Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Logot a fórum fõoldalán a beállításokban tudsz berakni...
hogy lehet a ricsa008 helyére valami képet csinálni (nem vagyok az ilyenbe otthon)
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
A Razor írta
here is message from Razor buddies:
This is the first day that we have been working on Assassin's Creed 2 and in this time we have achieved alot. We have bypassed the Ubisoft Launcher and you won't have to keep entering the cd key again and again. Even if you disconnect from the internet, the game will continue. And about the savegames; The Ubisoft server has only started working on March 5th. Only then we have been able to find out where the trigger files go to, their format and other vital information needed to make a working crack. A crack should be released the 5th, 6th or in the worst case scenario, the 7th of March.
A Half-life 3 meg a DN Forever is készül XD
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
(a DDOS mondjuk más tészta...)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Do you know why was Al Tair succeeded in AC1. Because he listened!!!!!! You wrote that game you know this too Ubisoft."
Tényleg ez volt a game elején, hogy Al Tairnak ezzt mondta Al Mualim. Kíváncsi vagyok mikor fogja ezt betartani a UBIsoft és odafigyelni a vásárlóira akik már a DRM elõtt megmondták hogy ez nem lesz így jó.
<#mf2>#mf2><#buck>#buck><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Establisheljétek a jó kurv@ @ny@tok Ubisoft!!
[merlinw.org]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"I don't have any clear information on what the issue is since I'm not in the office, but clearly the extended downtime and lengthy login issues are unacceptable, particularly as I've been told these servers are constantly monitored.
I'll do what I can to get more information on what the issue is here first thing tomorrow and push for a resolution and assurance this won't happen in the future. I realise that's not ideal but there's only so much I can do on a weekend as I'm not directly involved with the server side of this system."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként arról vitatkozni, hogy mi bûncselekmény meg felesleges egy olyan országba, ahol 20eFt érték alatt lopni nem számít bûncselekménynek. Az sokkal szomorúbb dolog....
és amúgyis a skidrow már "feltörte" a silent huntert ami drm-et használ és az se jó
Értem amit mondasz, igen. Csak egy kérdés Feléd. Melyik konzolra vannak JOBB játékok, melyikre van TÖBB?
A feltört box-ra, vagy a nem feltört PS3-ra?
Ha elgondolkoztál róla, a SAJÁT fejeddel, utána érdemes lesz vitáznunk. Addig felesleges. (nem mondom, hogy jó a warez, csak azt, hogy vannak okai, és ez a védelem a prosztata erõsítõ, a széllel szembeni vizeléshez. Mindenképp piszkos lesz a lábszár, el kellene végre fordulni szélirányból, nem a szelet hibáztatni...)
enlightened!
Igen, bûncselekmény. Az a gond, hogy a fogyasztó megtévesztése nem az, illetve ezekre a játékokra nem lehet ráhúzni. EZÉRT van a warez, legalábbis SZÁNDÉK szinten. Sokan ezzel visszaélnek ez tény. Nem véletlen, hogy minden warezes NFO végén ott van, hogy vedd meg a játékot, ha élvezted.
És továbbra is tartom azt, hogy ezek a védelmek csak rontanak a helyzeten, nem javítanak. igen, van aki türelmetlen, és megveszi. Viszont van, aki emiatt a védelem miatt nem veszi meg. Mert tudja, hogy az otthoni 4Mbites neten, még 2 gép lóg, és ha épp mindkét gépen HD-t néznek a youtube-ról, akkor vagy sikerül mentenie, vagy nem... (Ez volnék én) Tehát velem egy POTENCIÁLIS vásárlót nagyon nagy valószínûséggel elvesztettek. Nem mondom, hogy ne védjék a terméket, igenis védjék! Csak arra vigyázzanak, hogy ezt NE az szívja meg, aki fizetett. (Ha egy szúnyog van a haver állán, elõbb elhessentem, aztán ütök. A szúnyogra. Nem vágom állon. EZ AZ.)
http://www.freetvmaci.info/