7877
  • CroftManor
    sztem az az ami benne van a black editionba az a három plusz tomb
  • BIZ0906
    az
  • balika16
    Incorrect usernaame and passworld
  • BIZ0906
    Már megint szarakszik a szerver?
  • Rage47
    igen, egyszerre csak 1 game mehet sztem, mivel net kapcsolat kell hozzá ugye
  • ProGabe #4028
    ha felesben veszem meg valakivel a játékot, akkor itt is szopóka van, mint a steam-es cuccoknál?
  • tommygear
    itt a secret locationsnél van még 3 dolog amit nem csináltam meg azt jelzi, de mik azok? az összes tombot megcsináltam, mik még a titkos helyek?
  • Atkamon
    Na, nekem most incorrect username or password-öt ír...
  • CroftManor
    nyomd hosszan a bal shiftet
  • newil
    Hell o,egy ideje már játszok vele,viszont csak most jött elő az a probléma,hogy sehogy se tudom kinyitni a "kincsesládákat-dobozokat".Mi lehet ennek az oka?Másnál is előfordult hasonló dolog?
  • tommygear
    senki nem szív, tökéletesen működik a rendszer
  • Rodman6
    Elugattam már hogy nem a warez miatt nem jelenik meg néhány cím pc-re, hanem azért mert a konzol elterjedtebb a jobbmódú országokban, ráadásul kellenek az exkluzív címek mert ha mindenre ugyanazok jelennek meg akkor tökmindegy a vásárlónak hogy melyiket választja.
  • Kongy
    Na, az is igaz, de legalábbis a warezra panaszkodtak...

@drop

Már nem vagyunk szivatva teljesen jol mennek a szerverek napok óta. :) (nekem legalábbis)
  • drop
    itt már nem az ubi van szívatva hanem aki eredeti játékkal akar játszani
  • tommygear

sok köcsög vérpisti
  • Dante73
    Uhh.. Korántsem azért, mert a box az övék, és el akarják adni. Nem. Az UBI dos-os támadása miatt, és az egyéb warezes esetek miatt. Tiszta sor...
  • Skynet
    Ezzel azért nem értek egyet,Microfost inkább azért exkluzívolta ezeket a címeket,mert így maradt miért bogzot venni...Ha mind multi cím lenne a bogz egy pc mellett felesleges lenne (már most is az,annyira minimális és fos az exklu kínálata).

De ott van példának az Infinity Ward...Leszarják magasról a pc-t a support egy nagy nulla,a Cod6 pedig egy mezei konzolport.
    És még nagyon sok példa van erre...
    Mindamellett megértem őket, COD4-nél is volt vagy 3-4 millió pc játékos online pc-n eladás pedig épphogy 500.000-et elérte 1 év alatt....
  • Kongy
    Ja, Microsoft ezért szarja le a PC-t nagy ívben (pl Halo 3, Alan Wake, Gears of War 2, Fable 2 és 3) hogy csak egy párat említsek, mert agyonwarezolták a GoW-ot... Éljen. Az ilyen kis sonovabiccsek mint ti, dosos buzik.
  • Skynet
    Sok baromarcú "dosátákoljuk a köcsög Ubit" faszláma elsőként fog Ubiéknál reklamálni amikor ubiék is beállnak a "leszarjuk a pc-t" táborba és minőség helyett csak a szemetet és a fos portokat fogják pc-re nyomni....
    Dilettáns pöcsfej!
    Kapd szét az ubiservert a kis haverjaiddal baromarcú,csak hogy 20 percet tudjál játszani a warez változatoddal.
  • tommygear
    1 gépről dos attack? grat
    am meg 500 Internal Server Error
  • tommygear
    nincs feltörve
  • felegyi
    Ezt lessétek meg. Dos attack a mi gépünkről, így lazán szétkaphatjuk az Ubi szerevereket. Több órára is szétkaphatjuk ha kellő számú Dos-t kaptak a szerót!
  • Kongy
    Heuréka! Emberek, zseni vagyok! :D Vissza akarjátok tölteni a régebbi mentéseiteket? Nos, itt a megoldás! Tegyük fel h elkezded a gamet, eltolod egy bizonyos pontig, kilépsz, és a C/Program Files/Ubisoft/Ubisoft Game Laucher/Storage mappából kiszeded az eddig elmentett játékokat, és átmásolod egy másik mappába. Folytatod a játékot, de ha később kedved lenne megint ugyanazt a missziót megcsinálni csak visszamásolod a saveket a mappába, és felülírod az addigiakat! Persze biztonsági másolat azért kell. :) De ez a módszer beválik. 2 kedvenc missziómat akármikor visszatom tölteni immár ezzel a módszerrel. :)
  • enlightened
    Ha eredeti gamed van nehogy már ne tudj regiosztrálni, van egy kulon registration gomb amivel lehet és ott kéri majd a Serial key-t amit a dobozban a kézikönyv hátoldalán találsz, csak utána tudsz játszani.
  • zsolt515
    Akkor írja ki mikor elindítom a játékot és ott kihoz vmit és be kell írni a felhaszn nevet és a jelszavat és akkor írja ki amit már írtam.....
  • zsolt515
    Akk most hogy játszak?
  • strebacom
    "Ezek a crackerek nagyon durvák. Kemény lehetett, hogy megjelent a Razor logó az ubi hivatalos oldalán.."

