24218
Modern Warfare 2
-
Gabe18 #13248 Na nézzük.
Alapjában szerettem volna a Sniper class-t játszani ebben a CoD-ban.Az eddigiekben mindig valami assault voltam,de tetszett a régebbi részekben hogy akik megtanultak a sniper-el játszani azok szép lövéseket tudtak produkálni.
Úgyhogy indulásnál ez volt az alap.Viszont ha Sniper,akkor az öljön egy lövésre.A saját káromon tanultam meg hogy ez két dolgot magával hoz.Kell a Stopping Power,és kizárt a hangtompító az elsődleges fegyverre..Illetve leginkább az első két sniper ami számításba jöhet.
Tehát fegyvernek az Intervention vagy Barrett.Másodlagos fegyver pályafüggő.Vagy az első shotgun (SPAS-12),vagy Machine Pistol (PP2000,vagy mostanában a Raffica).Egy egész prestige alatt szivattam magam a sima pisztolyal,de abból annyi elég volt.
A perkek pedig Bling,Stopping,Ninja.
Bling azért mert az FMJ töltény kell a siper-be az egy lövés-egy halál elősegítéséhez,illetve a másodlagos fegyvernél is elkél,meg akkor a shotgunra jó a Grip vagy a pizstolyra a hangompitó egyes pályákon.
Stopping egyértelmű hogy miért.
Ninja pedig HB szenzoros emberek elkerülése érdekében.SD-ben nemigen engedhető meg hogy az ellenfelek fél pályáról megmondják hol vagy...
Most megy a 3. sniper-es prestig-em,azokban ez volt a jellemző.Illetve egy Prestige-t vittem Assaultként.A perkek ott sem változtak,fegyver pedig a SACR-ACR volt leginkább szintén FMJ-vel és hangtompítóval. -
KCSDUCK #13247 Nem használnak perket mert az is rossz.Ha jó emlékszem nem egy ember véleményét mondtam, hogy olvasd el, de hagyjuk én úgy se tudlak meggyőzni nem is akarlak, de nem is érdekel a dumád ennyit erről.Sírjál tovább mi rossz. Bad company 2 megveszed ugyan úgy sírni fogsz mint most.Én már előre megmondom.:) -
azért ne essünk már túlzásokba, ennyire azért nem szar a játék... -
Figyu Csabikám...
Néhány oldallal ezelőtt belinkeltem a gamestar 2009 novemberi számát. Olyan dicshimnuszt még nem olvastál, mint ami ott volt.
Még azt is elérték, hogy Reaper (aki Battlefieldben WCG-t nyert Magyarországon, meg Cod4-ben is a Team Gigabyte tagja volt) bedícsérte, de nem kicsit.
Kben ezen hiába vitatkozunk, megvettem, ráb@sztam, a 10.000,- Ft nem vág földhöz, de akkor is elcseszték! -
ACE #13244 Akik annyira szidják a különböző perk kiosztásokat, akkor azok meséljék el melyik a kedvenc fegyverük, perk kiosztásuk, és miért az. -
KCSDUCK #13243 Figyelj nem a reklámokat kellett volna olvasni,hanem fórumokat illetve pcgurut vagy gamestar internetes oldalakat megjelenés előtt pár héttel irtak a jatek jó és rossz oldaláról. Pötyike!!! -
Gabe18 #13242 Ja ez a #13239-re ment. -
Gabe18 #13241 Mutass már egy cikket-videót nov.11 előttről amiből kiderül hogy minden meccsen lesz legalább 2 GL-es az ellenfélnél aki felrobbant?Amiből kiderül hogy a perkek használata hangtalan/késelő örök sprintben lévő futóbajnokok hadát hozza el (és akkor még a csomagos trükköt be se számítottam)?Amiből kiderül hogy hogy az Akimbo 1887-el fél utca távolságról egy kattintásal agyonlőnek?És még sorolhatnám...
-
pistike, pistike...
Hát nem arról irogatott a fél világ, hogy mekkora fasza egy játék lesz ez? Most akkor szerinted? Idáig minden codot megvettem még azt a szintén elcseszett cod5-öt is. Sok esélyem volt elkerülni... -
KCSDUCK #13239 Olvasni tudsz illetve neted van nem, akkor miről beszélsz kispajtás!!!!!!!!! -
Gabe18 #13238 Mért,lehet ő Nikita a bérgyilkos nő.Figyelj,nehogy a kádban mesterlövész puskák úszkáljanak a hab alatt...
-
Most ezen mit nem értesz pistike?
Nem volt demo, hol próbáljam ki, hogy elcseszték, vagy sem?
De veled megértetni valamit... -
Ez a korábban említett elb@szott pingek miatt lehetett. -
KCSDUCK #13235 Boron Power bemondtad a frankot ebből is látszik te vagy a tudatlan. "előre tudom, hogy ennyire fogalmatlan, akkor megveszem?" Ennyit rólad.Ilyen emberre az időt is kár pazarolni. Viszlát!!!! -
Gabe18 #13234 Nem "semmi se jó",de van pár dolog ami igy nem jó.
