24218
Modern Warfare 2
  • Piko888
    Sikerült havernak felrakni a hétvégi ingyenes cuccot.
    Sajna nem tud velünk játszani, mert nem tudunk meghivott küldeni neki steamen.
    Van rá valamilyen megoldás, hogy együtt játszunk?
    a Ghost-os képregény megjelenéséről tud vki pontos dátumot?
  • ropi88
    nem hiszem el, letöltött 4 gigát de még mindig download starting-ol....
  • pisztácia
    hát bassza már meg. nem hiszem el ezt a szart, hogy nem lehet a csiterek ellen vedelmet csinalni... elobb leptem be egy ground warba, minden jo volt, erre hostot valtott es kiirt vmi olyat h boost xp, gyanus volt, egy kill es lvl 70... a a faszom se akar igy szintet lépni, persze 68as voltam majdnem 69 de ezt nem hiszem mar el...
  • ropi88
    Nektek is izom lassan jön lefelé?
  • armageddon666
    ingyenhétvégéken szokott baszakodni :)
  • morphologu
    nektek is szaraxik a steam baro jó lesz ez 7végén?
  • rexsimus
    Hekkelt volt a host. Van ijen, ritkán, de van. Egyik kodvelt hek, hogy egy ölésért sok xpt kapsz, így lehettél hetvenes. Ne félj, ezért nem fognak bannolni.
  • FSpofon
    Possible Fixes:
    - Restart Steam: Game will continue downloading (It'll state that it's at 0%, the preload was only downloaded 33% of the game so there is 8gb left)
    - Within Steam: Right click on MW2>Options>Local Files>Verify integrity of game cache: The game will check if all the files are there, if not it'll continue downloading
    -Go to you Steam folder and into "steamapps" (default is C:\Program Files\Steam\steamapps) and delete
    "call of duty modern warfare 2 content.ncf"
    "call of duty modern warfare 2 mp binaries.ncf"
    Both are small sizes, so redownloading shouldn't take too long (from leahcim)
  • Piko888
    Hi!
    Haver leszedte az ingyenes hétvégi akciós mw2-t de ezt írja ki : Could not load localization.txt modern warfare 2
    Angolon van a steam, mi lehet a gond?
  • Cingar
    készüljetek a legszarabbra, elobb talalkoztam két lvl7es sráccal akik rpdvel nyomtak es cheateltek orrba szajba es csak annyi volt a véleményük az egeszről hogy " free weekend ftw", biztos sok embernek meg fog jönni a kedve hogy megvegye.
  • oregon1987
    Az hogy lehet hogy 49-es voltam felmentem valami szar szerverre amin gl-el sorozatban lőttek meg repkedtek összevissza majd kiléptem és azt veszem észre hogy 70-es lettem? Ez hogy a rákba csinálták? Ezért bannolhatnak? Én tuti nem csináltam semmit, sose csalnék!
  • gagax
    Igen... eggyik ism már 10 esnél tart és eredetivel tolja amióta megjelent.
  • elitehun
    Jó lehet hogy FFA-ban vagy HC mecskeben vannak csíterek de HC-t rotkán játszok FFA-t meg max a challengek erejéig
  • Doom 4
    azt is lehet válaszolni ha valaki lecsiterez hogy yes. ennyi az egész aztán tojni a fejére. Bizonyítsa be hogy az vagyok...

Azt meg tudja valaki mondani hogy aki a megjelenéstől majdnem folyamatosan játszik az hanyadik preztizsig juthat el? Létezik olyan aki hack nélkül 10. re felment?
  • Lacee86
    Tisztességesebb lett volna, ha kiadnak az alején egy hasonló multi bétát, mint a WaW-nál tették. Ez így nagyon ratyi. :S
  • Dizson
    Nekem is ezt írja amikor indítanám. :S Plusz angol nyelvű a steamem szóval nemtudom...Valakinek van valamit ötlete?
  • Lacee86
    Óhogyaza... Hát ehhez csak gratulálni tudok, aki ezt így találta ki.
  • neonx
    Én is így jártam, 4g leszedett tegnap, és most elkezdte letölteni az egészet így még 8G le kell neki tölteni.
  • Lacee86
    Hali! Tegnap letöltöttem ezt a preload cuccot, most mondom kipróbálom a multit, már elkezdődött az ingyenhétvége, erre kiírja h update-ing... 300-400 kB/s-mal jön a cucc, és így is jó pár perc alatt jutott el 2%-ig. Most újabb 5 gigát le akar tölteni, vagy mi a fakk? Vagy én csináltam vmit rosszul??
  • newszepiking
    egyetértek.
    a csíter téma erősen túl van lihegve.
    a vádaskodás témát pedig szerintem valahogy az alábbiak szerint kell kezelni.
    1 v 1-et játszottam egy ismeretlennel még modern warfare első részében. az előző körökben, amikor még sokan voltunk , jól játszott, de amikor ketten maradtunk, nem találta magát, ráadásul csak rohangálva tudott játszani, amit - mivel csak ketten voltunk - kiválóan lehetett hallani. mikor tizedjére lőttem agyon, azt írta:
    " cheater?"
    én meg visszaírtam:
    "fuck?"
    szmájlizott egyet, és játszottunk tovább.

