24218
Modern Warfare 2
  • boomsly
    Nem értettem, hogy miért rohangál mindenki UMP-vel, amíg meg nem néztem.
    Ilyen faszányos, erős, pontos géppisztolyt!
    Minden rohamkarabélyt űberel!
    De akkor minek az összes többi?
  • DarkSector
    grat tanuláshoz meg sok sikert.
  • DarkSector
    én elsőt kihagytam most olcsón meg tudtam venni akcióba. megnéztem 2.részt, de mivel nem magyar, ezt játszom és majd ha magyar lesz, akkor a 2.-at, jó így bevártam 2 részt, és összefüggésében végigtolhatom...

2.-at később veszem majd meg, mikor minimum féláron lesz, mert most nincs rá keretem.
  • Gabe18
    Semmi olyat nem jelent hogy ne lehetne lelőni.
    Vállalod 10x hogy elkezded nulláról vagy megállsz.Ennyit jelent.Egyfajta elismerés.
  • Prince23
    Talán jobb is lenne ha összeomolna, akkor végre lennének dedikált szerverek. Kiadnák az MW1 szeró motorját, azzal is megelégednünk sztem
  • Gabe18
    2010-ben pc-n egy olyan fps játék amiben tizedmásodperces reakciók döntenek el szituációkat,és ezt egy ilyen ótvar p2p rendszerre tenni normális szerver helyett... ez egyszerűen szánalmas.
    Bár omlana össze az egész a wareztól.Megérdemelnék...
  • Prince23
    Ha meg van a 10 pre + 70 szint max, már többször nem lehet lenullázni a szintet, mondjuk 11-jére? remélem lehet majd.... ha nem akkor delete profile :D
  • Frank99
    és az mit jelent? (prestige)

soxor alázok prastige 1-2 őt, a sima 68-el.... ez nekem semmit nem jelent, de hát különbözőek vok' . Igaz, én nem menőzök osztálytársakkal, mert már olyan nekem régen nincs....
    :-)))
  • Prince23
    A negyedik pre-t ostromlom jelenleg. bár ma még nem is toltam mw2-őt. A sok tanulás most az agyamra megy illetve a sok olvasás, hogy pontosabb legyek
  • Frank99
    én előrendeltem 2-őt. az elsőt warezoltam, végigtoltam , de annyira jó volt, hogy ezt (lásd lejjebb) tekintettel a magyarra, megveszem.
  • Kly
    Nah még a shipment kellett ide :D Már látom magam előtt a jobbnál jobb kasztokat:

tar 21 gl
    RPG
    frag
    scavenger
    danger close
    commando
    martyrdom

vagy

tar21 gl
    desert akimbo
    blast shield
    sleight of hand
    hardline
    last stand
    painkiller

mellé egy pred missile / prec air / harrier ks kombináció és tökéletes :D
  • Gabe18
    Mert ha nem prestige,akkor mit csinálsz?70-nél megállsz,ráállsz egy fegyver-perk kiosztásra és nyomod ítélet napig.A bejövő xp se ér semmit onnan.
    Prestige-el legalább kis változatosság van benne,ahogy újrakezdve nincs meg mindened.Kicsit másképp kell játszani az elején.
    Meg eleve azért mert "presztizs".Megmutatja hogy te már kipörgetted 2x,3x,stb... ha 70-nél megállsz,akkor "csak egy sima 70-es vagy és leszel mindíg".
  • Frank99
    És szted miért? Azért mert azt a játékot sokan megvették, a világon soha nem vettek meg ilyen játékból ennyit, ha a hírek igazak.
    És akik megvették, jogosan bírálják a rendszert, hogy miért nem müxik. A megjelenéskor megvettem, úgy dec. közepén kezdem multizni, akkor semmi gond nem volt. Megjött a karácsony, egy kicsit terheltebb lett a rendszer, de működött. Aztán megtörték, megjöttek a cheatek, és annyi. Nekem hiába mondja bárki (ezt ugatják a warez topicban) hogy ha kétszer annyian +vették volna, akkor is összeomlik... De nem vették meg, ugye? Hanem a172-es és 175-ös verzióval folyamatosan terhelték (ik) az rendszert, és ehhez hozzájött valami nagyobb gubanc (vagy van egy olyan javítás-vagy lesz-, amiről még nem tudunk) ami miatt most almás a rendszer.

apró dolog, én ügyfelezek egy szoftverrel, megveszem 50 ügyfélig, mert nekem van 20 ügyfelem. Azt hiszem nem lehet gondom, hiszem messze van az ötven, ha jön még 20, akkor sincs gond, hiszen még van tartalék kapacitás. Ezért nem hibáztatom az IW rendszert azért, mert a nagy warez roham miatti kapacitás csökkenésre (és a hackerekre) nem volt felkészülve, viszont azért hibás, mert azóta nem sokat tett ellene.

