57
-
carron #57 mikor lesztek fenn legközelebb? -
carron #56 hello.hallottátok hogy jackon-t ki akarják tenni a babóból? ezt a szemétséget. állítólag egy régi perről van szó -
smaszi #55 Fika-mika...mostmár legyen elég!!! -
Lami #54 "szted ide rajtad kívül csupa idióta jár, aki nem tud értelmezni egy számodra zseniális filmet és azért húzza le?"
Nem, de te értelmetlen arroganciáddal és gyerekeskedéseddel bebizonyítottad hogy tényleg járnak ide idióták is...
"Érdekes a gondolkodásmódod apa - és ismét grat egy 'értelmes' del-toro fannak"
Gondolkodásmód? Nem állítom hogy a filmtörténet egy meghatározó filmje lett, de semmiképpen sem rossz a film. Az pedig hogy neked nem tetszett, egyéni vélemény. És miért lennék Toro fan? Attól hogy szeretem a filmjeit? Ja hogy úgy, neked is érdekes és értelmes gondolkodásmódod van. :)
-
karit #53 Ehhez a "folytatáshoz" csak annyit, hogy csúszik a film, mert Toro előtte még leforgatja a Titanic 2-t is. -
CaptainRumi #52 Hagyjuk már a pitába ezt az értelmetlen veszekedést....
a forgatás még el sem kezdődött de már most fikázzák Del Toro-t
jellemző... -
CaptainRumi #51 "vannak olyan emberek akiknek sikerült megérteni - és MÉGSEM tetszik nekik a film ;)"
Ők maradnak Walker, a texasi kopónál nem igaz Viizo? :) -
viizo #50 :D [láma]
szted ide rajtad kívül csupa idióta jár, aki nem tud értelmezni egy számodra zseniális filmet és azért húzza le?
Érdekes a gondolkodásmódod apa - és ismét grat egy 'értelmes' del-toro fannak :)
elhiszem hogy számodra nehézséget okozott a film, és azért gondolod hogy más talán meg sem érti ezt a fantasztikus elmekitörést (nem csak óvodások járnak sg-re), de hidd el hogy annyira szájbarágós a sztori, hogy vannak olyan emberek akiknek sikerült megérteni - és MÉGSEM tetszik nekik a film ;)
-
Lami #49 A megvalósításért felelős cégnél valószínűleg tévedtem, de kárpótlásként egy MTT-s (Magyar tolkien Társaság) honlapján lehet nézelődni és hitelesen informálódni: link -
Lami #48 viizo: "második VH-s dráma, csipet fantasyvel, sem több sem kevesebb, a zseniálistól olyan messze van mint Makó lovag attól a bizonyos várostól."
Kedves viizo, számomra itt vesztetted el "szavahihetőégedet". Attól hogy Te nem tudtad értelmezni a film üzenetét, nem biztos hogy olyan rossz az a film... Ennek a filmnek már szinte csipetnyi köze sincs a fantasy-hez. Azok a bizonyos képsorok csak eszközök a kívánt hatá, mondanivaló célbajuttatására. (és gondolom arra sem sikerült rájönnöd hogy a fantasy jelenetek mind a kislány képzelődései, nem tudja felfogni a körülötte zajló borzalmakat, és így dolgozza fel...)
Amúgymeg: EMBEREK! Ne szarjatok már! Del Toro egy kitűnő rendező, de akinek ez nem lenne elég, Peter Jackson is ott lesz producernek, mind a forgatókönyvíró gárda, a zeneszerző, ill. a színészek többsége és valószínüleg a megvalósításért felelős cég is a GyU-ból jól ismert csapat lesz.
BTW a cikk információértéke egyenlő a nullával... -
CaptainRumi #47 persze a Gyűrűk ura trilógia ( a Szilmarilok meg pláne ) nem egy könnyű darab, ergo ha mindent benne hagytak volna a filmben ami a könyvben is volt akkor baszott unalmas és méghosszabb film lett volna...
na de amilyen ferdítéseket művelt főleg a Király visszatér végén na hát az már elég durva volt...
kb olyan szintű, mint ha a (SPOILER xD) Pál utcai fiúkban Nemecsek Ernő nem halt volna meg... -
CaptainRumi #46 "aki lerakott elénk Tolkien világából egy fantasztikus Gyűrűk Ura-t"
nem azt mondom, hogy nem tetszettek a filmek sőt máig az egyik kedvenceim...
de hogy őszinte legyek Jackson nem sok újat rakott hozzá sőt inkább csak elvett...
