Modern Warfare 2
-
Gabe18 #12728 Ettől még a gránátvető a legnagyobb ...... ebbe a játékba.Még jobb lenne ha közelre is felrobbanna,legalább velem együtt döglik meg...
Mert hogy egy Battlefield-ben van,és használják,az még valahol oké.Eleve ott vagy 30x (vagy mit tudom én hányszor) ekkora pályákon ugye van rá "hely".
De itt hogy megy 3 lépést,aztán a pálya 3 útvonalából kettőre beküld egyet-egyet,hát ez aztán marha jó.Persze a legprofibbak nem lövik el vaktába,jó az szemtől szembe 8 méterről.
Meg ugye a legjobb akik már SD-ben az induló pontról lövik a másik induló pontra.Pl. 2-3 napja volt hogy Afghan pálya,támadók voltunk.Ott a támadók 3 irányba indulhatnak.Egyből balra a sziklák közt a bunkerek hátuljához.Előre középen a repülőgép roncsokhoz ki,vagy jobbra fel a dombtetőre.Na ezt a túlsó GL mesterek egyből leredukálták egyre,mert se a bunker hátuljához,se a repülökhöz középre nem lehetett kimenni,mert kb 6 GL (3x2 lövés ugye) robbant a rajt után pár másodperccel ezeken az útvonalakon a közvetlen közelben. Most ki-ki eldöntheti hogy ez mihez van közelebb skill/köcsögség. (mert valahol skill is,én elismerem,csak nem biztos hogy ezt a skill-t én el akarom tanulni)