7877
  • tommygear
    nemtudni ezt
  • BIZ0906
    Egyszer majd valamikor őőőő pont ma vagyis holnapra már tuti xD jah nem inkább jövő héten az már nagyon tuti hoppá még sem xD
  • Rewerse
    Sztem énis megveszem de mielött megvenném mondjatok pár véleményt pls hogy szerintetek lessz e valaha crack.(Mert sztem nem)
  • DarkSector
    grat hozzá.
  • Jobboka
    na embörök legyünk happy -k együtt :D megrendeltem a gamet, holnap délu. meek érte Pécsre :)
  • JethroHUN
    Hajrá
  • Rodman6
    Ha holnap sem lesz serial, lelövöldözök mindenkit ip cim alapján.
  • robotnyk
    poén lenne mondjuk a nagy pallóssal, leugrasz valahonnan, gurulsz, és beleakad a földbe :D
  • Atkamon
    Nem lehet megtartani a kétkezes fegyvereket, nem tudnál velük futni, a villába meg nem kellenek.
  • robotnyk
    kétkezest csak ellenféltől lehet elvenni, és csak átmenetileg használhatóak.
  • enlightened
    Szeretnék kicsit visszakanyarodni a gamehet, mert nagyon eltértünk.

Valaki nem tudja hol lehet 2 kezes fegyókat szerezni. Pl lándzsát? Mert fegyverboltban egyelőre nem láttam és amit meg elveszek disarmmal a katonáktól azt nem tudom megtartani mert el kell dobni egyszer. Később a játékban lehet majd vásárolni hogy ott legyen a villában? Vagy majd csak az assassin creed 3-ban?
  • Kongy
    a gond az, hogy van warez topik bazzeg. xD Nyisd má ki azt a csipás szemed. xD
  • hapi
    Nem értem mi a gondotok azzal hogy valaki beírja ide hogy nem veszi meg ezt a játékot. Mivel nincs belőle warez ezért warez elleneseknek jelenleg kuss van...
  • tmisi
    Majd lesz idő, amikor azt is lehet másolni.
    Amúgy én eredeti helyett jobban szeretem a jogtiszta szót, mert pl. egy EVM kiadás már nem eredeti Ubisoft kiadás.
  • MerlinW
    Nem kell róla beszélni:) Szerintem az sem érdekel senkit, hány eredeti játékod van. Egyébként sincs semmi közünk egymás magánéletéhez, anyagi helyzetéhez, stb. Ez egy fórum, nem baráti kör:) Arra ott van a privát üzenet, illetve a többi kommunikációs csatorna - esetleg a warez topikok:)
  • JackSparrow88
    Ok, nem kell reklámozni tom, nem is ez volt a cél meg a lényeg sem, de ugye akkor ezek szerint jobb lett volna ha azt mondom: én minden game-t megveszek, nem szoktam warezolni...
    A másik meg áldozni, jól van, de én nem nyomok ki egy 3-nál többször és multizni sem szoktam, így nekem am sem éri meg akkor a kb 10 k...
  • MerlinW
    Nekem sincs pénzem golfpályára... lehet lopok egyet..

Félreértés elkerülése végett, a warez mindenki privát ügye, de reklámozni mondjuk úgy, hogy pofátlanság(?):). Ez olyan, mintha kirabolnék egy bankot aztán idejönnék, hogy "nem tudtok valakit aki tisztára mosná nekem a pénzt? Na légyszi!!4 HELP SÜRGŐS emesen címem:..."

