Megkerülné a szolgáltatók korlátozásait az uTorrent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Uszkve: a szolgáltatónak nincs joga mindenféle ismeretlen titkosított stream-et blokkolni, mert az nem biztos hogy torrent által generált adatforgalom, és így nincs az ÁSZF-ben hogy blokkolható lenne.
Tkp. lehet pl.: akár RDP (3389-es porton) , akár SSL (443-as porton), de még egy rakás ismert és ismeretlen játék és egyéb alkalmazás kommunikációja is (gyakorlatilag bármelyik porton 1-65535), melyeket SZIGORÚAN TILOS blokkolnia a szolgáltatónak, hacsak nem akarja NAGYON MEGÜTNI A BOKÁJÁT.
Az hogy bekapsz-e trójait az egy totál másik kérdés egy másik fórumban, aki ettõl priccol az egy másik fórumba választ fog találni erre a kérdésre is.. És még egy olcsó , gagyi rúterban is lehetõség van akár minden portot forwardolni, akár virtual servert konfigolni, de a legegyszerûbb ha egyszerûen izomból beteszed a pipát az UPnP-be mindenhol a rúterben , a tûzfalban és az uTorrentben is és kész.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
ad1: ezzel megszegi az Általános Szerzõdési Feltételeket,
ad2: más szolgáltatóhoz fognak menni a népek , és mivel gombamód szaporodnak a szolgáltatók is
nem nagyon tehetik meg hogy ilyennel játszadozzanak
udp-nél nincs visszaigazolás, így nem tölti ki a feltöltést és dugul be, tehát nem lassul a letöltés...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
https://twitter.com/foodlfg
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
nekem optikai kabelen szalad a net eddig szedtem 3,3mb/sec ami felnyomult egeszen 16mb/sec ra azzal a par bealitassal amit o eszkozolt...nem tudom hogy es miert de mukodik ja es rds en vagyok (r data systems)<#email>#email>
Azért néha át kéne gondolni a cikk írójának... ez már a sokadik az elmúlt idõszakban... ZUHAN A SZÍNVONAL!
Itt Izlandon mivel szélessávot biztosító optikai kábelen megyünk ki a kontinensek felé és elég sok vállalat hostolja itt a szervereit, a szolgáltatók alaposan megszûrik a tartalmat. Hiába használ valaki microtorrenttel lazy bitfieldset és forced encryptiont, a 12 megabit effektív sebességû netemnek jó ha 30-40%-át ki tudom használni a korlátozás idõtartama alatt.
A random port a lehetõ legrosszabb megoldás biztonságtechnikai szempontból, mert a routeren az adott géphez demilitarizált zónát (DMZ) kell társítani ahhoz, hogy az adott portot forwardolja. Ha bekapsz egy trójait, keyloggert, már mennek is ki az adataid a netre - a fix porton történõ forward helyett.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nincs upc-m, soha nem is volt, szóval nem tudom, hogy õk hogy limitálják a p2p sávszélességet, csak azt mondom, hogy ha akarják, akkor meg tudják oldani, hogy ne tudd kijátszani.
Nemtudom mi a faszért állok veled szóba, úgyis kreálsz valami hülyeséget a bullshitgenerátoroddal, vagy összeguglizol megint valami faszságot.
és napok óta 240-el stabilan jön le bármi folyamatosan bármelyik napszakban
°´ْ`°.²¸,.°´ْ`°
<#banplz>#banplz>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szóval ha valamiféle arányosság jogos is, az egyenes arány nem igazán.
Fõleg nem úgy, ha már az alapdíj is a havi villanyszámla szintjén van, és ehhez jön még az adatforgalom utáni díj... Ha magas kihasználáson van azon a szinten, úgy már talán oké. De várjunk csak! Már most is ott vannak a nagyobb "csomagok"!
De talán nem kellett volna ellehetetleníteni annak idején a Kazaa-t és társait (ahol egy állandó kínálatból szemezgethettél, amire éppen kedved volt), hogy jöjjön a torrent, ahol viszont addig lehet valamit "vinni", amíg el nem fogy (a seeder)... Amikor is belép a "most ugyan nem tudom megnézni, kipróbálni, stb., de majd egyszer" elv.
Ha belegondolunk a vízért, gázért, villanyért, telefonért (telefonmodemes Interetért), szemétszállításért is ilyen módon fizetünk.
"Sok sok spam es reklam, amiert nekunk kell majd fizetni."
