24218
Modern Warfare 2
-
Én nem veszem meg addig ameddig nem lesznek ded szerverek -
Lantee #19660 Én már előrendeltem! 10 fontért nekem megérte! :)
Manapság más játékkal nem is nagyon játszom, mert Laptop használó lettem egy időre, és az MW2 full felbontáson is röccenésmentesen szalad, de a többi játékot valahogy nem igazán optimalizálták...ezek szerint. Ja, és nem EeePC-m van, hanem egy ASUS N71J! Nem rossz gép, csak ajánlani tudom. -
elég zs*dózásból és hasonlókból!
és abból is, hogy ebben a topicban warez a téma.
el lehet menni, oda ahova gondolom......
a warez topicba, a gyengébbek kedvéért.... -
szvsz hülyeség 10 mapért 10k Ftt fizetni... és kuany activision. -
most készülök megvenni a második dlc-t
ez egy nagy okosság -
énis azé néztem hogy mivan...:) -
Látom fáradt vagy mivel én perket irtam nem killstreaket ;) -
Save and Exit-et ír, közben megnéztem. -
Barrack - Basic Training - Ghillie in the Mist
erről van szó, és igen 200 fejlövés után kapod (asszem). 50-nél és 100-nál van városi és a sivatagi. -
nem kell kiválasztani, csak visszalépsz belőle. akkor szólni fog, hogy nem használtad ki mindet, de le kell okézni és kész. van ilyan challenge is, hogy killstreak-ek nélkül ölj, de ne legyen beállítva, így értve. -
franctudja, vagy hiba...:) -
és az mire jó? -
hekk -
Hogy lehet azt beállítani hogy nincs perk beállítva?? Láttam már pár ilyen srácot akiknek nem volt 3. perk beállítva -
kb...de nem pont erre akartam kilyukadni vele...:) -
csak reméljük nem kaptak kedvet a bc2 serverek bevételén hogy csak így szolgáltatókon keresztül lesznek.. -
Gabe18 #19643 Lényeg hogy 7-hez lesz szerver,és ennek a tébolynak ami IWnet néven fut,vége lesz.
Lesznek normális beállítású szerverek,ha jön egy csaló akkor őt dobják ki és nem nekem kell elmenekülnöm,stb...
Ennél ami van,csak jobb lehet.
-
ja, az eladások huszadát adó pcn játszó hc playerek egy része nem vette meg. helyette megvette kétszerannyi casual, mert nem volt tört multiplayer :D -
a végén kijavítanám:
nem majdnem mindenki, hanem még többen is mint most...mert sok haverom aki klánozik, a ded hiánya végett nem vette meg, pedig pénzük lett volna... -
"a marketinges osztály pedig szerintem a mennybe megy. nem kirakni fogják őket, hanem kitüntetni. iszonyatos siker a játék, minden hibájával együtt is. átvariálni szerintem nem olyan egyszerű ded szerókra, de minek is, hiszen MINDENKI játszik vele, a szapuló hangok pedig elvesznek a lövöldözés zajában. (bazz, ez nagyon költői volt)
ráadásul ha a folytatást ded szerókkal csinálják, szerintem bárki bármit mond, majdnem mindenki meg fogja venni, aki most az mw2-t megvette."
EZ ÍGY IGAZ -
egy kis ellenvetés: 
bár általában az mw2 "szervertelenségével" nem vagyok megelégedve,de mivel megrögzött punkbuster útáló vagyok, nálam azért árnyaltabb a kép.
1 évvel ezelőtt ugyanis jött egy olyan pb frissítés a cod4-ben, hogy azóta nem tudom használni az eredeti játékomat. csak attól lehet, körbejártam, a jelenség pedig abban áll, hogy játszhatatlanul akad a multi. nem kicsit kurvaanyázok ahányszor eszembe jut. megoldása azóta nincs.a játék meg ott rohad a polcon.
ezzel szemben vac: ha a modgyártást egy új csítként fogjuk fel, akkor annak 101 óra alatt történő banja szerintem nem is túl sok. gondoljunk bele, két pb frissítés között mennyi idő telik el (nem kevés), addig pb alatt is szabadon garázdálkodhat adott csíttel az illető.
adminok: azt a rendszert se favorizálnám, olvassunk csak bele cod4 topicba, hány adminra panaszkodnak eszeveszetten. ugyanúgy táma ott az admin, mint itt a vac. az meg csúnya lenne, ha bármilyen admin serial bannt adna a 10 rúgós eredeti játékomra csak úgy. mert ha adva van neki a lehetőség, akkor csak úgy is megteheti, és némelyik meg is teszi.
az mw2-multi csatlakozási anomáliáival, meg a választás lehetőségének elmaradásával egyetértek, csak mondom, nálam árnyaltabb a kép.
