Modern Warfare 2
-
Én is megvettem és már jópár fórumon leugattam jópár embert mert nem tudta mit beszél mert nem vette meg és csak így meg úgy hordta lea játékot...azért nem mind1 hogy valaki úgy állít valamtit egy játékról amit mondjuk nem is szeret vagy elfogult véleménnyel van róla... mondjuk egy sims vagy egy BF fantól nem várhatod hogy ugráljon ezért ha nem szereti... amúgy meg a multiba eddig 1X találkoztam aimbotossal azon kivül semmi... 1-2 WH gyanús volt csak az a baj hogy aki csal még csalással se tud jól játszani innentől kezdve nem izgat a dolog.. nekem multi résszével csak annyi a gondom hogy nem rakta bele egy országos vagy esetleg egy regionális server browsert... meg a vote is hiába van benne ha kivan kapcsolva....személy szerint most bevallom nagyot alkotott a BF de COD fan ként még midnig inkább cod... és ha olvassátok a BFBC 2 forumot ott se megy minden simán... és igen megjelenés előtt nem lehetett tudni hogy lessz ekkora lagg meg stbb.. mivel manapság ha megnézel egy játék in game videot ami kijön több platformra akkor vagy PS3 v Xbox gombokat látsz... ha only pc gameről van szó akkor meg singlet látsz videoba szal nem tudhattuk mi lessz .. de nem bánom hogy megvettem... még így is haverokkal külön meccsbe élvezhető a játék...