Modern Warfare 2
-
ToM1113 #13356 Üdv!
Körülbelül 2 hónapja vásároltam meg a MW 2-t.
Mivel jómagam nagy "cod rajongó" vagyok ezért természetesen nagyon tetszik a játék.
Azonban sajnos van 1 "kis" hibája, vagy ki minek nevezi.
Ez pedig nem más lenne mint a multiplayeres megoldás. Biztos sokan panaszkodtak már, sokaknak mondták már hogy biztos nálad van a baj a tiéd szar..... miért is lenne maga a játék az... na de mind1.
Szóval, multiplayer..... Van amikor hip-hop fennt vagyok egy szerveren, de van amikor connectelni akarok bedob valahova és vagy 10 percig azt írja hogy WAITING..... ilyenkor persze szép lassan lemennek az emberek, megunják a várakozást, ekkor azt írja hogy waiting for ... player, attól függően hogy hány játékos kell még a játék inditásához.
Amikor pedig már kezdem azt hinni hogy mivel feljött még pár ember és már legalább 9-10 en vagyunk, hogy kezdődik a játék, akkor mi mást írna ki megint? WAITING....:)
A vége pedig az szokott lenni hogy Game lobby closed vagy host migrationos hülyeség....
Elég idegesítő hogy olykor 10 percet kell csak arra várni hogy elinduljon a szerver...
Jó, persze, ki kell szűrni a kalóz verziókkal rendelkezőket, stb.... de ennek ne az legyen az ára hogy mi akik pénzt adunk érte szívunk rendesen.
Nem beszélve arról hogy akinek másolt az is multizik.....
Ettől eltekintve maga a játék, a Sp és a multiplayer játékélménye kiváló, csak dicsérni tudom, csak ez a fránya "csatlakozásos dolog ne lenne".
Nameg ez a hostos dolog.... néhány szever annyira laggos hogy hihetetlen....
Csak ennyit akartam, lehet szidni, meg tiéd a szar....
Csak gondoltam leírom a véleményem, mert pont most sz*tam vele egy csomót és inkább kiléptem...
Titeket mennyire érintenek ezek a gondok?
Üdv: ToM