Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ac1-hez hozzá sem lehetne hasonlítani.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A fõküldetések meg abszolút sokoldalúak, azok között nincs két ugyanolyan, és azokból is van azért jópár.
Mintha egy gép rakná össze õket 20 féle statikus elembõl: mindegyik jellegtelen, unalmas, személytelen. Nah, ez volt az AC elsõ része. A második nem tudom milyen, mert nem játszottam még vele, de pont azért érdekel, mert a review-k kiemelték a sztorit is, és az új játékmenetbeli elemeket is, és átlag 15 százalékkal jobb értékeléseket kapott, mint az elsõ rész.
Ebben a játékban pont hogy lényeges a story, mert anélkül nem is juthatsz el újabb városokba ha nem haladsz a storyban, nem kapsz új fegyvereket stb.
Pluszba meg ott vannak a véletlenszerû küldetések abból is sok fajta, nehogy ráunjon az ember, amivel pénzt lehet keresni és mellette jó szórakozás is.
Az ilyen tollgyûjtögetés csak a legfanatikusabbakat fogja lekötni, de ott volt pl a szobrok gyûjtögetése a villában ami engem nagyon lekötött anno, mondván egy ilyen kicsi "faluban" nem igaz, hogy el tudják dugni azokat a kis szobrokat, hogy ne találjam meg.
Szóval itt tipikusan a story az egyik erõs oldala a játéknak.
Nem véletlenül volt hanyatt esve tõle mindenki, mikor megjelent konzolra. PC-re sem hiszem, hogy rosszabb lett az irányítás kivételével esetleg.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nem kell megveszem véletlenül se rondítsa el a polcod.
Elméletileg szerdán jön a játék meg és az ajánlott gépigény is pont megvan ,remélem nem lesz röccenés.<#wow3>#wow3>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
GET OVER HERE!
Kicsit FAIL szagú de sebaj. <#vigyor3>#vigyor3>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Kipróbáltam, lovagoltam egy kicsit keresztül kasul, de végigjátszani azt nem fogom soha, ahogyan az elsõ részt sem, mert meguntam hamar a gyûjtögetést.
És csúnyább nem volt...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
4 extra tárgy volt.
1db 10 pontos.
1db 20 pontos
1db 30 pontos
1db 40 pontos
ezek közül volt az egyik altair ruhája az elsõ részbõl.
lehet pc-n nem így mükszik nemtudom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meglehet venni Altair ruháját?Nem csak megnyerni lehet? És mennyi pénzbe kerül? 😄 Ha valódiba akkor nem kell. 😄 A kardja viszont 40 rongy, lehet beruházok rá. 😊)
az alatt lesz az invertory, és abban az OUTFIT néven fogod majd megtalálni...