7877
  • syberia2
    Most vittem végig, jó volt!
    Ezeket nem értem: -Az egyik videóban, mikor ezió paját megölik, még nincs rajta a kapucnis ruha. Játékban nekem már rajta van. ?
    Aztán: -Miért volt véres Lucy ruhája az elején
    -Mi volt az az aranyalma,
    És: -Miért Desmondnak szólította Eziót az a nő a végén?
  • pxxl
  • nagypite
    Jaja olyan is volt hogy fent maradtak éjjel mert, hogy jönni fog a crack lol
  • tommygear
    videó alatt lévő zenének nem tudjátok a címét véletlen?
  • tommygear
    a legjobb az hogy valaki beír egy kamu hírt hogy jön ma este a krekk és fél napig erről megy a duma hogy jajj de jó :D
    utána meg csak lesnek :DD
  • Skynet
    Nem,van razoros release,egyébként a skidrow müxik a razor crackel...Nincs semmi gond razorékkal,csak telenyomták a netet warezboyok az ál razor AC2 hírekkel...
  • pxxl
    de razor csak a skidrow-s krekket buherálta meg nem? mert azza fagyott a játék vagy mi :D szval razor kezd szétesni? :D
  • Skynet
    Az a visítozás amit a torrent oldalakon levágtak a Metro2033 RAZOR megjelenése miatt...:DD
    Valaki behíresztelte hogy a METRO-val együtt jön a razortól a DRM elleni megoldás....Nagy fail..:D
  • Rowlend
    Aha, origi kulcs :D végén 1911-el
  • JethroHUN
    Nesze b+ GH51-45EF-8GS3-1911 ez origi kulcs ha nem megy akkor hulye vagy.
  • enlightened
    Ember vegyél már vissza. Senkinek sem kötelessége odaadnia a serialját, az a saját tulajdona amiért fizetett. Vedd meg a gamet, vagy várj a törtre(ami eléggé nem tudni mikor lesz). Végre egy game amit tényleg nem tudnak feltörni normálisan.
  • robotnyk
    elsőre sem volt vicces, találj ki valami újat.
  • pxxl
    nekem jöhet csak 10,000 ft-ot utalnék át magamnak, de visszaadom köv hónapban :) (ki kell fizetni a vodkafont...rohadt e-számla) megvan kp-ban, cask lusta vagyok elmenni a bankba :D
  • Morfi
    Szerintem volt itt serial, csak valaki kitörölte, hogy te ne láthassad :D
  • tommygear
  • rage at work
    Esetleg bankkártyaszám PIN kóddal nem kéne?
    :-)
  • Rodman6
    Azt hittem reggelre ki lesz írva vagy 10 serial. Mi a *****-t csináltatok eddig?
  • robotnyk
    na, hát a végére értem. a sztoriban voltak lukak, néhány elég durva is, de érdekes volt, és hosszabb, mint az első. tetszett, hogy a plot küldetéseiben gyakran volt valami csavar, nem volt annyira egysíkú, mint az első. az irányítással voltak problémáim (mindig akkor gondolta, hogy mászni akarok valamire, mikor épp veszettül üldöztem valakit), de tetszettek az új mozdulatok. kiváncsi vagyok a lezárásra, elég grandiózus lesz a végén kiderült dolgok alapján.

a maradék 2% a 46 elmaradt toll.
  • nagypite
    Adjatok neki serialt nem látjátok, hogy elvonási tünetei vannak? lol Még a végén kárt tesz magában
  • Laci82
    Ooo apám még másoljuk ki a serial számot ide.
    Nemazévettemmeg,hogy más ingyé éljen belőle
  • Rodman6
    De azért próbálkoztam na. A próba után feltűnt a búza is. Igaz először tehén hangutánzó szóra gyanakodtam.
  • Kongy
    Eleve azt kéne belátni, hogy senki sem fog neki serailt adni, mert senkinek sem ment el a józan esze.

Amúgy ezt a serialt találtam próbáld ki: HVC-TJ7Q-SVRM-CTDR-PIDV
  • grimm13
    Ez de durva .... nemhogy az nem tűnik fel neki hogy a 2 szó azt adja ki hogy "buza" de még ki is próbálja xD
  • tommygear
    csak trollkodik itt
  • Expert26
    nagyon faja a vége
    lassan jöhetne a 3. része :D
  • KaszaN
    Hát ez kész!
  • CroftManor
    érdekes, off topikba meg ezt írta
  • Rodman6
    Nem fogadja el.
  • KaszaN
    Szabadmegkérdeznem miértnem ITT fárasztod a népet?:D
  • tommygear
    eltakarodnál már innen?
  • elitehun
    OKÉ

Acc:BÚ
    Pass:ZA
  • KaszaN
    xD
  • Rodman6
    Írjátok ki mindannyian, én meg bemásolom a warez topikba oké?
  • Rodman6
    éppen azért kell a neve meg a jelszava is.
  • Rodman6
    De most hiába írom az én profilomba a te széria számod... Nem fog működni a játék, mert azt a szériaszámot társította a te profilodhoz, és nem fogja engedni hogy azt másikban is használják.
  • CroftManor
    ha valaki aktiválja a serialt akkor te már azt nem fogod tudni használni. nem tűnt még fel?
  • KaszaN
    Ha meg is veszed a játékot nincs ráirva se a nicknév se a jelszó és szerintem a jelszó sem. Azt neked kell csinálnod...
  • Rodman6
    Mi olyan bonyolult ebben? Egyszerű mint a fagolyó. Kimásolod a dobozodról, utánna pedig azt is mellé írod milyen nevet és jelszót adtál meg az UBI accountodban.
  • Rodman6
    Azt mondtam hogy add meg a serialt és a bejelentkezési adataid mert ....
  • KaszaN
    Most nemértem mit aszondtál.