24218
Modern Warfare 2
-
Történt valami vagy csak megint off az egész?, mert akkor nem olvasom el. -
a kutyát sem érdekli az IW.... játszottam ded servereken, ott is vannak kiskirály házigazdák, aki még azért is kirúg, ha lelövöd, van ilyen is.... senki sem mondta, hogy tökéletes, de asszem elég sokan játszottunk december óta, és megszoktuk.
de trollokat ki nem állhatom. túlságosan is enyhék a moderátorok itt.
a Haldoradon kínlódtam egyszer az egyik topicban, 4-5* visszamásoltam egy commentet, aztán megúnták, és kirúgtak, mint a xart.
ennyi.
a szándékos trollkodást (nem a témába vágó állandó vita, törölt commentek visszamásolgatásért bizony szinte mindenhol) - figyelmeztetés után- ban jár. -
meg van az 1000 kill harrierrel prestigeben, ilyet kaptam érte:
-
Unreal1942 #16176
-
busman1 #16174 Senki sem neked cimezi azt, amit az IWNET-re mond. Csak te magadra veszed, nem is tudom miért. Hidd el hogy a játékosok 98%-a hiányolja a dedikált szrevereket, 1%-át nemérdekli, mert amikor ő játszik nagyritkán, akkor megy (pl.Te) a maradék 1% azt sem tudja mi az a dedikált szerver, vagy legalábbis nemtudja mik az előnyei, magányos farkas, aki sosem játszott közösségben. Na, nem az ő véleményükre adok. -
busman1 #16173 Akkor te nem tudod milyen az, hogy évekig jársz, visszajársz ugyanarra a szerverre, már nagyon sokakat ismersz, ismered az adminokat. Ha oda nem való ember odaszokna, akkor nyugodtan szólhatsz az adminnak, mert ad a szavadra. Megkérheted hogy tegyen uj mapot, modot, satöbbi. És nagyon jó közösségek alakulnak ki. Ha ezt még nem élted át, akkor sajnállak. Na, ezt nem tudja neked soha megadni az IWNET. -
Neo, ha ez jó neked, másolgass nyugodtan, én meg majd törölgetek nyugodtan.. -
thx -
Nem azonos Sky és Neo IP -je, de még a szolgáltató sem. -
szasztok.
tegnap este csak nekem szórakozott a steam?
ugatott valamit arról, hogy ha másik gépen akarom játszani a gémet akkor mittudomén, aztán felajánlotta hogy play, de amikor azt választva beléptem, akkor nem hagyott játszani, mert hogy ő most offline.
miaaszar? -
Én is ^^ IWnetet kevésbé... az elképzelés tetszik, a megvalósítás nem... -
Remek ez a steam, imádom. -
aki úgy gondolja, hogy az MW2 topicba tartozó volt mindaz amit írtatok(tunk) ma este, írjon nyugodtan még többet! Tényleg, komolyan!
holnap találkozunk. -
ezért látod nem kéne itt balhézni...
a többi h*lye (ahogy látom már legalább 3-an vannak, szaporodik az IP) majd pótollya' a kiesést :-))) -
jah ha 2-őt vettél akkor sorry .
nekem ennyim nincs játékra bevallom, hogy 2x megvegyek 1-et.
amúgy van egy jó kis trükk, mégpedig olyan haverokkal játszom akik megvették.
vagyis nem 2 haverom van csak ha így átláthatóbb a rendszer. :)
akkor ezekszerint aki steam-en megvetee 60euroért, annak nagyobb szava van mint aki 9990-ért vette meg...ez akkor valahogy így műkszik?
nah mindegy nemlényeg akkor ezekután nem beszélünk hibákról oks...nem érdemes belemnni, mert nem akarok vitázni. -
nem kis barátom:
a fiamnak vettem 1 db-ot, és magamnak is 1-et!
és az elején együtt (co-op) játszottunk, úgyhogy arról regéljél, hogyan is játszottatok 3-an a barátaiddal 1 pédánnyal? Egyébként bárki ha viszzaolvas, a warez topicban téged megtalál... akkor miről beszélünk? -
Cingar #16142 nem banom hogy megvettem, elvagyok vele par orat neha napjan ha van idom de egyszeruen felkurja az agyam hogy meg a rohadt ingyenes mmofpsekben is van egy minimalis szűrő amivel tudsz legalabb mapot valasztani és altalaban voteolni is lehet.( mar elore latom hogy ha itt vote rendszer lenne rugnanak ki midndenkit magasabb killstreaknel a gyökerek). nagyon sok dolog megoldodna dedicated serverekkel de legalabb mapot lehessen mar beallitani ha mar ez a rendszer van
a hajam kitepem ha kilepek egy helyről es egymas utan 6szor berak ugyan oda vagy mashova de ugyan az a map...
az tulzas hogy jatszhatatlan de könnyen át tud csapni baromi nagy lagba. -
Gabor_(HSF) #16140 Arról mégsem írhatunk,összejöttünk párán és hu de nagyot meccseltünk..
