7877
-
#4233 És netetfizetni arra van pénzed, de egy olcsó és remek játékot venni arra már nincs. Grat! -
hapi #4232 Hát pedig én megvárom a warezt nem baj ha fél év múlva jön, időm van pénzem nincs... -
#4231 Rodmant nagyon unatkozik, de sajna ez még így lesz nagyon sok ideig. Warezolók azt hitték majd ez is fel lesz törve pár nap alatt. Már 16 napja nincs warez verzió. Azt hiszem ezúttel tényleg az Ubi nyert és a warezolók szívták meg. Ha ilyen jó ez a védelem, és tényleg nem fogják feltörni szerintem ezután minden pc-s gameben találkozni fogunk vele, mert a többi cég is megveszi Ubi-tól. -
#4230 Fogalmam nincs, persze azért lehet beállított kép is, szinte mindig más szöget mutogatnak a box -os képeknél...mondjuk nekem mindegy, nem izgat egyik platformon se a játék, csak azt mondom amit a képek mutatnak. -
#4229 de ez nagy kamu mert én boxon tolom és nekem egyáltalán nem ilyen ronda. -
#4228 Nem tom, szerintem mondjuk nem olyan húdesokkal szebb, kicsit olyan világosabbnak tűnik az egész, és erősebb az Overbright. -
#4227 Más szögből van készítve, átnézve a többi képet, mindenhol gyengébbnek tűnik a box. -
#4226 ezen főleg ronda a box -
#4225 pont hogy a ps3 csúnyább sztem és a box van egyszinten a pc-vel -
#4224 Ebből is látszik, hogy a PS3 és a PC grafika kb egy szinten van, de az Xbox kicsit veri őket. Sokkal szebbek a fényeffektek. -
#4223 PC vs Xbox 360 vs Playstation 3
Ha volt már sorry! -
#4222 dehogynem, assassin ruhába megyünk már ki erre a térre ahol akasztanak :) -
Rodman6 #4221 Megmondalak az óvónéninek ha nem adsz egy szájbab#&&ott serialt! -
#4220 ne válaszoljatok már neki, nem komolyan gondolja csak azt hiszi nagyon poénos mert 12 éves létére van nete -
Rodman6 #4219 A zöld szörnynek nem lehet nekimenni mert game over. -
Rodman6 #4218 ______________________________________________________________________
I * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *I
======================================================================
vagy ilyen pacman, csak iránytani nem lehet.
-
#4217 Fogd már fel, hiába van egy valós cd kulcsod, eredeti lemez nélkül nem fog menni a clonecd-s verzió sem :) azért kell a crack tudod a kis exe amit át kell másolni. Szerintem törj be az ubisofthoz ma este és szerezd meg az eredetit és máris játszhatsz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!10 éve jogosan járó börtön után, természetesen -
Rodman6 #4216 Aki megadja a serialját, addig én is megadom neki a Tapsi Hapsi Játszóháza c. pc játékom serialját cserébe. Szerintem duplán jól jártok. Más alkuba nem megyek bele. Ennél jobb ajánlatot senkitől nem kapnátok. -
Rodman6 #4215 Na van már serial? Szeretnék játszani -
Rodman6 #4214 Valóban elég arcade a harcrendszer, jobbegérgomb+shift és már el is van vágva a nyaka. De nem nagy probléma mert talán így a legkényelmesebb. -
#4213 Mi?! a sztori az igenis király, hát az ölés, az tiszta árkád, állandóan az őröket lekardozni, mert Mario is éllandóan sereggel megy, húúú de assassain :D 50 zsoldossal betörni a városba >.< alig kell vkit ugy igazán sunyiba levadászni, csak a side questekben :| -
janika1972 #4212 Azt hogy nemveszem meg.....hihihihihi -
