7877
-
#3993 amikor altairól álmodik a faszi acreban, a csaj berohan egy toronyba, ott mit kell csinálni? a teraszra fel tudok mászni, de aztán elakadok előre is köszi -
#3992 Kibírt és többet is kibír nincs normális crack továbbra sem! -
#3991 sok helyről hallottam, hogy az 1et unalmasnak tartották - én azt is szerettem, végigvittem kétszer. de a 2 jobb lett, a fősztori küldetései sokkal változatosabbak, és a mellékküldetések sem rosszak. a tombban ugrálós 6 pálya az egész prince of persia hangulatú. a saját városka fejlesztése, és fejlődése poén, bár akkora haszna nincs, jó hogy kicsit egyedibbé lehet szabni a karaktert (addig amíg meg nem szerzed mindenből a legjobbat :p)
a sztorinak már eléggé a vége felé járok, megcsináltam az összes assassination contract mellékküldit és a tombokat, így 24 órán felül vagyok. egy következő végigjátszásnál az assa-missionöket biztos kihagynám, de a többi az élvezhető még legalább egyszer. -
#3990 Harmincvalahány %-nál tartok, úgyhogy még az elején vagyok, de eddig az elsőhöz képest lenyűgöző, pedig az elsőt is imádtam:) A küldetések, amik eddig voltak rohadt jók, változatosak, az egyik egy föld alatti katakombában való kihallgatás volt pl, egy másik egy a város legmagasabb tornya tetején lévő gyilkosság...:D
Én elleszek a játékkal nagyon sokáig, bár én az elsővel is nagyon sokáig elvoltam, végigvittem vagy 8szor xD
A történet nagyon jó, főleg a legeleje tetszett nekem eddig. -
#3989 vmit írhatnátok a játékról is, kinek hogy tetszik, vélemények, értékelések, előzőhöz képest milyen, mennyi a játék szavatossága, hányszor lehet végigjátszani, milyen a történet, ilyesemik :p -
#3988 Hoppsz, lehet hogy false alarm?:P
De mondjuk valami történt, mert amikor ma este leálltak a szerverek, a warezosok tudtak küdletéseket csinálni... Aztán ha kilépnek, akkor most emg már nem tudják folytatni xD Na mindegy, leszarom igazából, megyek játszok az eredetivel szenvedés nélkül:) -
#3987 most néztem be, semmi új nem történt :D -
janika1972 #3986 nemigaz! -
#3985 Hát, pl warez topicba, ha benézel, midnenki már vígan viszi a küldetéseket (is). -
#3984 hol? -
#3983 illetve az elv miatt, miszerint nem lehet online védelemmel védeni egy offline játékot
@drop: mennek -
#3982 most menek a szerverek ? -
#3981 Az egész felhajtás egy röhej volt egyszerüen a kiadok nem fogják fel hogy elöbb-utobb mindent feltörnek és nem azért mert érdekli öket a játék hanem a kihivás miatt hogy nincs feltörhetetlen védelem. -
#3980 Nincs, én is csak olvastam, hogy az volt a hivatalos oldalon... :D -
#3979 nincs képed arról a razor logolról :D? -
#3978 Nem bírt ki 13 napot:D -
#3977 Na a védelmet feltörték:) Ez már tuti. Feltörték a Ubi szervereit, a játék hivatalos honlapján nemrég egy Razor logó volt látható:) Megállhat a számláló... talán a Ubinak lesz esze, és leveszi az eredeti játékokról is a DRM-et:) -
#3976 akkor megnyugodtam :D -
#3975 Senki sem kínlódik semmivel, tökéletesen megy a játék:) Te kínlódj a crack(ek) másolgatásával. -
#3974 Tök fölös az egész vinyósdi, ugyanis ha nem tudja szinkronizálni akkor automatikusan kimenti a vinyóra egészen addig amíg nem jön rendbe a szerver, amikor rendbe jön a kapcsolat, akkor szinkronizálja. Ennyi. Tök fölösleges itt vinyózgatni, semmiképpen se veszik el a mentés akárhova mented. -
janika1972 #3973 Akkor veszem meg ha olcsóbb lesz,és nem internetfüggö -
#3972 altair cucc :)
-
#3971 de azért várod mint a messiást :D -
janika1972 #3970 Nem kellenek a fájlok persze,csak mókusvakítás az egész,a telepitéskor minden felmegy -
#3969 mivan? -
#3968 ki kínlódik ember? ez most hogy jön ide? :DDDDDD -
#3967 akkor jó :) -
#3966 Nincs drm szerver és megy a warez verzió...
Szal akkor a szerverről nem is kellenek azok a kis fájlok? vki mondja el mi van xDDD -
janika1972 #3965 Kinlódjatok vele,én meg nem veszem ezt a szart! -
#3964 volt már ilyen korábban is nekem, nem vesztek el a mentések. -
#3963 azért én inkább a vinyómban bízom -
#3962 nem kell beállítani semmit. nemrég léptem ki, kiírta, hogy nem tudott szinkronizálni, de a mentés nem veszett el, majd legközelebb szinkronizál. -
#3961 ha nem tudja szinkronizálni akkor sztem bukhatod a mentéseket
ezért állítsátok be hogy vinyóra mentsen -
#3960 Elindulni elindul a játék, csak a mentéseimet nem tudja szinkronizálni... Mindegy, ez nem olyan nagy baj, majd holnap szinkronizálom őket... De a játék megy rendesen. -
#3959 Örülök neki, ne lépj ki mert nem fogsz tudni visszamenni. -
#3958 Nekem éppen most is fut a játék, legutóbbi hozzászólásom óta játszok. -
#3957 hehe dejó -
#3956 Örömmel jelentem hogy megint nem lehet játszani. A szerverek leálltak vagy csökkentetten mennek nem tudok belépni ismét ezen a héten ez a harmadik vagy negyedik ilyen nap. Köszönöm Ubi! -
#3955 most meg nem mondom én tavaly regeltem novemberben... -
#3954 Na örülök hogy ennyien ráálltak a témára:D. Most valamiért nem jó nekem se, de szerintem rendbe jön majd. Nagyon sok achievment van rajta.