ha meg nem lehet szót érteni valami vadbarommal, akkor meg le kell lépni, és kész.
  • madmanic
    a csalók HC t játszanak, pár idiótát leszámítva... pont azért mert nincs killcam

saját csapatban mikor mikor halott vagy tudsz spectelni kicsit akkor meglátod..

de vannak egészen egyértelmű szituk, men csiterezek le egyből valakit ha lelő...
  • morphologu
    pontosan így van, én 1x láttam cheatert az egyértelműen csalt láttam killcamba de én sem találkoztam azon kívül 1elsem igen mindig lesznek jobbak ezt elkel fogadni.
  • Rowlend
    Én nap mint nap használom és sosem volt gondom vele pedig már 2-3 éve megvan
  • Murder3
    na enynit erről a fos steam-ről.
    egy évbe 1X használná az ember de arra sem jó...
    pff.
    congrat és még ezt magasztalják?
  • FSpofon
    steam legyen angol nyelvre téve, ha másra állítottad volna
  • Murder3
    Could not loaded localization.txt- mi a francé nem indul el az a szar???
    letöltöttem az inygenes klienst steamból indítanám és itt baxakszik
  • toarpad
    Én amikor anno elkezdtem törtözni (1.0.166) az alatt az 1 hónap alatt nem volt 1 csíter se... aztán jöttek a 168,170,172,175 és ez volt az a zűrös 2-2,5 hónap ahol már elkezdtek szaporodni... a 180-nál már elég sokan voltak , de akkor már látszott hogy a tört a vége felé közeledik ! Aztán az 182 és 184 már csak only private matches volt/lett.. és akkor ottmár mind1
  • Cingar
    az igaz hogy sok a hülye aki mindenkit csak lecheaterez, de sokan vannak akik kill camet se neznek, de azt allitjak nincsenek cheaterek. Nincsenek annyira huuuuuu de sokan, de azert eleg surun akad 1-2, mas kerdes,hogy altalaban hasznalni se tudja a cheatet, ezert fel se tunik. Ma FFAban lenyomtam par kört es minden masodikban volt 1-2 csalo.
  • elitehun
    Tudom. Pont egy aimbotost láttam utoljára (mármint csítert)
  • simonl #16906
    Eszement jó videó.....:)

Valamikor gyermekként Spielberg is így kezdte, világháborús lövészárkos kisfilmek ....

Gratula a készítőknek
  • F E R I
    Azért az aimbot-ot nem nehéz észre venni...
  • kBagyula #16904
    Most jöttem le, 4 kört játszottam, mind a 4 körben voltak felettébb gyanús alakok. Kezdek kiábrándulni. :(
  • killerkocka
    Szerencsés flótás vagy, én hálát adok az égnek, ha van olyan nap, mikor nem futok össze wh, vagy aimbotos kölyökkel.
  • elitehun
    Ja fasza kis videó. Am jó az új logód
  • Doom 4
    elitehun: Mi is csináltunk olyat hogy mikrofonnal figyelmeztettük 1mást, főleg sd-n (asszem ott nincs újra éledés) nagyon jól jön.
    Rage47: Fenomenális videó én már várom a folytatást, am hogyan találtál rá?
    Ja és a patch-os gond megoldódott amit az előző hsz.-emben írtam.
  • elitehun
    Csak annyit mondok hogy azoknak az embereknek minimum a fele aki azt mondja hogy csítert látott voltaképp nem is látott csítert csak azt hitte. Én például nem láttam csítert vagy fél éve. El kell fogadni hogy vannak akik jobbak nálunk. Sőt még az is lehet hogy valaki mikrofonnal figyelmeztette
  • Rage47
  • ozimak
    Szomorú hallani,hogy már most ez van Pedig alig várom,hogy egy kicsit játszhassunk a haverokkal,remélem nem lesz sokkal több cheater
  • Doom 4
    Hali! Én megvettem a játékot ("használtan" 36-ig vitte a srác) teljesen jól működik csak 1 gondom van. A Quarry nevezetű pályán nem tudok játszani mert azt írja hogy Reading Disc error. Vagy valami ilyesmi. A poén hogy Steamon lett véve a játék szal nincs cd. A másik a mai nap tapasztaltam hogy volt néhány játék ahol azt írta hogy patchmp.ff vagy mi nem egyezik a hostal.