298
Vajon ez vár ránk a jövőben, vagy az EU vezetői még időben megállítják a folyamatot ?
-
HUmanEmber41st #218 Van aki kinövi, van olyan is, aki megérti. -
#217 igen
a pozítiv diszkrimináció nem vált be az usa-ban sem
nem szüntek meg a gettók, hanem csak inkább átmentek a hétköznapi elfogadott dolgok közé -
kovi04 #216 Akkor miért kérnek még több segélyt ??? Én ezt hallom minden nap, hogy mennyire szar nekik. Ha nem kapnának a cigányok segélyt, akkor a bűnözés a mostani kétszeresére nőlne. Ne nézd már felőletesen a dolgokat, kérlek ! A cigányok 80%-a analfabéta, segélyeken élő ember. Direkt nemzenek annyi gyereket, hogy nőljön nekik a támogatás. Az olaszok már megmutatták, hogy hogyan kell reagálni a cigányok okozta bajokra. -
#215 hát én csak a tényeket írtam le)))
mi lett volna ha elkap a régi szép VÉM-es ( Viharsarki Ébredési Mozgalom )hangulat...fiatalon elég szélsőséges nacionalista elveket vallottam. Ismerős?
de van aki kinővi, van aki nem))) -
#214 Még mindig problémás a dolog. Szóval: az Amerikába bevándorolt fehérek hozták azokat a törvényeket, amitől az iszlám országok olajat termő része meggazdagodott a rendeletet megalkotó és törvénybe iktató bevándorlókkal együtt.
Aztán ugyancsak ezen bevándorlók leszármazottai gondolták, hogy tán bevándorolnának oda is, mert ha övék az ország, mégtöbb a zsé.
Hogy ettől az iszlám országok kiakadtak? Meg agresszív Malackától, aki atomfegyvert keresett náluk "Kuss! Hoztam!" módszerrel? Én nem csodálom.
Aztán jön a média, aki ma elmagyarázza miért döglök meg, ha tojást eszem, holnap meg azt: miért ha nem eszem tojást és elmondja: "Jajjaj! Fenyeget minket az iszlám!" Hogy a közelsem iszlám vallású bevándorlók csapatai mi a ló...t keresnek ott még mindig, arról szór se ejtenek.
És az emberek nem hagyják? Mióta van Fletó a székében? Arcodba mondja, hazudik, aztán a kezét csókolgatják érte: "De jópofa gyerek vagy te!" Pedig egy adócsaló korrupt féreg volt már megválasztása előtt is. Csak az elévült az APEH szerint. És mennyi ideje is ül az a kis édes, okos, aligdrogos Demszky a Főváros székében? Akit egy olyan emberre akartak cserélni, aki egy halálos gázolást mentelmi joggal úszott meg?
Vedd már észre! Itt politikusnak már nem megy senki, aki kicsit is tisztességes. Aki mégis, annak a nevét se hallod, ha él egyáltalán.
És a probléma nem az iszlámmal, hanem a médiával és a dumájukat megevőkkel van. Ha volnál szíves végre észrevenni: ők is emberek. Nem az ő érdekük, hogy minél több fegyver fogyjon. Az se, hogy az országunk eltűnjön a Föld színéről. De majd jönnek a kiskacsák eszik a médianokedlit és lesz megint jó kis keresztes háború.
#207 Esetleg azt megmondták nekik, mi az hogy Internet? Kitanítalak gyorstalpalón eszenciális-tegezőgép otthoni használatra. Igaz, hogy még az egész világon csak a kőkerekűt használják. Igaz, hogy fogalmad sincs, miisaz, és az is, egy olyan cucc kezelését igazából 10 év alatt lehet kitanulni, de csak ha kellő alapismereteid vannak hozzá.
Egy önkormányzat ennyire hülye legyen, döbbenet.