Főleg hogy a változatossák kedvéért,ismét steam behalás van -
te ezt nem így írtad eddig le. más a stílusod.
a többi kis embernek meg: olvasom a moderátor topicot (is).
ha nem lesz nekem válasz , ti akkor törölve lesztek innen trollok.
-
60 új üzenet a semmiről -
van.
ha használtam elcserélem egy doboz sörre valakivel a játékot, akkor is van.
ha 12-en vesszünk 1-et akkor is van, én se tudom hogy neked honnan van meg hogy van-e egyeltalán, és ennek ellenére te velem együtt még pár tagot is akarsz erre fel bírálni, akkor nekem ne lenne jogom a játékról irni?
amúgy nem értem mi a baj ezzel, én nem azt mondtam hogy full szar, hanem megjegyeztem hogy kellett volna néhány opcióval kiegészíteni, ennyi.
de ha ez baj, akkor nem haragszom meg.
csak én nem írok hibákról te meg nekem...és akkor így a korrekt...:D
amúgy észrevetted hogy eddig 1x se voltam veled bunkó, levéve azt az 1 esetet, és nem is leszek, ezt most elárulom én ezek ellenére se rád haragszom ez egy szar tulajdonságom, könnyen felejtek. :)
jah és a fiaddal is 1 példányt használtok, nem elsajnálni akarom a fiadtól isten ments, de ezt vedd figyelembe. -
neoreg3, már nézik az IP címeidet.
ettől függetlenül töröllek a csába, így egyszerűen (elnézést, de az ilyennek mit mondjak Kandurex???) .... de legközelebb majd holnap reggel, de ha ez neked magömlést okoz, örüljél, aztán majd újra másold be.
aztán delete...
a hülyegyereknek üzenet:
én még dolgozom, és ránézek még.....
nem hiszem el, hogy ezt lehet....
aztán majd folyt köv.
és még sokan irigylik a házigazdákat.... naja -
sztem a full faszkalap haverjaidról annyit tudunk (visszamenve decemberre, és ugye olvasva a warez topicot), hogy 3-an vettetek (te mondtad egyszer!) használtatok 1 db hozzáférést, az elsők között nyomtad a töréseket a warez fórumban (holott megvetted? imho)
akkor szted van bármilyen jogalapod bírálni, anyázni? szted van? -

csak ennyi -
nekem a singleba is az kellett. coopba néztem de full faszkalap haverjaim megdögöltek úgyhogy mondtam nekik hogy hanyagoljuk inkább ...:)
amúgymeg az jó dolog volt hogy itt az MW2 single-ban hálisten a könnyű szint se annyira easy, és kellően nehézkes a játék. -
Én is megvettem és már jópár fórumon leugattam jópár embert mert nem tudta mit beszél mert nem vette meg és csak így meg úgy hordta lea játékot...azért nem mind1 hogy valaki úgy állít valamtit egy játékról amit mondjuk nem is szeret vagy elfogult véleménnyel van róla... mondjuk egy sims vagy egy BF fantól nem várhatod hogy ugráljon ezért ha nem szereti... amúgy meg a multiba eddig 1X találkoztam aimbotossal azon kivül semmi... 1-2 WH gyanús volt csak az a baj hogy aki csal még csalással se tud jól játszani innentől kezdve nem izgat a dolog.. nekem multi résszével csak annyi a gondom hogy nem rakta bele egy országos vagy esetleg egy regionális server browsert... meg a vote is hiába van benne ha kivan kapcsolva....személy szerint most bevallom nagyot alkotott a BF de COD fan ként még midnig inkább cod... és ha olvassátok a BFBC 2 forumot ott se megy minden simán... és igen megjelenés előtt nem lehetett tudni hogy lessz ekkora lagg meg stbb.. mivel manapság ha megnézel egy játék in game videot ami kijön több platformra akkor vagy PS3 v Xbox gombokat látsz... ha only pc gameről van szó akkor meg singlet látsz videoba szal nem tudhattuk mi lessz .. de nem bánom hogy megvettem... még így is haverokkal külön meccsbe élvezhető a játék... -
Gabor_(HSF) #16121 Coop-ra igen,csak hát "erőmű" kellett hozzá..
Az a begugolok-ikihajolok mindent látok kempelek lelógok és társai,elvesztette a skillt és hár arról nem is beszélve,kemény fps lag volt -
azért a vegas szerintem korrekt volt.
,ég hardcore emberkéknek is... -
sztem Neoreg te vagy öreg. a viselkedésed, a hozzáállásod, az állandó comment visszamásolásod (volt elég villanás köztünk), egyértelmű, számomra.....
nemrég írtad, hogy te egy régen regelt vagy, nem új....
bár a témában nem sokat módosít, de te itt állandóan jelen vagy, hülyének nem kellene nézni a népet.... úgy egy órája nem írt neoreg3, aztán jöttél te..
megnézetem az sg-n hogy nincs-e IP átfedés véletlenül? -
Gabor_(HSF) #16117 Az Ubisoft is igy gondolta..