aki olvasta a könyveket az tudja miről beszélek. -
#45 Engem nem érdekel ki milyen filmet csinált, jó valamennyire érdekel, de elmondom miért szeretném jobban ha PJ rendezné: van egy Peter Jacksonunk aki lerakott elénk Tolkien világából egy fantasztikus Gyűrűk Ura-t, és van del Toro aki még semmit nem rakott le Tolkien világából. Minek azon változtatni ami egyszer már bevált? Persze lehet jó filmet fog csinálni del Toro, kívánom is neki, de ez kockázatosabb mint PJ-re hagyni az egészet. -
#44 Rajzfilm. :) -
DarkEvilPiccolo #43 "Hírek a Gyűrűk ura folytatásáról" --> "Hobbitról, mely a Gyűrűk ura-trilógia előzményeként lesz majd felfogható" Előzmény-Folytatás -
CaptainRumi #42 Hellboy még amerikában is a kevésbé ismert képregények közé tartozott... és a nagy sztár nevek is kimaradtak a produkcióból... nem volt meglepő, hogy nem lett egetverő kasszasiker
de viszont a kivitelezése magáért beszél...
a kritikákról pedig csak annyit, hogy neked van saját véleményed vagy csak azokat majmolod?? -
CaptainRumi #41 hát Peter Jackson a Lotr elött biztosan sokkal több "zseniális" filmmel büszkélkedett mint Del Toro... BullShit
ha Winnie nem ír le párat magamtól egy sem jut eszembe... -
berserk87 #40 A Del Toro a legjobb választás erre a filmre. Neki van a legnagyobb fantáziája a jelenleg is alkotó rendezők közül. A Laberinto del fauno, El vagy Pán labirintusa az egyik legjobb film amit valaha láttam. Halkan megjegyzem, hogy 8.5 Imdb-n 111202 szavazat alapján, amivel a 61. legjobb film a filmtörténelem összes filmje közül és 3 oscar díjat hozott.
Az Espinazo del diablo, El vagy Ördöggerinc is nagyon jó filmje.
Nekem se tetszettek a Hellboy filmek a Penge 2 kifejezetten katasztrofális, de aki össztud hozni két ennyire zseniális filmet az szerintem megbírkózik a Babó filmmel is. Peter Jackson ott lesz mellette szóval jó kezekben van a film, mindenki megnyugodhat. -
#39 -
Aldo Moro #38 diablo: már bocs, de amikor a központozást tanították az iskolában, te nem nagyon voltál jelen, igaz? -
viizo #37 bár számodra biztosan hihetetlen, de megvan a Pan's Labyrinth is (és láttuk is, csakúgy mint a többi filmjét.)
második VH-s dráma, csipet fantasyvel, sem több sem kevesebb, a zseniálistól olyan messze van mint Makó lovag attól a bizonyos várostól.
ne csináljunk már szentet Del Toroból..
szép hogy 79 misit hozott a HB2, csak kár hogy több mint 80-ba került.
a kritikai sikerről pedig annyit hogy aki elolvas pár kritikát és nem csak a saját hülyeségét szórja, annak kibökheti szemét, hogy mennyire felemás értékeléseket kapnak a filmjei.
-
Harkat 89 #36 Hát ha a 3. rész belefért 3 órába ez is belefér szerintem :)De mind1, csak legyen jó majd. -
xen #35 nincs, de csak 2 részbe tudják belesűríteni.
meghát 2 film = több bevétel
feltéve persze, hogy jó az a két film -
Harkat 89 #34 ''Gigantikus, hiszen a Hobbit 1-2-őt spórolás céljából egyszerre fogják forgatni''
Hobbitnak van 2. része is? -
xen #33 Hát igen Viktor Barátunk megint nincs a helyzet magaslatán. Az említett kigubancolhatatlan mondatában arra akar utalni, hogy mivel ez egy "folytatás", ráadásul könyvadaptáció ezért biztos senkit nem érdekel hogy del Toro egy Hellboy-os chat-en beszélt róla. Ha az említett kedves Viktor barátunknak lenne főiskolai, vagy egyetemi végzettsége és írt volna szakdolgozatot vagy diplomamunkát akkor tudná, hogy ha az ember állít valamit ami nem önmagától értetődő akkor bizony azt meg is kell indokolni. De sebaj, legalább van miről beszélni.
Del Toro-ról meg a "sikeres" filmjeiről annyit, hogy nem mindegy milyen az alapanyag. Amerikában majdnem mindegy milyen filmadaptáció készül egy képregényből, szinte biztos a siker. Inkább a többi képregény adaptációhoz kellene hasonlítani a Hellboy-t nem azt nézni hogy mennyit hozott úgy általában, mert így már nem olyan rózsás a helyzet.
Az meg hogy a Penge 2 hozza a tőle elvárható bevételt megintcsak nem neki köszönhető hanem a Penge 1-nek. Ha nem lett volna az első rész akkor egy sima B kategóriás hentelős film lenne csak.(Persze nem mondom, hogy rossz rendező és, hogy rossz lesz a Hobbit, sőt remélem hogy hozza PJ színvonalát. Mindenesetre nehéz dolga lesz az biztos)
A cím meg hát....
Hogy a f....-ba lehet folytatásról beszélni amikor a Hobbitról beszélünk???
