24218
Modern Warfare 2
  • Doom 4
    Én nem értelek titeket.
    A wh-sokat meg aimosokat én is utálom de az hogy valaki lvl hackel az szerintem teljesen elfogadható, mert ez 1 FPS és nem RPG. ha RPG-vel akarok játszani akkor megyek ME2-ni. Most az oké hogy vannak szintek meg elérhető cuccok de én pl ismerek olyan embert aki elvitte 70-ig aztán szart bele az egészbe mert tök fölös szerinte is meg szerintem is újra kezdeni. Ha valaki nagyon xp-t akar gyűjteni az mennyen wowozni !szerintem!.

Amúgy meg én is lvl hackel mentem fel addig a bizonyos "terminátor fej"ig, elvittem 70-ig de már 60 után is untam a szintezgetést.
  • ozimak
    Épp a feje tetejére kellene állítani ezt az országot!
    Amúgy szerintem a legnagyobb gond a játékkal,hogy sok a wh-s akiket nehezebb felfedezni! Ugyebár nem aimbot-ol,tehát nem fejbe lő. Viszont tudja ha valaki közel van hozzá és fel tud készülni,jó irányból indul neki az ellennek. Ezeket nehéz kiszúrni mert nem biztos hogy sokat öl,főleg ha tűrtőzteti magát és "okosan" használja. Viszont jó átlagot produkál,én a késsel rohangálós meg a g18-akimbo-s,és hasonló emberkéket szoktam figyelni mert azok azért néha erős mit művelnek :( Én pl. esélytelen vagyok a késelésre,az egeremen a bal oldalsó gomb a melee,de még így is csak 5 az 1-hez arányban késelek még akkor is ha én vagyok a host. Azt bírom a legjobban amikor tényleg előbb késelek mint ő,de én már csak a respawn után késelek egyet :))) kicsit késik a drága :) na olyankor bepipulok picit :) Pedig tényleg nem rossz a reakcióidőm :S csak hát ez a fránya ping,meg lagg,meg képkésés,meg én így látom de a visszajátszásban már azt kell,hogy lássam,hogy ő hamarabb észrevett,holott nálam nem így volt... pedig 2010 van azthinné az ember ilyen már nem történik egy mai játékban a mai netek sebességével... annak idején swat 4-ben még elment az ilyesmi de itt nagyon idegesít :(
  • elitehun
    Mondjuk Ground Warban én is sok csitert láttam éppen ezért nem szoktam ground warazni
  • F E R I
    Vannak koponyás kivételek mint mindenben, de legtöbbször ground war-ban nyomulok és a killcam alapján egyértelműen el tudom dönteni, hogy melyik a cheater és sajnos ott a többségük az... :(
  • Frank99
    be lehet fejezni, legszívesebben én is írnék, de abból flame lenne hamar, úgyhogy nyugodtan lehet beszélni a JÁTÉKRÓL.
    OK?
  • robotnyk
    lawl.
    szerintem neked kéne.
  • bigapó
    Youtube -> beírod, hogy MW2 stimulus vagy DLC és kidob egy csomó videót.
  • gagax
    Valaki aki beruházott a Stimulusra azt dobna pár képet vagy valamit a mappokról?:D
  • bigapó
    off:

megnézhetem, de ettől még semmi köze nincs hozzá :) ez demagógia...szerintem.

on:
  • elitehun
    Megjegyzem 98-ban M.O. a fejlődésben az első vagy a második volt európában de már tényleg nem offoljunk
  • csuripi
    Az árfolyam akkor fog javulni, ha ez a birka nép végre fel ébred, és az elmúlt 20 év politikai szereplőinek, és baráti körének a nyakába akaszt egy bizonyos dolgot, és nem engedi, hogy leérjen a lábuk.
    De ez tényleg nem az a topik.
  • Jacek
    jelen pillanatban maszop kormany van:D de ha korulneznel a nagyvilagban rajonnel miert is van ez.. minden europai valuta(keleti) zuhan mint a szar... sajna
  • FSpofon
    én megnéznék a helyedben egy 98-02 közti grafikont az ügyben.
  • bigapó
    nincs köze egymáshoz a kettőnek, de ez nem az a topik ;)
  • FSpofon
    egyik se fog teljesülni, a 2. soha, az első meg majd akkor ha nem fidesz kormány lesz és javulni fog a huf-eur árfolyam :)
  • csuripi
    Nekem is szándékomban áll megvenni a DLC-t, amint kettő apró feltétel teljesűl. 1. az ára lemegy 1000 max 2000 HUF-ra. 2. dedikált szerverek.
    Bár ha a 2. teljesűlne akkor még talán a jelenlegi áron is megvenném.
  • tituka
    így voltam vele én is:)

