47
Akinek már van, vagy aki ilyet szeretne
  • vizilou
    jó de hogy tudnám tesztelni te... ahhoz meg kell venni,végülis 3 napon belül ezt is vissza veszik nem? lehet hogy megnézem mit tud akkor :)
  • rozver
    saját op.rendszere van..nem fogsz benne csalódni, teszteld, próbáld ki, ha tetszik kérd karácsonyra..vagy a mikulástól:)
  • vizilou
    hm,érdekes hozzászólás akkor megfontolandó,szerintem akkor megéri ezt az 1Ft-ot amibe kerül most a Vodafone-nál. Nem tudod véletlenül, hogy milyen oprendszer fut rajta mert erről sehol nem találtam semmit... saját Lg-s os-e van?
  • rozver
    ez nagy hülyeség..nem tudom kitől hallottad...de karcolhatatlan kijelzője és gyönyörű képet6videót készít (5MP)..ebben a kategóriában több mint jó
  • vizilou
    hát jó ez mind szép és jó de annyi rosszat hall az ember felőle, hogy rosszul működik rajta az érintőkijelző,nehéz a navigálás,sérülékeny és rossz minőségű videót csinál... szóval nem tudom, tudsz ebben az árkategóriában mondani egy jobb telefont ennél?
  • rozver
    hát ha olyan mobilt akarsz, ami nagyon jó képet csinál, szépen szól a zene rajat, és nagyon dizájnos is...akkor érdemes belefektetni:)
  • vizilou
    Hali!
    Ilyen telót szeretnék venni csak nem tudom, hogy megéri-e az árát, szóval várom a pozitív illetve negatív hozzászólásokat! Segítsetek dönteni!