Modern Warfare 2
  • bigapó
    Gratula az eredményhez, szép stat.

Igen, a WeGame nekem sem jött be, de csak a hang miatt, egyéb gondom nem volt vele, de nekem jobban tetszene, ha a háborús zaj van, nem egy zene, ha ilyet nézek egyszer vissza. Fraps érdekes módon a 4 magos és 4 GB memóriás gépemet is megfogja, amit nem nagyon értek, hogy miért is? Aki tudja súgja meg.

Taktikai tanácsok jók, Én magnum-al szoktam rohangálni, 2-3 lövés elég nekik, marha erős handgun. Tactical Knife nem csalás, egyszerűen csak gyorsabban késel, ez alapból benne van, szóval ha valaki emiatt sír le kell szarni. Igazából mindig mindenkit le kell szarni, ha olyat állít amit tudod, hogy nem igaz. Múltkor azért kaptam csíter jelzőt, mert a Terminal pályán FMJ-s fegyómmal elkezdtem lövöldözni a repcsit, persze a tipikus kempelős helyeken, aztán mikor beadott egy-egy sebzést akkor kitartóbban lőttem azt a részt. Na, ezért lettem csíter...szánalom, hogy egyesek mennyire nem tudnak játszani.
    Ezt a cikk-cakkos futást múltkor én is megcsináltam, erre is megkaptam a cheater jelzőt:) pedig csak szerencse az egész.
    A Commando Pro ami miatt nem halsz meg leesésnél, de ez ugye alap az ilyen class-hoz :)
    Nálam a késelés a görgőn van, még cod4-ben mondta egy srác és jelentősen feljavult a statom vele, volt, hogy azon versenyeztünk ki tud többet késelni. K3 modban azt is számolta, bár kicsit bugos volt, mert néha nem jól adta be:)