24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    Szerintem drága az nekem :S
  • pisztácia
    Üdv. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az extended mag-ot hogy tudom megszerezni? Valami olyat ír hogy 0/40, és hogy FMJ vel kéne ölni. Én öltem is vagy 50 embert, de végül 1/40 lett. Hogy tudom megszerezni? thx előre is.
  • Szega87
  • OMEGA RED
    Airsoft? próbált! több mint 2 éve Airsoft-ozok isten királyság. Csak most hideg van. meg ha nem cqb-zünk akkor minden kopár és nem annyira élvezhető. viszont jön a tavasz :D onnantól számítógépes játékok mennek a galydeszba ahogy szoktak...
  • armageddon666
    Egyáltalán nem indultam ki ebből O.o valósághű játékot akarok akkor ARMA, vagy ha kimozdulok, akkor esetleg Paintball (csak kurva drága, meg inkább kipróbálnám Airsoftot)
  • Miley Cyrus
    Minek menjen Iraq-ba?
  • Jacek
    azt kihagyom:) inkabb kimegyek airsoftozni:) popec a grafika, es stabil a framerate:D
  • Unreal1942
    Vagy mehet Irakba
  • bazsi83vp
    Aki valósághűBB játékot akar, annak inkább az arma sorozat. Aki még valoságosabbat, annak meg red orchestra.
  • mNzJean
    Így van , és ha hozzávesszük ,hogy a valóságban egy USP pisztoly 2 lövésből biztos halál/ mellény nélkül / ,vagy egy uzi sorozatról ne is beszéljünk , akkor már bukott a valósághű játék .
  • bazsi83vp
    Na most ez szerintem vicc. mi az hogy onnét tudja védeni. A hq egy egész mappal odébb van. éledsz- halál, éledsz- halál. Ez jó játék.
  • Jacek
    Az a problema hogy abbol indulsz ki hogy valosaghu jatekot akartak kesziteni:) nem akartak:) mert barmilyen erdekes ha kezembe adsz egy p90 vagy egy pitolyt nem fogok gyorsabban futni mintha egy AK van a kezembe vagy forditva:) de aki rangerrel eletben akimbozna egyet, na az sem csinalna tobbet:)
  • Unreal1942
    Viszont, ha nem tudnak foglalkozni vele akkor egy-egy szerveren nagyobb rend lenne az adminolhatóságnak köszönhetően.
    Mindenki megtalálhatná a magának valót. Akik rohangálni akarnak meg GL partit nyomni. Illetve a normálisabb játékosok is.
    Legalább azt lehetne választani, hogy melyik pályán akarok játszani...
  • armageddon666
    VAC meg egyébként egy nagyon jó rendszer lenne, ha többet foglalkoznának vele... de szélmalomharc ugye, és nem éri meg a befektetett energiát (pénzt)...
  • armageddon666
    Ha tudja onnan védeni miért ne védje onnan? Én meg ezt nem szeretem, mikor megmondják, hogy hogyan játsszon az ember... amiatt örülök speciel a moddolhatóság hiányának... (persze a szabadság az csak szabályok betartásán belül érvényes, csalás meg glitchkihasználás is hogyanja a játéknak, de azokat elítélem...)
  • armageddon666
    IWnet szar.
    A játék egyébként tetszik, ha változtatnék, akkor kivenném a könnyebb KÉZBEN LÉVŐ fegyver = nagyobb sebesség marhaságot, és úgy csinálnám, hogy a fegyverek össztömege határozza meg a sebességünket... így kiesne a CarePackages rohangálás. Sprintelést egy picit hosszabbra venném (vagy a 2 sprint közötti időt rövidebbre), így a Marathon is visszább szorulna, illetve Akimboval lehetne kezdeni valamit. Pl Rangernél nem látom hátrányát csak előnyét, az 1887 meg magában olyan lassú, hogy muszáj mellé az Akimbo... szóval vagy erősíteni kéne magában (gyorsabban fel lehessen húzni), vagy pedig Akimbonál kellene lejjebb venni a ranget. Kb Ranger szintre, kicsit távolabbra vigyen azért.

Illetve a sniper 1-hit-1-kill felületét meg kéne növelni. a has is essen bele és ne csak deréktól fölfele :) Illetve FMJ növelhetné jobban a sebzést (jelen esetben asszem nem kompenzálja a hangtompítót, pedig az jó lenne). Így szükséges lenne a Bling egy jó stealthsniperhez...

így hirtelen ennyi :D
  • bazsi83vp
    Engem az se érdekel, ha velem,ellenem esetleg egy másolt játékkal rendekező emberke játszik, amíg betartja a szabályokat. Engem a cheater emberkék mellett az olyan értelmes gyerekek szoktak idegesíteni akik pl a hqt a spawnponton védik. Nem mellesleg sajnos a legtöbb ilyen böszme hazánkfia.
  • Unreal1942
    Nem fogják sosem beismerni, de ez egy elhibázott döntés volt.
    Én elviselném, ha valóban nem tudnák feltörni, de nem így van.
  • Frank99
    sajnos így van.
  • NEOreg3
    ez mindenkit érint
  • ToM1113
    Üdv!

