Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
már kibeszéltük ez tegnap történt
Sok értelme van a wareznek ha nem mennek a küldetések. 😄
De megy. Csak épp küldetéseket nem lehet csinálni. De azért mûködik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem megy a tört. Tegnap este óta az Ubi szerverek is mennek minden gond nélkül.
Chris Redfield
wattafakk.
ekkora beégést most hallottam hogy leálltak a DRM szerverek, és a tört ennek ellenére meg megy!!!
😄

Ti mennyi tollat, szobrot és jelet (glyph) találtatok meg? Valaki nézte már, hogy ugyanott vannak -e mint a konzolos verzióban?

snake200
beszélni kéne azokal a fórumozókal!!!

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Shep
Ez a mondat érdekes "A fórumozók szerint ugyanis - hiába állít mást a Ubisoft - a tört Assassin's Creed 2 tökéletesen mûködik, és ugyanaz, mint a bolti verzió."

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát mondjad az uborkásoknak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

snake200
http://www.gamestar.hu/lealltak-a-ubisoft-drm-szerverek.html

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Pluskast
Na ja az SH5 is elvileg single....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Rage47
de a CS multis játék, az AC2 meg single😊
Pluskast
Detto én is melózom. Majd ha esete fele haza megyek meglesem.

Shep
Jó hát nekem nem kell bemutatn ia steam-et meg a CS 1.6-ot 😊

Kandurex
Tökéletesen megy, tegnap volt pár óra leállás és a huszárok kárognak...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Annyira azért nem kell patáliázni, volt pár óra kimaradás, ahhoz képest, hogy induló új védelmi rendszer, nagyon minimális gondok adódtak,...amikor elkezdõdött a Steam, na azzal volt igazán szopások, heteken át...szóval ez a pár órás kimaradás még semmire nem ad okot

Miért most nem megy? Ez talán a tegnapi leállásnak az utóhírei, és nem a mostani helyzetet tükrözik.

/dolgozom, tehát nem tudom megnézni hogy megy-e/
Shep
Komolytalan, megvettél egy offline játékot és nem tudsz vele játszani online okok miatt.

Pluskast
Nekem ment még hajnali 1-kor is 😊 Persze lehet hogy azóta leállt.

Cumshot
Hahahah na ennyit a UBI-ról.
Vicces. Ezzel igazából nem a kalózokat szopatják be, mert a warezosok 95 % -a amúgy sem venné meg a játékot, hanem azokat a potenciális vásárlókat bukják be, akik esetleg meg akarnák venni az eredetit. Vagy azt várják, hogy majd valami hajtóvadászat indul emiatt a kalózok ellen? 😄

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Krisztiam
sziasztok, na megrendeltem a játékot a game.co.uk-ról! figurával együtt vettem! 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

enlightened
De kár, azért érdekes ez a raymond kisasszony. Amikor kijött az everquest 3 hónapig napi 10 órában tolta:S. Igazi kocka!

CroftManor
jaja, engem is. Ebben a részben össz vissz 3x vagy a jelenben. 1x mikor beszállsz az animusba az elején, másodszor mikor találkozol a csapat többi tagjával, harmadszor meg mikor...

Nothing is True, Everything is Permitted

tommygear
pont az a jó a 2ben hogy nem kell olyan sokat a jelenbe lenni, engem kurvára idegesített az 1ben hogy szinte minden küldetés után a laborban kellett szerencsétlenkedni
Sajnos ebben a részben sem lehet megdugni a szõke nõt, ha erre gondolsz.
enlightened
Srácok, most már tényleg nagyon furán érzem magam, mert már 3 embert megöltem és Desmond még mindig nem szállt ki a gépbõl. Itt nem lesz olyan mint az 1-ben volt hogy néha kiszáll és elbeszélget Lucy-val? Mert eddig még egyszer lehettem Desmonddal az eleje óta. Valaki írja már meg hogy ez miért van, valamit én rontok el?

CroftManor
itt egy hasznos oldal bár eredetileg xboxhoz van, de ti is használhatjátok, a tollak és kis szobrok pontos elhelyezkedése van rajta többek között, ha rákattintasz kidobja a pontos helyét

tommygear
fogadás miatt van kint, nem csak úgy
Kandurex
Ez a célja. Nem is azért van kirakva, hogy számolgasson magának.

Nemtom, de nekem ez a "Nincs jól mûködõ warez..." és az óra kicsit olyan flegmának tûnik, hogy na "ezt nektek warezosok"
CroftManor
Rodrigo Borgia?

Még nem sokat toltam, de egyszer láttam kiírta hogy "valamit elértem" és ennyi... tehát itt sem lehet másként.
Kongy
Az agyamra megy ez a kötelezõ DLC-zés. Kizökkent a fõszálból... már mennék megölni azt a mocsok kövér faszt. 😄 nemtom mi a neve, de 2x is meg kellett vele küzdeni és nem halt meg. <#szomoru2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
hát nekünk ez xboxon úgy mûködött h felregeltél u playre és automatiksuan megkaptad a plusz tombot a birtokon meg mindent. de pcn nem tom h van

tommygear
na azt nem találtam, hogy pontosan miket kell teljesíteni :S
tommygear
ja vágom, kössz
CroftManor
hát nekem volt rá példa h itt is kivédték, és ráadásul ugy h valaki mással harcolt a katona és kivédte!

tommygear
ideje, holnap jön nekem is a game 😄
enlightened
Örömmel jelentem hogy az UBI helyrehozta a hibát, újra mindenki tud gamelni. Ideje volt már. Megyek is a gamebe.

Atkamon
Hát játék közben el kell érni célokat, amiket leír a UPlay oldalán... Olyan, mint az achievment...

elitehun
Altair ruháját pl akkor kapod meg ha megcsinálod az Assassin tombokat. Biztos láttad már videóban Altair ruháját (a fekete)
tommygear
itt ezeket majd hogy lehet megszerezni??
olyanok ezek mint az achivementek h pontot kapok feladatokért?
Atkamon
Ha belegondolsz, ha észrevesznek is, honnan kéne tudniuk, hogy ki fog csúszni egy kés a csuklódból? Az 1ben szerintem gázabb volt az, ahogy kivédték... Ugrásos szúrást meg most is kivédik ha Exposed vagy.

Nekem inkább az nem tetszik, ahogy megölök két embert low profile-ban a Jézus pózban(<#eplus2>) és senki még csak meg sem látja...

enlightened
Hali, ma hallottam az assassin's creed 2 WEBBATTLE-rõl. Szintén csak azoknak elérhetõ akik megvették a gamet eredetiben ugyanuhgy mint a UPlay.
Webbattlere felkerulnek a statjaid és rengeteg rewardot kaphattok itt is. Zenét, Contenteket, Wallpapert ilyesmit.

Akit érdekel itt kap egy kis izelítõt.Assassins's Creed 2 WebBattle

MerlinW
Oké, dizájner-dizájner😊 Szerintem a srácok mint látványvilág-dizájnerre gondoltak, de miután többértelmû szó, egyezzünk ki döntetlenben😊

[merlinw.org]

NA pl nekem nagyon nem tetszik a játékban h csak lazán leszúrhatok mindenkit a kis késsel v mi az. Legalább az elsõ részben kivédték már mikor észrevették de itt semmi.
Atkamon
Öh, én nem látom.

[url=]Erre

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Banner csere erre?

[/url][/img]

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit