Modern Warfare 2
  • Lantee
    Fogjátok már fel, hogy azok az idők elmúltak, amikor egy kiadó/fejlesztő KEDVESKEDNI akar a PC-s játékosoknak. Manapság bőven beérik a PÉNZ szagával. Nem mellesleg tényleg a konzolosok tartják el a kiadókat/fejlesztőket, és amig ilyen szépen produkál egy játék (ha jól tudom minden eddigi hollywoodi alkotást lepipált eladásokat/bevételt tekintve) addig eszük ágában sem lesz egy valóban szűk hardcore pc játékos réteg kedvére tenni.
    Mondom ezt én úgy, hogy hasonlóan Frank-hez, esténként ülök le 1-2 órácskát játszani, és bizony néha én is káromkodok/anyázok, de bőven megérte azt a 10e forintot, amit kiadtam rá. És ki tudja, még meddig lesz a gépemen az első számú játék! Én 1990 óta játszom pc-n, sokan közületek még meg sem születtek akkor, és bizony látom én is, hogy nem jü irányba mennek a dolgok, de sajnos nem tudok ellene mit tenni, alkalmazkodom, és próbálom élvezni az újdonságokat. Sírni valamiért, ami /már/ nincs, semmire sem jó. Amíg meg esténként tele vannak a lobbyk játékosokkal, eszük ágában sem lesz a fejlesztőknek bármiféle komoly változtatást eszközölni. Már javában dolgoznak a következő csilli-villi projecten, hogy mire épp elfogyna az utolsó milliójuk, már a boltok polcain legyen a következő KASZA!! ez van...sajna