Modern Warfare 2
  • Grove4
    Kipróbáltam azt a programot(WeGame), amit ajánlottál.Hát nekem nem jött be,mert elve hang nem volt,másodszor szarakodott a videók lementésénél, a játékból való kilépésnél.Amikor megnyitottam egy lementett videót,akkor hibaüzenet fogadott, meg úgy vettem észre, a játék is beröccent tőle néha-néha.Szóval nekem nem jött be, meg nem tudtam olyan kört futni amikor ment a program,hogy azt mondjam, ezt érdemes feltenni, pedig próbálkoztam.

Viszont tegnap sikerült "pályafutásom" legszebb statját elérnem.(kép mindjárt)

De először elmondom a taktikám.Bevallom Tactical Knife-al értem el ezt a szép statot, tudom, hogy sokan nem csípik ezt a stílust,de ezzel (is) lehet magas statokat elérni.

Szóval a felszereléseim:
    -Perks: Marathon, Lightweight, Commando
    -Killstreaks:Predator, Attack Helicopter, Pawe Low
    -Weapons:ACR, M9 TK
    -Grenades:Flashbangs, Semtex

Ami a lényeg(ha valakit érdekel ez a taktika):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-Mindig maradj mozgásban.
    -Ismerd jól a térképet.
    -Fél szemed mindig a radaron legyen(ha van - radar).
    -Téveszd meg az ellenfeled (ha van pl egy tereptárgy, amit teljesen meg lehet kerülni, pl. egy kisebb ház, és az ellenfél jön a jobb oldalon, bemész a ház háta mögé és azt várja, hogy a bal oldalon fogsz kijönni,én ilyenkor vissza szoktam fordulni és a jobb oldalon jövök ki. Lényeg a gyorsaság)
    -Adott esetben használd a pisztolyt (M9, Magnum etc.) is, ha látod,hogy nem éred utól, vagy észrevett.Ugyanígy a flashel.
    -A semtexet jól és pontosan használ,szűk helyeken. Szemtől szemben is eldobhatod de próbáld meg fedezék mögül rögtön,aztán vissza a fedezékbe.
    -Ne félj magad hasrabaszni.Hasznos.
    -Távolabbi ellenfeleket az elsődleges fegyverrel iktasd ki(gondolom ez egyértelmű)
    -Ha késsel mész és lőnek cikk-cakkban fuss.
    -Ne félj leugrani magasabb helyekről lenti ellenfelekre (mint Batman :) -de csak akkor,ha be van téve az a Perk amivel nem sebesülsz.)
    -A késelés lényege a jó időzítés.Ennek érdekében a melee gombot ajánlom valami könnyen elérhető gombra tenni.Nálam az egéren van a hüvelykújjnál.
    -Gyakorolj.Ne vegye el a kedved,ha nem megy.Vannak olyan napok.

Na nagyjából ennyi

Itt a kép:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még mielőtt azzal jönnének egyesek, NEM CSALTAM, csak sokat gyakoroltam.