csak most áttértem...

remélem rendbeszedik a játékot hamarosan, aztán visszatérek

talán a legjobb megoldás a dedikált szerver lenne
    mindenesetre reménykedek...
  • bigapó
    az a baj, hogy nem tudok leállni vele :) amikor otthon vagyok mindig játszok vele egy darabig, amíg annyira fel nem idegel, hogy kettéharapom a bill-t :)
    akkor megyek mást csinálni és később megint visszatérek, mert mindentől függetlenül legjobb játék :)

BC2-őt kipróbáltam, single 2. pályáig jutottam és unalmas volt. multit csak demoban próbáltam, de nekem az sem jött be. teljesen más a játékmenet, nekem nem fekszik.
  • tituka
    nincs semmi különös...

persze vannak a BC2-nek is hibái, én sokat nyomtam a codot és tetszik is nagyon csak leálltam vele mert valld be te is ez így nem igazán nyerő.

nulla támogatás a játékhoz, én csak ezt sajnálom...
  • jetblack
    Szerintem se ér annyit a DLC inkább akkor hozzácsapok még pár hufocskát és megveszem ezt
  • kBagyula #17724
    Maga a játék/pályák tetszenek, de ha olyan haverral akarsz normál módban játszani (nem stimulus), aki nem vette meg a dlc-t, azt nem engedi a lobbyhoz csatlakozni és visszafelé sem működik, én sem tudok hozzá csatlakozni. Egyenlőre a hócipőm ki van ezzel a problémával. Remélem megoldják hamarosan.

Az OTP 3775 ft-ot von le a számláról, ha megvásároljátok.
  • bigapó
    ha ócsóbb lesz akkor lezúzom én is, addig nem amíg ennyibe fáj. érdekel, de ennyit már nem ér meg nekem.
  • morphologu
    nektek hogy tetszik a dlc, nekem bejön jó zúzós.
  • robotnyk
    noob vagyok, nem lennék tétel :p

amúgy haver unszolására megvettem a BFBC2t is, de már bánom egy kicsit, ha nem lenne ilyen macerás, lehet már meghírdettem volna eladásra.
  • bigapó
    ezt a pontot sokan sokszor taposták már sáros bakkancsal, kicsit meguntam :) egy békeháború még lehet belőle, csak engedd hogy szétlőjjem a segged :D
  • robotnyk
    ejh de érzékeny valaki...
  • bigapó
    most mondjam azt, hogy a tiédet?

még viccből sem szeretem, ne haragudj meg érte, ha többet nem szólok hozzád...
  • bigapó
    Hali!

Örülök, hogy benéztél. mindenféle kötekedés nélkül, a BFBC2-vel is megvannak a gondok? ahogy hallom, olvasom nálatok sem túl rózsás a helyzet. legutóbbi infom az, hogy ráfért volna erre is, hogy később adják ki, meg persze ott is vannak csalók, hiába van PB.

szal, mi a helyzet a fronton?
  • robotnyk
    hekkelsz te is, valld be
  • tituka
    amúgy igaz hogy mennyire nem foglalkoznak ezzel a játékkal...

szánalmas sajnos
  • bigapó
    inkább a 20% a levelhack, mert többek között nekem is és más, általam is ismert jó pár másik játékosnak is megvan a tisztelettel és böcsülettel kiizzadt Terminator-koponya. Mi azok közé tartozunk akik megvetik és nevetve szarrá lövik még a wh-sokat is :D

ennyi idő után már rengeteg játékosnak megvan a prestige 10, most már csak ha nagyon béna és figyeled sokáig akkor tudod megmondani, hogy csalt-e vagy sem, néha még akkor sem. nekem is sok olyan headshot van amit nem tudom, hogy hogy lőttem. mindez köszönhető a lagg-nak, többek közt.
  • bigapó
    Szeva!

