24218
Modern Warfare 2
  • browing
    én steam-em csatlakoztam egy ilyen group(csoport)-hoz van pl:400 tagja de egyikkel sem látom amikor private meccsekhez belépek a játékon belül, belépek szóval nem látom azokat akik ehhez a private match-hez csatlakoztak
    mi a hiba?
  • Szega87
    ----------------------> X <-----------------------
  • Barrett 50 Cal
    Nah végre
    Nem olyan rossz,de lehetne jobb is
  • Barrett 50 Cal
  • browing
    és steam-em csatlakoztam egy ilyen group(csoport)-hoz van pl:400 tagja de egyikkel sem látom amikor private meccsekhez belépek a játékon belül, belépek szóval...nem tom ?
  • gömbgiliszta
    hmm...

megnéztem az oldalt, de nem vagyok annyira jó angolból, hogy értsem az "érdekes dolgokat" a témáról.

valaki segítene?
  • Frank99
    jaja.....
  • toarpad
    [URL=http://www.modernwarfail2.com/]Ki ismeri ezt az oldalt ? :) Érdemes kutakodni rajta kicsi , mert elég érdekes hírek vannak rajta ^^[/URL]
  • gömbgiliszta
    ígértek új pályákat?

nem is hallottam. az királyság lenne...
  • Frank99
    ez nekem is pont feltűnt tegnap, elsőre azt hittem, de írkálsz....
  • F E R I
    Úgy látszik a vasárnapok már mindig aimboterek invázióját jelenti ground warban. 10-ből 7-en is volt egy-kettő, és a legborzasztóbb, hogy 2 magyar is volt, abból az egyik még folyamatosan loser-ezett... omfg...
  • Szega87
    mér lopod a nevem?
  • Barrett 50 Cal
    Beszúrtam volna,de nekem egy igen hülye billentyűzetem van,mert az istennek sem tudtam kivágni a képet
  • mascarun
    Az új mapokat mikorra ígérték?
  • Cingar
    igen meg anno néztem is hogy mi van mar hogy nem csinalok semmit csak varom hogy a harrierem összeszedje a killeket közbe irkalja ki felső sarokban hogy leszedtem a helikoptert
    szerencsére meg lettek már a challengek amik a nukehoz vannak es nem kell többet berakni killstreakbe. perpill predator, harrier, emergency van bent de sztem idővel leváltom a harriert uavre vagy counteruavre mert napasag nem hasznaljak körülöttem valami sokan pedig eleg hasznos tud lenni :)
  • Frank99
    ha ez neked normális, akkor igen lehet...

:-(((
  • Frank99
    képet öreg, képet....
    csalás nélkül nem hiszem el.....
    :-)))
  • F E R I
    Ja és még vmi, ha vki nem nagyon akar a nuke-ra hajtani, akkor érdemes a harriert megtartani a játék 3/4-ig, mert ha vki choppert hív elő és ráhívod a harriert, lelövi rakétákkal, mint a kóbor kutyát :D
  • F E R I
    Estate-nél, ha hátul a kisebb épületnél oszt be a játék, akkor egyből fel megyek az emeletre és tuti 2-3 kill sniper-rel, itt néha thermal-al szoktam ,sokat segít. Ha Domination van, akkor megvárom még az ellenség elfoglalja a kis külön álló épületet, és ott is ki lehet szedni 2-3 ellent játszi könnyedséggel, utána előszedem a másodlagos fegyvert és átmegyek oda, onnan is jó helyezkedéssel ki lehet szedni a harrier-hez szükséges emberkéket, aztán ráküldöm a harriert, bízom a szerencsémben, hogy a chopperig nem szedik le, addig gyorsan elrohanok, ahol nagy a fű és nem vesznek észre, ott előhívom a choppert és mivel nagy a nyílt terep, bumm így lesz a nuke. Már jó párszor összejött így :)

Wasteland-re érdemes Scavenger-el bevállalni a javelint, mert sok nyikhaj imád camperkedni az alagút bejáratánál és danger close pro-val lehet őket szívatni, illetve érdemes a sövény felett átdobott flash, majd az azt követő semtexet erőltetni, érheti őket meglepi :D

A Tar 21 nekem is örök kedvenc assault gun, nem tudom igazából is ilyen jól "muzsikál"-e a zsidóknál, de tény, hogy a játékban nagyon masszívnak mutatkozik, és sokan nem ismerik fel a képességeit és inkább az ACR-el nyomulnak...

És igen minden undorító kis hibái ellenére is best of game, akárki akármit mond, engem nem tudnak az ellenkezőjéről meggyőzni :D
  • bigapó
    Na, látjátok, hogy lehet itt normálisan is eszmecserét folytatni?? :)

Érdekes egyébként amit mondasz, mert nekem is pályafüggő, hogy mivel megyek - általában -, de például Én Estate-n nem tudok csipázni :) nem megy olyan jól, mint mondjuk ezek szerint neked, nem érzem, hogy hova kéne befészkelnem magam. Wasteland-en már inkább, az nyitottabb terep, ott több helyen is hasznossá tudom tenni magam a csapatom számára. Highrise az már vegyes, csipázni is lehet, de inkább Assault vagy Runningboy amit jáccom. persze ez játéktól is függ, mert demolition-nél mást kíván a csapattaktika, mint mondjuk Domination-ben vagy mondjuk TDM-ben, utóbbinál ugye nincs is taktika:)

Favela az nagy kedvencem, első nuke-om is ott volt meg, Demolition-ben nekem jobban fekszik az "A" pont, mind védésben, mind támadásban.