a marketinges osztály pedig szerintem a mennybe megy. nem kirakni fogják őket, hanem kitüntetni. iszonyatos siker a játék, minden hibájával együtt is. átvariálni szerintem nem olyan egyszerű ded szerókra, de minek is, hiszen MINDENKI játszik vele, a szapuló hangok pedig elvesznek a lövöldözés zajában. (bazz, ez nagyon költői volt)
ráadásul ha a folytatást ded szerókkal csinálják, szerintem bárki bármit mond, majdnem mindenki meg fogja venni, aki most az mw2-t megvette. -
ez az aminél 200 one shot kill kell? vagy ez másik challange? mert nem találom azt a szöveget sehol amit fordítottál... hol van az melyik cucmuc az? :) -
killerkocka #19637 Vac aztén tényleg jó gyorsan dolgozik, pár napja felvettem egy gyereket, aki modos serókat indít, megtetszett sd-nél a promod, legalább nem volt nooboskodás, de 101 óra játékidő után csak kibannolták őt is
. Nem wh-zott, nem aimozott, csak modos serókkal látta el a népet. Mondjuk poénos kedvű gyerek volt, egyszer behívott egy nuke-ot játék kezdésénél, számláló 1 perc, hajrá gyerekek, iparkodni ölni :D
Rettenetesen sok csaló van most úgymond nyári szünet jelében, de ez azért nem fest jó képet, hogy őt is csak 101 óra után kapja csak el a vac. Vagy én látom rossz fényben a dolgokat?
Nekem tetszik a játék, félreértés ne essék, de fényezni se akarom. Nem olyan rég volt vita a ded serós cod7-tel, meg cod6-tal kapcsolatban, hát nem tom melyik lehet majd a jobb, az, ahol akár hetek telhetnek el, mire kibannolják az illetőt (főképp, hogy sok csaló tört verzióval játszik és max 2 perc neki, mire generál egy új accountot és garázdálkodik tovább), vagy ahol akad admin, aki akár 2-3 perc múlva kitessékeli, akár le is bannolja (pl ip, serial bann) az illetőt, hát... nem tudom
Novemberrel kb le is áldozik a cod6, ha így megy tovább. Activision barátunk marketinges osztályát én elküldeném a fenébe, már rég átraktam volna ded serósra ezt is, oké, költséghatékonyabb, ha nem kell fenntartani server gépeket, viszont a hírnevük olybá csorbult most ezzel a résszel, hogy ha csinálnának új részt majd, 3x annyi lesz a reklámkiadásuk, hogy behozzák, ami elveszett. De javítson ki valaki, ha én látom rosszul a dolgot. -
én voltam türelmetlen
elnézését kérem mindazoknak akiket ezzel megbántottam
többet nem fordul elő(remélem)
-
töröltem egy kicsikét, mert türelmetlen volt valaki.... -
ha megcsinálod a challange-et, akkor megkapod a havas álcaruhát a mesterlövész kasztnál. ez nem szó szeritni forditás, de ez a lényege, mert értelmezve:) -
fuh, Én tegnap futottam bele egy hack-hostba, de nekem tetszett :D
RPG-vel volt mindenki, Rust-on és volt Friendly fire, mert mindekit öltem akit találtam. nem volt újratöltés, egyfolytában lőttem a rakétákat, ha rázoomoltam akkor estra gyorsan, ugrás az valami hatalmas magasságba vitt fel:) ennek ellenére voltak killstreak-ek, az AC-130 nagyágyúból szintén úgy jött a skuló, mint ha sorozatlövő lett volna. eleinte ki akartam lépni, mert állandóan csak haltam, de aztán rájöttem a nyitjára és, hogy lehet ugrani, úgy már más volt. lehet köcsög vagyok, de uncsi lett volna a multikilleket kigyűjteni, igy legalább hamarabb meglesz, bár RPG-vel még nem is nehéz, a többivel szarabb lesz:)
-
Valószínű vagy csak belefutott egy hackker hostba -
toarpad #19631 Lehet csak title meg emblem hack volt aztán ennyi ! -
Mekkora már
Ilyennel én is találkoztam,csak a srác prestige level 6os volt
-
Van aki így szereti
-
mi a hiba a következő képen? 
-
Jó biztos lesz cod7be is csíter,de adminnak szólnak v meglátja már dobja is ki őket. -
4 m magasban matyizni.....:)
extrém.
ne haragudj, sajnálom, de ezt nem lehetett kihagyni.
jobbulj. -
hm. mégsem annyira ratyadék ez az M4.... -
nem jó ilyen melegben a gipsz.... -
ááá nincs itt semmi matyi, csak le estem 4 meter magasrol. -
ottis, sőtt valszeg több is, de felügyelni is fogják...:) -
cod7-be se lesz kevesebb...
amúgy én mindig úgy tekintek a csíterekre, hogy a maguk játékát szúrják el, meg azért steamen gyorsan terjednek a hírek, egy idő után már csak a csaló barátaival játszhat... -
szted OTT nem lesz csaló????
az ÖSSZES csocsóban ott figyel a cheat!