24218
Modern Warfare 2
  • HBK
    nem te ölted meg :D
  • Shadow DooM
    amit care package-ből,és emergency airdropból kapsz azt nem is fogja felszámolni ölésnek,mert gondolom más killstreak nincs berakva....
  • Shadow DooM
    amúgy megsúgom neked kispajtás háborúba nem gl-z nek meg maximum mire te odanyúlnál ak-val már 300méterről kiszednek,akimbo-t nem látok hc-n(én csak only hc-t nyomok),shotik vannak de hát ne várd el hogy akár egy szimpla Spas-12 őt túléljél 15méteren belül akár játékba,akár élőben
  • xxxpaulxxx
    de csicska ez a játék istenemXD
    Mi az hogy én járgányokból osztott fragekért nem kapok killstreaket?:O
  • ACE
    Valami hír erről? Mert a warez topicban nem volt róla szó... Mellesleg most már egyáltalán nem megy nekik...
  • xxxpaulxxx
    olvassak estimesét?:D
  • Gabe18
    Én ezt a "kempelést" egyáltalán nem látom ilyen drasztikusnak.
    Van egy védő csapat,meg egy támadó.Védeni hasznosan úgy lehet ha kempelsz.Néha ki lehet "rusholni" meglepve ezzel az ellenfelet,de hosszútávon nem hinném hogy ez lenne a lényeg.Egy SD-ben,HQ-ban a védő csapatnak az a feladata hogy védekezzen,nem pedig hogy a pályát körbefutkorászva szétlövesse magát.
    Én SD-ben is felidegelem magam mikor védünk,társam lelövi a bombavivőt,az elejti a táskát,de nem hogy ott maradna védeni valahol a környéken ahol rálátása van (ezzel némi helyzeti előnyt kovácsolva),hanem elmászkál és a következő sarkon lelövik...
    Támadóként meg aki kempel,az végülis magával szúr ki,hisz az idő nem neki dolgozik.
    Ahol kemp idegesítő,és szerintem sincs helye,az a Dm,TDM.Hiszen az a "szabad" öldöklésről szól,igazi cél nélkül.Ott nem látom értelmét.
  • Skyline
    Utánnaolvastam...Az egyik helyen aztírják nemlesz...A másikhelyen aztírják hogy lesz de csak pc-n....Fene tudja,mindenesetre tény kemperjátékká változtatná a játékot, de ez így gáz megoldás,inkább raktak volna bele valami mérőt ami xy idő után talpra rakja a parasztot...
    Azért egy hasalás akciójátékban sokkal jobban hiányzik mint egy kihajolás...
    Meglátjuk..Nem örülök a hírnek,bár ritkán csipázok és ez főleg őket érinti,azért amikor rámlőnek szvíesebben vettem volna ha nem ugrabugrálva forgolódva kell fedezékbe szökdécselni,hanem hasravághatom magam hogy kisebb céltábla legyek...

