24218
Modern Warfare 2
  • gallhun
    Akkor nem
  • böröczk
    én a "peros" perkek közül csak stopping powert meg cold blooded-et használom, utóbbit kizárólag hc-n. Mert ott úgyis gyak egy lövés, cold blooded meg ugye rengeteg előnnyel jár.
  • attiGT
    Ilyenek komolyan elofordulhatnak? En csak egy jatekba lepodtem meg, mikor nagyobbat lehetett ugrani a szokasosnal, gondolom az is ilyen host volt.
    Kezdem megszeretni a jatekot, famasra visszatertem, sokkal jobban fekszik nekem mint a scar, rajottem :) csak assault fegyokkal mentem eddig, semmi mast nem probaltam ki, ami biztos hogy a snipereket fogom a legkevesbe se hasznalni, mert az szerintem nagyon szarul van megcsinalva, najo kimondom en sosem tudnek vele loni :)

ACR-hez majd kell stopping power vagy rakhatok cold bloodedet is ? Mert arra rajottem hogy cold blooded nagyon de nagyon hasznos, de a +dmg nelkul erezhetoen tobb kell az ellenekbe. Egyaltalan melyk fegyokhoz nem kell a stopping power?
  • Grove4
    Nem hazudtam, és nem fogom magyarázni,ennyi. Attól hogy nem hiszed el, nem csaltam.
  • böröczk
    komolyan magyarázni kell?
    egy blöff vagy, öcsi.
  • robotnyk
    csak úgy lehet, ha van számlád, kártyával.
  • F E R I
    Találkozott már más is vmi "Milkm4n" nevűvel, mert ground war-ra hozzá hostolt be és egyből 10 prestige lvl70 lettem :(
    Egy fegyvert lehetett csak használni és játék során mindvégig ment fent egy felirat, amivel magát sztárolta... Eddig 9 prestige-es voltam, és pont nem akartam halálkoponyás lenni...
    Nem igaz, hogy nem tudom normálisan végignyomni ezt a kurva játékot...
  • bigapó
    Ha nem csapatban, klántársakkal játszom, akkor az első pár másodperc után meg tudom állapítani, hogy milyenek az aktuális társak, ha hülyék, akkor szarok bele én is abba mit is kéne csinálni, egyedül 6 vagy 9 ember ellen nem érsz semmit...
  • bigapó
    Gratula az eredményhez, szép stat.

Igen, a WeGame nekem sem jött be, de csak a hang miatt, egyéb gondom nem volt vele, de nekem jobban tetszene, ha a háborús zaj van, nem egy zene, ha ilyet nézek egyszer vissza. Fraps érdekes módon a 4 magos és 4 GB memóriás gépemet is megfogja, amit nem nagyon értek, hogy miért is? Aki tudja súgja meg.

Taktikai tanácsok jók, Én magnum-al szoktam rohangálni, 2-3 lövés elég nekik, marha erős handgun. Tactical Knife nem csalás, egyszerűen csak gyorsabban késel, ez alapból benne van, szóval ha valaki emiatt sír le kell szarni. Igazából mindig mindenkit le kell szarni, ha olyat állít amit tudod, hogy nem igaz. Múltkor azért kaptam csíter jelzőt, mert a Terminal pályán FMJ-s fegyómmal elkezdtem lövöldözni a repcsit, persze a tipikus kempelős helyeken, aztán mikor beadott egy-egy sebzést akkor kitartóbban lőttem azt a részt. Na, ezért lettem csíter...szánalom, hogy egyesek mennyire nem tudnak játszani.
    Ezt a cikk-cakkos futást múltkor én is megcsináltam, erre is megkaptam a cheater jelzőt:) pedig csak szerencse az egész.
    A Commando Pro ami miatt nem halsz meg leesésnél, de ez ugye alap az ilyen class-hoz :)
    Nálam a késelés a görgőn van, még cod4-ben mondta egy srác és jelentősen feljavult a statom vele, volt, hogy azon versenyeztünk ki tud többet késelni. K3 modban azt is számolta, bár kicsit bugos volt, mert néha nem jól adta be:)
  • Grove4
    De a zászlókat is foglalgattam, ha éppen voltak ott társak, de ha nem voltak, és többen jöttek inkább usgyi be egy közeli házba és egyesével leszedtem őket.

