tunesBag - az online zenetároló

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smv
És ez miért jobb mint a Deezer.com? Az userek feltölthetik/meghallgathatják/rendezgethetik saját listájukat, rádióként megoszthatják, és úgy cakumpakk lehet egymás dalait is hallgatni + nem meghívós. Tehát ez miben is tud többet?

Starcraft + Diablo III - esemve

<#nezze><#nezze> akinek kell meghívó irjon priviben tudok adni! <#nezze><#nezze> Nekem teccik bár én is most regisztráltam! 😊 <#mf1>

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

vajon kiki

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
tojok rá ! bzonyícccsák be !

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Nálunk ha másnak megosztom a saját másolatom, akkor az már bûntethetõ, nem?

Vagyis ez a szolgáltatás is illegal...<#nemtudom>
vajon kiki
hajrá! reméljük hogy itt a híres olasz elõadó -IL LEGAL- is elfogadott ... <#eplus2>