7877
-
#4033 sztem az az ami benne van a black editionba az a három plusz tomb -
BIZ0906 #4032 az -
balika16 #4031 Incorrect usernaame and passworld -
BIZ0906 #4030 Már megint szarakszik a szerver? -
#4029 igen, egyszerre csak 1 game mehet sztem, mivel net kapcsolat kell hozzá ugye -
#4028 ha felesben veszem meg valakivel a játékot, akkor itt is szopóka van, mint a steam-es cuccoknál? -
#4027 itt a secret locationsnél van még 3 dolog amit nem csináltam meg azt jelzi, de mik azok? az összes tombot megcsináltam, mik még a titkos helyek? -
#4026 Na, nekem most incorrect username or password-öt ír... -
#4025 nyomd hosszan a bal shiftet -
#4024 Hell o,egy ideje már játszok vele,viszont csak most jött elő az a probléma,hogy sehogy se tudom kinyitni a "kincsesládákat-dobozokat".Mi lehet ennek az oka?Másnál is előfordult hasonló dolog? -
#4023 senki nem szív, tökéletesen működik a rendszer -
Rodman6 #4022 Elugattam már hogy nem a warez miatt nem jelenik meg néhány cím pc-re, hanem azért mert a konzol elterjedtebb a jobbmódú országokban, ráadásul kellenek az exkluzív címek mert ha mindenre ugyanazok jelennek meg akkor tökmindegy a vásárlónak hogy melyiket választja. -
#4021 Na, az is igaz, de legalábbis a warezra panaszkodtak...
@drop
Már nem vagyunk szivatva teljesen jol mennek a szerverek napok óta. :) (nekem legalábbis) -
#4020 itt már nem az ubi van szívatva hanem aki eredeti játékkal akar játszani
-
sok köcsög vérpisti -
#4018 Uhh.. Korántsem azért, mert a box az övék, és el akarják adni. Nem. Az UBI dos-os támadása miatt, és az egyéb warezes esetek miatt. Tiszta sor... -
#4017 Ezzel azért nem értek egyet,Microfost inkább azért exkluzívolta ezeket a címeket,mert így maradt miért bogzot venni...Ha mind multi cím lenne a bogz egy pc mellett felesleges lenne (már most is az,annyira minimális és fos az exklu kínálata).
De ott van példának az Infinity Ward...Leszarják magasról a pc-t a support egy nagy nulla,a Cod6 pedig egy mezei konzolport.
És még nagyon sok példa van erre...
Mindamellett megértem őket, COD4-nél is volt vagy 3-4 millió pc játékos online pc-n eladás pedig épphogy 500.000-et elérte 1 év alatt.... -
#4016 Ja, Microsoft ezért szarja le a PC-t nagy ívben (pl Halo 3, Alan Wake, Gears of War 2, Fable 2 és 3) hogy csak egy párat említsek, mert agyonwarezolták a GoW-ot... Éljen. Az ilyen kis sonovabiccsek mint ti, dosos buzik. -
#4015 Sok baromarcú "dosátákoljuk a köcsög Ubit" faszláma elsőként fog Ubiéknál reklamálni amikor ubiék is beállnak a "leszarjuk a pc-t" táborba és minőség helyett csak a szemetet és a fos portokat fogják pc-re nyomni....
Dilettáns pöcsfej!
Kapd szét az ubiservert a kis haverjaiddal baromarcú,csak hogy 20 percet tudjál játszani a warez változatoddal.