Ugyanmár...:)
  • Rage47
    ez is egy hobbi ha úgy vesszük, áldozni kell rá pénzt
  • JackSparrow88
    Remélem nincs igazad mert én nem szoktam eredeti game-eket venni. Így aztán bajba lennék. Mert valszeg akkor sem vennék majd ha minden game DRM-es lenne, persze még mit nem. Nincs mindenkinek annyi lóvéja hogy évente több tízezret kiadjon csak játékra...
  • Skynet
    Kandurex: A STEAM offline módban indítható,az akitvált jáétkok netkaocslat nélkül tolhatóak így. Persze nem csoda hogy fel is törték egytől egyig az összeset...:D
    Majd ha a Valve a mostani korban kiad egy singleplayer jáétkot ami így fog fogyni,majd akkor fikázhatja a DRM-et,de jelenleg nem tud ilyen téren SEMMIT felmutatni. Multiplayer játékban nem nehéz warez ellenes megoldást csinálni.
    a DRM pedig keményen helytállt eddig.
  • white0517
    igen én a singlie-re gondolok nem szeretek multizni csak a cs1.6 azt ennyi inkább singlie fan vagyok :)
  • tommygear
    az lehet
    de sztem az iw pont leszarja a singlet :)
  • elitehun
    Sztem Ő a singel-re gondol
  • elitehun
    De a többi fejlesztő azért ítéli el mert nem Ők találták ezt ki hanem a Ubisoft
  • tommygear
    ahhoz sincs már értelmes törés hetek óta
  • tommygear
    ha sikeres lesz hosszútávon sokan át fognak állni erre
  • tommygear
    ja és az még nem is a drmet használja
  • Rage47
    vagy AVP3. ez a része elég szánalmas. utáltam codban, mikor a csíterwarezos bekerült a játékba..
    de ez már sok off lesz:)

az egérmozgást igazán javíthatnák már a játékban, elég zavaró, bár lehet, hogy csak pár embernek okoz gondot, ezért nem olyan fontos:/ kontrollerrel meg nem fogok játszani...
    ezt az egy negatívumot tudom felhozni egyelőre a játékkal kapcsolatban, persze ez nem játékmeneti, hanem technikai probléma
  • white0517
    Ja csak a steam-el ellátott játékokat feltudják törni lásd modern warfare 2
  • Rage47
    naja:)
  • Kandurex
    A lényege ugyanaz, másrészt azért van offline mód, mert ugye nem csak a saját játékaikat forgalmazzák. Egyébként teljesen egyértelmű, a Valve saját rendszerén szeretné az UBI játékait értékesíteni...jó kis pénzért...aztán kaptak kolbászt a s*ggükbe, most rögtön pocskondiáznak, szánalom van...az van
  • Rage47
    Steamen van offline mód
  • gfreak
    jaja...szinte ugyanaz a rendszer, más néven...ja nem...mert steamripek már kint vannak egy-két nap alatt :DDDD
  • gfreak
    Valve véleménye = savanyú a szőllő :DDD
  • Kandurex
    A valve elmehet az anyába...ugyanazt csinálja mint a DRM, vagy Steam nélkül tudsz játszani? ...mekkora álnok duma már
  • white0517
    Ja csak nagyon sokan pont ez miatt a szar drm miatt nem veszik a játékokat Valve szerint szerint is elrontja a DRM a játékok értékét enyit sz ubifos hres DRM-ről

http://gamepod.hu/hir/a_valve_szerint_a_drm_lerontja_a_jatekok_erteket.html
  • bgabor
    Biztosíthatlak róla hogy magyarországon nem a 10 meg 20.000 Forintos nethozzáférések vannak többségben.
  • enlightened
    Igen, persze elítélik. Egyedül a warezolást ítélik el. Hidd el ha így többet fog hozni a konyhára az assa2. Akkor a többi cég is be fogja vezetni. Ez nem a játkosok tisztelete, meg hogy elítélik mert ez csúnya dolog. Nem tudom hol élsz, már rég nem arról van szó hogy a játékosoknak jó legyen, csak hogy dőljön be a pénz. Ha ettől jobban fog dőlni akkor benne lesz mindenben. Védelemről meg annyit, hogy állítólag egyes dolgokat szerverről tölt be a game, ergó csak akkor lesz tört verzió ha az UBI szerójáról megszerik a szükséges infót. Szóval ha most ezt a gamet feltörik attól még a többinél hatásos lesz a DRM, mert mindig fel kell majd törni a szervert is. Azt meg tudják fejleszteni majd mindig, ha esetleg most fel is tudnák törni.
  • white0517
    álmodj hogy az összes game-ben ilyen vacak lesz hiszen a többi fejlesztő cég is elitéli ezt a DRM-et kinek van ilyenre szüksége csak az ubisoftnak amugy meg lesz törés csak idő
  • Atkamon
    Azért nem kell úgy beszélni erről DRM-ről, mint a Szent Grálról, sok ember van, aki nem tud miatta játszani, és valamikor azért biztos fel fogják törni... Az a kérdés csak, hogy mikor... De ha belegondolok, az Avatar játékot is (szintén Ubisoft) több, mint egy hónap alatt törték fel, úgyhogy szerintem ennek is kell minimum annyi.