogy miért van az hogy pont a heartbeat miatt fordult rám rengetegszer az ellen és mért be (holott ninja)...:)

• AC2
    A HBS ki van egyensúlyozva szvsz, de ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy csak 1 kasztomnál van berakva
  • krisz1004
    melyiken jobb nyomni az xfiren vagy a steameN
  • Gabe18
    De ha meg igy van,akkor mért nem patch-elik már meg.Eddig kb 3 embernek írtam be ezért majdnem hogy csaló,de aztán inkább hagytam a francba...
  • AC2
    A codos wiki néni mondta
  • Gabe18
    És ezt ki mondja,a szenzor használók?
  • krisz1004
    melyiken jobb nyomni az xfiren vagy a steamen :)
  • AC2
    Nincsen semmiféle heartbeat sensor bug... illetve csak a kill cam közben.

"There is a known glitch where if a player who is using the Ninja perk is killed by a player using a Heartbeat Sensor, the former player will show up on the killer's Heartbeat Sensor when watching the KillCam."
  • Gabe18
    Hardwired.hu:

"A pletykagyárból jelentik, hogy a Call of Duty 7 Vietnamban fog játszódni, legalábbis az Activision nyakkendősei témába vágó zenék és egyéb jogi tartalmak levadászásával töltik idejük nagy részét. Páratlan részről lévén szó a Treyarchnak kell célbaérnie valamikort idén télen, s ha hihetünk a neten keringő pletykáknak, akkor olyan alapművekből merítenek ihletet, mint A szakasz, az Apokalipszis most és az Acéllövedék (Full Metal Jacket, ÁÁÁ!!).

Az Abstract360.com értesülései szerint mindemellett a Modern Warfare 2-ből ismert karakterközpontú kavarásokra helyezik a hangsúlyt. Azaz legalább háromszor el fogunk patkolni a kampány során."
  • Lunatic83
    ugyanezt tudom csak én is mondani.. :P
  • Gabe18
    "Heartbeatesek akiknek ráadásul egy új bug is kedvez (igen,egyretöbbször látom hogy hiába van ninja perk berakva,visszajátszásban kijelez a HB)"

Azaz,akkor mégse én vagyok hülye.Őrület...
  • Gabe18
    Én megmondom őszintén,nem nagyon vártam a BC2-t.Nem rajongok a Battlefield játékmenetéért,ahol meg majd megyek gyalogosként,azt a tankból-heliből szétgyaláznak.Meg ez a lelövöm-respawn-lelövöm-respawn stílus se tetszik,mintha semmi súlya nem lenne annak hogy lelőttem valakit. (ezért is SD-zem szinte csak MW2-ben is)
    Ezzel együtt azt veszem észre hogy én is egyre többször vagyok úgy hogy elegem van már ebből GL-Roadrunner-Akimbo-HB Szenzoros játékból.És egyre többször jut eszembe hogy lehet a BC2-t mégis ki kéne próbálni...
  • speki85
    Hello!

Directx encountered an unrecoverable error

Check te readme for possible solution

Evvel a hibaüzenettel lép ki folyamatosan a játék.

Találkozott valaki evvel a problémával? Mi lehet rá a megoldás?

Addig a pályáig ahol víz alatt kezdődik a küldetés fullon működött, azt a páylát végigcsináltam és nem enged tovább, az említett hibaüzenet miatt.

Előre is Köszi!!!
  • armageddon666
    Karácsony óta játszom, jó ha 20 heartbeat sensort láttam...
  • Skyline
    Apropó gl....Annyi buzerancia rohangál akimbo g18+marathon+leightweight+ninjával szar pinggel hogy már én is rendszerint használom,máshogy alig lehet ellőni az ilyen "skilles" buziakokat...
  • Skyline
    Egyretöbb az örjöngő 8 éves és egyretöbb a lagos "szeró"...Mivel működik jelenleg a warez...
    Én egyébként egyre kevesebbet tolom,szinte mindenhol gl...Akimbo-val rohangáló leightweight hörcsögök...Commandósok 4méterről késeléssel...Heartbeatesek akiknek ráadásul egy új bug is kedvez (igen,egyretöbbször látom hogy hiába van ninja perk berakva,visszajátszásban kijelez a HB)...
    Nem lesz itt sem dedikált szeró sem semmi...
    Alig győzöm várni a BF Bad Company 2-t....
    Előző Codokkal évekig játszottam (kivétel a Cod5 Treyarch féle szemetet,az 1 hónap volt)...De ez is kezd merülni a szarban.
    A SUPPORT meg gyakorlatilag semmi...
    patchelgetnek hogy neműködjön a warez...
  • Bokafix2
    Utóbbi időben azt tapasztalom hogy a szerókon egyre több az őrjöngő 8 éves. Mikor a mikróba beleüvölt... áh kibírhatatlan. Ha eccer jáccok nem óvodásokkal akarok.
  • Gabe18
    Még ez a HB Senzor ami sírba visz.Most megint új prestige,nincs ninja-m,azt akárki agyonlő (na jó mondjuk amúgy is...) mert 30 méterről villogok a kijelzőjén.Na de már csak pár szint,azt vége a jó világnak...
  • Unreal1942
    Persze, de evvel az erővel plazma vető is lehetne benne.
    Semmi keresnivalója nincs egy villámként cikázó alaknak ilyen környezetben.
    Nincs baj vele az UT örök kedvenc, de nem örülnék egy translocatornak codban.
  • F E R I
    Az egész játék életszerűtlen, ne várjátok már, hogy majd a Gl-t, meg a marathon-t megszüntetik... Hiába van egy "kisebbség", akik ezek nélkül szeretnének úgymond "minőséget" játszani, úgyis leszarják, mert odateszik a pozitívumokat, ahonnan többen sírnak, és igen egyre több azoknak a száma, akik már startkor ellövik a kezdő 2 db gránátjukat...
  • AC2
    Blast shield (+ marathon) és baszhatják a glt coreban...
  • aricsi
    Nincs dx10.
  • Gabe18
    Ez viszont igaz, "roadrunner"-ek (itt tanultam a kifejezést ) még idegesítőbbek.
  • Gabe18
    Annyi előny bőven elég ahhoz hogy az összes "kulcs pontot" a pályán elérje az ellenség,és akkor már megint igencsak szopóka van.Nem mondom hogy reménytelen helyzet,de úgy már nem könnyű...
  • Khandiszno
    totus: nekem változott de néha ha belassul a wifi akkor átugrik strict-re.
    máma is volt mat strict is meg open is.
  • balint1111
    #12708???
  • ACE
    És ha a helyeteken maradtok amíg nem robbannak a gránátok? Utána baszhatják már nincs több nekik :D
  • xxxpaulxxx
    téged is visszavettelek:P
    Amúgy ma nem is nagyon leszek fent sztem... sok a dolog:/
  • armageddon666
    Szerintem nem skill bemagolni hogy hova kell célozni hogy odaessen a gránát... mármint... de, valamilyen szinten, de mégsem :S
  • Unreal1942
    A GL az igazán nooboknak való. Meggyőződésem, hogy nem is használja más.
    Nekik is kell siker élmény. Másképp nem nagyon teremne babér nekik.