De azt is leírtam már,ez az én véleményem.Neked tetszik,menj lőj a GL-el,figyeld a szenzort,futkos körbe-körbe a Marathon-LW-el.Úgysem tudok ellene tenni semmit,maximum én nem játszok ha megunom.De véleményem had legyen már meg róla,és had ne kelljen örülnöm is neki. -
Meg ugye összehasonlítási alapod sincs, ha nem játszottál korábbi verziókkal, te már nem is tudod milyen az, amikor cod uo-ban isten volt aki jól tudott csipázni. Itt meg minden hülye azzal lő.
Ott az mp44-nek ha folyamatosan nyomtad, teleszórta a képernyőt, csak rövid sorozatokkal lehetett távolra lőni.
Persze mivel hülyül a világ a gyártó cégek elmozdulnak a nagyobb, de egyszerűbb tömegek felé és letesznek eléd egy ilyen dolgot, amivel még barátnőm is tud fragelni, ami már nagyon durva. -
boomsly #13232 Tessék egy új fogalommal ismerkedni: Magic Bullets 

-
A tetris az neked való, mi játékot szerettünk volna. Helyette kaptuk ezt a .....-t. Szerinted ha előre tudom, hogy ennyire fogalmatlan, akkor megveszem?
Kben egy kis politikát belekeverve. Ha jól megfigyeled globálisan hülyül a nép. Igyekeznek úgy oktatni, olyan szolgáltatásokkal, információkkal ellátni az embereket, hogy még véletlenül se kelljen gondolkodniuk, így sokkal könnyebb birka mód irányítani őket.
Na ez a játék pont erről szól. Indítsd el aztán bambulj, nyomd meg a gombot örülj. Véletlenül se kelljen egy kis tudást belevinni.
-
"Mi a f..... vetted meg?"
Egy szó: hájp -
KCSDUCK #13229 Ha mindent ki akartok szedni és semmi se jó akkor, felteszem a kérdést. Mi a f..... vetted meg? Akkor játsszál tetrisszel ott nincsenek ilyen dolgok. Boron power és többiek!!!!!!!!!!! -
boomsly #13228 Az is nagyon egyszerű lenne (legalábbis sokat segítene) ha Finde game-re kattintva az automatikusan kidobott térképet te, egyedül képes lennél leszavazni.
Így legalább már arra nem dobna vissza.
Viszont így rengetegszer játszok olyan pályán, amitől "menekültem" előtte. -
Gabe18 #13227 Azon mi a bonyolult?Csipog,ránézel,fél pályát előre megmutatja van-e arra valaki.Fordulsz egy 90 fokot,újabb csipogás arra is megmutatja...
Ha haverokkal vagy mikrofonon szépen bemondod merre hány ember látsz.Ahogy Skyline írta többször,egész játékra van egy kézi UAV-od. -
KCSDUCK #13226 Bocs nem neked írtam asszem. Hb szenzorra gondoltam tudni kell használni, és dedikált szerverről gabe 18 nem is beszélt. -
Ezen a videon azért ennyire pro a sniperes, mert piros kis jelző van az enemy felett, kben nem venné észre.
Remélem ez pc-s verzióban nem lesz. -
Ott az igazság... HB vel se megy már senki szinte mert tudják h sza*t se ér már... mert vagy coold blooded vagy a road runnerek ellen se ér már semmit mire megvillan a kis sza*ron már a pofádba van és röhög..annyi már elég lenne ehez a szerver választós dolgot hogy bele raknának egy ország vagy egy régió választot legalább és már elkülönülne a dolog... sok kis amerika hülye gyerek rohanhatna a másik 10 milli gyökér ellen mi meg itt "nyugodtan" játszhatnánk -
Gabe18 #13223 Én inkább azt próbálom megtanulni hogy kéne játszani ezek nélkül.Tudod ha nem lenne pár ilyen hülye mint én,akkor nem tudom ki ellen élveznétek az alább leírt cuccok "áldásos" tulajdonságait...
És én egy pillanatig nem mondtam hogy nekem fog tetszeni a BC2,de persze lehet hogy fog.De azt nem tudom hogy nem lehet megérteni hogy a GL-el nem az a baj hogy van,hanem hogy a CoD 50 négyzetméteres pályáira nem való.
Egy BF-ben GL-ezhetsz a 3 kilométeres pályán,mert ott a nem GL-esnek is van esélye visszalőni,meg ott valóban kell is hozzá némi tudás,hogy azokon a távokon eltalálj valakit,amik abban vannak. -
Engem is felbasz állandóan hogy, minden 2. emeber ugyanazzal a perkekkel+fegyókkal megy... ez valami tömeges vonulás hogy eggyik láma comborol a másikra vándorol a sok kis kcsg.... először akimbo soti... most road runner... aztán lessz valami GL claymore rpg dupla soti o_O alig találkozni rendes perkekkel játszó embereket... ez valami betegség már.. köv patchbe kivesznek mindent azt akk marad a road runner azt kész... azt akk válaszáá hogy mivel akarsz menni... így legalább egyenlőek lennének az esélyek.. gyökér roadrunner fut felém amapp másik feléről 1 tár ACR azt nekem ugrik és lekésel... na az ien elmehet az annyába -
A lényeget nem érted...