Aztán igen, van egy class a repkedő bizbazok ellen, amiben nekem is RPD van, valahogy az tetszik legjobban, pontos és erős fegyver, Cold Blodded mellett is, hiszen a rakétázáshoz az való inkább.

Ha Terminal, akkor is több képet mutat a játék, van hogy RIOT shield-el "riogatom" a népet :) és van hogy assault-al megyek, de előfordul a running technika is alkalomadtán.

Könyvet lehetne írni ezekről a dolgokról és még mindig mutatna újat, hiszen egy csomó fegyverrel alig mentem még. Nekem nagyon bejött a TAR-21, Ő lett a nagy kedvencem most. Mindenféle játéktípushoz jól illik, a különböző kiegészítőkkel sem gyengül sokat.

Jó kis játék ez, Én mondom :) Holnap megcsinálom a maradék single pályás challange-eket, hogy edzésben maradjak és kedden újra kilépek a frontvonalra :)

HUUAAHHHH :D :D
  • F E R I
    Én is így vagyok vele, mint pl. a Favela nekem tipikus UMP45 Marathon, Stopping Power, és Commando mix, másodlagosnak meg SPAS12, vagy a Highrise tipikus sniper pálya, csakúgy mint az Estate, a repteres pálya meg RPD Stopping powerrel + AT4 másodlagosnak, szóval összegezve igen nekem is kellene minimum 10-12 class, mert ahány ház, annyi tokás :), azaz minden pályára más összeállítás kell, vagy ha néha ugye bezavar egy-két übercamper, akkor azokra is kell egy class assault gun GL-el, meg egy RPG :D hogy ha már jól befészkelte magát nehogy már Nuke-ig tolja...
  • DarkSector
    szerintem nem mivel tudtommal nem indul, vagyis asszem nem támogatja a laptopokat, de ez lehet keverem egy másik játékkal.
  • goodgamer
    Az integrált vga miatt sztem nem vagy akadna.
  • szega96
    Processzor: Intel Pentium Dual-Core T2390 (1.86GHz, 533MHz FSB, 1MB L2 cache)
    Memória: 2 GB DDR2, 667 MHz
    Videókártya: Intel GMA X3100, 358 MB (integrált)
    szerintetek ezen menne?
  • toarpad
    jaa..ezt nem tudtam... akkor megéri !
  • bigapó
    Én sem elsősorban a medálokért léptem prestige szinteket, hanem a plusz class-okért. Lehet, hogy Én vagyok maximalista, de kitaláltam majdnem mindegyik játékstílusra különböző összeállításokat, amik szerintem előnyösebb helyzetbe hoznak a többivel szemben (vagy legalábbis csökkentik az esetleges tudásbeli vagy éppen lagg-beli hátrányokat).
    Most a 9 class már elégnek tűnik, de talán a 10-ikre is találok egy mixet:)
  • toarpad
    amúgy ez az iw miért nem tesz semmit se ? se ez a hostos buziság megcsinlálása , se map beállítás , se dedikált szerók... am az iw csak akkor fog vmit is csinálni , ha a pénz mennyiség már naon leapadt ?
  • Gabor_(HSF)
    Az szép..De vannak ilyenek..
    Nem egyszer volt már,hogy sárgába voltam és jopbban fogott a skuló,mint ha én Hostoltam volna,szinte minden lővés ölt..
    Van kökemény pozitiv lag is,ilyenkor van az,hogy a host alig ől és tök utolsó..
    Mondjuk ez az egyettlen előnye,ennek az iwnetes szarságnak..
  • toarpad
    köszi a sok ajánlást !
  • Barrett 50 Cal
    Hú bakker ma mentem egy iszonyat jó statot.97kill 17halál és ezt kemp,gl,rl nélkül egy fmj-s AK47-el.Azt hittem álmodok
  • Gabor_(HSF)
    sztem is nulláról kezd..
    Semmi sincs benne ami olyan nehéz lenne,amit nem lehet ismét megcsinálni.
    40 ig meg holnapra simán felmész
  • toarpad
    de én nem akarok medállakért prestige-be belépni... szóval akkor Te nem naon ajánlod , igaz ?
  • bigapó
    lényegében semmit, mert mindent megszerezhetsz megint :)
  • bigapó
    Én azt mondom Neked, hogy ne szarakodj másolással, mert nem vesztettél még most sokat.
  • bigapó
    ha prestige-t lépsz akkor az úgyis törlődni fog, az érte kapott title és emblem marad csak meg, valamint újabb gyűjthető kill-ek lesznek és ezáltal újabb title-okat kaphatsz.
  • toarpad
    de pl. a törtös accomon olyan challangeket csináltam meg hogy 1 golyóval 2 hs pl. ami nem is annyira könnyü számomora.. ott is csak makkoltam egy nagyot :S
  • armageddon666
    VACbant tuti nem, esetleg lezárják az accodat, ami mondjuk rosszabb...

-------------------dupe és kiütöttél :(
  • toarpad
    egy kérdés... ha az én törtös accomról a szintet átviszem az eredeti accomon lévő játékba , akkor azért kapok vacbant ? az törtös accomos szintem 0 prestige , 70 lvl... persze mielött átraknám , játszanék kb 20 lvl-ig hogy ne legyen ANNYIRA feltünő
  • bigapó
    hát ez abszolúte de nem....
  • F E R I
    a vége úgyis minden vitának az lesz, hogy élőben a legrealisztikusabb nem? :) Ott nincs lag, nincs noob host, nincsenek gl-t elsődlegesen használók,nem fognak sprint közben két embert egyszerre lekéselni és a tactical nuke is elég valószerűtlen :) Iróniának szántam, látom "nem ment át" :)