A Hobbit a Gyűrűk ura szerves része, olyannyira, hogy a Gyűrűk urában voltak a Hobbitból vett jelenetek.(A Hobbit a Gyűrűk ura történeti előzménye amit valójában előbb írt meg Tolkien, tehát a Gyűrűk urát lehetne esetleg a Hobbit folytatásának nevezni...) Én a Hobbitot inkább a Gyűrűk ura "nulladik" könyvének nevezném. Persze nem mindenki lehet mindenben tájékozott, csak nem ártana tájékozódni mielőtt hülyeséget ír valaki.
Az első kiadásokban a Hobbitot valóban a kissé fura Babó névre fordították. A Hobbit jobb szerintem.
-
CaptainRumi #32 válasz 'diablo1336' hozzászólására -
CaptainRumi #31 semmi....Anno (nagyon)régen a magyar kiadó a Babó címet adta Tolkien regényének...
már akkor remekeltek a fordításokban :D
de azóta már itthon is csak Hobbit ként látom a könyvesboltokban... -
CaptainRumi #30 Del Toro a lehető legjobb választás....
mi az hogy szar rendező??? látta valaki innen is a Pan's Labyrinth -t???
kötve hiszem....de ha valaki látta is az biztos, hogy nem fikázná a rendezőt.
A stop-motion ös és CGI -os megjelenítések pedig olyan élményeket fognak adni amit még nem láthattunk soha...
a Bakacsin erdő pókjai, Szmóg a sárkány stb stb ezek mind Del Toronak és csapatának való kihívások...
biztos vagyok benne, hogy látványban (és itt nem a csatejelenetekre gondolok) sokkal többet kapunk mint bármelyik Gyűrűk ura rész alatt... -
diablo1336 #29 Nem érttem ez most nem a Babó akar lenni vagy mi? Mert ha az akkor az legyen a címe hanem akkor meg vki irja már le nekem hog ymi a Babó és mi a hobbit között a különbség. kösz -
viizo #28 és inkább hozzáértő véleményére...
ezek szerint csak az érthet hozzá, akinek tetszenek a filmjei
gratula, önmagad minősíted kedves winnie.
-
#27 Írja már át a cikk írója a címet, mert az egy nagy baromság. Nem tudom miért kell ilyen hülyeséget kitalálni hogy folytatása lesz.
Egyébként remélem a film hozza a Gyűrűk ura színvonalát. -
viizo #26 akkor nézz picit utána, melyik mennyiből készült és látod hogy alig hozta vmelyik az elvárt bevételt, filmtudor :) -
Andrews2007 #25 Ezekből a 'kisebb' történetekből lehetne filmeket készíteni pl Húrin gyermekei ami külön könyvben is kijött ugye, a Númenori 2-od korról, az első kor háborújáról Morgothal Sauronnal és az összefogott tö9rtpökkel, tünde királyságokkal és emberekkel meg a valákkal (jó istenek végülis, kivéve Morgothot aki annó Melkor nevű volt :D, lehetne Középfölde keletkezéséről és első szárnycsapásairól is akár. :) (lásd 1000bc stb persze jobb minőségben :D) Melkor árulásáról stb. -
torcipepe #24 már látom is előre, hogy lesz magyar alcíme, mert ugye simán hogy Hobbit, nem lesz elég a forgalmazónak. -
#23 Azt talán úgy lehetne, hogy nagyon átszabják a könyvet, nagyon nehéz olvasmány mert borzasztó nagy fantázia kell hozzá, elképzelni, megérteni amit Tolkien leírt. Illetve nem teljesen Tolkien írta, a fia fejezte be, de most nincs kedvem lekapni a polcról a könyvet, az elején leírja a fia, hogy honnan folytatta a könyvet.
A Gyűrűk Ura világának komplett mitológiája lett az a könyv, a kezdetektől a Gyűrűk Ura történetéig. Nagyon sok pénz kellene a megvalósításához és sok "kisebb" történetet is tartalmaz. -
#22 a hozzáértés :) -
#21 Így igaz. -
#20 Peter Jackson letett egy (számomra) tökéletes könyvadaptációt, ezután átadják egy olyan rendezőnek akinek a munkája (nekem) nem igazán tetszett.
Olyan ez mint amikor a fociban egy edző bajnokságot nyer a csapattal és a következő szezon előtt kirúgják. Ilyenkor a legtöbb szurkoló(néző) felhördül. -
winnie #19 ebben van valami. tényleg nem olyan, mint mondjuk egy james bond vagy egy mission: impossible-sorozat, ahol minden rendező hozza a saját látásmódját. (mindenesetre del torót nem féltem, mert nagyon hasonló pályát futott be jacksonnal, két geek. még arcra is hasonlítanak cseppet:) -
A1274815 #18 Ja annyíra szánalmas, hogy már kínodban röhögsz.