7877
-
Rodman6 #4153 Mert a serialt társítja a felhasználói névhez. Kivévve nem ugyanazt a jelszót és nevet találtátok ki mint én. De annak csekély a valószínűsége hogy engedélyezi. -
#4152 Ez nemattól függ, hogy hol lakok. Nekem valami a gépemmel van. A játékok közben elmegy a net. Decsak akkor ami nagyon érdekes és az istense tudja hogy miért. -
#4151 De minek mind a 3? Ha van serialod be tudsz reggelni username-t meg passwordot magadnak. Ha meg username-t és passwordot kapsz akkor már valaki bereggelte és akkor meg serial nem kell. -
#4150 Na, sikerült alkotnom valami SUPERBLEND félét! Igaz, nem olyan jó mint a gyereknél, de nem is semmi. :) Még finomítani kell, mert amint eleresztem a házat elmúlik a hatása, és amint egyszerűen elkezdek gyalogolni, megszünik...
Superblend 01
Superblend 02 -
#4149 LOL -
#4148 Te nemvagy ép ember. -
Rodman6 #4147 De nekem nem kézikönyv kell. Kivévve ha benne van a serial/username/password. Küldd el postán vagy fényképezd le és rakd ide ki. De csak akkor érdekel ha mindez bele van írva, amúgy meg nem. Úgyse szeretek olvasni. -
#4146 hát ez lol :D -
#4145 hol élsz te? :D kádba születtél vagy mi? -
#4144 a vesém nem kell? -
imgood #4143 Te nagyon hülye vagy ember :D -
#4142 Ráadásul egy fasza kis kézikönyvet is kapsz :D -
#4141 Vedd meg Steam-en, és akkor még el sem kell menned az üzletbe, ugyanolyan, mintha ide valaki leírná, és a "körülményes" dobozt és lemezt sem kapod meg:) -
#4140 Sőt, tökre megéri, mert a felhasználó nevet és a jelszavat te választhatod!!!:D
KaszaN: Nekem péntek óta van meg a játék, eddig semmi bajom nem volt a DRM-el, ma egy kicsit több ideig kellett várni, amikor belépett, meg tegnap este, amikor az az állítólagos Ubi szerver feltörés volt (ami szerintem csak sima szerver leállás volt) kb fél óráig nem tudtam belépni, de ennyi, mostmár megy jól. Ha az interneted szar.. az gáz, azt csak te tudod megoldani... :D Én is Győri vagyok, és nekem soha semmi bajom a netemmel, pedig nem egy überszuper gyors havi 10000 forintos net. -
Rodman6 #4139 Az túl körülmányes. Egyszerűbb ha ide kiírsz egy serial/user/password-ot. Így perjelekkel. oké? Mi olyen bonyolult ezen? -
#4138 Persze, a boltban az eladó bácsi 8k-ért ad. Még dobozt meg lemezt is kapsz mellé... -
Retom #4137 Valaki biztos tud adniXD -
Rodman6 #4136 Tud valaki adni felhasználói nevet, jelszót és egy sorozatszámot? -
#4135 Nemdob le egyszersem? Vagy nemakad meg a töltés? És mivan azzal mivel a legtöbben panaszkodnak, hogy nemtudnak akkorfelmenni játszani amikor akarnak. Meg nekem sokszor egészdélelött nincs net. -
#4134 tapasztalatból mondom h bátran megveheted :D -
#4133 Hát azt meg mondtam, hogy nem merem megvenni a DRM miatt. -
#4132 másodikat -
#4131 Az elsőt? 10szer kivittem. -
#4130 akkor ha megvetted mér nem viszed végig? :D -
#4129 Nelegyé már ilyen. Nemvagyok warezos vagy nem merem megvenni a DRM miatt. Az elsőt is megvettem a megjelenés napját. -
#4128 kunyizz a warezba -
#4127 Namár, valaki. :( -
#4126 És itt szerinted mozgathatom a kamerát. -
#4125 Igen, de a gyerek azt mondta (aki feltöltötte( h bármikor elő lehet hozni...
@KaszaN
Keress YT-on videót és láthatod mozgásban xDD sőőt! Nem is kell keresned, Itt az enyém -
#4124 De én úgyakarom, hogy abból a szögből emeikből én akarom ezért egyszerűbb a mentés. :( Nem azért kell mert köcsög warezos vagyok és nemvagyok képes megvenni a játékot hanem mert nem merem megvenni a játékot a DRM miatt és demonak használva leszedtem a hamisat. :/ -
#4123 az egy bug sztem -
-
#4121 Egy kis nosztalgia egy gagyi gyerek tolmácsolásásban. :D (Dezmomnd Szmájl xD) -
#4120 Hi
Feltenne valaki valahova egy olyan mentést ahol Ezionak már minden ruhája meg fegyvere meg az Altair cucc is megvan? Megakarom nézni. -
#4119 Amit CroftManor linkelt. -
#4118 milyen super blend? -
#4117 Nekem nem müxik a superblend pedig azt csináltam amit a vidiben... Vagy ez csak a Bonfire of the Vanities DLC-ben érhető el? -
#4116 Ööh, nekem működik, csak sokat kell várni:S
Igen, ez a Da Vinci féle repülőszerkezet. -
grimm13 #4115 Ez a Leonardo da Vinci féle repülő szerkezet ? -
#4114 Csak Forlíban lehet, mivel atz a Battle of Forli DLC-hez volt...
Nektek müködik most a DRM? Mert nekem nem....