#18139--miért is vagyok röhejes?
  • Antal99
    ha nincs bankszámlám,akkor
    mit kell tennem,hogy a dlc-t
    kifizessem?
    help
  • balee4
    És amikor nem vagy játékban akkor is?
  • Jaffa 2843
    van egy olyan érzésem, hogy a zászlókhoz semmi közöd nem volt.. ha egyáltalán észrevetted a játékmódot XD
  • F E R I
    Na sikerült legjobb streak-t (remélem így írják) elérnem. 49 kill :D És pont nem volt nuke-om, mert predator-harrier-chopper volt berakva.
    A sok hülye meg úgy szaladt ki nyílt terepre Estate pályán, hogy gyakorlatilag mint az agyaggalamb-lövészet :)Persze az irigyek jöttek a csíter dumával, de úgy leszarom az ilyeneket... :)

Taktika: sok camp és a sok szerencsétlen, aki egyből nyílt terepre rohan és baszik lőni a chopper-ra...
  • böröczk
    Te röhejes vagy, ecsém : D
    Ja, a frapsos felvételt én is megnézném unalmas perceimben.
  • osan
    Frank: bence27-nek!
  • gallhun
    Sziasztok. Beszaggat a játék menet közben. Miért, Help.
  • DöflingR
    Hamarosan új tréler a Black Ops-ról!!
  • Grove4
    Ok,majd megpróbálom azokat is.Köszi.
  • Chris Redfield
    rögzítéshez:x-fire vagy fraps
  • Grove4
    Kipróbáltam azt a programot(WeGame), amit ajánlottál.Hát nekem nem jött be,mert elve hang nem volt,másodszor szarakodott a videók lementésénél, a játékból való kilépésnél.Amikor megnyitottam egy lementett videót,akkor hibaüzenet fogadott, meg úgy vettem észre, a játék is beröccent tőle néha-néha.Szóval nekem nem jött be, meg nem tudtam olyan kört futni amikor ment a program,hogy azt mondjam, ezt érdemes feltenni, pedig próbálkoztam.

Viszont tegnap sikerült "pályafutásom" legszebb statját elérnem.(kép mindjárt)

De először elmondom a taktikám.Bevallom Tactical Knife-al értem el ezt a szép statot, tudom, hogy sokan nem csípik ezt a stílust,de ezzel (is) lehet magas statokat elérni.

Szóval a felszereléseim:
    -Perks: Marathon, Lightweight, Commando
    -Killstreaks:Predator, Attack Helicopter, Pawe Low
    -Weapons:ACR, M9 TK
    -Grenades:Flashbangs, Semtex

Ami a lényeg(ha valakit érdekel ez a taktika):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-Mindig maradj mozgásban.
    -Ismerd jól a térképet.
    -Fél szemed mindig a radaron legyen(ha van - radar).
    -Téveszd meg az ellenfeled (ha van pl egy tereptárgy, amit teljesen meg lehet kerülni, pl. egy kisebb ház, és az ellenfél jön a jobb oldalon, bemész a ház háta mögé és azt várja, hogy a bal oldalon fogsz kijönni,én ilyenkor vissza szoktam fordulni és a jobb oldalon jövök ki. Lényeg a gyorsaság)
    -Adott esetben használd a pisztolyt (M9, Magnum etc.) is, ha látod,hogy nem éred utól, vagy észrevett.Ugyanígy a flashel.
    -A semtexet jól és pontosan használ,szűk helyeken. Szemtől szemben is eldobhatod de próbáld meg fedezék mögül rögtön,aztán vissza a fedezékbe.
    -Ne félj magad hasrabaszni.Hasznos.
    -Távolabbi ellenfeleket az elsődleges fegyverrel iktasd ki(gondolom ez egyértelmű)
    -Ha késsel mész és lőnek cikk-cakkban fuss.
    -Ne félj leugrani magasabb helyekről lenti ellenfelekre (mint Batman :) -de csak akkor,ha be van téve az a Perk amivel nem sebesülsz.)
    -A késelés lényege a jó időzítés.Ennek érdekében a melee gombot ajánlom valami könnyen elérhető gombra tenni.Nálam az egéren van a hüvelykújjnál.
    -Gyakorolj.Ne vegye el a kedved,ha nem megy.Vannak olyan napok.