Én is lépek egy verzióval nagyobbra, ha látom, hogy kevés lesz a licenszem...
  • armageddon666
    Mi visz rá a Prestigere? Elsőre még oké, az simán belefér, csomó új Title, meg Emblem, meg egy új slot... Második már csak nagyon kis eséllyel, hogy az ocsmány Prestige 1 ikont lecserélje az ember... még a 3ért esetleg megéri megszenvedni, mert közel van és még 1 class slot, de ezt már azért erősen kétlem... de az utána jövő kb. semmit nem ad... 2 prestigenként 1 új slot...
  • DarkSector
    sorry hogy nem voltam, de majd lehet rászánom magam.
    már gondolom sokadik prestige-ben lehetsz....
  • DarkSector
    jah segítek én mindenkinek, nem teszek különbséget.
    most kb 1 hónapja már nem játszok az eredetivel sem...

kicsit el vagyok foglalva, és kell szereznem munkahelyet is gyorsan....:S

no mindegy. nem lecseszni akartalak, vagy okosságokat mondani, de úgy gondolom a vita soha nem ér véget, ebben gondolom egyet értünk,
    warez üti az origist, és fordítva.
    én ha warezoltam is nem szóltam be az origis játékosoknak, és fordítva se.
    ha nekem bajom volt...valaha, az kizárólag csak játékokkal, illetve fejlesztőkkel kapcsolatbna történt kivéve a sértő kömmentekre reagált válaszaimat.

ahhogy hallottam itt többiektől az újabb peccsektől csak rosszabb lesz a játék, ettől is kicsit elment a kedvem, meg megvettem 2000-be mass effectet, most azt nyomatom néha-néha...nyakunkon a 2.része....
  • Frank99
    asszem nem veled beszélgetek, és fontos dolgokról...
  • Frank99
    nekem nincs most időm játszani, de azt látom, hogy megjelent a Mass Effect 2. Letölthetném, de nem teszem, megvárom a 29-et, és meg fogom venni, hiszen az magyar nyelvű lesz, és úgy gondolom, hogy az a játék végképp megérdemli, amit anyanyelvemre fordítanak. Holott végigjátszhatnám angolul is.

addig meg kiderül, hogy lesz-e még esélye a MW2-nek nálam, de sztem az, hogy időnként nem elérhető és problémás az IW azt jelenti, hogy dolgoznak rajta. Ha mégsem, el lesz számomra felejtve, holott 1 level hiányzik a 70-hez :-)))

mert nem azért adtam ki rá pénzt, hogy 1 órában 20 percet játsszak, a többiben meg a laggot és host-keresést nézzem.
  • Prince23
    Hát pedig Sötét kollega megvette, még toltuk mw2-őt 6-os fogatba iwneten.
  • Frank99
    a gond a commenteddel az, hogy többet töltesz a warez topicban, és segíted a warezt, mint itt.

igazán nem is tudom hogy te most törttel játszol, vagy nem.
    bár az tudom, hogy korábban többen toltátok 1 példánnyal.

úgyhogy sok igazság van a commentedben, de nekem egy kicsit visszás.
    Ha bárki átmegy oda, megnézheti, hogy az aktív warezt segítők között vagy, de normális módon... úgyhogy nekem semmi bajom veled, és igazad adok neked.
    kár, hogy a másik oldal nagy része ezt nem éri fel IQ-val...
  • BaLeeX
    Patch óta nem nagyon volt időm eddig játszani. De ez tényleg egy használhatatlan fos lett. 2 órája "szórakozok" vele, de nem tudtam játszani 2 mapot folyamatosan egymás után.
    5x kell próbálkozni mire betesz valahova, aztán vagy kivág vagy laggolsz, ha esetleg működik rendesen, akkor mapváltásnál 90%, hogy kidob mielőtt betöltené a következő pályát.

Most untam meg, mert csak felbaszom magam. Remélem rendberakják, mert így fos.
    Én nem a warezesekre haragszom emiatt, hanem erre a rakás szerencsétlen bandára akik milliárdokat kaszáltak ezzel a játékkal de képtelenek arra, hogy megoldást találjanak a problémákra.
  • zotya10002
    Mi van itt mindig!!!!
  • DarkSector
    egyetértek veled, kivéve ezt az 1-et.
    a warezosoknak ne köszönjön senki semmit.

nem kényszerítette senki, az Activision-t semmire, nem kell takarózni semmivel, mindenki vállaja fel amit tesz, és annak következményeit.

aki warezol az ne burkolózzon azzal hogy szar az élet szar a fizetés, akkor az Activision hibájáért se a warezosokat kelljen már hibáztatni.

szerintem ez így korrekt, ha pártatlanul nézem.
  • Gabe18
    Totalcod:

"Hatalmas infóáradat érkezett a Modern Warfare 2 DLC-jéről. Az első és legfontosabb hogy a DLC csak az első 30 napon lesz Xbox360 exkluzív, utána az összes platform megkapja. „Szóval elérhető lesz a többi platformon is, de először az Xbox360-al rendelkezők játszhatnak vele." nyilatkozta az Eurogamer-nek az egyik szóvivő. Továbbá a „content packs" mondatokat is használta, amely arra enged következtetést, hogy lesz még pár DLC.