CodMw2: Modra és egyebekre szerintem a kilátások szinte 0. Dedikáltról nincs hír. DLC tavasszal x360-ra pcről nincs hír,de mivel fizetős lesz nem is érdekel,egy forintot nem adok ki többet COD játékra amíg nem kapunk dedikált szeró támogatást és modokat. Márpedig erre tavaszig valószínüleg nem sok esély van tavasszal pedig szépen átállás mindenképpen BF BC2-re (hmég aztis lefogom szarni ha nemtudok lefeküdni,MW2-t napról napra egyrejobban kezdem unni/utálni).......
  • Mohee
    Szeva.Írtam egy fogyasztóvédelmi alapítványnak egy e-mailt a problémámmal amire megkaptam a választ közvetlenül az igazgatótól.Ember leírta hogy milyen jogsértéseket követtek el ellenem és semmibe vették a 3 napos cserejogot is.Hiába hivatkoztak arra hogy jogvédett a termék,akkor is 100%-osan kötelező érvényű a cserejog.
    Kinyomtattam a levelet és most már 3.-jára is visszamentem az üzletbe ugyanahhoz a flegma,lekezelő nőhöz.Csaj csak rázta a fejét,fintorgott hogy ez nem így van,hiába a lemezhiba az nem az ő felelősségük stb.Kérdezem ők nem profitálnak abból hogy árulják a gamet?Dehogynem!Félrevonult "valakinek" telefonálni és egy perc múlva olyan kezes bárány lett hogy nem hittem a szememnek.
    Azonnal mentegetőzött és kérdezte hogy kérem-e a cserét vagy inkább a pénzt?
    No még ilyet ez a kandi kamera vagy micsoda?Biztos főnöke megmondta neki hogy fel lettem világosítva így ne szórakozzon velem mert ha tovább folytatjuk akkor ők szívják meg,de keményen.
    Azért ez undorító,mégis hány embert baszhatnak át így a palánkon és sokan be is veszik a hülye elterelő dumájukat.
    Be akartam írni a vásárlók könyvébe,de asszony mondta most már kicsit kellemetlen a szitu,mert kapott a nő utána rendesen tőlem,így otthagytuk a francba.
    Egy pillanat alatt megkaptam az új játékot,ami frankón megy is hál istennek.....Még szerencse hogy leírtam az előzőnek a cd kulcsát...ha ők ilyen patkányok voltak velem nehogy már még én szégyenkezzek.....haver örült neki....happy end:-)

kösz a segítséget mindenkinek.

• Gabe18
    Most olvasom a BC2 topikban,hogy abban meg majd nem lehet lehasalni ahogy írják...

Ma már csak ilyen agybeteg játékokat csinálnak?
  • Gabe18
    Én is úgy gondolom,hogy nem az a baj hogy ennyi féle dolgot beleraktak.Hanem hogy sokkal nagyobb,érezhetőbb különbségek kellettek volna.Hogy ez az előny/hátrány sokkal jobban érezhető legyen.
    Ezért is baj hogy nincs semmiféle mod lehetőség,mert rengeteg dolog van a játékban,amiből egy mod csapat lehet hogy marha jó játékot fabrikálna.De hát erre úgy tűnik esély sincs...
  • AC2
    Én is erről beszéltem :D Egyedüli megkerülhetetlen dolog, az a GL Hardcoreban, ez általában 100ból 99x halállal végződik... Viszont HC módban jóval kevesebb a GL és a közelharci specializáció (shoti, akimbos fegyók, commando stb.) legfőképp amiatt, hogy közelre szinte minden fegyver egy lövésből öl. (Mondjuk asszem pont emiatt a két tulajdonsága miatt szeretem a HCt :D)
  • Skyline
    Hát nemtudom,az amikor 2db g18-al vagy uzival a gyerek skill címen rádront és meghalsz,majd a visszajátszásban aztlátod hogy nemis célzott összevissza rángatta az egeret és ellőtt,hiába küldtél bele 3-t AK-val 1 méterről....Na az minden csak nem egy ilyen játékba való..:)
    A fegyverek balanszolása is,valahova egyrejobban a szar kategóriába kerülnek..
    Lásd pl: M93 raffica. Burst módban lő mint az M16 vagy a Famas...A különbség csak az hogy halálpontos még 100 méterről is és meg sem rezdül a célkereszt...Valamint 90%-ban ugyanúgy elég egy lövés (vagyis 3 skuló) az emberbe belőle mint az M16-ból...Egy szaros pisztoly...Akimbo-val kevesen használják (hálistennek még nemsoknak tünt fel+nehezebb megszerezni mint g18 akimbo,mert 1 pisztollyal tudnikell célozni nemcsak ravaszt húzni) ,mi próbálgattuk félpályáról is lelehet vele küldeni bárkit elég könnyedén...
    G18...Stopping powerrel hangtompítóval szemtőlszemben SCAR vs G18--> g18 nyer mire az ak kilő 3 skulót már bennedvan g18-ból vagy 5 amitől fexel...Rengetegszer még az AK is elvérzik.