Mondjuk nálunk a roma képviselő nagyon fazon. (Hozzá tartozik: az egész faluban 3 roma család van, mind dolgozik, generációk óta befogadták őket. De képviselő az van.) Múltkor végigjárta a helyi nagyonsóher nyugdíjasokat: támogassák, hogy maradjon ő helyi kisebbségi képviselő. Támogatást megkapta. A "romasegélyt" meg a támogatók között osztják. Képviselőjük közölte: ők dolgoznak, keresnek, nekik nem kell emellé segély. Az öregek dolgoztak eleget, mégse tudnak megélni. Azóta "tiszteletbeli romák" lettek. -
viktor0320 #213 nah mindegy..
a lényeg az hogy ha a politikusok mégis, de az emberek semmiképp sem fogják hagyni hogy európából ez legyen..
mindenesetre én nem aggódom..amúgy lehet hogy addigra egy új háború kitör atommal és vegyi fegyverekkel..
sosem lehet tudni, a világ nagyot fordulhat 40 év alatt..
pl: 30-35 éve Magyarországon egyenletesen növekedett a népesség, nem volt ezzel gond.. 10 év múlva már rohamosan csökkent..
A statisztika csak statisztika, a 2. legnagyobb hazugság a földön..
mindenesetre rengeteg probléma van az iszlámmal és mindenféleképpen károsak és sokan vannak, de még nem vannak annyian hogy többségben legyenek..
majd jön egy újabb náci,aki kezébe veszi a hatalmat és kitoloncolja ezeket a söpredéket Európából vagy nem és mindenki muszlim lesz..
ENNYI!!! -
OKkultist #212 Mire számítottak az idióták??? Elkezdenek domainbrókerkedni lákátosék? vagy webshopot fognak üzemeltetni? Először az elemi dolgokat kellene kötelezővé tenni számukra, (tisztálkodás, óvszer használata, lopás-rablás helyett valami munka, stb..) ha nem megy, akkor költözzenek Kanadába, mert itt "üldözik/utálják" őket. -
OKkultist #211 Az azért nem világos, hogy nem volt (nincs) 10-20 ember, akik ezt a 4mancsos csapatot elkapták volna ITTHON, és jó alaposan fejberúgták volna, amiről felvétel is készült volna, esetleg egy vallatás, pár pofon után elmoondtak volna mindent, nem hinném, hogy a kínzást is vállalták volna azért a pénzért. A felvétel meg mehetett volna a hírműsorokba, hogy MEGBUKOTT A 4MANCS, kiderült a valódi szándék, stb.. ****BANK áll a 4mancs mögött, hazudott a 4mancs, stb... DE azért az is szánalmas, hogy a magyar kormány elkezd alkudozni velük, az azonnali betiltás, és az országból való kitiltás helyett. Amit tenni kellett volna, házkutatás az irodáikban, minden adathordozó lefoglalása, telefonok híváslistáinak elemzése, stb... 1nap alatt kiderülne, hogy ki mozgatja a szálakat. Láthatóan a magyar állam semmilyen hajlandóságot nem muatat az ilyen támadások kivédésére. Mi lesz, ha ennél súlyosabb támadás ér bennünket? (csak az önvédelemre és magunkra számíthatunk?) -
OKkultist #210 HAHAHAHAHAHAHA, most nem tudom, hogy te ennyire jóindulatúnak látod a vezetőket, és naiv vagy, vagy egyszerűen tájékozatlan? Brüsszelbe gyakorlatilag száműzik azokat akiktől nem bírnak máshogy megszabadulni, egyfajta süllyesztő az egész (kivétel az a néhány, akit a becsültessége miatt küldték ki, ne zavarja a rablókat otthon), a legaljasabb, legmocskosabb, legtehetségtelenebb, legpénzéhesebb idióták gyülekezete, nézd meg csak a magyarországi pártokat, hogy kiket küldtek ki. De itt egy kis adalék:
Lazlo Kovach a communist apparatchik, és a többi sem jobb -
HUmanEmber41st #209 Nos ilyen cikkeket naponta többet is lehet olvasni a gyűlölt kurucon... -
HUmanEmber41st #208 Az még hagyján, de a füleik nagyon szőrösek :D :D és a férfiaknál általában hiányzik egy kis bőrdarab... -
#207 fokozzam a hangulatot?
nálunk a faluban az önkormányzat régi de internetre jó számítógépeket osztogatott a cigányoknak, ingyenes tanfolyamot kaptak, valamint fél évig ingyen internetet!
