24218
Modern Warfare 2
-
a fröcsögő pitbullt és reá adott választ is személyesnek értékeltem, mielőtt kérdeznétek... -
jobb is. -
na, pont ritkán reagálok a korra pl. mert általában a kisgyerekek (ezt értem 25 évig is akár) hazudnak a korukkal. Akkor meg minek hergeljük egymást kiscsírával, ha nem muszáj?
-
P2P alapu az iwnet, magyarul az egyik player a szerver es ahoz csatlakoznak a tobbiek, pl quakelive kb ugyan ez csak szerverek vannak es te valasztod ki hova lepsz be. -
Unreal1942 #14296 ügyész úrhoz hozzá se mertem szólni. Annyira kiborító volt, hogy jobbnak láttam.
-
Gabe18 #14295 Mondjuk a Bad Company már nem egészen az a stílus mint a régi BF szériák (1942,Vietnam,BF2).Legalábbis az első rész fő játékmódja nem úgy épült fel hogy van egy marha nagy pálya és oda mész ahova akarsz.Hanem a nagy pálya fel volt osztva több kisebb részre (amik még mindig a sokszorosai egy CoD pályának) és azokon kellett a két célpontot támadni.Ha azt a támadó csapat lerombolta akkor úgymond "továbbment" a pálya,megnyílt egy újabb rész és akkor már ott újabb két célpont volt.Tehát jobban összpontosították a harcot egy bizonyos területre,nem az volt mint a régi BF-ekben hogy néha percekig mentél aztán arra épp nem járt senki.
Persze hogy modt a BC2-ben is igy lesz-e nem tudom,de gondolom a több játékmód között itt is ez lesz a fő. -
húúú bazdmeg de öreg vagy.
:):):) -
minden kéthetente elindul ez, amikor valakinek a haverjai idejönnek osztani a házigazdát. Úgy pont 10 napja volt utoljára. A topic működik, sok mindent bennhagyok, amit nyugodtan törölhetnék, csak 1 napot olvass vissza. Gondolom a warez topicban tegnap kapottak miatt jön a sok ellen-comment, amire teszek nagy ívben, személy szerint végtelenül örülök, hogy ismét nem tudnak játszani, csak kínlódva. A többség úgy gondolja, ahogy én. A topicban elsősorban arról kell szólni a szövegelésnek, amiről a topic szól. Ha elvadul, eldurvul, akkor jövök. EBBEN NEM érdekel más véleménye, nem kell félreérteni és magyarázni semmit.
és érdekes pont olyan szól be, aki eddig nemigen szólt hozzá, ritka látogatója a topicnak, ha ezt pl. Szega mondja, akkor érdekelne.
Egy fogadatlan prókátor (akit lehet ideküldtek oltani) ne is haragudj, nem érdekel. Egy állandó, kialakult csapat commentel viszonylag normálisan, amikor egy héten úgy 2-3 alkalommal kitör a balhé, a napokban "ügyész úr". pl. kezdi a flamet, amiből rövid idő alatt anyázás lett.
Engedtem, egy darabig. Aztán radír.
De hadd ne kelljen már mindenkinek magyarázkodnom, nekem unalmas, és itt befejeztem a témát, tegyetek ti is így.
munka mellet, a játék iránti tiszteletből, és talán a korábbi összevisszaság miatt vállaltam, ez a módszer házigazdaként a Bioshock-nál is bejött. -
busman1 #14292 Nagyon elvagy te szállva magadtól. Nem az emberek vannak a topicért, hanem forditva. Kár ennyire görcsölnöd a kivagyiságoddal. Nem kell ezt olyan véresen komolyan venni, mert ez azért mégiscsak egy játék fóruma. Aki olyat mond, hogy nemérdekel mit mond a másik, az még usernek is kevés, nemhogy adminnak. Több szerénységet. -

csak hogy énis jópofizzak egy kicsit is.... -
sztem meg ne szóljál bele.
