24218
Modern Warfare 2
-
koandras #12965 Hy azt hogyan érjem el hogy a nevemben a HUN-ban ne kelljen a fehérhez színkódothasználnom és fehér maradjon???
hogy írjam be??? eéőre is thx -
Valaki írja már meg nekem, hol tudom a nevemet átírni?
Ki akarom színezni szépen de egyszerűen nem találom hol lehet.
Kösz. -
ACE #12963 Szerintem is uncsi ezt a GL-ezést meg akimbo utálatot ennyire előtérbe helyezni. Akik szidják ezeket azok nem a játék élvezetéért játszanak, hanem csak azért hogy nyerjenek, és mindig a vérpistikék jutnak az eszembe róla, akik szétütik a monitort meg a billentyűzetet, ha véletlenül valaki lelövi őket, és mindjárt noob-nak meg lámának kiáltják ki a másikat, vagy azt mondják szerencséje volt...
Az ilyen emberek szerintem vagy nem nőttek fel kellően ehhez a játékhoz, vagy épp ellenkezőleg, már kiöregedtek belőle... -
boomsly #12962 Perfume Hacking -
boomsly #12961 A te játék stílusodban és gondolkodásodban benne van az, amit kimondtál itt.
Én győzni szeretnék a játékban.
Az ilyen hozzáállás általában az, hogy elkezdtetek rohangálni, kempelni ami egy GW-ben elmegy. De amikor HQ-ban vagy SB is ez megy és szartok a csapatra....
Amúgy nem személyeskedés, de neked Ricsi olyan, mint Nemecsek Ernő?
Azért a csíterek aránya nagyon magas.
Tessék angol vagy más nemzetközi fórumokat olvasni!
Azt hiszitek, hogy ott másról megy a vita vagy a diskurálás? -
tudsz olvasni?: -
pitbulllll #12959 Bezony -
xxxpaulxxx #12958 70es 10. prestiges magyar embörXD -
nem figyeltem soha, de eddig még nem volt nekem szerintem -
itt mit kell nézni? -
HELP VALAKI... -
pitbulllll #12954 Szánalom... Kép -
Sikerült már elérni, hogy egyszerre legyen 2 granyó (frag) nálad?
"Very rarely a glitch happens where you can have two frag grenades when resupplying. - This may occur when the dead enemy is carrying a frag grenade. "
A "glitch" kifejezést használták rá, tehát szándékos?
-
Sztem G18-akimbo...:) legjobb -
nekem -
Rundstedt17 #12950 ezt én sem értem,mondjanak már csaló mentes játékot?
A másik hogy egy szaros játékot nem kellene olyan komolyan venni kb mintha élet halál kérdés lenne :D... -
Van itt olyan player, akinek a kedvenc/legtöbbet használt tier 1es (kék) perkje a scavenger? -
xxxpaulxxx #12948 ne tudd meg hogy utálom:D
Főleg amikor tdm-ben az ellenfélből mind a 6 ember azt használja(Y) -
jah... Ranger akimbo :)) nincs hátránya :D -
xxxpaulxxx #12945 Nem tudom mit siránkozik mindenki a cheaterek miatt... minden játékban vannak... max nem ennyi... hanem a duplája
A másik meg hogy mindenki sír a Gl miatt... uncsiXD
Inkább sírjunk a ranger-akimbo miatt... bár ha én eljutok odáig én is tuti fogom vele szopatni a népet:D -
nem kell irigykedni:)
szép volt richárd:)
akik szerint csalás, azoknak üzenem, hogy ha nem nuke-ra hajtasz, akkor tulajdonképpen a plusz pave miatt egy 25-30-as streak elég gyakori, és onnan már csak egy lépés +15-20 kill bemákolni. pl a múltkor úgy hogy benn volt a nuke-om, tehát 1-el kevesebb áldásom volt, csak herrier és chopper, úgy toltam VOLNA egy cirka 45-ös streak-et, csak megbasztak amíg a levegőben voltam. hülye helyen feküdtem amikor behívtam a choppert én fasz... de az igaz, hogy könnyebb lecsalózni egy fórumon névtelenül szegény ricsit, fel lehet jönni ts-re, játékba és ott ugatni. azt meg hogy személyesen nem tennék zsebre az illetők, már hozzá se merem tenni. igaz ott még nem fordult elő, hogy elküldtek volna a halál faszára egy takaroggyáinnen-nel.
na nem baj ricsi, ne vedd a szívedre, én tudom hogy igazából kurva béna vagy:) -
Tegnapi és mai nap eredménye: 6 aimbot, és abból még 3-an le is lúzerezik a többit, mert semmit sem tudnak kezdeni vele... Ez egyre rosszabb lesz így...A zegyik sniperrel nyomult és még csak nem is használta a távcsövet úgy lőtt 50-100 méterre fejlövéssel... 
-
Nem mindig fizetős... ha PCre fizetős mappackot adnak ki... hát akkor lehúzhatják magukat :) már így is elég száni amit műveltek... -
Downloadable content (szszf: letölthető tartalom) ami általában egy kisebb fajta kiegészítés / add-on / modifikáció / patch. Ja és fizetős. -
Gabe18 #12940 Most HC-tól mit vársz?