A másik hír a Screw Attack's oldalán látott napvilágot, amelyben a DLC megjelenését március elsejére skálázzák az egyik forrásuknak köszönhetően. Viszont egy másik dátum is felreppent, méghozzá a március 26.

És ha ez még mindig nem volna elegendő, megtudhattuk, hogy a DLC milyen pályákat tartalmazhat anthonyaisrael8-nak köszönhetően, aki a YouTube-ra töltötte fel a videóját. Igaz a videót letörölték, „copyright claim of Activision Games Inc" és a feltöltőét maga Robert Bowling ban-olta ám egy másik személy készített pár képet a videóból. A videóban a Revolt, Complex, Storm, Abandoned, DCWH(D.C WhiteHouse), Compact továbbá a MW-ből még Shipment, Vacant, Overgrown, Crash pályák voltak láthatóak.

Hm,9 pálya (nem,nem 10 mert a Shipment-et nem lenne pofám pályának nevezni).Jobb mint amire számítottam.Mondjuk jó kérdés mennyit fognak elkérni érte...
  • Kly
    Az Activision-nek köszönjétek a ded szerverek hiányát és az IWnet ötletét.
  • Frank99
    azért töröltem, mert aki nem tud olvasni, sajnálom.... pont azért van ott, hogy a láma warez makiverem az TALÁN elt udja olvasni, hova menjen.
    Egy tény: INNEN EL!

és unom a beszólogatást nagyon. péntek van, nem vagyok igazán elnéző...
  • Cingar
    akkor röhögök jót ha az ellenfélbe épp bele tudok lőni, jelzi is a találatot de killcambe be se érzi :)
  • Prince23
    Nagyon törölgeted a topik kommentjeit Frank! Nyugi van:) Ha már így állunk, akkor szedd már ki a banner alól az off warez topic címet :DDDD
  • Frank99
    ebben nyakig benne van az IW, de a kedves törttel játszó barátaink is... köszönd meg nekik a nevemben, itt akár az off/warez topicban is megteheted!
  • Daell Drow
    Par nap kihagyas utan, ujra tolom a gamet uj frisitesel(177). Hat iet meg nem lattam, egesz nap azal tokolok hogy egyatalan tudjak normalisan jatszani. De allandoan timed out, host migration, game loby, unabled, eszem-faszom megall. Aztan ha nagynehezen elindul egy jatek akkor a kovetkezo map betoltesnel kivetel nelkul server connected timed out. innen is koszonom az activision IW parosnak hogy ilyen szutyok net rendszert adtak ehez a jatekhoz.
  • Frank99
    lopott?
  • Shadow DooM
    Balee az lehet hogy a 100 pontos sztenderre tette magát:D,amúgy meg nem kempeltem szét az agyamat két csávót kikaptam,utána 5öt lefigyeltem mind a 2irányból,átfutottam a másik házba,beröffentettem a chopper gunner-t és 6emberből 5-öt láttam:),ugyanazt a melót ellehet lőni Sub Base-n is ott se tünsz fel annyira:)
  • Skyline
    Feleslegesen kritiázlnak,nekem is 120/10-es net ha én hostolok szinte mindenkinek maxicsíkos a pingje (néha van 1-2 kivétel)...De ettől még 100 fölötti a ping mindenkinek,még a haveromnak is aki kb 10 km-re lakik tőlem..:)
    De a legnagyobb jság az amikor a Host az egyetlen akinek maxicsíkos a pingje,mindenki más 3 csíkos (ergo 120-150es ping),de a csodálatos IWNET még véletlenül sem rakja át a hostot amíg az az ember akit kiválasztott ki nem lép...Ergo ha 10 mapon át bennvan a gyerek akkor 10 mapon át ő a host,hiába van benn sokkal jobb nettel renelkező player.

Iwnet rulzik elég keményen.:)
  • Skyline
    De nem ezen a pályán.:)
  • BaLeeX
    Srác alul -100 ponttal az mit csinált?
  • busman1
    Bruhahahaha
  • Kly
    Lazán össze lehet hozni HC-ban kemp nélkül.
  • busman1
    Nagyot kempelhettél, ha ez hardcoron összejött.
  • busman1
    Ja, csakis a csiterek között. hahaha
  • Lunatic83
    vagy ha kilép, s látja h a háttér, sárga lesz, akkor keres új hostot... vagyis te voltál a host XD