kicsit sem érdekel, ki mit mond.
a topic karban van tartva, és ha akarom csak a játékkal kapcsolatos commenteket hagyom itt.
a sok elmebeteg - a játékhoz még köszönőviszonyban sincs - commentje miatt ekkora a topic. Ehhez adódik még személyeskedés, jópofizás, hülye képek beszúrása stb. stb. Amit általában egy darabig hagyok, de aztán tovább nem.
ha nem tetszik, nem kell idejárni. -
Na bakker :DD
-
boomsly #14288 Játék a betűkkel. -
szerintem túlparázod ezt az adminkodást és te akarsz lenni az igázság osztó,és ebből csak az fog kisűlni,hogy megutáltatod magad az emberekkel nem is kicsit
.
ne akarjál mindenbe beleszólni és mindenhez kommentárt fűzni és hidd el máris jobban fognak szeretni az emberek és az egész topicba nem lesz ennyi "személyeskedés" és veszekedés.
-
Hát, én megbántam hogy elkezdtem a prestige módot. 23-as vagyok, és egyszerűen nem tudok fejlődni:S de hülye voltam, 70es voltam minden fegyo megvolt, mostmeg...:S
na mind1, vki elmondaná hogy tudom az FPS merőt beallitani? -
Nekem a Coddal mondjuk semmi bajom nincs,csak annyi,hogy az IW net szar,meg a speed glitch volt kurvára idegesítő,de szórakozásnak elmegy.A Battlefield nekem azért tetszik,mert egy teljesen más játékmenetet/harcstílust prezentál,nagyobb pályák,járművek... -
hát valszeg sokat fognak váratni a lobbyra ezzel is kényszeritve hogy többen vegyék -
gondolom igen
és mivel a többség nem fogja megvenni (legalábbis remélem), ezért aki megvette az majd kurvasokat várhat, hogy berakja egy lobbyba -
én nem értem ezt a dlc-t, ugye abban uj pályák vannak, és akkor ugy osztja el az iwnet hogy akinek nem vett dlc-t azt külön vagy hogy? -
"1. játékok
2. multival vannak felvértezve
3. azonos piacokon debütálnak
4 ugyanazok lesznek a vásárlók"
1. meg a Worms is játék.
2. a wow is multi
3. persze, mivel mindkettő pc-s játék, fps-ek, azonos a piacuk.
4. hátszerintem meg nem. pontosan erről beszéltem, hogy igen-igen sok embert ismerek, aki nem azért játszik cod-ot, mert a BF-et megunta, hanem mert kurvára más, és neki-nekünk a cod játékmenete, pályái, stb. jött be, nem pedig a BF.
és vannak azok, akik játszanak a coddal, amíg nincs jobb, és amíg várják a bf-et, mondjuk.
nem másképp "definiálom" a codot, hanem más.
nagyon sokan vagyunk, akik nem vagyunk mindenevők.
ez van. -
boomsly #14280 Szerintem meg konkurencia mindkettő.
Mert:
1. játékok
2. multival vannak felvértezve
3. azonos piacokon debütálnak
4 ugyanazok lesznek a vásárlók
És senkit nem fog érdekelni, hogy néhányan megpróbálják másképp definiálni a cod, moha vagy bf játékokat. -
Unreal1942 #14279 Titkon remélem, hogy lesz assaultra kihegyezett map is :) -
egyetértek...ez más kategória, hiába jobb a battlefield, az a járművekkel, annyira elronthatja a játékot, mint cod5-ben a buzeráns tankok. -
Cingar #14277 nekem nem tetszenek a nagy pályás, járműves gamek. jobban szeretem a codhoz hasonló pörgősebb játékmenetet csak így az iw rendszerén keresztül elég langyi.
-
szóval így szólt a hír.
értem -
Unreal1942 #14275 Lesznek szerverek, de nem privát szerverek hanem az EA által üzemeltettetek. Elvileg.