Alap játékban is a GL ha melletted 5 méterre felrobban beledöglesz,hát akkor még ott.Mivel egy sima pisztollyal 50 méterről egy,max 2 lövés és halál,persze hogy mindenki bújik ahova tud.Tényleg az egész arról szól ki látja meg előbb a másikat...
Próbáld ki normál módban ott legalább némi különbség érződik a fegyverek között.Bár mint láthatod a beírásokból nem mindig úgy ahogy nekünk tetszene,vagy reális lenne,de legalább van... -
OMEGA RED #12939 így igaz. nálam viszont leírta magát az IW. nem is veszek többet tőlük semmit. sőt ha tényleg megoldják majd a multit warezon úgy, hogy 100%-an ugyan úgy tudok játszani mint most origivel. akkor a kiegészítőset már azzal fogom inkább tolni. aztán az IW elmehet a csúnyába... -
Shadow DooM #12938 valaki eltudná magyarázni hogy was ist das dlc?
-
Az "enemy AC-130 above!" szöveg hallatán, a félmesztelen tengerészgyalogos fedezékbe próbál jutni marathon és care package kombinációjával :D -
A SCAR jól ki van egyensúlyozva szerintem. 1 lövésből öl ugyan és a legpontosabb a nagyobb kaliberű assaultok között, de a pontossága össze sem hasonlítható egy ACR-rel. A SCARnak továbbá van egy olyan negatív tulajdonsága, hogy, ha silencert raksz rá, akkor a recoil még tovább növekszik. Ehhez jön hozzá a 650es RoF és a 20as Mag, ami a legkisebb a kategóriában.
-
Még nem írta le magát teljesen a mw2 nálam, de azt sem állítom biztosra, hogy feltétlenül beszerzem a kieget. Mindenesetre adok neki még egy esélyt, aztán meglátjuk... -
Bírom az ilyen pihent embereket :D -
Skyline #12933 Megy a pofahúzás arra hogy boxra jön előbb a DLC...Van itt bárki aki képes lesz további IW szemétért pénzt kiadni pl 2-3 pályáért ilyen fosadék cheater bújtató kókánygeci support mellett?:) -
Shadow DooM #12932 Megsúgog neked (kicsit erősebb hangnemben irom..),hogy bármivel lelehet szedni.....de!A GL'z-és az ulow nyomorék szarok módszere akik-nek semmi sikerülélményük nincs azonkivül hogy kicsapták a múlt évi 2009-es naptárra azok ezzel kompelnzálják az amúgy is harmatos tudásukat,SCAR az nagy ulow fegyó túl erős és túl pontos hiába hogy kicsi a tár mondjuk lehet hogy csak nekem szar mert only hc miatt ott 1lövés és cső,meg az olyan kis köcsög nyomorékok akik bebújnak lépcső alá,a patakba fekszenek de valami atom nyomorék fegyverrel és kb 226-ot lőnek azt is 8tárból egész meccs alatt,mert ha anyámat áthivnám a konyhából és megmutatnám hogy kéne lőni lehet többet összeszedne,na az ilyen fasznyomorékokkal van tele a játék,még nuke-ot mindig nem tudtam összeszedni(pedig már 1et csináltam) pedig nem játszok szarul,ha rusholok általába 2-es 3as KDR-m van,ha kicsit kempelek vagy csak 1szakaszt oda vissza végigjárok akkor 4-5 vagy attól felfele,délután is már a falat akartam szaggatni ez annyira idegesitő fos szar játék,megyek vissza CSS-z ni százszor normálisabban megvan csinálva minden,van hitbox,igaz nem jön atom meg ilyesmi dehát nem is arra van kitalálva,meg azért azt tegyük hozzá hogy a Source az kábé a 3.igazi csé volt és majdnem tökélyre (első CS 99%-os értékelés) fejlesztették,mig ez a szardarab a 6.rész amibe orditó hibák vannak,komolyan... ahogy haladunk a jövőbe egyre szarrabb játékok vannak meg amúgy szarrabb is minden mint ahogyan régen volt....ááhh komolyan mondom....na de hagyjuk elkanyarodtam a témától..:) -
csak nehogy itt is zombik legyenek a dlc-be, mert akkor ezzel a lobby+zombie módszerrel már elég L4D lesz -
amúgy lehet h a mw2-vel "tesztelik" a cod:vietnam-ot...
szerencsétlen vietnámiak, kapnak egy kést, s csókolom...;)
és most sírunk h van 1-2 ilyen, mi lesz majd akkor ha 8 lesz ....:) -
-
A képről kinek milyut eszébe? nekem egyből marathon+lighweight emberek. Forrás a humoros topic -
egy újabb gyöngyszem... XD -
"Természetesen a DLC javításokat is hoz majd, de a hangsúly a COD5-höz hasonlóan az új pályákon lesz." - totalcod -
" Call of Duty: Modern Warfare 2 első DLC-je"
nem csak az első, mivel rövid időn belül elméletileg/ 2 dlc jön majd ki, s mindkettőt kezdésnek csak a boxosok élvezhetik...