#4211 Nekem egyik ismerősöm ezt mondta mielőtt megvettem az AC2-őt (ő már végigtolta novemberben Boxon) . "Figyelj, az AC2 kurva jó játék, de a sztorit szard már le, mert nem ér semmit, az ölés a lényeg az egészben" xD Na, ennél a pontnál nem mondom h mit gondoltam róla. :D -
#4210 Ja én se igazán, hogy angol nélkül egyesek hogy tolják. De általában ők azok akik 1-2 nap alatt kijátsszák, nekik csak az a lényeg hogy rohannajank végig rajta és mészároljanak picit. A sztori hidegen hagyja őket mert úgysem értik. Aztán amikor végeztek vele leszólják hogy uncsi meg kevés a játékidő, azt nem írják oda hogy az egészből semmit nem fogtak fel. -
#4209 Nem 12 hanem 20. És olyan nincs hogy nem engedi befejezni. Bármikor ujramegfejtheted amilyet nincs még meg. Amúgy ha elakadsz benne megnyomod a kék gombot(XBOX360 controllerrel tolom, szal nem tudom melyik bill.) és Shaun segít neked, onnan már gyerekjáték az egész csak tudni kell angolul az alap. -
#4208 Hát, gyűjtögetés nélkül nem tudsz 100%-ra jutni:)
Sosem értettem, hogy lehet úgy játszani egy sztori orientált játékban, hogy egy szót sem értesz az egészből:) Mindegy, erről már tárgyaltunk régebben... Tanuljatok angolt!!! Jó nyelv, és gamereknek(játékosok :P) kötelező!!! -
#4207 25-30 óra. -
#4206 Kb milyen hosszú a game? 100% ra persze, mondjuk a gyűjtögetést ne számoljuk, és amúgy a tollakat h a manóba lehet megtalálni? fuss körbe eagle vison ben a mapot o.O -
#4205 Youtube-on fent van csak írd be hogy Truth -
#4204 hát azért mert itt még nem ölték meg az apját... utána veszi fel hogy megbosszulja a családja lemészárlását. nem tünt még fel? :) -
syberia2 #4203 Ja!
Ugye az van, hogy ha megtalálunk azt hiszem 12 feliratot a falakon, kapunk valami videót. Valaki el tudja küldeni? Nekem az egyiket nem engedte befejezni... -
syberia2 #4202 Igen, tudom h felveszi a ruhát, de pl ebben a videóban még normális ruhában volt..
A többit már értem köszi
-
#4201 A válaszok. Legalábbis én így fogtam fel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy videó amiben mutatja a hogy Ezio felveszi a ruhát
valszeg azért volt véres Lucy ruhája mert útközben kinyírt pár őrt
Az az aranyalma az éden egyik darabkája
Azért (ezt mondta is a nő) mert desmondhoz beszélt. Mondta is a nő hogy nem istenek csak előtte(valszeg arra gondol ami az Éden-nel történt, mellesleg ezt megnézheted a TRUTH videóban. de a lényeg az hogy ezzel az almával irányították az embereket, de Ádám és Éva megszöktek vagy megpróbáltak megszökni.) éltek -
syberia2 #4200 1.: Tényleg nem tudok angolul
2.: De.
3.: Még mindig nem tudok angolul, ezért kérdeztem, h mi a fene az... -
#4199 off: jó az aláírásod :D -
#4198 Na, ha ezeket nem tudod, akkor 3 tény van: 1.) Szellemileg visszamaradott vagy, és feledékeny is, mert elfelejtetted a spoilert, másik eset, hogy nem tudsz angoul, mert azt, hogy mi az az alma el is magyarázzák nem egyszer. 2.) Nem toltad végig az 1-et. 3.) Feleslegesen toltad végig a 2-t is, ha a lényegét, a Piece of Eden-t nem érted mire jó. -
Dobronski #4197 -
syberia2 #4196 upsz -
#4195 spoilert használjátok már légyszi -
syberia2 #4194 *Apját, nem paját:)