Először néztem is, hogy mivan, most nekem írtak vagy sem :)
    Az az SS szándékos? ;)

amúgy hackelt szerón voltál, mert 40-ről 7-re dupla xp-vel sem ugrasz. tegnap játszottam pár órát és még így is "csak" kb 10-et léptem előre. az tuti, hogy könnyebb, de jön a free hétvége, úgyhogy megint tele leszünk levelhackesekkel, meg aimosokkal és wh-sokkal is. Én szerencsére el tudom magam foglalni mással is, úgyhogy annyira nem zavar. inkább az, hogy nem tesznek ellenük semmit. mert tudnának, hiszen beállították a dupla xp-t is, szóval bele tudnak nyúlni ahogy csak akarják. akkor csalókra is lehetne kicsit figyelni, faszom...
  • goodgamer
    Az biztos, hogy ütni fog, csak nem biztos, hogy háborús fps lesz mert elvileg az iw már rég akar csinálni egy sci-fi játékot de az activision nem engedte nekik mert a cod-ba volt a biztos pénz! Azt még meglátjuk milyen játékkal jönnek ki de ha háborús lesz akkor nem lesz gond vele mert ez a csapat tudja a legjobban mi kell ezen a téren a népnek.
  • rexsimus
    Nem a dupla XP miatt ugrottál 40ről 70re. A host (nincsenek szerverek) volt hekkel!
  • F E R I
    Amikor meccs előtt látom, hogy van vagy 3-4 koponyás emberke, akkor tuti lelépek, mert tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy 80 %-uk aimboter... főleg ha ilyen steam által értelmezhetetlen karakterekkel van megcsinálva a nevük...
  • Petersson
    Szasztok!
    Megáldottak lettek a szerverek. Tegnap 4 órát nyomtam régi pályákon. Láttam aimbotosokat és wallhackosakat is szép számmal. De ami betett a jókedvemnek, az a "level hack". Lehet én vagyok mazochista, de szeretem az xp gyűjtögetősdit. Erre 2 fejlövést megeresztek egyik szerveren azt örömmel értesítettek, hogy "extra xp weekend" van. Mit ád Isten? 40ről egyből 70re ugrottam. :/
    Qrvára nem csodálkoznék, ha még ki is bannolnának ...
    Na most ment el a kedvem egésztől...
    Arról nem is beszélve, hogy nem tudom végignyomni singlet, mert a nagy végfináléban mindig lefagy az EREDETI progi. Már a tököm teli van a motorcsónakázással.

Bigapó: ezek szerint nem csak én küzdök PeterSSonként :D
  • bigapó
    érdekes amit mondasz, mert Én átállítottam a mérőműszert és - elvileg - 100 ms alatti pingem nincs és mégsem szaggat a kép, azaz ez a normális, mindenkinek 100-150 körüli vagy e feletti. nagyon ritka, hogy ez alá bemegyek. úgy néz ki változnak az idők :) bár szerintem rossz irányba, de hát ezen már nincs mit csodálkozni, az emberek is rossz irányba fejlődnek, szal...
  • bigapó
    szerintem a Respawn Entertainment játékát kell megvárnunk, az lesz - remélhetőleg - egy nagy pofon és visszavágás amiben megmutatják, hogy nem mindenki úgy táncol ahogy fütyülnek...szerintem egy modern warfare 3-at alázó játék lesz :D
  • ozimak
    Call of Duty Black Ops + Trailer
  • ozimak
    Nekem nincs,és nem is lesz meg a dlc és minden rendben működik a tegnap esti frissítés után is! Kb. 20-30 pályát nyomtunk le most,még csak lagg se nagyon volt.