Ha betartják az ígéreteiket, akkor lesz dedikált szerver és ott ki lehet kapcsolni ami baromság és nem igényel tudást. Mint cod6-ban a gl, az akimbo shotgun és társaik. Plusz dedikált szerveren ki tudod rakni a csalót, itt max kilépsz. Egy dedikált szerveren közösségek tudnak kialakulni, itt max 6-an bohóckodtok együtt.
Az meg, hogy írod, tanulja meg használni a gl-t, akimbot, hb szenzort, ez téged minősít. Neked szükséged volt tanulni ezeket? Mi a f@szt kell azokon tanulni? Két lövés után vágod milyen íven megy a gl, a többihez meg ennyi sem kell. Pont ezért van benne, hogy a lőképtelen amerikai hülyegyerek is nyálcsorgatva élvezzen el a monitor előtt, amikor szerez egy fraget, miközben még az egeret sem bírja megfogni. -
remélem minden dlc után fizetniük kell majd és lejebb vesznek az aroganciából a keményvonalas BF-esek SG-n ( akinek nem inge ne vegye magára ) -
Itt megnézheted a 2. vidoba az ultimate super hero sniperestBC2 -
KCSDUCK #13218 Gl,Akimbo,HB szenzor,Marathon-LW Roadrunner tanuld meg használni Gabe 18 írásodból kiderül hogy nem nagyon ment a jatek . Bad company 2 -ről meg ne beszéljünk milyen háborus jatek amelyikbe nem lehet lehasalni illetve gl egyesen megy nincs ive, Ja ha gl hb ezek nem tetszenek mw2 akkor bad company 2 fog tetszeni nem értelek ember
-
eredetileg a deathnotice miatt akartam lefényképezni, de a pillanat varázsa megragadott, hogy szó szerint "feldobtam a bakancsom" :DDD
-
pitbulllll #13216 Gyerekek nem akarok beleszólni, de ez nem a BC2 topic. -
A fájlokkal nem is lett volna gond, ha nem hazudják előtte az ellenkezőjét. MOCSKOS HAZUG BANDA AZ IS. -
Gabe18 #13214 Ja Gamestar-on meg is találtam egy erről szóló nyilatkozatot gyorsan:
"Ehhez az EA CEO John Riccitiello csak annyit fűzött hozzá, hogy minden okuk megvan rá, hogy a világ elsőszámú FPS-éhez mérjék magukat és a Bad Company 2-t. Ezt látszik alátámasztani egy másik, DICE részről elhangzott nyilatkozat, miszerinte minden platform, s így a PC is egy saját Battlefield: Bad Company 2-t fog kapni, nem holmi konzolportot. Sőt, ha eljutnak odáig a motor fejlesztésében, akkor nagy valószínűséggel egy moddingot segítő csomagra is számítani lehet."
Akkor ezek szerint nem jutotta?Nahát milyen meglepő...
És azóta már lehasalni sem lehet.
Mért érzem úgy hogy lassan kezd ott is "kibújni a szög a zsákból",és a szokásos EA maszlag mellett mire kijön a játék a legnagyobb előrelépés maximum az lesz hogy van pc verzió is... -
rexsimus #13213 "Modding eszközök: A BFBC2 -höz nem lesznek modding eszközök, dedikált szervereknél a beállítások nagy része szerver oldali, és nehéz lenne kivitelezni a módosításokat.
Nyilvános szerverfájlok: A szerverfájlokat nem fogjuk közzétenni. Számos oka van annak, hogy így döntöttünk, de a legfőbb okok, hogy meg szeretnénk őrizni a játék, és a szerverek biztonságát." -
Jól emlékszel, így volt.
Ráadásul a dedi szerver fájlokat sem adják ki, csak EAnál lehet bérelni... aminek rengeteg hátránya van. Szóval DICE sem jobb az IWnél. -
Gabe18 #13211 Érdekes,mikor a MW2-t megjelenése előtt beindult az EA gépezet,és nagyhangon kijelentette hogy az ő játékuk mennyivel pc barátibb lesz,akkor mintha még lett volna mod lehetőség.De lehet rosszul emlékszem,vagy keverem. -
Rundstedt17 #13210 Sajnos nem lesz modolás és ez 100% biztos,szóval már ez egy kicsit MW2 szagú és ugye modolás nélkül.... -
Rundstedt17 #13209 Igen,ez a gond.Mintha élet halál kérdése lenne pedig mégcsak nem is sport,csak egy játék ami kikapcsolódásra szolgál és valóban ez nem tudás kérdése csak gyakorlaté,nem is tudom miért várnak el "skill"-es játékmenetet az abszolúlt unreális Cod-tól mert ha FUN szintet kell vizsgálni akkor határozottan az MW2 visz mindent....