DE!
a cigányok számítógépeket eladták, a szintén ingyen kapott számítógép asztalokat feltüzelték, a tanfolyamra nem mentek, vagy ha mentek a könyvtárból ellopták a könyveket, a netet meg nem kötötték be hozzájuk mert vagy áram nem volt, vagy nem engedték be a szerelőket (behajtóknak nézték őket egy helyen és majdnem lincselés lett), vagy nem volt kábeltv ahonnan adták volna a netet.
amikor érdeklődtem hogy én kaphatnák-e, elhajtottak mert nem vagyok kisebbségi!
ez egy viharsarki falucska
Hm? -
#206 barnák? -
HUmanEmber41st #205 És azt tudod, h a 4 mancs egy osztrák bank támogatásával működik?
És a bank tulajdonosai nem tartoznak a kaukázusi népcsoportba? -
#204 ja de
a falunkban vagy 51 ember vesztette el a munkahelyét miattuk
de kiakasztom őket
olyan hegyezőt vettem a gyereknek ami cicát formáz és amikor a fenekébe dugod a ceruzát és megforgatod akkor keservesen miákol)))
pár gyerek anyja nagy állatvédő, kiváncsi vagyok mit reagálnak))
MACSKASEGG CERUZAHEGYEZŐ
-
#203 Ja és a hozzáállás kérdések: két új adónem Magyarországon. Az egyik már életbe lépett, a másik januártól:
1. A boltos külön adót fizet akkor is, ha neked pénzért szatyrot ad. Ha ingyen, a működési engedélyét is bevonhatják, ha többször lebukik.
2. Ugyanilyen adót vezetnek be a pet palackra.
Én jelenleg nem tudok megszólalni se nagyon tőle, nemhogy hozzászólni. -
HUmanEmber41st #202 Talán nem hallottál a 4 mancsú liba és kacsavédők akciójáról?
Ugyanez lesz majd a lovakkal, disznókkal, tehenekkel is.
Ami magyar, pusztuljon mind.
Jöhessenek majd a dolgos kínaiak, meg a táncos lábú afrikaiak. -
#201 Például Heves megyében elkezdték. És a kutyát, macskát ne emlegesd, mert létszám felettiek vannak nálam. Amit nem szeretnék elmondani mivel járhat. Mindenesetre gazdakeresés ezerrel. -
HUmanEmber41st #200 "Szerinted Hitler miért irtotta ki a zsidókat?"
Bár a kérdés nem nekem szólt, de tudnod kell, a zsidóirtás nem igaz. -
#199 most ez komoly?
ki az a hülye aki beakarja tiltani a lótartást?
aztán a kutyákat is betiltják meg a cicákat?
ezt a baromságot
-
#198 Igen, sokan kapnak. És igen ők kevéssé örülnek neki. És igen a szándékos feszültségkeltésre használják az illetékesek. Ez nem egyszerű helyzet sajnos. Főleg azért, mert vannak köztük olyan népek is, akiket nehéz megérteni a nagyon eltérő kultúrájuk miatt. Ráadásnak olyanok is akadnak, akiket nehéz ember jelzővel illetni. -
viktor0320 #197 magyarországon a cigányok segélyből élnek és minél több a gyerek annál több segélyt kapnak, ők ebből élnek, a családi pótlékon kívül a minimálbérhez kötött támogatásban részesülnek, amit a magyar ember nem kap meg.. a muzulmánokkal is így van...
-
#196 Akkor kezdjük az elején: Mi a bánatos rossebet keres Amerikában az a sok fehér bevándorló? Tán takarodjon haza mind!
Szóval ébresztő ismét! Erősen el vagy tévedve. Félre ne érts: én ott élek, ahol születtem. Az országon belül se mentem messzire.
A másik: van arról fogalmad, hogy milyen mértékű a segély, mennyibe kerül egy család eltartása? Szerintem nincs. Mint ahogy véleményezel egy általad egy népnek tartott csoportot. Minden tudás nélkül. Mint állambácsi.