Viszont a futkosó gyerekek akik 5 méterről késelnek azok még bosszantóbbak. a GL legalább olyan mint az életben. Ez cikázok körbe körbe irreális baromság. Ezt úgy ahogy van meg kéne szüntetni.
  • newszepiking
    "hogy a "játék megszerzéséről" ír valaki, holnap valaki kihozza a TESCOBÓL a kabátja alatt, és felteszi ide röhögve, hogy ellopta, akkor az is a korrekt "játék megszerzése" ?"

1.nem tudom a szavaimba miért kötsz bele.
    2.és igen, akkor arra majd nem reagálhatok?

írjál kötelező jellegű viselkedési kódexet

• Gabe18
    Ettől még a gránátvető a legnagyobb ...... ebbe a játékba.Még jobb lenne ha közelre is felrobbanna,legalább velem együtt döglik meg...
    Mert hogy egy Battlefield-ben van,és használják,az még valahol oké.Eleve ott vagy 30x (vagy mit tudom én hányszor) ekkora pályákon ugye van rá "hely".
    De itt hogy megy 3 lépést,aztán a pálya 3 útvonalából kettőre beküld egyet-egyet,hát ez aztán marha jó.Persze a legprofibbak nem lövik el vaktába,jó az szemtől szembe 8 méterről.
    Meg ugye a legjobb akik már SD-ben az induló pontról lövik a másik induló pontra.Pl. 2-3 napja volt hogy Afghan pálya,támadók voltunk.Ott a támadók 3 irányba indulhatnak.Egyből balra a sziklák közt a bunkerek hátuljához.Előre középen a repülőgép roncsokhoz ki,vagy jobbra fel a dombtetőre.Na ezt a túlsó GL mesterek egyből leredukálták egyre,mert se a bunker hátuljához,se a repülökhöz középre nem lehetett kimenni,mert kb 6 GL (3x2 lövés ugye) robbant a rajt után pár másodperccel ezeken az útvonalakon a közvetlen közelben. Most ki-ki eldöntheti hogy ez mihez van közelebb skill/köcsögség. (mert valahol skill is,én elismerem,csak nem biztos hogy ezt a skill-t én el akarom tanulni)
  • LeWyTy
    hát ezé nem látlak
  • DarkSector
    nah itt a rejtély kulcsa.
    köszönöm a kiegészítést. nah mostmár mindenkinek világossá válhat, hogy a valóságban is így műkszik minden, és nem bug...
  • zotya10002
    Priv ment!!Köszi:-)
  • mNzJean
    Amúgy ennek a GL es dolognak bf2 ig nyúlik vissza a története , ott kezdték felfedezni az amúgy tehetségtelen játékosok ,hogy ők is tudnak ám 1-2 frag-et begyüjteni , nincs más dolguk csak odapukkantani a GL -el a másik lába elé. Aztán rájött a többség ,hogy ez mekkora kib..szás a többiekkel és szépen beleírták egy patch-be ,hogy a GL ne robbanjon közvetlen közelről ... Azóta több játék is átvette ezt a megoldást , pl cod4 cod6. Szóval inkább ezért nem robban egyből a Gl nem pedig a valósághűség miatt .
  • Frank99
    hogy a "játék megszerzéséről" ír valaki, holnap valaki kihozza a TESCOBÓL a kabátja alatt, és felteszi ide röhögve, hogy ellopta, akkor az is a korrekt "játék megszerzése" ?

maradjuk annyiban, hogy a téma be van fejezve.
  • mNzJean
    Kérdezz , ha tudok segítek...