Na nagyjából ennyi

Itt a kép:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még mielőtt azzal jönnének egyesek, NEM CSALTAM, csak sokat gyakoroltam.
  • Antal99
    ha nincs bankszámlám,akkor
    mit kell tennem,hogy a dlc-t
    kifizessem
    ?
  • madmanic
    nyugi, nem steamen nyomják..
  • Antal99
    na de a dlc?
    az is megy?
  • DarkSector
    jah mert tudtommal nem krekk van hanem csak megint átverik a klienst... de lehet igazad van nemtuom ennyire pontossan de nem krekkel megy az biztos ez más megoldáson alapszik.
  • ozimak
    Ezt el kell olvasni figyelmesen és meg lehet nyugodni :)
  • ozimak
    Bocsánat: "Gabesz R10"
  • ozimak
    AlterIWnet a neve,szerinted velünk játszanak? Megvannak még a warezos kapcsolataim :) Ennek a mostani "cracknek" semmi köze hozzánk!!! Nem steam-es hanem önálló! Ez az amit a teknogods igért aztán b*szta megcsinálni! Gyakorlatilag egy steam mentes szerver alapú cucc,most hogy úgyis vitáztatok: szerver nem szerver :) Meg lehet nyugodni az IWnet-hez semmi köze nincs! GabeszR7-et(aki ezt írta,szerezte a netről) nagyon jól ismerem olyannyira,hogy eggyütt focizunk :) ugyanis 1 megállóra lakik tőlem :) Csak én nem bírtam kivárni ezt a megoldást ezért vettem meg... ő meg nem bírja elviselni a sok gl noobot meg campert úgyhogy kivárta amíg jön egy ilyen verzió ahol kirúghatja a se**fejeket... igaza van :(
  • gallhun
    Ez komoly?
  • DarkSector
    hallom megy megint a warez cod6 akkor gondolom sok a full prestige nem? :DDDDDD
  • armageddon666
    Majd ha Stimulus Packagedzsel együtt odaadják ingyen a dedikált szerverek mellé akkor talán fog érdekelni :P
  • toarpad
    Hogy azt is kitudja esetleg lőni ? :D
  • busman1
    Még a régi sem :)
  • tituka
    Resurgence pack
  • armageddon666
    Az igen :D Ezt még sosem láttam élőben :D Wow :D szerintem kevesen ismerik ezt :D Még egy indok harrier mellett...

Attack Helinek van valami előnye Harrierekkel szemben? :\
  • morphologu
    én is szeretem az ACRt szerintem is nagyon jó, bár mostanában umpre kattantam rá
  • ozimak
    Tegnap én is kipróbáltam az UMP-t! Egész jó! Bár messzire már nagyon rúg,fölfelé hord :S kicsit olyan érzés mint a seregben az AK :) "alsó széle közepe" :) Közelre viszont nagyon jó! Meg a P90 akimbo-t is! Az is komoly! A srác akitől vettem szerethette mert megvan hozzá szinte mindenem :)
  • ozimak
    Én is az ACR+FMJ-re esküszök :) Mindíg azt használom! Snipereket szoktam vele leszedni pl. az afghanon a dombtetőről :) de minden más pályán is megállja a helyét,mert univerzális,egyetlenegy hátránya,hogy tényleg nem olyan erős,de nagyon pontos és gyors!
  • kBagyula #18114
    Próbáld ki az UMP-t is.
  • Jacek
    Az a BC2, szerintem azzal keverte...