57
-
A1274815 #17 "ezt monjuk nem értem. eddig nagyjából egy rendező rendezett tolkient, jackson. és az ember máris csak jacksont akarja, holott tudjuk, mennyi rendező van hollywoodban és biztos, hogy sokan gyengébb filmet hoztak volna össze a GYU-ból, de az is biztos, hogy jó páran még jobbat csináltak volna, hiszen elég valószínűtlen, hogy meglett az egy és igazi rendező."
Igen ez igaz, ugyan akkor a Gyűrűk Úrával nagyon jót alkotot és egyetértek azzal, hogy nem kéne változtatni az univerzumon, legfejebb az eddig nem látott részeken, részleteken. Illetve ha már van egy rendező akinek az elképzeléseit elfogada a közönség, nem biztos, hogy az újat is úgyan úgy elfogadják. -
Aldo Moro #16 A Hullajó egy nagyon beteg film. De jó, röhögséges. -
winnie #15 "Azt az állításom akkor is tartom, hogy Peter Jackson-nak kellene rendezni,"
ezt monjuk nem értem. eddig nagyjából egy rendező rendezett tolkient, jackson. és az ember máris csak jacksont akarja, holott tudjuk, mennyi rendező van hollywoodban és biztos, hogy sokan gyengébb filmet hoztak volna össze a GYU-ból, de az is biztos, hogy jó páran még jobbat csináltak volna, hiszen elég valószínűtlen, hogy meglett az egy és igazi rendező.
épp ezért én pártolom, hogy más is csináljon GYU-t, a rajongó pedig tuti jól jár, hogy az egyik fanboy rendező után (aki ugye trash filmekkel kezdte a pályáját), a másik fanboy rendező kapta a filmet (aki ugyan nem trash-sel kezdett, de akárcsak sam raimi és jackson, olcsó horrorokkal indított) -
TeDDyRuSh #14 Én várom a Hobitot és örülök, ha készül folytatás. Viszont aggódok Tolkien miatt én is. Winnie-nek üzenem, hogy egy komoly különbség akad azért a két rendező között a film kapcsán. PJ karolta fel a storyt és házalt stúdióknál, h valaki áldozzon rá pénzt. Képes volt egy filmbe tömöríteni az egész forgatókönyvet, h el tudja adni (szerencsére nem így történt). Tolkinak meg esélye van egy sikergyanús moziba bekerülni. Ugyanakkor a Hellboy 1-2 nekem sem tetszett annyira (ami ismertebb a rendezőtől mostanság). Félek más "fogyasztókat" kell meginvitálni a moziba, mint az eddigiek. Bár önmagában a mozi nem lesz szerintem veszteséges, már csak a fanok miatt is, de komoly kihívás lehet a rendezőnek, hogy hozza azt a feelinget amit megszoktunk a Gyűrűk urától. Aggódok, h nehogy egy erőltetett másolatot kapjunk mint pl. Eragon ( bazz mekkorát aludtam a moziba 1000HUF-ért) és társai. -
#13 Hát azt nem semmi vállalkozás lenne megvalósítani. :)) -
Andrews2007 #12 A Szilmarilokat kéne megcsinálni Középfölde Első és 2. korát. Igaz max. ilyen Star Warsos 6-7 részekben lehetne a Balrogok urával , Sauron fönököcskéjével, A Legnagyobb Csatával, tünde királyságokkal szörőstül bőröstül. -
Andrews2007 #11 Jackson felügyelni fogja mint producer és second unit director . Nagyon is lesz beleszólása és Del Toro si elmondta hogy megpróbálja a saját stílusát beletenni a már Jackson által megálmodott trilógiába tehát a világ hasonló lesz csak 1-2 apróság lesz Del Toros. :D (pl wargok wargosabban fognak kinézni El Toros szerint) -
#10 Hát az elég rossz hír, hogy végül mégsem PJ rendezi.