Az MW2 ben viszont nincs szerver. Ez nagy különbség. -
"nem leszünk ilyen xar multi rendszerbe kényszerítve."
akkor kamu volt az ide múltkor belinkelt hír, miszerint a bc-ben sem lesznek privát szerverek? -
"szar cod5 után úgy vették a sokkal szarabb cod6-ot "
azért hogy szarabb, az enyhén erős.... -
Unreal1942 #14272 A BC2 összetettebb lesz a járművek miatt. Kevésbé lesz pörgés a nagyobb pályák miatt.
Szerintem kevesebb agyalágyult fogja játszani és nem leszünk ilyen xar multi rendszerbe kényszerítve.
Sőt ki is tudjuk próbálni megvétel előtt.
Egyelőre jobban áll nálam. A bétát megnézem és ha tetszik akkor lesz egy eladó MW2 STEAM accal. -
Az a gáz, akármi megjelenik, már leszarják, már kaszáltak, aki akarta már megvette.
Az meg, hogy a következő persztizsét rontják, nem zavarja őket, hiszen a szintén szar cod5 után úgy vették a sokkal szarabb cod6-ot mint a cukrot. Mire hosszútávon rögzül a cod márkanévhez az hogy fos, ahhoz még jó pár elcseszett rész kell és több év. Sajnos. -
egyetértek.
ugye az hangzott el, hogy addig jó az iw-ek, amíg ki nem jön a moha, meg a bc.
nem tudom mi köze egymáshoz az mw2-nek, meg a másik kettőnek.
a moha csak a kezdet kezdetén volt valamennyire ellenfele a cod-nak, azóta szerintem rakat szar, lehet persze bízni benne hogy jó lesz, de erre alapozni... (gépigényéről nem is beszélve, mert amíg mw2 az én régi sima p4-esemen is kiválóan tép, addig a legutóbbi moha olyan gusztustalanul tépte szét a száját, hogy rossz volt nézni.
a bc meg nem tudom hogy jön ide. annyira más a két játék, hogy szerintem egyáltalán nem konkurenciái egymásnak.
én például vagy ötször estem neki valamelyik battlefieldnek, és egyszerűen se megszokni, se megszeretni nem tudtam, és ráadásul nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel.
nekem tehát akkor sem alternatíva a battlef., ha üvölteni kezdek a cod-tól.
szerintem. -
3-4 új pálya + 3-4 új játékmód
kérdés, ez elég lesz e egy új játék ellen??!! -
huh elolvastam de a végét nem értem.
mi a helyzet az iw nettel? bocs ha én olvastam félre csak a mondat végét nem értem. -
nem tűnt fel igaz, hogy kedves kis játszópajtásom az illető? hogy smiley volt a végén? hogy humor volt. na sebaj. -
boomsly #14266 Ez nekem új vagy csak elkerülte a figyelmem.. -
nics baj a multival, dedi szerver hianyzik, vagy IWnet csak szervereken nem P2P..... -
jah de úgy vagyok, hogy ne igyunk előre.
vegyünk példát a cod6-ról.
mindenki a megváltót várta, és közel sem jó a multi, sőtt ahhogy hallom a panaszokat egyre rosszabb -
nem is a single csapat csinalja a multit az uj MOHAA jatekhoz:) hanem a DICE!!! -
Hello. Vki pls írja le hogy hol találom a config.cfg-t?? COD-hoz. -
a még meg nem jelent játékokról előre kijelenteni hogy mennyire lenyom minden más játékot, csak óvatossan.
mert könnyen elbaszhatját.
sokszor nagyobb a füstje a játékoknak.
sok faxa tréler meg képek, azt utána meg egy rakás bug az egész.
télleg ígéretes az új medál, de eddig az Airborne ami singliben felmutatott valamit, viszont multiban már sok-sok éve a lista végén kullog. már már nem is emlékezni rá!
Van mit behozniuk.