Hírek a Gyûrûk ura folytatásáról
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"egy kiemelkedõ filmjét sem tudom említeni"
ördöggerinc? cronos? pán labirintusa? inkább a hozzáértõk véleményére adnék, mint a tiédre:) lehet, hogy egyszerûen neked még magasak voltak ezek.
" "
huhh, te nagyon el vagy tévedve. a blade 2 (82M), a hellboy 1 (59M), hellboy 2 (75M) és a pán labirintusa (37M) is siker volt, hogy az utolsó 4-et említsem.
és nézzük csak miket csinál PJ a gyûrûk ura elõtt? hullajó (242e), mennyei teremtmányek (3M), törjön ki a frász (16M). ennél még del toro mimic-je is jobban hozott.
szerintem pont fordítva akartad írni, de a pókember filmek elõtt sam raiminek is csak egy 35M kevin costner-film volt a legnagyobb sikere, így semmi köze a régi bukásoknak egy nagyszabású film szerepléséhez.
mondom, fõleg, hogy del toro az utóbbi idõben sikert-sikerre halmoz.
ördöggerinc? cronos? pán labirintusa? inkább a hozzáértõk véleményére adnék, mint a tiédre:) lehet, hogy egyszerûen neked még magasak voltak ezek.
"
huhh, te nagyon el vagy tévedve. a blade 2 (82M), a hellboy 1 (59M), hellboy 2 (75M) és a pán labirintusa (37M) is siker volt, hogy az utolsó 4-et említsem.
és nézzük csak miket csinál PJ a gyûrûk ura elõtt? hullajó (242e), mennyei teremtmányek (3M), törjön ki a frász (16M). ennél még del toro mimic-je is jobban hozott.
szerintem pont fordítva akartad írni, de a pókember filmek elõtt sam raiminek is csak egy 35M kevin costner-film volt a legnagyobb sikere, így semmi köze a régi bukásoknak egy nagyszabású film szerepléséhez.
mondom, fõleg, hogy del toro az utóbbi idõben sikert-sikerre halmoz.
õ egy túlhypolt rendezõ, akinek a középszerûségében sokak látnak zsenialitást - így ezért félek hogy a Hobbitot rábízták.
egy kiemelkedõ filmjét sem tudom említeni - érdekes motívumok bár vannak bennük, de nagyon messze van õ egy Peter Jacksontól vagy hasonló kaliberû direktortól...
egy kiemelkedõ filmjét sem tudom említeni - érdekes motívumok bár vannak bennük, de nagyon messze van õ egy Peter Jacksontól vagy hasonló kaliberû direktortól...
Én félek egy kicsit ettõl a filmtõl, szerintem egyik Hellboy film se ér egy garast se, és a többi filmjeit se szeretem annyira Del Toro-nak (Penge 2 brrr...).
Ne rohadjanak meg :D
Én szeretem ezeket a folytatásokat és könyvfeldolgozásokat. Mibõl készítsenek filmet most õszintén? Nagyon sok film készül könyv alapján és ezzel szerintem semmi baj nincs. A folytatásokat meg szeretik az emberek, mert kíváncsiak, hogy mi történt kedvenc filmhõsükkel. Szóval csinálják csak tovább, ha van rá igény. Engem hidegen hagy, hogy meggazdagodnak ezekbõl a filmekbõl páran Amerikában. Ha jó filmet készítenek akkor megérdemlik és ezekbõl tudnak a legtöbb pénzt összehozni. Én a filmfeldolgozásokat is szeretem csak csinálják meg azokat is igényesen.
És én nagyon várom a Babó filmet.
Én szeretem ezeket a folytatásokat és könyvfeldolgozásokat. Mibõl készítsenek filmet most õszintén? Nagyon sok film készül könyv alapján és ezzel szerintem semmi baj nincs. A folytatásokat meg szeretik az emberek, mert kíváncsiak, hogy mi történt kedvenc filmhõsükkel. Szóval csinálják csak tovább, ha van rá igény. Engem hidegen hagy, hogy meggazdagodnak ezekbõl a filmekbõl páran Amerikában. Ha jó filmet készítenek akkor megérdemlik és ezekbõl tudnak a legtöbb pénzt összehozni. Én a filmfeldolgozásokat is szeretem csak csinálják meg azokat is igényesen.
És én nagyon várom a Babó filmet.
Hollywood kifogyott az ötletekbõl... Csak a folytatás, a könyvfeldolgozások. Rohadjanak meg.
Neked is a könyvadoptáció, és az ezért keveseket érint a bejelentés nem fér össze? Mert akkor nem vagy egyedül. Dehát Viktornak ezt így kedd este 11kor már el kell nézni.
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
"..hogy könyvadaptációról van szó, így minden bizonnyal csak keveseket érint az, hogy Guillermo del Toro egy, a Hellboy 2-megjelenés kapcsán rendezett BD Live-os chaten beszélt következõ filmjérõl. "
Ezt nem egészen tudom összekapcsolni.
Ezt nem egészen tudom összekapcsolni.
← ElőzőOldal 2 / 2