Hellboy??? Még viccnek is rossz. Ha Torro fogja rendezni akkor a filmre már most keresztet vethetünk. :(( -
#9 A cikkre egy büdös nagy 1-es jár a cím miatt!!! Mi az, hogy Gyűrűk Ura folytatás? -
#8 Nagyon jól teszik, hogy megfilmesítik a Hobbitot, ha jól tudom még nem készült róla film. A könyv maga fenomenális, Tolkien nagyon jól összerakta a történetet, én már rengetegszer olvastam újra.
Azt az állításom akkor is tartom, hogy Peter Jackson-nak kellene rendezni, de még mindig civakodnak a stúdióval valamilyen ki nem fizetett pénzen. -
winnie #7 "egy kiemelkedő filmjét sem tudom említeni"
ördöggerinc? cronos? pán labirintusa? inkább a hozzáértők véleményére adnék, mint a tiédre:) lehet, hogy egyszerűen neked még magasak voltak ezek.
"[ráadásul del Toro filmjeinek nagy része megbukik, de úgy látszik ez sem intő jel..]"
huhh, te nagyon el vagy tévedve. a blade 2 (82M), a hellboy 1 (59M), hellboy 2 (75M) és a pán labirintusa (37M) is siker volt, hogy az utolsó 4-et említsem.
és nézzük csak miket csinál PJ a gyűrűk ura előtt? hullajó (242e), mennyei teremtmányek (3M), törjön ki a frász (16M). ennél még del toro mimic-je is jobban hozott.
szerintem pont fordítva akartad írni, de a pókember filmek előtt sam raiminek is csak egy 35M kevin costner-film volt a legnagyobb sikere, így semmi köze a régi bukásoknak egy nagyszabású film szerepléséhez.
mondom, főleg, hogy del toro az utóbbi időben sikert-sikerre halmoz. -
viizo #6 ő egy túlhypolt rendező, akinek a középszerűségében sokak látnak zsenialitást - így ezért félek hogy a Hobbitot rábízták.
egy kiemelkedő filmjét sem tudom említeni - érdekes motívumok bár vannak bennük, de nagyon messze van ő egy Peter Jacksontól vagy hasonló kaliberű direktortól...
[ráadásul del Toro filmjeinek nagy része megbukik, de úgy látszik ez sem intő jel..] -
1Obi1 #5 Én félek egy kicsit ettől a filmtől, szerintem egyik Hellboy film se ér egy garast se, és a többi filmjeit se szeretem annyira Del Toro-nak (Penge 2 brrr...). -
berserk87 #4 Ne rohadjanak meg :D
Én szeretem ezeket a folytatásokat és könyvfeldolgozásokat. Miből készítsenek filmet most őszintén? Nagyon sok film készül könyv alapján és ezzel szerintem semmi baj nincs. A folytatásokat meg szeretik az emberek, mert kíváncsiak, hogy mi történt kedvenc filmhősükkel. Szóval csinálják csak tovább, ha van rá igény. Engem hidegen hagy, hogy meggazdagodnak ezekből a filmekből páran Amerikában. Ha jó filmet készítenek akkor megérdemlik és ezekből tudnak a legtöbb pénzt összehozni. Én a filmfeldolgozásokat is szeretem csak csinálják meg azokat is igényesen.
És én nagyon várom a Babó filmet. -
kalapos01 #3 Hollywood kifogyott az ötletekből... Csak a folytatás, a könyvfeldolgozások. Rohadjanak meg. -
freemanone #2 Neked is a könyvadoptáció, és az ezért keveseket érint a bejelentés nem fér össze? Mert akkor nem vagy egyedül. Dehát Viktornak ezt így kedd este 11kor már el kell nézni. -
Lyan Kyj #1 "..hogy könyvadaptációról van szó, így minden bizonnyal csak keveseket érint az, hogy Guillermo del Toro egy, a Hellboy 2-megjelenés kapcsán rendezett BD Live-os chaten beszélt következő filmjéről. "
Ezt nem egészen tudom összekapcsolni.