És még hosszan lehetne sorolni.
    Az a baj hogy a játék szó szerint elment a pufók amcsihülyegyerekeknek való kategóriába. Régi Codoknál a pisztolyok mellékfegyóként szerepeltek,nem azzal rohangált az ember (és főleg nem 2vel a kezében) és ölte az ellent 50-100 méterekről..No itt g18-al 50 méterrről akimbozva úgy ellőnek mint a szart,raffica-ról nem is beszélve.
    A géppisztolyok pedig valamilyen szinten büntetve voltak hatótáv/pontosság téren...Na itt nem, automata stukkerok,halálpontos uzik,rezzenéstelen meggymagköpködők...Telis tele olyan fegyver kombinációval a játék amivel még egy hülye is tud fraget szerezni csak nyomnikell az egérgombot és rángatni...

BF Bad Company-tól én is picit félek,mert Codos SD a kedvencem. De amekkora szar kategóriába süllyed ez a game,azt szerintem sokkal jobban fogom élvezni.

Apropó Cod7 Vietnam. Treyarch féle hulladék nem kérdéses. De már látom előre (mivel a cod4ből is koppintottak), az is akimbo és egyéb jósággal lesz megtöltve..:)

• bigapó
    erről papolok már mióta :D mindegyiknek megvan az előnye és hátránya amit ki tudsz használni és ami miatt meg tudod szivni :D
    ezért javaslom, hogy aki megcsinálja a nuke-ot, az kapjon érte több XP-t :D
  • AC2
    Ez igaz, de mit kezd vele mid/long range-en? Semmit. Legfeljebb átvált primaryre, de addigra én már elhelyeztem 2-3 ólomékszert az agyvelejében...
  • Gabe18
    Hát csak közbe kilő annyi lövedéket hogy az a némi pontatlanság semmit se ér kiegyenlítésnek...
  • Gabe18
    Igen.Semmi baj nem lenne ezzel ha lenne rendes beállítási lehetőség,és akkor lenne ilyen szerver,vagy host vagy akármi ahol az ilyen szemléletűek mint te,összegyűlnének,és akkor GL-ezhetnétek egymást napestig.Mert hát miért ne... Szerintem a nagyrésze hamar megunná hogy őt is felrobbantják fél percenként,de ez csak az én véleményem.
    De akkor lenne olyan is ahol meg ez nincs,és akkor mindenki elégedett lenne.Mivel ilyen nincs így viszont nem tehetek mást mint hogy elviselem,de azért a véleményem had legyen már meg (úgyse érdekel senkit...).
  • AC2
    Akimbo szerintem még simán elfér a játékban, elvégre is csak hipfire van és ennek a pontossága is csökkentve (bár pisztolyok esetén nincsen semmiféle büntetés), ergo "véges" a range. Egyedül azt tartom baromságnak, hogy két fegyvert ugyanannyi idő alatt táraz be, mint egyet. Tárazás közben kinő még két keze vagy mi van már? :D
  • Gabe18
    Én meg szinte csak SD-t játszok,úgyhogy én meg onnan tudom.Kb 6 másodpercig a kör kezdés után ki sem nyithatod a laptopot amin célzod a rakétát.Nyilván pont ezért hogy szétszéledhessen az ellenfél csapat.
  • bigapó
    ezek sem minden esetben igazak.
    GL-hez is kell kicsi tudás, mert a bunker "ablakán" belőni nem egyszerű,
    ezenkivül késeltem már le akimbo-s 1887-et hordó ellenfelet úgy, hogy félig eltalált a szórása, de még éppen életben maradtam.
  • Skyline
    A háború nem egy kb 150*150 méteres csatatéren zajlik,és főleg nem mindig ugyanott,és főleg nem mindig tudhatod honnan jön az ellenfél..:)
    Hogy milyen fegyvert? Amihez kell némi célzási képesség és nem azon múlik a játék hogy ki kit vesz észre először és húzza meg a ravaszt...:)

GL: Semmi tudást nem igényel.
    Akimbo 1887: Továbbra is túlpontos túlerős és mégcsak nemiskell vele pontosan célozni.