Én nem hiszek abban, hogy Magyarországon túl sok lenne a különböző népekkel vérkeveredés nélküli magyar. Más kérdés, hogy az ország szelleme olyan: a legtöbb ide telepített népcsoport nem azt a funkciót látja el, amit szerettek volna. Pl. az Ausztria területéről áttelepített svábok simán magyarrá honosodtak.
Az általad említettek - bár messze nem tartozom közéjük - 7, vagy 8 különböző nép. Még hozzáállásra is. Teljesen más az ipari területen élő munkájától megfosztott nép, az építkezéseken dolgozó vályogvető ősökkel büszkélkedhető, mint sok más.
Vegyük példának a vályogvetőket, akiket mindenki lenézett. Ma az egyik legdrágább építőanyag. Rendkívüli tulajdonságokkal. Ők megélnek saját találmányukból? Kétlem.
Ott van a lovári nép. Akik jelentősen hozzájárultak a magyar lovak és versenylovak minőségéhez. Akik ebből ma is megélnek - de nem sokáig. Mert be akarják tiltani a lótartást. Van elképzelésed arról, ez hány családot, mennyi segélyt fog érinteni? Nem beszélve a magyar lovak helyzetéről. Igaz, kiirtják a szőlőnket is, hiszen mennyivel jobb, ha az EU-nak ezen a téren is felvevőpiaca lesz versenytárs helyett.
Nézd meg az ózdi vasmunkásokat például, akik a privatizáció során igen érdekes helyzetbe kerültek. Mert a gyárat meg tudta venni valaki, de a gyárudvart a versenytársának adták el. Így a munkások nem tudtak bemenni munkahelyükre - nem engedték át őket. A cég tönkrement, ezrek maradtak munka nélkül.
És egy pillanatig se felejtsd el azt, amit egy vidéki, roma származású képviselő mondott nekem:
- Mi nem akarunk segélyt. Nem akarunk semmiféle megkülönböztetést. Amit az állam csinál csak a feszültség keltésére jó, hogy saját sumákságaikról eltereljék a figyelmet. Mi azt szeretnénk, ha újra lennének munkahelyek, ha az adók és elvonások nem tennék tönkre a hazai vállalkozásokat. De szerintem ti is ezt szeretnétek. -
#195 ezek szerint mivel romániában a magyarok kissebbségben vannak és a románok kiakarnák őket írtani mert görbe orrú, hegyes bajszú székelyek akkor nem szabadna ellene tiltakozni és rasszistának és nácinak hívni őket a gyilkosokat? -
viktor0320 #194 a kurva nagy egyenlőséget csak azért támogatják mivel hogy az Euban 27 féle kultúra, nyelv, népcsoport keveredik..
Race/Ethnicity (2007)[120]
White 80.0%
African American 12.8%
Asian 4.4%
Native American and Alaskan Native 1.0%
Native Hawaiian and Pacific Islander 0.2%
Multiracial 1.6%
Hispanic or Latino (of any race) 15.1%
am ne keverjük a magyar politikusokat a nyugati politikusokkal..
nekik sem érdekük hogy ez legyen Európából, meg az embereknek sem.
Szerinted Hitler miért irtotta ki a zsídókat?? -
#193 eu vezetői támogatják a folyamatot, lásd kvanagy esélyegyenlőség (a cigók, zsidók, minden kisebbség egyenlőbb), ha ellenkezel náci rassizsta vagy, a vezetők ideológiája a szélsőliberalizmus (szélsőségesen hülye, nemzetgyűlölő, kissebbségtámogató, lopkodó) -
Ronny #192 és akkor ebben a 65%-ban még benne vannak az arabok és még ki tudja milyen népcsoportok. -
#191 hát lakatos,orsós, vagy orbán nevű lesz a magyar miniszterelnök, a magyarokat összegyűjtik és deportálják madagaszkárra...
-
Ronny #190 http://en.wikipedia.org/wiki/White_American
non-hispanic white - 65%
Ne legyél ennyire naív!