Aztán sikerült hazavágniuk egy hires sorozatot A Rainbow Six-et az utóbbi 3 résszzel,ami csúnyán minuszos lett -
naja
itt igen soxor hangzik el a lopott, meg a warez multi és tsai.
akik itt megvettük jogosan ugathatnánk, de nem tesszük (vagy halkan) mert vannak dolgok, amik nem rajtunk múlnak, pláne a pofázók JÓ része az életben nem vett meg semmilyen játékot( ezt sem) és úgy okoskodik.
ennyi. -
Gabor_(HSF) #16115 10-15 a pingem a Németekhez,30 körűl a Franciákhoz..
95%-ban mégsem lehet találni 150-250 alattit,ami ebben a játékban fél-1mp késést is jelnet és ez a játszhatattlan kategória(a nagyrabecsült tetves IWnetnek köszönhetően)
Fogalmam sincs hogy írták meg a netcode-ját,de valószinű keresztűl meg még az Oroszokon,meg fél Anerikán,mert máskülömben el nem tudom képzelni miért ekkora a csuszás a játékosok között.. -
Lantee #16114 Fogjátok már fel, hogy azok az idők elmúltak, amikor egy kiadó/fejlesztő KEDVESKEDNI akar a PC-s játékosoknak. Manapság bőven beérik a PÉNZ szagával. Nem mellesleg tényleg a konzolosok tartják el a kiadókat/fejlesztőket, és amig ilyen szépen produkál egy játék (ha jól tudom minden eddigi hollywoodi alkotást lepipált eladásokat/bevételt tekintve) addig eszük ágában sem lesz egy valóban szűk hardcore pc játékos réteg kedvére tenni.
Mondom ezt én úgy, hogy hasonlóan Frank-hez, esténként ülök le 1-2 órácskát játszani, és bizony néha én is káromkodok/anyázok, de bőven megérte azt a 10e forintot, amit kiadtam rá. És ki tudja, még meddig lesz a gépemen az első számú játék! Én 1990 óta játszom pc-n, sokan közületek még meg sem születtek akkor, és bizony látom én is, hogy nem jü irányba mennek a dolgok, de sajnos nem tudok ellene mit tenni, alkalmazkodom, és próbálom élvezni az újdonságokat. Sírni valamiért, ami /már/ nincs, semmire sem jó. Amíg meg esténként tele vannak a lobbyk játékosokkal, eszük ágában sem lesz a fejlesztőknek bármiféle komoly változtatást eszközölni. Már javában dolgoznak a következő csilli-villi projecten, hogy mire épp elfogyna az utolsó milliójuk, már a boltok polcain legyen a következő KASZA!! ez van...sajna -
ha még 1 hét lett volna.. bh fórumos beszámolók szerint majdnem 2 hónapig ment a warez, pontosan ugyanúgy mint az eredeti, csak a javelines exploit később lett náluk fixelve, meg ugye tét nélkül több volt a cheater. -
2szer végigjátszottam warez szinglit, utána megvettem, és mégegyszer végigtoltam, aztán multiztam, aztán most kevesebb időm van és kiestem a ritmusból, és nem nagyon érzek ingert, hogy játsszak, viszont nem bántam meg hogy megvettem... -
Gabor_(HSF) #16111 De abból nem derült ki,hogy nem lesz dedicated server és arra sem lehetett következtetni,hogy ilyen szar lag lesz..
Mert hát ugye ez azért szr mert hát ugye tört..
Külömben is valószinű nem én voltam az egyetlen,aki előszőr a singlit próbálta.. -
de emberek, volt egy hét amikor warez verzioval lehetett játszani és kiprobálni, a kutya se mondta hogy 1 honappal elöre megkell rendelni, aztán ha pofára esés van akkor mindenki jön ugatni -
Skyline #16109 Nem kell semmi szavazás.
Metacritics-en a 6 pontos felhasználók általi értékelés (és az okok a hsz-ekben) mindent elmond. -
Gabor_(HSF) #16108 Se védeni,se állástfoglalni nincs szándékomban,egyik fél iránt sem..
Ha már megszavaztak házigazdának,tedd amit tenned kell..
DE!ad1,Te nem vagy egy vérbeli játékos.igy lövésed sincs sokan miről beszélnek..
2,Az én véleményem is az,hogy egy rakat szar a multi rendszer,(ez megbukott az első nap)és ebben az a borzasztó.hogy maga a játék nagyon jó is lehetne..
3.Én is szidom nem keveset,aki valamit is ad magára,az utál lagba,kamuba játszani,én meg aztán abszolúte!
4,Én sem vettem volna meg,ha tudom,ilyen a multi,most várok a csodára,hogy ez változzon,(sztem jó sokan vagyunk igy ezzel..
Cóval a lényeg: Percenként váltogatom a szervereket,mig végre minimális laggal elfogadhatóan lehet gammálni..(ez az egyik lehetőség)vagy addig ugrálok,mig bead engem Hostnak és akkor végigrohanok a pályán és megölök mindenkit..
Tehát ez igy nemigazán társasjáték és igy "teamwork" sincs egy van freeforall..
Egyébbként rendeltem 50 megás netet amit ma kötöttek be,hátha összejövünk néhányan és játszunk is végre egy kicsit... -
buzi-e vagy?
mit rakjak be?
isten állatkertje..