A reklámokat még csak-csak blokkolni tudjuk, a spamek esetén néhányat már a tárgyából (feladójából) ki tudjuk szûrni (mielõtt a teljes levelet letöltenénk), de mi van a nem általad generált forgalommal (például az olyan UDP-adatforgalommal, amely azért érkezik hozzád, mert azt az elõtted bejelentkezett - majd lecsatlakozott - felhasználótársad kezdeményezte; vagy a vírusok által generált szeméttel).
nekem is jó volt 2-3 héttel ezelõttig titkosítással, mindig megvolt torrentnél nekem is a maximum a 10 megabithez...
de láthatod h van ahol már a protokol titkosítás sem ér lófaszt se sajnos 😞 és reménykedj h nem jut el hozzátok ez a trend...
Egyébként mint írtam, a legújabb (1.9) uTorrentet ha elindítom, akkor Azureussal (UDP-t bekapcsolva) jön rendesen (utorrent kifagy és mivel még beta elõtti verzió nem stabil). Én egyelõre így tudok max sebességgel tölteni (1,2 Mbit).
Bár most így éjfél után simán Azureussal is jön maxon.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Remelem azert nem ez lesz a jovo.
Hát éljen, mert a Torrent hajlamos túltelíteni az otthoni "routerek" NAT-tábláját - ahogy ez a uTorrent leírásában is szerepel. Korlátozni kell az egyidejû kapcsolatok számát.
Azt mondom, ne legyen igazam, de ha így mennek tovább a dolgok, 2-3 éven belül lesz még itt forgalomarányas díjazás... Legalábbis tõlünk "fejlettebb" helyeken már készülgetnek ilyenekre...
<#banplz>#banplz><#falbav>#falbav>
talán pont azért mert én nem hazudozok bele az emberek pofájába... mindenféle csomagpriorizálásokat, miféle csomagról beszélsz te szerencsétlen mikor fossá van kódolva az egész folyam a szolgáltató azt sem tudhatja hogy milyen kommunikáció folyik én és a többi seed között ... folyhatna SSL stream is elvégre az is kódolt, banki tranzakciókhoz.. amit aztán végképp nincsen joga korlátoznia a szolgáltatónak
ilyen süket dumákkal akarjátok most elijeszteni a jónépet a letõtéstõ' ??????!!! agyam elszáll <#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
Csak kár, hogy jórészt ezek az emberek viszik elõre a net fejlõdését (még ha az irány egyes csoportok érdekeit sértik is), a többiek csak elemailezgetnek, elwebezgetnek.
Mellesleg szerintem a Józsi bácsin kívül, amire rátukmálták a 10 megabitet, mert akkor 0.1 s-kel gyorsabban jönnek le az oldalak, az a bizonyos átlag nem is fizeti meg a drágább csomagokat...
Mielõtt pedig megint roppant okos lennél, leszögeznék két dolgot
- hogy nem, nem azért megy ennyivel, mert van egy darab leterhelt seed; nem, olyasmiket töltök sok helyrõl, amelyeknek többszáz kbyte-tal kellene jönniük, és fognak is jönni, éjjel, hajnalban és kora reggel - amikor az ilyenként azonosított csomagok prioritását megemelik;
- ezzel párhuzamosan HTTP-s, FTP-s letöltések - amennyiben a szerver bírja - a csomagom szerinti max. sávszélen, azaz 1,2 Mbit-en jönnek, szóval elég egyértelmû, hogy vannak "egyenlõbb" csomagok a többinél...
Azért mert nálad valamiért nem olyan hatékony a csomagpriorizálás, attól még egy csomó más ember igenis szop, bármilyen, titkosításra alkalmas klienssel próbálkozik, mert a UPC kitalált valamit, ami ellen nem véd. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor téged idézve szívjá' gázt. <#gonosz3>#gonosz3><#levele>#levele><#lama>#lama><#wilting>#wilting>
Expert lamer, az...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Persze egy wifi szolgáltató kicsit más..
A UPC-nél azért sem értem a korlátozást, mert akkor lényegében minden torrentezõt érint. Ha körülnézek errefelé, akkor a legegyszerûbb júzerek is használják már a torrentet, mert könnyû kezelni. Ez kb a felhasználok 40-45%-a. Szóval most ennyi embert direkt szívatnak?
https://twitter.com/foodlfg
szóval az alább leírt módon lehet visszavágni nekik és a jogos sávszélességet használni.