Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Melyik felét nem lehet érteni annak hogy a 2. részhez semmi köze?
enlightened

Valaki hívja már fel Raymond kiasszonyt és mondja már meg hogy elegünk lett!!!!!!!!

szintén zenész. még egy két ilyen, és törlöm ezt a szart.

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit

MerlinW
<#law>

[merlinw.org]

Shep
Már írtam pozitívat is, csak te nem vetted észre 😛 Amúgy én is szeretlek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

enlightened
Téged valszeg másik szerverre enged be, nem a lekapcsoltra.

MerlinW
Álítólag csak tegnap kezdtek neki (Reloaded legalábbis Alice után fogott hozzá), egyébként a szerverleállások miatt õk is meg vannak lõve, hiszen kell nekik a szerveradat a töréshez. Szóval a fagyi visszanyal😊

[merlinw.org]

elitehun
Jah azt nem tudtam<#smile>
enlightened
Shep te mióta a fórumon vagy csak a negatív szöveget tolod. Tudsz valami pozitívat is mondani?

Shep
De te valami belsõs vagy, te nem számítasz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
az vicc.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Persze hogy nem de kis próbálkozás után engem mindig beenged, de van hogy azonnal
Shep
Mindegy egy tuti, ha a SC-ig nem javítják ki a dolgot, vagy nem lesz törés akkor inkább nem veszem meg.

enlightened
Azért örülök hogy most ez az új cucc kicsit feladta a crackereknek a leckét. El vannak vele már egy hete😄.

Shep
Nyilván nem így van ,de ha megveszel valamit ma akkor azzal majd csak 3 hónap múlva akarsz játszani? 😊

elitehun
Ezt most úgy mondod mintha már soha többet nem lehetne vele játszani
MerlinW
"Ötödik napja tartják DoS támadás alatt az Ubisoft szervereit. Mostanra már azokat az új kiszolgálókat is amelyeket a vasárnapi órákban helyeztek üzembe a vállalat mérnökei. A támadások száma a kalkulációknak megfelelõen arányosan megoszlott, azonban amire nem feltétlenül számítottak, a napokban csaknem megtízszerezõdöt a kéretlen csomagok száma (DoS)."

(Gameinformer)

A szóbanforgó Ubi szerverek:

216.98.51.199
216.98.51.201
216.98.51.202
216.98.51.203
216.98.51.204
216.98.51.205

[merlinw.org]

Shep
És akkor mi van, a játékosokat marhára nem érdekli, hogy miért nem tudnak játszani egy olyan játékkal aminek kifizették az árát.

elitehun
Lehet direkt csinálták<#ravasz1>
enlightened
De tényleg most már mindennap ez lesz?😄 Ez szerintem ilyen közösség építõ event. Mert ilyenkor az ubi forumon nagyon összetartó közösség szokott létrejönni.

elitehun
eddig nekem is az volt. de ynugi majd vmikor be fog lépni gondolom XD
enlightened
nekekm incorrect username and password

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

elitehun
Engem enged valami oknál fogva 😄
snake200
már ha enged játszani

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Kongy
Fagy a Ubi fórum és lassú. 😄 Hát én szétaszalom magam. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Credits után lehet még szabadon kószálni, szóval a fõszálat végigtolom, aztán még szórakozok kicsit. 😊

Shep
Az Ubinak fel kellett volna készülnie rendesen a dömpningre, nem pedig utólag magyarázkodni.

elitehun
Hátmég Altair ruhája<#vigyor2>
enlightened
Már végig rohantál rajta? Én pénteken kjezdetem és 18 %nál tartok. Gyûjtöm a feathereket ládákat tornyokat midnent. Nem csak a fszûlon kell végigmenni a több dolog is jó.

Kongy
Vicc az egész. 😄 Én pénteken megvettem. Tõkéletesen ment, egészen vasárnap délutánig. Azóta baszogatják a szervereket vagy nemtom...

Shep
Na ezek már szép képek.

enlightened
Igen ilyen fagaysztják a fórumot mert tele lenne a gamerek szidalmaival percek alatt.

Kongy
Rohadjanak meg, várjanak amíg végigjátszom, még 10-20 perc van hátra belõle basszák meg! 😄 Aztán törhetik.

enlightened
Mi az hogy leállitja a szervert???????? Megvettem a gamet és azóta csak a leállások mennek, ezért nagyon remélem hogy kapuk valami plusz contentet vagy valamit mert ez már tûrhetetlen. Mondjuk ha a crackerek ellen kell, akkor kibírok több napot is game nélkül csak ne tudják feltörni😄

Hajrá Ubi, ne hagyjátok, hogy feltörjék😄.

Shep
Nem igazán értem mi a bajod neked is, megjegyeztem, hogy jó játék ez amivel játszani se lehet, erre támadjátok az embert. Persze érthetõ, mert kifizettétek a súlyos ezreseket és felháborító, hogy nem tudtok egy offline játékkal játszani online gondok miatt, de ettõl még nem a másikkal kellene vergõdni. Én is köszönöm 😊

Kongy
Ubi forum befagyott megint, ez jelent vmit. 😄

snake200
nyútsatok be petitciót az ubinak adjanak ki egy hivatalos offline crack-et<#mf2>

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kill3r21
állitólag azért áll/állt a szerver mert a crackerek akarnak leszedni fileokat amik kellenek a feltöréshez 😛 és ubi állitotta le õket!
Kongy
Lassan? Engem be se enged. 1 órája még semmi baja nem volt.

snake200
nah lassan azé jönnek a hibák

tommygear
am ez is csak duma volt, hogy ha megszakad a net akkor próbálkozik visszalépni... ma megszakadt a netem 1x restartoltam a rútert ami után rögtön lett és baszott visszatenni
sõt fentvan a patch is és mégse pontosan ugyanoda rakott ahol volt
snake200
nem tudom mien hosszú lehet a sztory, de igazad van ez is egy megoldás<#eljen><#eplus2>

Kongy
Várjatok! Az a poén, hogy MÉG BE IS VOK JELENTKEZVE UPLAYEN IS! BESZARÁS! ÉS IGY NEM ENGED BE HIBÁS JELSZÓRA VAGY FELH.NÉVRE HIVATKOZVA!

Kongy
Ez mi a faszom, amikor a jelszóemlékeztetõt kérem ez jön be:

Server Error in '/login' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

Hát ez az EPIC FAIL emberek! 😄

cracky86
szerintem csak a játékidõt akarják kitolni nem? <#eplus2>

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

snake200
mi az? mi az? megint nem jó?

Kongy
Az a sors fintora, hogy ugyanazzal a felh.névvel meg jelszóval nem tok belépni, amivel a fórumra belépek. 😄 Tehát nem törték fel az accomat és a DRM szar... fasza. Megint.

elitehun
Mint már mondtam azok csak altair ruháját oldják fel ^^