-
#4014 1 gépről dos attack? grat
am meg 500 Internal Server Error -
#4013 nincs feltörve -
felegyi #4012 Ezt lessétek meg. Dos attack a mi gépünkről, így lazán szétkaphatjuk az Ubi szerevereket. Több órára is szétkaphatjuk ha kellő számú Dos-t kaptak a szerót! -
#4011 Heuréka! Emberek, zseni vagyok! :D Vissza akarjátok tölteni a régebbi mentéseiteket? Nos, itt a megoldás! Tegyük fel h elkezded a gamet, eltolod egy bizonyos pontig, kilépsz, és a C/Program Files/Ubisoft/Ubisoft Game Laucher/Storage mappából kiszeded az eddig elmentett játékokat, és átmásolod egy másik mappába. Folytatod a játékot, de ha később kedved lenne megint ugyanazt a missziót megcsinálni csak visszamásolod a saveket a mappába, és felülírod az addigiakat! Persze biztonsági másolat azért kell. :) De ez a módszer beválik. 2 kedvenc missziómat akármikor visszatom tölteni immár ezzel a módszerrel. :) -
#4010 Ha eredeti gamed van nehogy már ne tudj regiosztrálni, van egy kulon registration gomb amivel lehet és ott kéri majd a Serial key-t amit a dobozban a kézikönyv hátoldalán találsz, csak utána tudsz játszani. -
#4009 Akkor írja ki mikor elindítom a játékot és ott kihoz vmit és be kell írni a felhaszn nevet és a jelszavat és akkor írja ki amit már írtam..... -
#4008 Akk most hogy játszak? -
strebacom #4007 "Ezek a crackerek nagyon durvák. Kemény lehetett, hogy megjelent a Razor logó az ubi hivatalos oldalán.."
Szerintem ez kamu....ki látta van kép róla...mikor ezt mondták én azonnal néztem, de a haverjaim se látták, pedig van egy állandó UBI fan is köztük aki mindig fenn van az ubin....
-
#4006 Epic Fail. -
#4005 mert valszeg az a belépés nem a regosztráció -
#4004 HY!
Amikor az eleján regisztrálni kell akkor ott beírom a nevem és a jelszavam és mikor tovább lépek akkir kiírja hogy: Incorrect username or password
Miért nem jó? -
JoeCole #4003 Csáó én feltettem a játékot és amikor elindítom akkor ugye elkezdi betölteni a patch-et akkor mondom neki, hogy Quit majd megjelenik egy Ubisfot ablak valami regisztrációs hülyeséggel és hiába nyomok bármire nem tudok semmit csinálni kérek szépen valakit segítsen!!
Előre is köszönöm! -
#4002 Na most, hogy végre feltörték, már játszhatnak az eredetivel is nyugodtan az emberek, mert nem lesz akkor több támadás és szerver leállitgatás. -
#4001 Ezek a crackerek nagyon durvák. Kemény lehetett, hogy megjelent a Razor logó az ubi hivatalos oldalán:D. -
#4000 Kár hogy nem lehet újra játszani a küldiket, így kissé unalmas a céltalan bóklászás. feltettem egy kis venive gameplayt -
#3999 köszi, kipróbálom! -
#3998 Öh, az, hogy hirtelen megkapaszkodsz a falban, benne volt az elsőben is:) Catch-ledge-nek hívták ott, és kb a harmadik küldetéstől tudtad használni. Itt meg már rögtön a játék elejétől megy minden. -
#3997 Nem feltétlenül False Aarm :D
Msot épp találtam vmit a neten, kommentekből azt ovlasom ki hogy működik, bár orosz, és a webfordító eléggé töri, de SZUPER az midnenképp SZUPER , nem?:D Nah mind1 majd kiderül :)
Amugy a játék tombostul- mindenestül hány órás?:) -
#3996 -
BIZ0906 #3995 Én még csak most kaptam Leonardotol azt a jó kis pengét és végre támadni is tudok faszán de baromi jól meg van csinálva a játék jobb és hangulatosabb mint az I szerintem. Marha nagyot esik de ha fal mellett van még meg kapaszkodhat és túl élheti ez egy jó kis metéses újítás. Tetszik a game csak 4 órája játszottam vele most kis pihi :) -
#3994 Na kb én is igy érzek az AC2vel kapcsolatban. :))
@ewuk
Fuss fel a falon, és ugorj balra a lécre. Ennyi.