Maga pedig az Akimbo: Nem illik egy ilyen játékban,gyakorlatilag egyik akimbo-s fegyverrel sem kell nagy célzási képesség,csak húzni a ravaszt és még ha félméterrel mellécéloz az ember akkor is a szórásból kap az ellen.
  • Skyline
    Némi felvilágosítás: a warezosok jelen pillanatban vígan tolhatják origisekkel egy pár napja megjelenő megoldás óta.

Egyébként pingre észrevétel: meccsek elején választ hostot a game. Ha fos pingű helyre kerül az ember akkor hiába várja a következő mappot ha a host bennmarad,mert csak akkor van hostváltás ha kilép az aktuálisan kiválasztott host...Így ha nem lép ki akkor mindig szar lesz a ping....Így minél több játékos van szar pinggel annál nagyobb az esélye a szar pingü játékoknak...
    Pl: Ma beléptünk egy helyre...3-4 pályán keresztül szart hostot váltani a csodálatos IWnet,fosadék 2-3 "eres" pingünk volt...Kilépett a host (onnan tudtuk,mert neki volt csak maximum "eres" pingje",rámtette a game a hostot egyből mindenkinél hibátlan ping...
    Ennyit az IWNET csodálatos hostválasztó képességéről...
  • Szega87
    nagyon zsír , thx!
  • Szega87
    free games account névvel magyar mw2 groupból próbált invite chaten megvágni valaki, figyeljetek oda, ment is a block!
  • bigapó
    na ezaz:) nekünk már minden ami használható ulow. lásd uzi, g18, shotik, acr stb stb...
  • Bartn73
    Nos GL most lettem 70-es de mégis rendszeresen használom hogy miért? miért ne! Elvileg igazi háboruba is GL-eznek(igen ez egy játék tudom) és senki nem mondja nekik hogy bazzéé ulow kocsög nehasználd mee főbaszoda zagyam Röviden az a lényeg te életbemaradj a másik dögöljön meg és az senkitse érdekel hogy mivel ölöd meg csak hulla legyen Ez má vicces ám milyen fegyvert lehet akkor használni ami nem ulow?
  • bigapó
    erre nem tudok válaszolni, nem sokat játszok SD-t:) tudom, hogy SD kapcsán jött fel a téma, de nem gondoltam, hgoy annál kell maradni :) szóval esélyes a TDM és másféle játék.
  • AC2
    Az nem demolitionben volt? SDban elvileg 6 mpig nem lehet használni semmilyen killstreaket...
  • bigapó
    rögtön spawn után lehet használni, megcsináltam, ezért irom :)

Ha van Scavengered, nem 2 GL-ről beszélünk.

Pro és Kontra, lehet hozni a dolgokat, de felesleges. nem fogják kiszedni, lehet Private módba nyomni és lehet nem játszani vele mig meg nem jelenik az az istenitett BF2, ami biztos szintén tele lesz bénaságokkal.
  • Gabe18
    Igen,kapsz 1 darab rakétát 5 kill-ért (tehát csináltál érte valamit),amit nem nyomhatsz el csak 6-7 másodpercel a kör kezdése után,így általában ha 2 ember megvan vele már jó.
    Kis különbséget látok az alap körönként 2 GL lövedék és e-között.

Amúgy ebben a játékban milyen az a "megközelithetetlen hely" mert én olyannal még nem találkoztam.Ja,hát ha Highrise-on a Sniper kimászik a darura,oda nehéz utána menni,de szerintem oda nem is GL-t kell rálőni...
    Én 2 prestige-t megcsináltam Sniper-ként,és nem mondanám hogy rám lőtték a GL-t túl sokszor.Na de amikor Assault-ként bementem a sűrűjébe...
  • Forrest Gump
    Na végre!
    A Vietcong óta várok egy vietnámi háborús gamere.
    Kár hogy pont a TRÉyarch csinálja.:S
    Rengeteg lehetőség van a témában, jól kell megcsinálni. A csehek megmuttaták az útat, lopni kötelező tőlük vietnám fronton.
  • bigapó
    Mikor szálltok már le a GL-ről? unalmas mindig ezt olvasni a fórumon. Én sem szeretem, de ez van, ezt kell elfogadni. Egyébként sem sokszor vannak ilyenek, általában normális ellenfelek vannak, akik max egy-két alkalommal veszik elő, még SD-ben is. Amúgy meg jogos és hatékony ellenfelei a Sniper és Kemper castnak...szerintem. ha egyszer megközelithetetlen helyen van az elllen, akkor egyszerűbb egy GL-t benyomni oda. Néha Én is használom, hogy fejlesszem a Danger Close perket. Mikor már megunom, hogy sokszor kiszednek vele, akkor rágyújtok én is a csövesre...