Szerintem ez kamu....ki látta van kép róla...mikor ezt mondták én azonnal néztem, de a haverjaim se látták, pedig van egy állandó UBI fan is köztük aki mindig fenn van az ubin....

• Kongy
    Epic Fail.
  • elitehun
    mert valszeg az a belépés nem a regosztráció
  • zsolt515
    HY!
    Amikor az eleján regisztrálni kell akkor ott beírom a nevem és a jelszavam és mikor tovább lépek akkir kiírja hogy: Incorrect username or password
    Miért nem jó?
  • JoeCole
    Csáó én feltettem a játékot és amikor elindítom akkor ugye elkezdi betölteni a patch-et akkor mondom neki, hogy Quit majd megjelenik egy Ubisfot ablak valami regisztrációs hülyeséggel és hiába nyomok bármire nem tudok semmit csinálni kérek szépen valakit segítsen!!

Előre is köszönöm!
  • enlightened
    Na most, hogy végre feltörték, már játszhatnak az eredetivel is nyugodtan az emberek, mert nem lesz akkor több támadás és szerver leállitgatás.
  • enlightened
    Ezek a crackerek nagyon durvák. Kemény lehetett, hogy megjelent a Razor logó az ubi hivatalos oldalán:D.
  • CroftManor
    Kár hogy nem lehet újra játszani a küldiket, így kissé unalmas a céltalan bóklászás. feltettem egy kis venive gameplayt
  • ewuk
    köszi, kipróbálom!
  • Atkamon
    Öh, az, hogy hirtelen megkapaszkodsz a falban, benne volt az elsőben is:) Catch-ledge-nek hívták ott, és kb a harmadik küldetéstől tudtad használni. Itt meg már rögtön a játék elejétől megy minden.
  • watto
    Nem feltétlenül False Aarm :D
    Msot épp találtam vmit a neten, kommentekből azt ovlasom ki hogy működik, bár orosz, és a webfordító eléggé töri, de SZUPER az midnenképp SZUPER , nem?:D Nah mind1 majd kiderül :)

Amugy a játék tombostul- mindenestül hány órás?:)
  • tommygear
  • BIZ0906
    Én még csak most kaptam Leonardotol azt a jó kis pengét és végre támadni is tudok faszán de baromi jól meg van csinálva a játék jobb és hangulatosabb mint az I szerintem. Marha nagyot esik de ha fal mellett van még meg kapaszkodhat és túl élheti ez egy jó kis metéses újítás. Tetszik a game csak 4 órája játszottam vele most kis pihi :)
  • Kongy
    Na kb én is igy érzek az AC2vel kapcsolatban. :))

@ewuk

Fuss fel a falon, és ugorj balra a lécre. Ennyi.