Körülbelül 2 hónapja vásároltam meg a MW 2-t.
    Mivel jómagam nagy "cod rajongó" vagyok ezért természetesen nagyon tetszik a játék.

Azonban sajnos van 1 "kis" hibája, vagy ki minek nevezi.

Ez pedig nem más lenne mint a multiplayeres megoldás. Biztos sokan panaszkodtak már, sokaknak mondták már hogy biztos nálad van a baj a tiéd szar..... miért is lenne maga a játék az... na de mind1.

Szóval, multiplayer..... Van amikor hip-hop fennt vagyok egy szerveren, de van amikor connectelni akarok bedob valahova és vagy 10 percig azt írja hogy WAITING..... ilyenkor persze szép lassan lemennek az emberek, megunják a várakozást, ekkor azt írja hogy waiting for ... player, attól függően hogy hány játékos kell még a játék inditásához.
    Amikor pedig már kezdem azt hinni hogy mivel feljött még pár ember és már legalább 9-10 en vagyunk, hogy kezdődik a játék, akkor mi mást írna ki megint? WAITING....:)

A vége pedig az szokott lenni hogy Game lobby closed vagy host migrationos hülyeség....

Elég idegesítő hogy olykor 10 percet kell csak arra várni hogy elinduljon a szerver...

Jó, persze, ki kell szűrni a kalóz verziókkal rendelkezőket, stb.... de ennek ne az legyen az ára hogy mi akik pénzt adunk érte szívunk rendesen.

Nem beszélve arról hogy akinek másolt az is multizik.....

Ettől eltekintve maga a játék, a Sp és a multiplayer játékélménye kiváló, csak dicsérni tudom, csak ez a fránya "csatlakozásos dolog ne lenne".
    Nameg ez a hostos dolog.... néhány szever annyira laggos hogy hihetetlen....

Csak ennyit akartam, lehet szidni, meg tiéd a szar....
    Csak gondoltam leírom a véleményem, mert pont most sz*tam vele egy csomót és inkább kiléptem...

Titeket mennyire érintenek ezek a gondok?

Üdv: ToM

• xxxpaulxxx
    jól kibasztál vele:P
  • bazsi83vp
    Ma kifogtam egy durva cheatert. De jól "kibasztam" vele. Kilépésnél ugye mivel én voltam a host, elkezte a szokásos procedúrát. Én meg "véletlen rácsaptam a reset gombra. Ugye az nekik server fail. A kis köcsög ne nyerjen.
  • Frank99
    hogy miért csinál az ember linkeket nektek nem tudom...(tudom, write only módban vagytok...)

ott van a banner alatt....
  • Mohee
    köszikeee
  • Garou
    Átálltam RPD-re, és így kicsit távolabbról próbálom kilőni az ellenfeleket. Ezért a gránátomat le is cseréltem védőmaszkra. Nagyon hatásos! Jól jön, mikor megrohannak, és először bedobják a stunt meg a flasht, aztán vidám beszambáznak, hogy lelőjenek. Egy próbát megér szerintem, sokszor jobb, mint fraget vagy semtexet vinni.
  • rexsimus
    Akkor már inkább Sit Rep. :)
  • fawcet
    beírod a google-ba hogy névszínezés és meg is van az első linknél a leírás
  • Mohee
    Hali

Tud valaki segíteni?Hogyan tudok színes játékosnevet csinálni?köszi
  • fawcet
    Talán oda jó, ahol sok a clay, olvastam hogy 5mspercel később robban a scramble prot használónál.
  • NEOreg3
    nem

menj a warezba, ott tudják
  • Shadow DooM
    megmagyarázná valaki mi az a zero gear demó?
  • HD JOHNNIE
    Persze írhatja, hogy unable to connect meg ilyenek, de ne foglalkozz vele, csak próbálkozni kell.
  • HD JOHNNIE
    Én 3 lehetőségről tudok: Az első hogy bent vagy a főmenüben és nyomsz egy invite-t, amikor a cimborád megjelenik akkor játékmód oszt öl :) A második, te belépsz vhova és azonnal invitet nyomsz, itt könnyen lehet, h nem tud felkapcsolódni a haver. A harmadik, hogy a haver a steamen a nevedre kattintva jobb egérrel nyom egy join game-t.
    Tudnál segíteni, hogy hogyan? Eddig próbálkoztunk de nem sikerült.
    Előre is köszi!
  • rexsimus
    Meg lehet oldani.
  • HD JOHNNIE
    Én sosem használtam a scramble-t és hogy őszinte legyek nem is tartom jónak. Nekem nagyon is jól jön, ha használják ellenem ugyanis könnyebben kiszúrom h van ott valaki, jobban figyelek akkor. Sztem csak felhívja az ellen figyelmét.
    Helló!

A havert felvettem steam-en. Azt meglehet oldani, hogy abba a játékba ami épp benne vagyok, oda meghívjam?

Mert eddig csak ketten tudtunk hálóban játszani.
  • danny94
    nem szóltam...
  • Snexi
    mondjuk ha prestigebe nyomod?