Ez a spawnra kilőtt GL és tömeghalál ellen egyik legjobb példám, ha valakinek kigyűlik a Predator és Őt dobja be legelsőnek a pályára új körben, akkor ott el lehet érni az 5-ös killstreaket is, egyből...na erre varjál gombot. Ezt is vegyék ki esetleg?
    ehh...noobs :D
  • aricsi
    Ez a ninja heartbeat bug hülyeség, kizárt hogy ilyet benne hagytak,killcam bug biztos van, ha azt írják,még nem figyeltem,nem használják sokan.Próbáljátok ki haverral privátban azt kész:)Könnyen ki lehet deríteni.
  • AC2
    Azért nem egészen... Tőlük tudom azt is páldául, h az akimbos 1887 még jobb, mint volt...

"As of December 23rd 2009, the Akimbo Model 1887s have been patched and are no longer (officially) as powerful. If you add FMJ + Akimbo with Bling, the range will actually be longer than it was before the patch."
  • Shadow DooM
    Faszom kivan a sok gl's-kis köcsöggel nem birnak az ilyen buzik lőni eggyáltalán ezzel kompenzálják az ulow tudásukat,mindig akkor lőnek le mikor 1kéne valami killstreak-hez,nem tud valaki valami jó cod-os klánt?
  • armageddon666
    megoldás: Cold Blooded...
  • modellmaker
    Tegyük fel, hogy azok, akik warezolnak, megvették a játékot. Szal csak eredeti játékkal játszik mindenki. Viola, ugyanannyi játékos van, mint most, csak a warezeseknek is eredeti van. Attól még ugyanúgy lehet fosh az iwnet, ha sokan vannak rajta. Nem attól függ, hogy 3 milla origis, meg 2 milla warezos próbál felkúszni rajta keresztül. Ha nem ekkora számú játékosra tervezték, akkor így jártunk.
  • ACE
    szvsz a wareznak nem sok köze van sem nem a lagos szeróhoz, sem a rohangáló visítozó 8 évesekhez. Mivel a Warezosok nem tudnak origisekkel játszani, másrészről meg a játék P2P alapú, tehát az IW servereitől független a ping. Az IW csak az embereket rakja össze, bár ezt is lassíthatja a warezosok léte, de a pingre nincs hatással a játékban.
  • Gundark1234
    Hello emberek. Ismeri itt valaki a hTw magyar klánt?
  • boomsly
    A BF2-ben legalább esélyem van elbújni a helikoffer meg Halász Jutka elől!
    Mert ember vezeti!
    Kaptál már pawelowot, harriert meg helikoptert egyszerre?
    Már javlinnel vadászom rájuk, de lehetetlen belőni őket, mire rögzíti a célt már rég lekaszál a "tulajdonosa" vagy annak a társa, de valószínűbb, hogy maga a gép.
    De az se semmi, amikor spawnolsz a csapattársaddal, elindultok és egyszer csak ugyan arra a pontra egy ellen is spawnol, aki csak simán hátba lő! Reptéren ez rendszeres.

Ma tanulságos meccset nyomtunk az OFG ellen Afgán pályán HQ-ban.
    A srác respawn után elindul felém, amikor én a kőrakás másik oldalán futottam és leszed.
    Killcamen ez úgy nézett ki, hogy spawnolt, azonnal körbenézett, majd egyenesen elindult a nagy vörös pont felé "You" felirattal és....
    Az ilyen jelentekre már unom az UAV-s és "tapasztaltabb" magyarázatokat.