LG KF750
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- IGEN
- VGA (640 X 480)MONITORON KINAGYÍTVA IS TÖKÉLETES MINÕSÉGÛ!!!
- A HÁTULJÁN LEHET EGY PÁR NAGYON KICSI, DE AZ OLDALÁN IS KARCMENTESÍTVE VAN!
kÜLDÖK EGY LINKET A STRAPABÍRÓSÁGÁRÓL:http://www.youtube.com/watch?v=qol-tgBn9F8
Am hogy lehet bármit is rárakni a telefonra? felraktam a cd-t, de nem tuid csatlakozni. 1x egy varázsló is bejött, amit kinyomtam, pedig azzal mûködött volna (apa unokatesójának én raktam fel fél éve náluk, és azzal mûködött). Hogy tom újra elõhozni?
Én is ilyen telefont néztem ki magamnak, csak van pár kérdésem, amire nem találok választ.
A headset-en lévõ mikrofonon mit lehet állítani?(ha lehet egyáltalán valamit)
Létezik valami menü szerkesztõ program?
Mekkora a maximális videófelbontás?
Nem kopik a hátulja, vagy ilyesmi, mert az tudom, hogy az eleje karcmentesítve van, de vajon a hátulja, és az oldala is?
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Ha jut még eszembe valami, akkor még majd írok.
<#hehe>#hehe>
Vki tud mondani olyan web címet ahonnan INGYEN lehetne témákat letölteni??
THX
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Félretéve a viccet ez így nagyon energia takarékos! Nappal nem világít akkor annyit így nem is merül az aksi!
Most leptem meg magam mikulásra.. Karácsonyra már csak zokni lesz ..<#nevetes1>#nevetes1>

What about the forests?
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
<#hehe>#hehe>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jaj ne csináld már!
jaj ne csináld már!
jaj ne csináld már!
Ilyen telót szeretnék venni csak nem tudom, hogy megéri-e az árát, szóval várom a pozitív illetve negatív hozzászólásokat! Segítsetek dönteni!