7877
  • tommygear
    nekem se jó
  • Kongy
    Az a durva h felül ott a nevem is h bevok jelentkezve és mégis azt hiszi h nem xD
  • Kongy
    Uplay accal?
  • CroftManor
    nekem működik pedig a web battle.
  • Kongy
    Jaja, engem se enged be, pedig énis a Uplay acc-al próbálkozok...
  • Atkamon
    Igen, azzal jelentkeztem be... A Ubi accountommal, ami egyben a UPlay account is.
  • elitehun
    De gondlom azzal az acc-al kell bejelentkezni amivel regisztráltad a játékot uplay-en
  • Atkamon
    Én próbéltam regisztrálni, de amikor be akarok jelentkezni azt írja, hogy "We didn't find your gamer ID based on your Ubi account. Did you link your profile in Uplay?"
    És pedig a UPlay-em megy rendesen...
  • enlightened
    Webbattle
  • enlightened
    Srácok miért nem regisztrál senki assassin creed webbattle-re?

teljesen ingyenes és ott eltárolodnak amiket elértetek és achievmentek is vannak amiket ha megcsináltok gamen belül akkor kaptok jutalmat az oldalon, zenét meg ilyesmit, meg barátokat is ki lehet hívni. Teljesen ingyenes az oldal a game alapján frissul ergo ha játszol amikor kilépsz a mentésedből az adatok felkerülnek a profilod alá az oldalon és csomó mindent tudtok ott is csinálni, persze csak az akinek eredeti a game.

Én már regisztráltam és nagyon tetszik, egyszerűen annyi lehetőség van, hogy sose fogok tudni igy letenni a gamet, webbattle-el együtt sosem.
  • elitehun
    Amúgy azokat nemkötelező megcsinálni
  • Atkamon
    Az almákra figyelj.
  • hubispace
    üdv. mindenkinek.
    Lenne egy kérdésem, van egy olyan rész mikor az kis filmet kell összerakni, na most ott van egy feladat és 10 db képből kell kiválasztani 5-öt, viszont fogalmam sincs milyen szisztéma szerint kell, forditásból itélve, ezzel a hatalommal nyirta ki az ellenséget, de hogy ez mi, nem tudom, valakinek ötlet????
  • tommygear
    csak tudod ott a multira összpontosít mindenki... ez egy single játék szal szart sem ér a jelenlegi warez verzió
  • tommygear
    mit törtek fel ne okoskodj már
    elindul a játék de küldetést nem lehet csinálni szal felér egy demoval
  • DarkSector
    ettől még feltörték, a védelmet az hogy nem küldetések mennek, ez olyan hogy pl a battlefield-ben megy a single, de nem megy a multi, akkor azt nem törték fel.

itt az a lényeg hogy játszanak játszhatnak vele, az hogy maga a játék hogy megy az részletkérdés.
    legalábbis részemről.
  • Atkamon
    Vedd meg, és jó lesz:) Nem annyira drága, mint a legtöbb új játék, és egy-kettőnél ezerszer jobban megéri az árát, hidd el.
  • Knabb
    fali...
  • Laca8206
    sziasztok!
    olyan gondom van hogy a játék elején amikor Lucy bejön véressen beszélget velem hogy menjek az Anonymoshoz odamegyek a géphez felfekszek rá és amikor elindulna a gép nagy fehérség lesz a képernyőn és nem tudok mit csinálni
    próbáltam vidókari frissítést is már...
    ez mitől lehet? ötletek?
    előre is köszi
  • Atkamon
    Nem törték fel rendesen, a mostani warez verzióban nem lehet küldetéseket csinálni, csak járkálni...
    Kurva jó a játék amúgy, nagyonnagyon tetszik eddig, már nagyon várom Velencét.
  • Rage47
    nem tudni, mennyit vettek volna meg, ha van wrz...:)
  • elitehun
    Am nem törték fel mert tudtommal küldetéseket nem lehet csinálni
  • elitehun
    8000Ft
  • Rewerse
    Haljátok mennyiért vettétek?Mert láttam a képeken white,black editiont is és nekem nemkell csak a game az mennyi kb?
  • nagypite
    Azzal, hogy nincs warez mennyivel többen vették meg? erről van valami felmérés?
  • DarkSector
    azt fel is törték.
    csak a készítők szerint ezek a bugok szándékossan vannak benne, de feltörték, ugyhogy full feleslegessen számol.
  • tommygear
    kapcsold be a gépre mentést
  • tommygear
    mert sok warezpisti szerint már másnap feltörik a drm-et
  • daneelolivaw
    azt nem igazán értem, miért kell számolni, h mióta nicns működő crack :D
  • bgreg
    intel dual core XDDDDDDDDDDD melyik múzeumban találtad ezt a trágyát?:D megvenném retro cuccnak:D:D:D
  • elitehun
    Én hagyom is de ezt muszáj volt leírni :)
  • tommygear
    haggyadmá most elővette a féléves beszólogatok alreget, főreggel nem mer bejönni
  • CroftManor
    ha olyan géped lenne mint amit lentebb írtál, nem kérdezted volna meg h képes volt megvenni a játékot... szánalmas vagy.
  • tommygear
    végre megvan altair cucca is megcsináltam a 6 tombot
  • Kongy
    Majd akk jön a banhammer te buzi. Senki se kiváncsi rád. Nem mindenki warezgeci.
  • elitehun
    Tudod nem mindenki olyan nolife kocka hogy az élete és a mindene a gép. És nem mindenkinek van hűdegazdag apukája hogy vegyen csúcs szuper gépet neki. Vagy ha már felnőtt vagy és saját magadnak vetted akkor valszeg kisebbségi komplexusod van hogy itt próbálsz menőzni vele. Ne is válaszolj mert a részemről lezártnak tekintem ezt a beszélgetést
  • tommygear
    főleg h minnyá ban
  • Kongy
    Azt láttam. :D Na, mind1, remélem te nem vagy olyan mint ő....
  • bgreg
    a-a szétoffolom ezt a szart
  • tommygear
    takarodj már innen, mivan habzik a szád hogy nem lesz warez?