-
viktor0320 #189 http://en.wikipedia.org/wiki/Eurabia -
viktor0320 #188 az USA lakosságának 80%a fehér volt 2007-ben, egy év alatt nem hiszem hogy ennyit változik..
amúgy a történelem során mindig a nép akarata érvényesült, most miért lenne másképp??
-
Ronny #187 ami az USA-ban lejátszódott az egészen biztos, hogy megtörténik az EU-ban is; mégpedig ott már csak a lakosság 65% fehér, és a válság ellenére is le fogják nyomni a közvélemény torkán az amnesztiát, ami +20 millió mexikói. -
Ronny #186 az EU vezetői idézték elő a helyzetet, ugyan miért állítanák meg? -
viktor0320 #185 ez a téma engem is is foglalkoztat.. szerintem az EU vezetői megállítják ezt a folyamatot, de akkor már most elkéne kezdeni.
Többféle megoldási terv van, de sztem elég lenne a segélyt lecsökkenteni ill. mindenféleképpen megvonni.
Mert ugye az euban és Magyarországon is, akinek sok gyereke van az megtud élni.
ha elveszik a segélyt nem fognak se a cigók se az arabok 4-5 gyereket szülni.
Ráadásul egy következő választás eredményét pozítivan befolyásolhatja, hiszen az európaiak elégedettek lennének, és még mi vagyunk többségben!
mindenesetre előre mennék az időbe 40 évet és megnézném hogy milyen lett Európa... -
#184 Nezd meg a tortenelmet. Sokkal tobbszor fordul elo 40-50 eves hanyatlas, mint 10. Szoval lesz ez meg rosszabb is :D -
#183 Csak akkor még könnyű volt lassan lépni. Nézd meg a mi kúrmányunkat. Csak 6 évet töketlenkedtek és ezzel elment 10... -
#182 A sámánkodás alapvető kellékeit? Ismerek egy-két módszert, amivel a sámánkodáshoz szükséges transzállapot bármilyen anyag nélkül létrehozható. Találkoztam már igazival, sokmindent meg tudnak oldani teljesen hétköznapi állapotukban is.
Nem szabad elfelejteni: létezik pl. az agykontroll. Az alapkönyv a magyar fogalmak szerint a kívánságok és a józan paraszti ész kombinációi. Nem hiszem, hogy írója az, aki az agy működéséről jelentősen többet tud, mit elődei / utódai közül sokan. A sámánok különleges agyi állapota sokfelé ismert volt előtte is. Hasonlóan befolyásolja az agyműködést. Csak a sámánokhoz a már említett illetékesek vallásvilágot, az agykontrollhoz mások üzletet kötöttek. Utóbbit nem tiltják. Magánvéleményem nem publikus a kérdésről. -
#181 es? Ne 10-20 ev tavlataban gondolkodj. Monaco se volt mindig olyan, amilyen. -
MuldR #180 Talan azert, mert hollandiaban hasznalhatja a samankodas alapveto kellekeit legalisan. :) -
#179 Minket is megkérdeztek. Az írek - többek között - sírva könyörögtek, hogy mondjunk nemet. A szavazás végeredményét titkosították. És beléptünk?
A kérdőjel azért, mert én változatlanul azt állítom: az eu nem olyan hülye, hogy egy zászlót elfelejt. Vagy nem léptünk be, vagy olyan szinten eladták az országot, hogy nem is vagyunk, csak mi hisszük.
Az apparátcsik: bár ő lenne ott olyan egyedül, vagy mindenhonnan mind ott lenne beleszólási jog nélkül, boldogok lehetnénk.
#176 Azt azért nem tudom, hogy a "török karmaiban" rosszabb lenne-e, vagy lett volna, minthogy ugyancsak az aktuális pápák parancsára irtották a múltunkat, tudásunkat.
Erős viccnek érzem, hogy ma pl. igazi magyar sámánt csak Hollandiában lehet találni. Aki itt mondja magát annak, azon olyan katolikus egyházi máz feszül, hogy a gyomrom forog tőle.